Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Veson bugun de inanilmaz bi bas agrisi yasiyorum.. Sapsari da bi akinti var.. Sabah saatsizce yine ates olctum ama 36.4 cikti herhalde bugun adet olmam lazim. Agzim kupkuru ve cok usuyorum bu migren beni yedi bitirdi ya..
Çok geçmiş olsun cnm ya migren çok zor yat uyu dinlen Herşeyin hayırlısı

kızlar bence bu ay hep birlikte ateş takibi yapalım gelin dinleyin beni

kızlar bence bu ay hep birlikte ateş takibi yapalım gelin dinleyin beni
Bu ay regl olursam bende ateş ölçerek denemek istiyorum birde ama daha araştıramadım pek nasıl yapılıyor ne zaman baslanıyor falan bılmıyorum. Önce bi bat gelsin bakalım süpriz varmı yokmu

Bu ay regl olursam bende ateş ölçerek denemek istiyorum birde ama daha araştıramadım pek nasıl yapılıyor ne zaman baslanıyor falan bılmıyorum. Önce bi bat gelsin bakalım süpriz varmı yokmu
Ates olc iyice kafayi tak :)) daha beter olmuyo o zaman. Arada olc bence :)

Ates olc iyice kafayi tak :)) daha beter olmuyo o zaman. Arada olc bence :)
Hahah :)
Ya gerçekten çok berbat bir psikoloji bu hamile kalmak kalamamak.
İnsanın bir dediği diğerini tutmuyor.
Tamam diyorum durmucam üzerine 1 gün girmiyosam kk da gebelik forumuna ertesi gün sabahtan burda buluyorum kendimi :)
Bak hala ağrı var sol kasığımda ara ara, bide sanki akıntı geliyomuş gibi hissediyorum değişik bişi oldu.
Kesin üşütmüşümdür

benimde biticek hastalık başlycam bakalım bide onu deniyim dedim :)

sonuç ne peki :) bende araştırdım biraz neye gore anlıyorsun sen yumurtlama gününü
Henüz çocuk yok ama her ay ovulasyonumu yakalıyorum ateş ölçerek hangi gün yumurtam çatlıyor Anlıyorum ateş ovulasyondan sonra 0,5 derece kadar artıyor:)

Henüz çocuk yok ama her ay ovulasyonumu yakalıyorum ateş ölçerek hangi gün yumurtam çatlıyor Anlıyorum ateş ovulasyondan sonra 0,5 derece kadar artıyor:)
ben ovulasyon olucağı zman düşüş olucak diye öğrendm ovul olunca düşüyormuş normale

ben ovulasyon olucağı zman düşüş olucak diye öğrendm ovul olunca düşüyormuş normale
Cnm şimdi şöyle anlatayım madem:: ateş regldan ovulasyona kadar düşük seyirde devam ederken ovulasyondan sonra Artış gösterir ve diğer regl a kadar yüksek kalır.bazı kişilerde ovulasyon günü hafif Düşüş olabiliyor ama Şart değil.regl dan 1-2 gün önce yada regl günü (bu kişiden kişiye farklı) Düşüş başlar ama hamilelerde bu düşüş olmaz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/

Ilk sayfada Detaylı bilgi ve ateş tablo Örnekleri var Anladığım sen bu konuyu merak ediyorsun ve ölçmeye kararlısın

Ben adet olcam gibi kizlar, bu ay da erken olcam herhalde bi gun, cok az sari-kahve benzeri akintim geldi ve sabah ates 36.4 tu. Yeni Bat tarihini 29 ekim olarak girelim bakalim :)

Kızlar yumurtlama günlerinde illa yumurtlama akıntısı olmasimi gerekiyor. Bende hep olurdu anlardim diğer ay 12.günde oldu bu ay 15. Günümdeyim sadece kasik ağrısı oluyor arada ama akinti hala gelmedi

kızlar benim aşılama tutmadı bugün rahatsızdım doktora gittim kan tahlili yapalım ona göre ilaç vereyim dedi sonucum 0.100 çıktı her zamanki gibi

Herkese merhaba
Merhaba ben geciksin diye uğraşırken 3 gün önce gelen adetim sana da selam olsun
Yeni bat 27 ekim
kızlar benim aşılama tutmadı bugün rahatsızdım doktora gittim kan tahlili yapalım ona göre ilaç vereyim dedi sonucum 0.100 çıktı her zamanki gibi
Herşeyin Hayırlısı arkadaşlar yeni ay yeni Ümitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…