Hayırlısı cnm inşallah geç yumurtlamadirCanım kötü düşünme belki geç yumurtlarsın yada bazı aylarda kadınlar yumurtlamayabilirmis. Öyle bir durum da olabilir
Ben kullandım yine aynı yine aynıGeçen ay smier testi yapmıştı doktor kasık ağrısıyla gitmiştim. Bugün sonuçları aldım.
Temizsin dedi doktor, hemen çocuk yap dedi,
dedim yapıyom da 3 aydır olmuyo
Akıntın varmı diye sordu ara ara olduğunu söyledim fitil verdi ama daha almadım fitili.
Sizlere sorayım dedim. Varmı aranızda akıntı için fitil kullanan.
Ve çok mu gerekli kullanmam?
Bende emin olamadım ya kullansammı kullanmasam mı bilemedim açıkçası.Ben kullandım yine aynı yine aynı
Bende işe yaramadı
Benimde ilk gidişimdi verdi diye kullandım zahmetli bayaBende emin olamadım ya kullansammı kullanmasam mı bilemedim açıkçası.
Ben kullandim kuzum kesinlikle kullanGeçen ay smier testi yapmıştı doktor kasık ağrısıyla gitmiştim. Bugün sonuçları aldım.
Akıntın varmı diye sordu ara ara olduğunu söyledim fitil verdi ama daha almadım fitili.
Her gün aynı saatte yataktan hiç kalkmadan dilinin altından ateşölçer ötene dek tutup ölçmen lazım cnm.Kizlar ates olcer aldim . Dil altindan nasil olcuyoruz. Koltuk altimi iyi dil altimi .
Doktor sana bir şey veriyorsa yüksek ihtimal gereksiz olmadığındandır canım. Kullanmanın zararı yok tersine kullanmazsan ilerde iltihap falan olursun. Kafana göre ilaç kesme ya da içmemezlik etme bence.Geçen ay smier testi yapmıştı doktor kasık ağrısıyla gitmiştim. Bugün sonuçları aldım.
Tesekkur ederim canim bnm . yumurtladigim gunu nasil bilcem peki . ne gunu baslayacagim ne zaman regl gunu 36.5 di suan 36.8 . ve olcunce hangi gunler iliski olck bilgilendirir misinizHer gün aynı saatte yataktan hiç kalkmadan dilinin altından ateşölçer ötene dek tutup ölçmen lazım cnm.
İlişki günlerin adetin ilk gününden itibaren 8. gün başla. 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde git cnm adetine 7 gün kalana dek.Tesekkur ederim canim bnm . yumurtladigim gunu nasil bilcem peki . ne gunu baslayacagim ne zaman regl gunu 36.5 di suan 36.8 . ve olcunce hangi gunler iliski olck bilgilendirir misiniz
Pek ilaç kullanan biri değilimdir üşütüp hasta olduğumda çayla otla geçirmeye çalışırım.Doktor sana bir şey veriyorsa yüksek ihtimal gereksiz olmadığındandır canım. Kullanmanın zararı yok tersine kullanmazsan ilerde iltihap falan olursun. Kafana göre ilaç kesme ya da içmemezlik etme bence.
benimkide aynen öyleydi cnm kahve akıntının içinde bir iki damla kan.adet priyodumda çok yogundu şimdi çok acık kahve sarı akıntıya çevirdi.2 güne bir bir iki damla...korkma ne eşini ne başkasını dikkate alma.kendini dinle sadece allahtan hayırlısını iste ve bol bol dua et.ama bak gör hamilesin ben eminim....sonucu yaz lütfen bana...cok korkyorm bitanem yne uzulcm dye esim sessz frtna hc bi tpki vrmyo gcn ay adtm 4 gün erkn glmsti hrks dyki hamle kalcksn nrmldr erkn glmsi falan bu ayn 26 snda adt olmam grkyrdu olmdı idrar tstlrne ackcsı güvnmyrum sdce para tzagı . Eger yarn sbhta adt olmzsm gdcem yarn kan vrmye bide akntının ıcinkı kan cok fazla dgldı en fazla bır kc damla cok krkuyrum ya.d
tskkr edrm guzlm ıns ddgn gbidr btnem.kızlar bende fitil kullanıcam iltihap varsa çözülsün bide onu deniycem iki ay önce doktor vermişti ama ben yok diye kullanmadım
zor mu fitil kullanmak canımtskkr edrm guzlm ıns ddgn gbidr btnem.
Tesekkurler canim . atesimi adetin ilk gunumu olcecegimİlişki günlerin adetin ilk gününden itibaren 8. gün başla. 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde git cnm adetine 7 gün kalana dek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?