Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Geçen ay smier testi yapmıştı doktor kasık ağrısıyla gitmiştim. Bugün sonuçları aldım.
Temizsin dedi doktor, hemen çocuk yap dedi,
dedim yapıyom da 3 aydır olmuyo
Akıntın varmı diye sordu ara ara olduğunu söyledim fitil verdi ama daha almadım fitili.
Sizlere sorayım dedim. Varmı aranızda akıntı için fitil kullanan.
Ve çok mu gerekli kullanmam?

Ben kullandım yine aynı yine aynı
Bende işe yaramadı

Ben kullandim kuzum kesinlikle kullan

Kizlar ates olcer aldim . Dil altindan nasil olcuyoruz. Koltuk altimi iyi dil altimi .

Alnıma bir kara leke yapıştıııı, temizleyemedim gitti. Kendini gösterdi adetim kızlar, yeni BAT 29 Ekim Cumhuriyet bayramı :)

Doktor sana bir şey veriyorsa yüksek ihtimal gereksiz olmadığındandır canım. Kullanmanın zararı yok tersine kullanmazsan ilerde iltihap falan olursun. Kafana göre ilaç kesme ya da içmemezlik etme bence.

Her gün aynı saatte yataktan hiç kalkmadan dilinin altından ateşölçer ötene dek tutup ölçmen lazım cnm.
Tesekkur ederim canim bnm . yumurtladigim gunu nasil bilcem peki . ne gunu baslayacagim ne zaman regl gunu 36.5 di suan 36.8 . ve olcunce hangi gunler iliski olck bilgilendirir misiniz

Sen her gün kaydet, bi gün ani düşüş ve ertesi güne yükseliş olacak. O gün yumurtlamışsın demek cnm.

Tesekkur ederim canim bnm . yumurtladigim gunu nasil bilcem peki . ne gunu baslayacagim ne zaman regl gunu 36.5 di suan 36.8 . ve olcunce hangi gunler iliski olck bilgilendirir misiniz
İlişki günlerin adetin ilk gününden itibaren 8. gün başla. 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde git cnm adetine 7 gün kalana dek.

Doktor sana bir şey veriyorsa yüksek ihtimal gereksiz olmadığındandır canım. Kullanmanın zararı yok tersine kullanmazsan ilerde iltihap falan olursun. Kafana göre ilaç kesme ya da içmemezlik etme bence.
Pek ilaç kullanan biri değilimdir üşütüp hasta olduğumda çayla otla geçirmeye çalışırım.
Bazı doktorlar varki laf olsun diye hemen bi ilaç yazıp yolluyorlar belki de o yüzden pek sevmiyorum ilacı. Bu zamana kadarda vardı akıntım cunku ama öyle aman aman bi akıntı degıl normal duzeyde.
O yuzden acaba almasam kullanmasam sıkıntı olurmu, kullananların akıntısında bi değişim oldumu diye merak ettim.

Kızlar dün doktora gittim. Ultrasonla yumurta rezervime baktı. Çok iyi rezervin dedi. Eşim içinde salı gününe randevu aldık. Salı günü bana da hsg cekilecek. Çok sancılı adet agrılarım olduğundan film çekilecek sebebini bulmak amaclı. Yumurtlama sonrasında adete kadar olan siddetli gögüs ağrılarımın olmasını normal buldu doktor. Bu arada ablamın doktorunun tavsiyesiyle kadın doğum doktoruna değil tüp bebek merkezine gittik ileri tetkik için.

benimkide aynen öyleydi cnm kahve akıntının içinde bir iki damla kan.adet priyodumda çok yogundu şimdi çok acık kahve sarı akıntıya çevirdi.2 güne bir bir iki damla...korkma ne eşini ne başkasını dikkate alma.kendini dinle sadece allahtan hayırlısını iste ve bol bol dua et.ama bak gör hamilesin ben eminim....sonucu yaz lütfen bana...

kızlar bende fitil kullanıcam iltihap varsa çözülsün bide onu deniycem iki ay önce doktor vermişti ama ben yok diye kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…