canım ben özel hastanede yaptırıyorrum 25 tl ödüyorumkızlar duanza ihtycm war. Birde ôzel polikilnklrde kan testi kç tlye yaplyo ? Blennz varmı?
Benimde 2 tarafta 7+7 tane vardi tek tek saydik bizde. Bende 127 tl falan odemistim. Aslinda doktor bana gebelik icin 3 ayin cok kisa bir sure oldugunu soyledi. Ama ben kafama cok takiyorum. Yani niye hamile kalamadimdan ziyade acaba bir sorun mu var diye kendimde surekli bir sorun bulmaya calisiyorum ki kendi kendime progesteronumun dusuk oldugunu tahlil yaptirarak buldum. Simdi kafamda hep benim yumurtam buyumuyor, catlamiyor endişesi var. Bi depresyon hali. Simdi bu sorularin cevabini alinca cok rahatlicam ve oluruna birakicam. Yumurta takibide istedim doktordan bakalim. Yasim oldu 32. Butun arkadaslarimin çocukları okula başladı. Her taraftan cocuk yok mu ne bekliyosunuz sorulari... Stres stres stres...Evt cnm 1.5 un üstü çok iyiymiş. Benim sağ tüpte 8, sol tüpte de 7 yum saydı. Hepsini tek tek gösterdi. Muhtemelen yüksek çıkar değerin dedi. Amh dışarıda yapılıyormuş, 194 lira para ödedim. Neyse kendim kaşındım:) benim dr da öyle şakacıdır, ilk 6 ay süre veririz herkese dedi. Foruma ben girmedim mesela hakikaten kafam biraz rahatladı. Şimdi zayuflamaya taktım kafayı bakalım. Bence buralara hakikaten girmemek lazım. Olumsuz yorum yapan da çok neyazıkki...aslında dr da doğruyu söylüyor bencede. Ben sadece sizleri merak ettiğim için giriyorum tatlım. O da reglim başlayınca birkaç gün işte...buarada bence biraz daha bekleyip hsg çektir bence, sizinde daha 3-4 ay olmadı mı? 3 ay daha bekleyin derim.
çok teşekkür edrm tatlm cvp vrdgn ıcn cok sagl.canım ben özel hastanede yaptırıyorrum 25 tl ödüyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Rabbim çok aratmasın bu cuma günü hürmetine. Hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin..Selam arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır giremedim siteye...yoğunluk başladı bir yandan.
charmant ve @ardaemre üzüldüm ama buay en az 3 kişi duydum düşük yapan... Bu aydan mıdır nedir...allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin, oyüzden sağlıklı bebişler gelsin de nasıl gelirleerse grlsinler...
Bu ay adet öncesi yine kahverengi kekelenmeler yaşadım ve 2gün erken adet oldum. Dr umaEylemeylemce senin gibi 3. Günü gittim. Hormon testleri yapıldı, over rezervi için sayım yaptı. İyi gözüküyor dedi. Ancak birde şuan revaçta olan bir hormon varmış antimüllerien hormon, ona bakılmasını istedi. Onun sonucu 1 hafta sonra çıkacak bakalım. Kahverengi lekeleri sordum, rahimde küçük bir yerde doku kitlesine benzer birşey gördü. Ancak kabız olduğum için bunun bağırsak florasından da kaybaklanabileceğini söyledi. Diğer aya hamile olmazsam adetten sonra tekrar bakalım, takip edelim dedi. 6 ay dolmadan gebelik olulmaması için endişe etmenin yersiz olduğunu söyledi. Her ay herşry düzgün gitse dahi gebelik oluşma şansı %15miş. Oyüzden 3 ay daha beklemem gerektiğini söyledi. Birde buay karar verdim adet günümü ve yum günümü hesaplamayacağım. Zaten eşim bu ayın çoğunu şehirdışında geçirecek, artık ne zaman olursa akışına bırakacağız.
Yaz boyu aldığım 3-4 kiloyu hatta 4-6 kiloyu vetmek için bir diyetisyene gittim. Umarım bu süreçte ona bakacağım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Değilmiş canım doktor öyle söyledi. Solak olmak gibi bişey dedi. Ama kafamı karıştıran bir durum var. Annemde evlendiğinde 3 yıl çocuğu olmamış. Doktora demişki rahmin dönük ben düzelttim. Annem daha sonra ablama hamile kalmış. Ama 37 sene öncesinden bahsediyoruz. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Banada kesinlikle gebeliğe engel değil dediler. Nasip artık düşünmüyorum. Akışına bıraktım :)Saol canım benim. Aslında bende dgm kontrol hapını 4 ay oldu bırakalı hatta eylülde degerlendiremedik ablamdaydık. Doktor rahim anatomisi gayet düzgün hiç problem yok dedi. Ama adet agrılarılarından dolayı (çok çok şiddetli oluyor. İğneyle, ialçla grçmiyor 2 gün gece gündüz ağrı çekiyorum) ben progesteron hormonumun düşük çıkması sebebiyle (yumurtanın büyüyüp çatladığını gösteren hormon) çok stres yaptım. Kafamda sürekli sorular varken içim hiç rahat etmiyor. Eşim test yaptırsın benimde tüplerime bakılsın bu ay yumurta takibinide doktor yapacak böylece kafam rahat edecek. Ben böyle stres yaptıkça zaten olacagı varsa da olmayacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Peki senin durumum gebeliği engelleyecek bişey değil di mi?
