Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar bende fitil kullanıcam iltihap varsa çözülsün bide onu deniycem iki ay önce doktor vermişti ama ben yok diye kullanmadım
Kullan cnm sabun gibi eriyor cokta basit yataga grince koy ve yat tatlim iyi oluyor

Kizlat fitilin zaten vajinaya kolay girebilmesi icin ucgen gibi sekli ambalaji acmadan once ellerinizi yikayin. Derine kadar itin hafif bir yanma hissi oluyor ama cok cok az. Sabah ilk idrarinizda da bir kismi dokuluyor endise etmeyin.. Camasirlarinizi mutlaka yuksek isida utuleyin. Dus alirken sabun, dus jeli vs o bolgeye kullanmayin. Bende kullanmistim. Faydasi oldu.

kızlar charmant da kaybolunca kimse yazmaz oldu. drottine ve veson da regl oldu galibahayırlısı olsun bakalım ..

kızlar benim adet olmamam gereken gün 23 agustostu.ilk kan testini bayramın 4.günü yaptırdım 27 eylülde ) 208,5 cıktı pozitif.2.yi doktor 29.da yaptı 350 cıktı.3.yü bugün yaptı 427 cıktı değer ve degerleri düsüş gördü.pazartesi tekrar istedi muhtemelen kimyasal gebelik pazartesi deger düşüş olacak ve önümüzdeki hafta sonuna doğru adet olacaksın gebelik sonlanacak dedi ama bu şekilde olupta değerleri sonradan sağlıklı bir gebelik geçiren varmı.yoksa artık umut yok mu?

aynen konu sahibinin durumu nasıl acaba hiç girmez oldu....onunda sıkıntılı bir hamileliği vardı sanırım....
evet müsait olunca yazıcam falan demişti ama umarım sıkıntılı bi durumu yoktur(?)offf bi buhran var yine buralarda.

benim durumu okudunmu sen hamilemiydin veya herhangi bir deneyim gecirdinmi kimyasal gebelik hakkında bilgin var mı?
okumamıştım canım şimdi gördüm.yani sanki seni hamiş gibi hatrlıyordum ama takvim göremeyince karıştırıyorum sandım.ben de 4 aydır düşünüyorum da sürekli forumdan olumsuz haberler alınca öylesine yazmıştım seninki düşüklemi sonuçlandı.allah vakti gelince tekrar verir inşallah.

kimyasal ı burda duydum ama bildiğim şu beta dengesiz ve yavaş yükseliyor.testler pozitif çıkıyor ama maalesef düşükle sonuçlanıyor

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Bende salı günü doktora gittim adetimin 3. günüydü. Hormon tahlilleri yaptırmak için. Doktor gerek duymadı. 4 aydır deniyoruz dedim. Erken dedi. Banada yumurtaların iyi durumda gözüküyor dedi. Rahmim ters yatıkmış. İlişki sırasında acı ve adetlerin çok sancılı oluyormu diye sordu. Rahmin ters yatık olduğu durumlarda olabiliyormuş. Doktor bakmış gerçi sana ama belki seninde öyle bir durum mu var acaba diye yazayım dedim. Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı canım..

Saol canım benim. Aslında bende dgm kontrol hapını 4 ay oldu bırakalı hatta eylülde degerlendiremedik ablamdaydık. Doktor rahim anatomisi gayet düzgün hiç problem yok dedi. Ama adet agrılarılarından dolayı (çok çok şiddetli oluyor. İğneyle, ialçla grçmiyor 2 gün gece gündüz ağrı çekiyorum) ben progesteron hormonumun düşük çıkması sebebiyle (yumurtanın büyüyüp çatladığını gösteren hormon) çok stres yaptım. Kafamda sürekli sorular varken içim hiç rahat etmiyor. Eşim test yaptırsın benimde tüplerime bakılsın bu ay yumurta takibinide doktor yapacak böylece kafam rahat edecek. Ben böyle stres yaptıkça zaten olacagı varsa da olmayacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Peki senin durumum gebeliği engelleyecek bişey değil di mi?

