Rahmi ters bir anne tanıyorum cnm Endişe etme hamile kalmaya engel değilne biliyim anlamadım ki canım ya.. afedersiniz normalde kadınların idrar tobasına dönük olurmuş. Benimkisi makatıma dönükmüş. Doğumda da gebelikte de sorun olmaz dedi. Bir kaç ay daha deneyip sonrasında özel doktoruma gidicem inşaallah.
Amh yumurta rezervini gösteriramh hormonu nedir arkadaşlar neyi etkiler benim doktorum bir sürü test yaptı hormon hepsi iyiy dedi ama hangi hormonlar bilmiyorum...
Bir bilgim yok inşallah gebelikle sonuçlanırkızlar 2. aşılamada şans daha çok oluyomuş bilginiz varmı acaba
cnm dış gebelik degilmiş.Doktor öyle dedi dış gebelikte değerler aşırı yükselirmiş birde mutlaka boşta olsa kese oluşurmuş bu öyle bir durum degil dedi doktor.Kimyasalda gebelik keseye dönüşmeden embiryo halinde iken bozulurmuş..Kaldıki dün gece kanama başladı zaten düştü veya düşüyor.beta kandan tamamen temizlenene kadar kan testini düzenl olarak alacam dedi...operasyonluk bir durum yok dedi.kanama bitince normal hayatın devam edip tekrar haile kalabilirsin dedi.dış gebelikte mutlaka kürtaj olur bir kere çünkü o boş kese bulunduğu yeri delip iç kanama yapıyor ve allah korusun ölüme kadar yolu var çok acil müdehale gerektiren bir durum...panik yok yani doktorum çok iyi ona güveniyorum.kadın doğum hastanesinin eski başhekimi...Cnm bu kimyasal gebelik değil ya dış gebelik umarım değildir yada boş gebelik yada değerin geç Artış da gösterebilir son durum me cnm
Geçmiş olsun. Allahim tekrarini yasatmasin saglikli hamilelik olusur ve kisa zamanda bebegini kucagina alirsin inşallah.cnm dış gebelik degilmiş.Doktor öyle dedi dış gebelikte değerler aşırı yükselirmiş birde mutlaka boşta olsa kese oluşurmuş bu öyle bir durum degil dedi doktor.Kimyasalda gebelik keseye dönüşmeden embiryo halinde iken bozulurmuş..Kaldıki dün gece kanama başladı zaten düştü veya düşüyor.beta kandan tamamen temizlenene kadar kan testini düzenl olarak alacam dedi...operasyonluk bir durum yok dedi.kanama bitince normal hayatın devam edip tekrar haile kalabilirsin dedi.dış gebelikte mutlaka kürtaj olur bir kere çünkü o boş kese bulunduğu yeri delip iç kanama yapıyor ve allah korusun ölüme kadar yolu var çok acil müdehale gerektiren bir durum...panik yok yani doktorum çok iyi ona güveniyorum.kadın doğum hastanesinin eski başhekimi...
Dış gebelik olmadığına sevindim cnm herşey yolunda gider inşallah kendiliğinden düşmesi iyi olmuş korunmaya gerek kalmazcnm dış gebelik degilmiş.Doktor öyle dedi dış gebelikte değerler aşırı yükselirmiş birde mutlaka boşta olsa kese oluşurmuş bu öyle bir durum degil dedi doktor.Kimyasalda gebelik keseye dönüşmeden embiryo halinde iken bozulurmuş..Kaldıki dün gece kanama başladı zaten düştü veya düşüyor.beta kandan tamamen temizlenene kadar kan testini düzenl olarak alacam dedi...operasyonluk bir durum yok dedi.kanama bitince normal hayatın devam edip tekrar haile kalabilirsin dedi.dış gebelikte mutlaka kürtaj olur bir kere çünkü o boş kese bulunduğu yeri delip iç kanama yapıyor ve allah korusun ölüme kadar yolu var çok acil müdehale gerektiren bir durum...panik yok yani doktorum çok iyi ona güveniyorum.kadın doğum hastanesinin eski başhekimi...
