Kırmızılar gelmez inşallahBoylelikle 10. Ayimda yine bebek yok
Keske evet yaaKeşke listeyi anlayan birileri güncellese
Bu kadar bas agrisini cektikten sonra gelmezlerse alinirim :))) Gelecek sanki ya ates oyle dedi sabah :)Kırmızılar gelmez inşallah
Vaktinde ölçmemişsin:)Bu kadar bas agrisini cektikten sonra gelmezlerse alinirim :))) Gelecek sanki ya ates oyle dedi sabah :)
Kızlar yumurtlama günlerinde illa yumurtlama akıntısı olmasimi gerekiyor. Bende hep olurdu anlardim diğer ay 12.günde oldu bu ay 15. Günümdeyim sadece kasik ağrısı oluyor arada ama akinti hala gelmedi
Cnm valla sadece beyaz süt kesigi tarzında bi akinti var normalde benim gayet çok fazla şeffaf yumurtlama akıntısı olurdu anlamadım zaten bir kere ilişki oldu çok takmiyorum kafama takip felanda etmiyorum ama o akintiyi gormedigime eminim korkuyorum tekrar kistlerim tekrarlar diye daha yeni ameliyat oldum o yüzden endişe ediyorumCanım aynı durumdayız benim geçen hafta 10. ve 11. günümde akıntım geldi aslında yapışkan akıntım ama tam emin olamadım bazen spermle akıntı karışabiliyormuş. Ama bugün 16. gün ve o iki günden başka akıntım gelmedi. Bu ay erken mi yumurtladım anlamadım. Senin hiç mi gelmedi canım ? bazı kişilerde o akıntı hiç olmuyormuş belki bu ay seninde öyle olmuştur yada belki geç yumurtlarsın
Cnm valla sadece beyaz süt kesigi tarzında bi akinti var normalde benim gayet çok fazla şeffaf yumurtlama akıntısı olurdu anlamadım zaten bir kere ilişki oldu çok takmiyorum kafama takip felanda etmiyorum ama o akintiyi gormedigime eminim korkuyorum tekrar kistlerim tekrarlar diye daha yeni ameliyat oldum o yüzden endişe ediyorum
amin inşaAllah canım
belirtileriniz var mı ? adetiniz kaç gün gecikti acabakzlr bugnde adt olmzsm yarn kan vrmye gdcem.
bugun adtm gecli 4 gün oldu bi kc tne test yaptm poztf ama ben braZ daha beklmyi trcih etdm snra uzlmym dye belrtlRMI isartlmstm.ltfn dua edn yarn elm boş dnmeyeym. Yerleşme kanamasmı blmyrum ama adt GNumdn önce cok koyu sarı akntının ıcnde bir kaç damla kan lekesi vardı bsta korktm hasta olyrm dye o gn ksldi dahada gln gdn yok.inşallah bebgm bnımldr.belirtileriniz var mı ? adetiniz kaç gün gecikti acaba
inşallah güzelim rabbm en ksa zmanda bebeklrnze kavştrsun sizlri ve tüm istynlri ben hrksi çok iyi anlyrum ablmın 7 yıl olmadı bende 2 yldr dnyrm olmyrdu ınsallah rabbm yuzme bkmştır.bu arada çift çizgiyi gördünüz galiba hamilelik takvimi koymuşsunuz darısı bana ve benim gibilere inşallah benimde adetime 2 günüm kaldı ama 2 güne kadar karın ve kasık ağrım vardı kalmadı göğüs ağrım hiç yok dün midem bulandı gece şimdi yok off kendimi dinlemicektim yine dinlemeye başladım
inşallahhhh bebeişin seninledir canım ,bende 1.5 yıldır korunmuyorum ama olmuyor yarın doktor randevum var hsg çektirdiniz mi eşinizde problem var mıydı acaba ?bugun adtm gecli 4 gün oldu bi kc tne test yaptm poztf ama ben braZ daha beklmyi trcih etdm snra uzlmym dye belrtlRMI isartlmstm.ltfn dua edn yarn elm boş dnmeyeym. Yerleşme kanamasmı blmyrum ama adt GNumdn önce cok koyu sarı akntının ıcnde bir kaç damla kan lekesi vardı bsta korktm hasta olyrm dye o gn ksldi dahada gln gdn yok.inşallah bebgm bnımldr.
hamilesin tatlım kormkma aynı durumu geçen hafta ben yaşadım normalde arefe günü adet olmam gerekiyordu sadece aynı senın ki gibi lekelerim oldu hafif kanla birlkte 4.günüen kadar bayramın bu durum devam etti ama adet olmadım.pazar günü direk kan testi patlattım ve sonuç 208.5 hamileyiiiiim:)korkma hepsi yerleşme kanamasıymış veya üstüne görüyorsun dediler.testler pozitif ise kesin hamilesin hemen test yaptır bence ve sakın stres yapma....bugun adtm gecli 4 gün oldu bi kc tne test yaptm poztf ama ben braZ daha beklmyi trcih etdm snra uzlmym dye belrtlRMI isartlmstm.ltfn dua edn yarn elm boş dnmeyeym. Yerleşme kanamasmı blmyrum ama adt GNumdn önce cok koyu sarı akntının ıcnde bir kaç damla kan lekesi vardı bsta korktm hasta olyrm dye o gn ksldi dahada gln gdn yok.inşallah bebgm bnımldr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?