AMA KULLANMAKTA YARAR VAR DİMİ

Selam arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır giremedim siteye...yoğunluk başladı bir yandan.
charmant ve ardaemre üzüldüm ama buay en az 3 kişi duydum düşük yapan... Bu aydan mıdır nedir...allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin, oyüzden sağlıklı bebişler gelsin de nasıl gelirleerse grlsinler...
Bu ay adet öncesi yine kahverengi kekelenmeler yaşadım ve 2gün erken adet oldum. Dr uma Eylemeylemce senin gibi 3. Günü gittim. Hormon testleri yapıldı, over rezervi için sayım yaptı. İyi gözüküyor dedi. Ancak birde şuan revaçta olan bir hormon varmış antimüllerien hormon, ona bakılmasını istedi. Onun sonucu 1 hafta sonra çıkacak bakalım. Kahverengi lekeleri sordum, rahimde küçük bir yerde doku kitlesine benzer birşey gördü. Ancak kabız olduğum için bunun bağırsak florasından da kaybaklanabileceğini söyledi. Diğer aya hamile olmazsam adetten sonra tekrar bakalım, takip edelim dedi. 6 ay dolmadan gebelik olulmaması için endişe etmenin yersiz olduğunu söyledi. Her ay herşry düzgün gitse dahi gebelik oluşma şansı %15miş. Oyüzden 3 ay daha beklemem gerektiğini söyledi. Birde buay karar verdim adet günümü ve yum günümü hesaplamayacağım. Zaten eşim bu ayın çoğunu şehirdışında geçirecek, artık ne zaman olursa akışına bırakacağız.
Yaz boyu aldığım 3-4 kiloyu hatta 4-6 kiloyu vetmek için bir diyetisyene gittim. Umarım bu süreçte ona bakacağım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Tatlım benimde adetlerim çok sancılı geçerdi. İlk üç gün ağrı kesicilerle zor duruyordum. Hatta bazen ağrı kesiciler geçirmiyordu, acillik oluyırdum. Ancak kürtajdan sonra geçti, ilk gğn hafif ağrıyor ama ilaçsız dayanabiliyorum. İnş doğum yaparsak tamamen geçer diye düşünüyorum. Herkes öyle söylüyor.

Âmin Can'ım Allah razı olsun hayırlısı olsun hepimizin Hakkı'nda inş

İnşallah canım geçer çünkü dayanamıyorum. Amh hormonuna bende baktırdım benim değerim 3 cıktı ve bu değer için doktorlar süper diyorlar. İnşallah seninkide iyi geçer. Rahim filmi için çok korkuyorum ama eğer bir sorun varsa öğrenmiş olucam. Böyle düşününce rahatlıyorum. Doktor beni çok stresli gördü. Bana dediki internete çok takılıyorsunuz, forum sayfalarında çok geziyorsunuz sonrada strese girip hamile kalamıyorsunuz. Yasaklıyorum dedi :) çok cici bir doktor güler yüzlü.

Evt cnm 1.5 un üstü çok iyiymiş. Benim sağ tüpte 8, sol tüpte de 7 yum saydı. Hepsini tek tek gösterdi. Muhtemelen yüksek çıkar değerin dedi. Amh dışarıda yapılıyormuş, 194 lira para ödedim. Neyse kendim kaşındım:) benim dr da öyle şakacıdır, ilk 6 ay süre veririz herkese dedi. Foruma ben girmedim mesela hakikaten kafam biraz rahatladı. Şimdi zayuflamaya taktım kafayı bakalım. Bence buralara hakikaten girmemek lazım. Olumsuz yorum yapan da çok neyazıkki...aslında dr da doğruyu söylüyor bencede. Ben sadece sizleri merak ettiğim için giriyorum tatlım. O da reglim başlayınca birkaç gün işte...buarada bence biraz daha bekleyip hsg çektir bence, sizinde daha 3-4 ay olmadı mı? 3 ay daha bekleyin derim.

kızlar duanza ihtycm war. Birde ôzel polikilnklrde kan testi kç tlye yaplyo ? Blennz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…