Ay cnm çok geçmiş olsun cnm iç kanama olmadan Teşhis konmasına sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda Aramıza dönersin herşey yolunda gider inşallahMerhaba kizlar. Bugun dis gebelik teshisi kondu ve kemoterapi ignesi vuruldum. Crs gunu kan degerlerimde beklenen dusus gerceklesmezse ikinci dozu olucam. Umarim guzel haberler veriyorsunuzdur. Yarin musait oldugumda girip guncelleme yapicam. Hepinize iyi aksamlar.
Cnm belirtilere çok takılmamaya çalış umarım gebeliktendir:)kızlar merhaba :)
Benim bat 13 ekim fakat ben bu ay erken yumurtladım sanırım çünkü adet başlangıcım 14 eylüldü yumurtlama akıntımı 23-24 ünde gördüm. yumurtlama dönemi sonrasında kasık ağrım yoktu ama dün ve bugün kasıklarım sızlıyor çok ağrı olarak değil de içten içe sızlama var. Bide aşırı halsiz yorgunum. Gebelik olsa bile bu belirtiler şimdiden oluşur mu ?
Canimmm benimm çok çok geçmiş olsun. İnşallah tekrar etmez ve sağlıklı hamileliğin kısa zamanda oluşur. Allaha emanet ol.Merhaba kizlar. Bugun dis gebelik teshisi kondu ve kemoterapi ignesi vuruldum. Crs gunu kan degerlerimde beklenen dusus gerceklesmezse ikinci dozu olucam. Umarim guzel haberler veriyorsunuzdur. Yarin musait oldugumda girip guncelleme yapicam. Hepinize iyi aksamlar.
Cnm belirtilere çok takılmamaya çalış umarım gebeliktendir:)
Seni çok iyi Anlıyorum hiç gitmiyorki aslında o hep beynin bir köşesinde maalesef gitmiyor ki gelsin:))Canım bu ay kendimi hic dinlememeye çalışıyorum aslında zaten okulda açıldı çok uğraşım var ama bazı şeyler yine gebeliği getiriyor aklıma :)
Seni çok iyi Anlıyorum hiç gitmiyorki aslında o hep beynin bir köşesinde maalesef gitmiyor ki gelsin:))
canım çok geçmiş olsunMerhaba kizlar. Bugun dis gebelik teshisi kondu ve kemoterapi ignesi vuruldum. Crs gunu kan degerlerimde beklenen dusus gerceklesmezse ikinci dozu olucam. Umarim guzel haberler veriyorsunuzdur. Yarin musait oldugumda girip guncelleme yapicam. Hepinize iyi aksamlar.
nasıl durması gerekiyormuş canım ben tam anlayamadımcanım benim kuzenimede doktoru öyle söylemiş bide ona demişki ilişkiye girdiğinizde eşin boşalıcağı zaman afedersiniz ama hani namaz kılarken secdeye uzanıyoruzya öyle yapın ancak öyle olur demiş
çok geçmiş olsun...Merhaba kizlar. Bugun dis gebelik teshisi kondu ve kemoterapi ignesi vuruldum. Crs gunu kan degerlerimde beklenen dusus gerceklesmezse ikinci dozu olucam. Umarim guzel haberler veriyorsunuzdur. Yarin musait oldugumda girip guncelleme yapicam. Hepinize iyi aksamlar.
Kasıktaki o şiddetli Ağrı regl ın kaçıncı Gününe denk. Gelmişti hatırlıyo musun cnm?Benim sadece bir defa kasığıma şiddetli Ağrı girip çıkmıştı 2 saniye sürmüştü.. Ayrıca göğüslerim hassaslaşmıştı yanlardan dokununca ağrıyordu 3. Haftamda yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca doktora gittik ve kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.. herhangi bir yorgunluk çok uyuma gibi birşey yaşamadım Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?