Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar yumurtlama günlerinde illa yumurtlama akıntısı olmasimi gerekiyor. Bende hep olurdu anlardim diğer ay 12.günde oldu bu ay 15. Günümdeyim sadece kasik ağrısı oluyor arada ama akinti hala gelmedi

Canım aynı durumdayız benim geçen hafta 10. ve 11. günümde akıntım geldi aslında yapışkan akıntım ama tam emin olamadım bazen spermle akıntı karışabiliyormuş. Ama bugün 16. gün ve o iki günden başka akıntım gelmedi. Bu ay erken mi yumurtladım anlamadım. Senin hiç mi gelmedi canım ? bazı kişilerde o akıntı hiç olmuyormuş belki bu ay seninde öyle olmuştur yada belki geç yumurtlarsın

Cnm valla sadece beyaz süt kesigi tarzında bi akinti var normalde benim gayet çok fazla şeffaf yumurtlama akıntısı olurdu anlamadım zaten bir kere ilişki oldu çok takmiyorum kafama takip felanda etmiyorum ama o akintiyi gormedigime eminim korkuyorum tekrar kistlerim tekrarlar diye daha yeni ameliyat oldum o yüzden endişe ediyorum

Canım kötü düşünme belki geç yumurtlarsın yada bazı aylarda kadınlar yumurtlamayabilirmis. Öyle bir durum da olabilir

bu arada çift çizgiyi gördünüz galiba hamilelik takvimi koymuşsunuz darısı bana ve benim gibilere inşallah benimde adetime 2 günüm kaldı ama 2 güne kadar karın ve kasık ağrım vardı kalmadı göğüs ağrım hiç yok dün midem bulandı gece şimdi yok off kendimi dinlemicektim yine dinlemeye başladım

belirtileriniz var mı ? adetiniz kaç gün gecikti acaba
bugun adtm gecli 4 gün oldu bi kc tne test yaptm poztf ama ben braZ daha beklmyi trcih etdm snra uzlmym dye belrtlRMI isartlmstm.ltfn dua edn yarn elm boş dnmeyeym. Yerleşme kanamasmı blmyrum ama adt GNumdn önce cok koyu sarı akntının ıcnde bir kaç damla kan lekesi vardı bsta korktm hasta olyrm dye o gn ksldi dahada gln gdn yok.inşallah bebgm bnımldr.

inşallah güzelim rabbm en ksa zmanda bebeklrnze kavştrsun sizlri ve tüm istynlri ben hrksi çok iyi anlyrum ablmın 7 yıl olmadı bende 2 yldr dnyrm olmyrdu ınsallah rabbm yuzme bkmştır.

inşallahhhh bebeişin seninledir canım ,bende 1.5 yıldır korunmuyorum ama olmuyor yarın doktor randevum var hsg çektirdiniz mi eşinizde problem var mıydı acaba ?

vardı cnım ovu gunumdn beri kasklrmda agrı var.snra akntı dkkatmi ckti anlık bs dnmlri mde blntlrı bs agrısı halszlik ve saymdgm bi cok sy daha esm hc glmdı bnımle hsg yi bu ay ckncktm 3gun snraya randvm wardı.

gguslrm 1 haftadr hem çok sisti hmde cok agryo kasklrm hala agryo akntm da dvam edyo süt gbi bi akntım var suan.

hamilesin tatlım kormkma aynı durumu geçen hafta ben yaşadım normalde arefe günü adet olmam gerekiyordu sadece aynı senın ki gibi lekelerim oldu hafif kanla birlkte 4.günüen kadar bayramın bu durum devam etti ama adet olmadım.pazar günü direk kan testi patlattım ve sonuç 208.5 hamileyiiiiim:)korkma hepsi yerleşme kanamasıymış veya üstüne görüyorsun dediler.testler pozitif ise kesin hamilesin hemen test yaptır bence ve sakın stres yapma....

cok korkyorm bitanem yne uzulcm dye esim sessz frtna hc bi tpki vrmyo gcn ay adtm 4 gün erkn glmsti hrks dyki hamle kalcksn nrmldr erkn glmsi falan bu ayn 26 snda adt olmam grkyrdu olmdı idrar tstlrne ackcsı güvnmyrum sdce para tzagı . Eger yarn sbhta adt olmzsm gdcem yarn kan vrmye bide akntının ıcinkı kan cok fazla dgldı en fazla bır kc damla cok krkuyrum ya.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…