Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Benimde 2 tarafta 7+7 tane vardi tek tek saydik bizde. Bende 127 tl falan odemistim. Aslinda doktor bana gebelik icin 3 ayin cok kisa bir sure oldugunu soyledi. Ama ben kafama cok takiyorum. Yani niye hamile kalamadimdan ziyade acaba bir sorun mu var diye kendimde surekli bir sorun bulmaya calisiyorum ki kendi kendime progesteronumun dusuk oldugunu tahlil yaptirarak buldum. Simdi kafamda hep benim yumurtam buyumuyor, catlamiyor endişesi var. Bi depresyon hali. Simdi bu sorularin cevabini alinca cok rahatlicam ve oluruna birakicam. Yumurta takibide istedim doktordan bakalim. Yasim oldu 32. Butun arkadaslarimin çocukları okula başladı. Her taraftan cocuk yok mu ne bekliyosunuz sorulari... Stres stres stres...
Doktor direkt dediki sen kadinlar klubune cok giriyosun belli ayşe hanimin fatma hanimin tecrubelerini okuyup okuyup kendine uyarliyosun. Boyle yaparsan kaşın kirpigin bile agrir dedi. Bende daha nadir giriyorum ve sadece bu topige bakiyorum. Ayy ammada uzun yazdim kusura bakma canimmm :)

Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Rabbim çok aratmasın bu cuma günü hürmetine. Hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin..

Değilmiş canım doktor öyle söyledi. Solak olmak gibi bişey dedi. Ama kafamı karıştıran bir durum var. Annemde evlendiğinde 3 yıl çocuğu olmamış. Doktora demişki rahmin dönük ben düzelttim. Annem daha sonra ablama hamile kalmış. Ama 37 sene öncesinden bahsediyoruz. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Banada kesinlikle gebeliğe engel değil dediler. Nasip artık düşünmüyorum. Akışına bıraktım :)

Kızlar herkese merhaba nasılsınız? charmant tan haberi olan var mı? çok merak ediyorum, umarım kendisi de bebişi de iyidir

Ama sorun olsa boyle biseyi doktor sana soylerdi. Doktoruna guveniyosan hic takma kafana.inşallah kisa zamanda guzel haberler veririz birbirimize

canım benim kuzenimede doktoru öyle söylemiş bide ona demişki ilişkiye girdiğinizde eşin boşalıcağı zaman afedersiniz ama hani namaz kılarken secdeye uzanıyoruzya öyle yapın ancak öyle olur demiş

Canım ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz resmen, bende 31 yaşıma girdim. Ama stres yapmamamız lazım, 35ten sonra yum rezervleri azalmaya başlıyor. Birde stres gebelik olulmasının baş düşmanı... Banada önüne gelen taktik vermeye kalkıyor. Bende susturuyorum, ne zaman olucaksa olsun diyorum. Geçen bi tanesi benden kaç yaş küçük 2.ye hamile sanki mafifet etmiş gibi bana akıl vermeye çalışıyor. Ya dedim den dur orda, bu allahın işi ne zaman olursa olur. Bu kadar da yorum yapamazsın dedim. Sonra kızın haberi geldi düşük yapmış çok üzüldüm. Önemli olan gebe kalmak değil, dağlıklı olması...allah bixlere de nasip edecek inş zaten sadece zamanı var... Seni çok iui anlıyorum. Ama bazı şeyleri de çok araştırmayalım ya kafamız karman çorman oluyor...

Evet hormonlar direkt stresle baglantili. Kadinlarin hormonlari cok esnek o yuzden cok csbuk yukselip dusebiliyor. O nedenle oluruna birakmak aslinda en guzeli. Bende puslu havayi ortadan kaldirmayi cok istedigimden yapilmasi gereken tetkikleri yaptirip sonra kendi halinr birakicam. Korktugum sey bir sorun varsa ve ben farkinda olmadan cabalarsam ve zaman gectikten sonra sorunu anlarsam... İnşallah hakkimizda hayirlisi olsun. Rabbim en dogru zamanda saglikli, sihhatli, hayirli evlat nasip etsin. Rabbim neylerse guzel eyler...

kimyasal ı burda duydum ama bildiğim şu beta dengesiz ve yavaş yükseliyor.testler pozitif çıkıyor ama maalesef düşükle sonuçlanıyor
evet cnm doktorum ile tekrar görüştüm sağlıklı bir gebelik degil düşükle sonuçlanacak takibim altında olacakın beta düşüşe gecip düşük olana akadar takip edeceğim dedi.kendiliğinden düşürürsem çok sanslıymışım adet kanaması ile gebelik sonlanacakmış.kendiliğinden düşüremez isim maalesef kürtaja kadar gidebiliri durum.insallah öyle bir sorun yaşamayız....

canım benim kuzenimede doktoru öyle söylemiş bide ona demişki ilişkiye girdiğinizde eşin boşalıcağı zaman afedersiniz ama hani namaz kılarken secdeye uzanıyoruzya öyle yapın ancak öyle olur demiş
ne biliyim anlamadım ki canım ya.. afedersiniz normalde kadınların idrar tobasına dönük olurmuş. Benimkisi makatıma dönükmüş. Doğumda da gebelikte de sorun olmaz dedi. Bir kaç ay daha deneyip sonrasında özel doktoruma gidicem inşaallah.

amh hormonu nedir arkadaşlar neyi etkiler benim doktorum bir sürü test yaptı hormon hepsi iyiy dedi ama hangi hormonlar bilmiyorum...

Canum gecmis olsun, arkadasimin da seninki gibi oldu. Gebelik saglikli olmadiginda oluyormus. Umarim saglikli bi gebelik g cirirsin..

Ben de adet oldum kizlar evet. Bu ay son defa normal deneyecegiz. Bir dahaki aya asilama dusunuyoruz artik.

kızlar 2. aşılamada şans daha çok oluyomuş bilginiz varmı acaba

Cnm bu kimyasal gebelik değil ya dış gebelik umarım değildir yada boş gebelik yada değerin geç Artış da gösterebilir son durum me cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…