Ama sorun olsa boyle biseyi doktor sana soylerdi. Doktoruna guveniyosan hic takma kafana.inşallah kisa zamanda guzel haberler veririz birbirimizeDeğilmiş canım doktor öyle söyledi. Solak olmak gibi bişey dedi. Ama kafamı karıştıran bir durum var. Annemde evlendiğinde 3 yıl çocuğu olmamış. Doktora demişki rahmin dönük ben düzelttim. Annem daha sonra ablama hamile kalmış. Ama 37 sene öncesinden bahsediyoruz. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Banada kesinlikle gebeliğe engel değil dediler. Nasip artık düşünmüyorum. Akışına bıraktım :)
canım benim kuzenimede doktoru öyle söylemiş bide ona demişki ilişkiye girdiğinizde eşin boşalıcağı zaman afedersiniz ama hani namaz kılarken secdeye uzanıyoruzya öyle yapın ancak öyle olur demişDeğilmiş canım doktor öyle söyledi. Solak olmak gibi bişey dedi. Ama kafamı karıştıran bir durum var. Annemde evlendiğinde 3 yıl çocuğu olmamış. Doktora demişki rahmin dönük ben düzelttim. Annem daha sonra ablama hamile kalmış. Ama 37 sene öncesinden bahsediyoruz. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Banada kesinlikle gebeliğe engel değil dediler. Nasip artık düşünmüyorum. Akışına bıraktım :)
Canım ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz resmen, bende 31 yaşıma girdim. Ama stres yapmamamız lazım, 35ten sonra yum rezervleri azalmaya başlıyor. Birde stres gebelik olulmasının baş düşmanı... Banada önüne gelen taktik vermeye kalkıyor. Bende susturuyorum, ne zaman olucaksa olsun diyorum. Geçen bi tanesi benden kaç yaş küçük 2.ye hamile sanki mafifet etmiş gibi bana akıl vermeye çalışıyor. Ya dedim den dur orda, bu allahın işi ne zaman olursa olur. Bu kadar da yorum yapamazsın dedim. Sonra kızın haberi geldi düşük yapmış çok üzüldüm. Önemli olan gebe kalmak değil, dağlıklı olması...allah bixlere de nasip edecek inş zaten sadece zamanı var... Seni çok iui anlıyorum. Ama bazı şeyleri de çok araştırmayalım ya kafamız karman çorman oluyor...Benimde 2 tarafta 7+7 tane vardi tek tek saydik bizde. Bende 127 tl falan odemistim. Aslinda doktor bana gebelik icin 3 ayin cok kisa bir sure oldugunu soyledi. Ama ben kafama cok takiyorum. Yani niye hamile kalamadimdan ziyade acaba bir sorun mu var diye kendimde surekli bir sorun bulmaya calisiyorum ki kendi kendime progesteronumun dusuk oldugunu tahlil yaptirarak buldum. Simdi kafamda hep benim yumurtam buyumuyor, catlamiyor endişesi var. Bi depresyon hali. Simdi bu sorularin cevabini alinca cok rahatlicam ve oluruna birakicam. Yumurta takibide istedim doktordan bakalim. Yasim oldu 32. Butun arkadaslarimin çocukları okula başladı. Her taraftan cocuk yok mu ne bekliyosunuz sorulari... Stres stres stres...
Doktor direkt dediki sen kadinlar klubune cok giriyosun belli ayşe hanimin fatma hanimin tecrubelerini okuyup okuyup kendine uyarliyosun. Boyle yaparsan kaşın kirpigin bile agrir dedi. Bende daha nadir giriyorum ve sadece bu topige bakiyorum. Ayy ammada uzun yazdim kusura bakma canimmm :)
Evet hormonlar direkt stresle baglantili. Kadinlarin hormonlari cok esnek o yuzden cok csbuk yukselip dusebiliyor. O nedenle oluruna birakmak aslinda en guzeli. Bende puslu havayi ortadan kaldirmayi cok istedigimden yapilmasi gereken tetkikleri yaptirip sonra kendi halinr birakicam. Korktugum sey bir sorun varsa ve ben farkinda olmadan cabalarsam ve zaman gectikten sonra sorunu anlarsam... İnşallah hakkimizda hayirlisi olsun. Rabbim en dogru zamanda saglikli, sihhatli, hayirli evlat nasip etsin. Rabbim neylerse guzel eyler...Canım ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz resmen, bende 31 yaşıma girdim. Ama stres yapmamamız lazım, 35ten sonra yum rezervleri azalmaya başlıyor. Birde stres gebelik olulmasının baş düşmanı... Banada önüne gelen taktik vermeye kalkıyor. Bende susturuyorum, ne zaman olucaksa olsun diyorum. Geçen bi tanesi benden kaç yaş küçük 2.ye hamile sanki mafifet etmiş gibi bana akıl vermeye çalışıyor. Ya dedim den dur orda, bu allahın işi ne zaman olursa olur. Bu kadar da yorum yapamazsın dedim. Sonra kızın haberi geldi düşük yapmış çok üzüldüm. Önemli olan gebe kalmak değil, dağlıklı olması...allah bixlere de nasip edecek inş zaten sadece zamanı var... Seni çok iui anlıyorum. Ama bazı şeyleri de çok araştırmayalım ya kafamız karman çorman oluyor...
