Teşekkür ederim. 3 aydır itiyorduk canım. Belirtilere gelince kasıklarda sızı göğüsler de hassasiyet ve büyüme aynı zamanda göğüste ki Hakan'ın koyulaşması ve büyümesi yorgun luk hissi karnın alt tarafına giren kramplar. Ağzımın kuru olması ve sık sık şu içme isteği.Tebrik ederim canim bnm . Gozun aydin . kay aydir dusunuyorsun belirtilerin neydi ???
Anladim canim saglikli bi sekilde kucagina alirsin ins bizede bol dua edin canim hayirlisi ileTeşekkür ederim. 3 aydır itiyorduk canım. Belirtilere gelince kasıklarda sızı göğüsler de hassasiyet ve büyüme aynı zamanda göğüste ki Hakan'ın koyulaşması ve büyümesi yorgun luk hissi karnın alt tarafına giren kramplar. Ağzımın kuru olması ve sık sık şu içme isteği.
ınsallah fndgm aksam esim yaptgm testlri grunce sok oldu çok gldm o halne.d.dAmin canım hep birlikte inşallah tamamlariz bu güzel yolculuğu dualarımdasın canım. Herşey çok güzel olacak. Artık negatif düşünmek yok.
Valla benim eşimde aynı .Adam resmen 45 dakika döndü kaldı oturduğu yerde hiç konuşmadı sonra gözleri doldu geldi sarıldı göbişimi sevdi .çok güzel di Allah kucağımıza alıp koklamayıda nasip eder inşallah.ınsallah fndgm aksam esim yaptgm testlri grunce sok oldu çok gldm o halne.d.dbu kadr tste para vercgne bebegi parayla alrdk daha iyi ddi poztf oldgnu ble anlmadı ben sna dmdm mi yapma uzlcn ddi. Bende testlr poztf dynce durakldı öylce aksm hc knusmdı .d.d.d.d hYcnlanınca byle oluyo.d.d.d.d
Inşallah canım aminnnnn. Etmezmiyim buradaki bütün isteyen arkadaşlara Rabbim en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu. Önce göbişlerini sonrada kucaklarını bebişlerle doldursun.Anladim canim saglikli bi sekilde kucagina alirsin ins bizede bol dua edin canim hayirlisi ile
canım gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim sonunda Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu çok mutluyum.
Aminn canım inşallah. Çok teşekkür ederim.canım gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Aminn canım inşallah. Çok teşekkür ederim.
evet canım hatta bana da sen yorum yapmıştın sanki dediğin gibi buharlaşma çizgisiydi heralde benimde. ben şmdi ateş takibi yapıcamCnm ztn buyuk ihtimalle buharlasma cizgisi dogru degil ben bugun adet olabilirim:$
canım neler yaptınız bize bilgi ver azcık bizde kavuşalım bebişlereTeşekkür ederim. 3 aydır itiyorduk canım. Belirtilere gelince kasıklarda sızı göğüsler de hassasiyet ve büyüme aynı zamanda göğüste ki Hakan'ın koyulaşması ve büyümesi yorgun luk hissi karnın alt tarafına giren kramplar. Ağzımın kuru olması ve sık sık şu içme isteği.
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıylaveee haamiileeyimmmmm adtm 2 gn gckti test slikte olsa poztf.
Çok teşekkür ederim canim darısı diğer isteyenlerin başına.Gozunaydin canim :) Cok sevindim. Sagliklica da al kucagina insallah !
AminnBAT a 8 gün var daha. 2 3 gündür ara ara sol kasığımda batma gibi birşey oluyor, ama öyle aman aman bişey değil. Belli belirsiz. Acabamı diyorumAma üşütmüşte olabilirmiyim diyorum bi yandan.
Hofff ne zor böyle beklemek.
Regl olursun günler bitmez,
Regl bittikten sonra birlikteliğe başlarsın yeni BAT tarihi gelmek bilmez.
Herşey bilinçaltımızda her nekadar kafaya takmamaya çalışsamda zar zor beklemeye çalışsamda insan üzülmüyor değil.
Halbuki daha yeniyim bu BAT tada regl olursam 3.cü olucak.
Allahım sen bekleyenleri hayırlısıyla sevindir inşallaah.
Inşallah canım Rabbim sizlere de tattırsın bu duyguyu. Ovilasyon günlerimi takip ettim canım o günlerde ilişki oldu. İlişkiden sonradan bacakları mi 20 dk.kadar havada tuttum ve hiç kalkmadan sabaha kadar yattım. Kendimi sıcak tutmaya çalıştıp. Birde folik asit kullanmaya başladım 1 aydır faydası varmıdır bilemem.canım neler yaptınız bize bilgi ver azcık bizde kavuşalım bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?