Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Tebrik ederim canim bnm . Gozun aydin . kay aydir dusunuyorsun belirtilerin neydi ???
Teşekkür ederim. 3 aydır itiyorduk canım. Belirtilere gelince kasıklarda sızı göğüsler de hassasiyet ve büyüme aynı zamanda göğüste ki Hakan'ın koyulaşması ve büyümesi yorgun luk hissi karnın alt tarafına giren kramplar. Ağzımın kuru olması ve sık sık şu içme isteği.

Anladim canim saglikli bi sekilde kucagina alirsin ins bizede bol dua edin canim hayirlisi ile

Amin canım hep birlikte inşallah tamamlariz bu güzel yolculuğu dualarımdasın canım. Herşey çok güzel olacak. Artık negatif düşünmek yok.
ınsallah fndgm aksam esim yaptgm testlri grunce sok oldu çok gldm o halne.d.d bu kadr tste para vercgne bebegi parayla alrdk daha iyi ddi poztf oldgnu ble anlmadı ben sna dmdm mi yapma uzlcn ddi. Bende testlr poztf dynce durakldı öylce aksm hc knusmdı .d.d.d.d hYcnlanınca byle oluyo.d.d.d.d

Valla benim eşimde aynı .Adam resmen 45 dakika döndü kaldı oturduğu yerde hiç konuşmadı sonra gözleri doldu geldi sarıldı göbişimi sevdi .çok güzel di Allah kucağımıza alıp koklamayıda nasip eder inşallah.

Anladim canim saglikli bi sekilde kucagina alirsin ins bizede bol dua edin canim hayirlisi ile
Inşallah canım aminnnnn. Etmezmiyim buradaki bütün isteyen arkadaşlara Rabbim en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu. Önce göbişlerini sonrada kucaklarını bebişlerle doldursun.

elbettkı dualrmz snnle sakn uzme kndne aksna brak ınan benım hc umudm ble kalmamstı cok uzulyrdm ama allah bi anda vryo bence merym suresnı oku ben uc gün okdm kuranımın yazsı cok kck oldgu ıcın okuymdm allahm nytmı blyo ya ovu gnu gcsi rüyamda kız bebek magzsndydm kzma kyftlr alydk esmle snra ki ruymda regl olyrdum br snraki ruymda ıse dgm sncsı çkyrdm grcgi nasl blmyrum ama acdn kvryrdm resmen bgrydm ruya tbrlrne bktm hpsı gebelge işartmş hayrlsı bkalm

Veson bugun de inanilmaz bi bas agrisi yasiyorum.. Sapsari da bi akinti var.. Sabah saatsizce yine ates olctum ama 36.4 cikti herhalde bugun adet olmam lazim. Agzim kupkuru ve cok usuyorum bu migren beni yedi bitirdi ya..

BAT a 8 gün var daha. 2 3 gündür ara ara sol kasığımda batma gibi birşey oluyor, ama öyle aman aman bişey değil. Belli belirsiz. Acabamı diyorum Ama üşütmüşte olabilirmiyim diyorum bi yandan.
Hofff ne zor böyle beklemek.
Regl olursun günler bitmez,
Regl bittikten sonra birlikteliğe başlarsın yeni BAT tarihi gelmek bilmez.
Herşey bilinçaltımızda her nekadar kafaya takmamaya çalışsamda zar zor beklemeye çalışsamda insan üzülmüyor değil.
Halbuki daha yeniyim bu BAT tada regl olursam 3.cü olucak.

Allahım sen bekleyenleri hayırlısıyla sevindir inşallaah.

canım neler yaptınız bize bilgi ver azcık bizde kavuşalım bebişlere

Aminn

canım neler yaptınız bize bilgi ver azcık bizde kavuşalım bebişlere
Inşallah canım Rabbim sizlere de tattırsın bu duyguyu. Ovilasyon günlerimi takip ettim canım o günlerde ilişki oldu. İlişkiden sonradan bacakları mi 20 dk.kadar havada tuttum ve hiç kalkmadan sabaha kadar yattım. Kendimi sıcak tutmaya çalıştıp. Birde folik asit kullanmaya başladım 1 aydır faydası varmıdır bilemem.

Yarın doktora gidiyorum reglimin 3. Gün. Over rezervine baktıracağım. Fsh 5.7 amh 3 çıkmıştı. Bu değerlerden ziyade ultrasonla bakılması tek tek var olan yumurtanın sayılması gerekiyor dedi Kıbrısta ablamın doktoru 3. Gün ortalama 6-8 yumurtanın olması gerekiyor 3. Günü git mutlaka dedi. Birde eşime test isticez. Bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…