evet cnm doktorum ile tekrar görüştüm sağlıklı bir gebelik degil düşükle sonuçlanacak takibim altında olacakın beta düşüşe gecip düşük olana akadar takip edeceğim dedi.kendiliğinden düşürürsem çok sanslıymışım adet kanaması ile gebelik sonlanacakmış.kendiliğinden düşüremez isim maalesef kürtaja kadar gidebiliri durum.insallah öyle bir sorun yaşamayız....kimyasal ı burda duydum ama bildiğim şu beta dengesiz ve yavaş yükseliyor.testler pozitif çıkıyor ama maalesef düşükle sonuçlanıyor
ne biliyim anlamadım ki canım ya.. afedersiniz normalde kadınların idrar tobasına dönük olurmuş. Benimkisi makatıma dönükmüş. Doğumda da gebelikte de sorun olmaz dedi. Bir kaç ay daha deneyip sonrasında özel doktoruma gidicem inşaallah.canım benim kuzenimede doktoru öyle söylemiş bide ona demişki ilişkiye girdiğinizde eşin boşalıcağı zaman afedersiniz ama hani namaz kılarken secdeye uzanıyoruzya öyle yapın ancak öyle olur demiş
amh hormonu nedir arkadaşlar neyi etkiler benim doktorum bir sürü test yaptı hormon hepsi iyiy dedi ama hangi hormonlar bilmiyorum...İnşallah canım geçer çünkü dayanamıyorum. Amh hormonuna bende baktırdım benim değerim 3 cıktı ve bu değer için doktorlar süper diyorlar. İnşallah seninkide iyi geçer. Rahim filmi için çok korkuyorum ama eğer bir sorun varsa öğrenmiş olucam. Böyle düşününce rahatlıyorum. Doktor beni çok stresli gördü. Bana dediki internete çok takılıyorsunuz, forum sayfalarında çok geziyorsunuz sonrada strese girip hamile kalamıyorsunuz. Yasaklıyorum dedi :) çok cici bir doktor güler yüzlü.
Canum gecmis olsun, arkadasimin da seninki gibi oldu. Gebelik saglikli olmadiginda oluyormus. Umarim saglikli bi gebelik g cirirsin..evet cnm doktorum ile tekrar görüştüm sağlıklı bir gebelik degil düşükle sonuçlanacak takibim altında olacakın beta düşüşe gecip düşük olana akadar takip edeceğim dedi.kendiliğinden düşürürsem çok sanslıymışım adet kanaması ile gebelik sonlanacakmış.kendiliğinden düşüremez isim maalesef kürtaja kadar gidebiliri durum.insallah öyle bir sorun yaşamayız....
Amh hormon degil yumurtalik rezervinorani testin.amh hormonu nedir arkadaşlar neyi etkiler benim doktorum bir sürü test yaptı hormon hepsi iyiy dedi ama hangi hormonlar bilmiyorum...
inşallah canım da bence gerçekten rabbim ol diyecek ve bizler de kafamızdan atıcaz biraz.kızlar 2. aşılamada şans daha çok oluyomuş bilginiz varmı acaba
Evet cnm İkimiz de regl olduk ben regl7 bugün Hayırlısı topik sahibi de yok listeyi güncelleyen yokkızlar charmant da kaybolunca kimse yazmaz oldu. drottine ve veson da regl oldu galibahayırlısı olsun bakalım ..
Cnm bu kimyasal gebelik değil ya dış gebelik umarım değildir yada boş gebelik yada değerin geç Artış da gösterebilir son durum me cnmkızlar benim adet olmamam gereken gün 23 agustostu.ilk kan testini bayramın 4.günü yaptırdım 27 eylülde ) 208,5 cıktı pozitif.2.yi doktor 29.da yaptı 350 cıktı.3.yü bugün yaptı 427 cıktı değer ve degerleri düsüş gördü.pazartesi tekrar istedi muhtemelen kimyasal gebelik pazartesi deger düşüş olacak ve önümüzdeki hafta sonuna doğru adet olacaksın gebelik sonlanacak dedi ama bu şekilde olupta değerleri sonradan sağlıklı bir gebelik geçiren varmı.yoksa artık umut yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?