Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Rahmi ters bir anne tanıyorum cnm Endişe etme hamile kalmaya engel değil

Cnm bu kimyasal gebelik değil ya dış gebelik umarım değildir yada boş gebelik yada değerin geç Artış da gösterebilir son durum me cnm
cnm dış gebelik degilmiş.Doktor öyle dedi dış gebelikte değerler aşırı yükselirmiş birde mutlaka boşta olsa kese oluşurmuş bu öyle bir durum degil dedi doktor.Kimyasalda gebelik keseye dönüşmeden embiryo halinde iken bozulurmuş..Kaldıki dün gece kanama başladı zaten düştü veya düşüyor.beta kandan tamamen temizlenene kadar kan testini düzenl olarak alacam dedi...operasyonluk bir durum yok dedi.kanama bitince normal hayatın devam edip tekrar haile kalabilirsin dedi.dış gebelikte mutlaka kürtaj olur bir kere çünkü o boş kese bulunduğu yeri delip iç kanama yapıyor ve allah korusun ölüme kadar yolu var çok acil müdehale gerektiren bir durum...panik yok yani doktorum çok iyi ona güveniyorum.kadın doğum hastanesinin eski başhekimi...

Geçmiş olsun. Allahim tekrarini yasatmasin saglikli hamilelik olusur ve kisa zamanda bebegini kucagina alirsin inşallah.

Dış gebelik olmadığına sevindim cnm herşey yolunda gider inşallah kendiliğinden düşmesi iyi olmuş korunmaya gerek kalmaz

kızlar merhaba :)
Benim bat 13 ekim fakat ben bu ay erken yumurtladım sanırım çünkü adet başlangıcım 14 eylüldü yumurtlama akıntımı 23-24 ünde gördüm. yumurtlama dönemi sonrasında kasık ağrım yoktu ama dün ve bugün kasıklarım sızlıyor çok ağrı olarak değil de içten içe sızlama var. Bide aşırı halsiz yorgunum. Gebelik olsa bile bu belirtiler şimdiden oluşur mu ?

Merhaba kizlar. Bugun dis gebelik teshisi kondu ve kemoterapi ignesi vuruldum. Crs gunu kan degerlerimde beklenen dusus gerceklesmezse ikinci dozu olucam. Umarim guzel haberler veriyorsunuzdur. Yarin musait oldugumda girip guncelleme yapicam. Hepinize iyi aksamlar.

Ay cnm çok geçmiş olsun cnm iç kanama olmadan Teşhis konmasına sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda Aramıza dönersin herşey yolunda gider inşallah

Cnm belirtilere çok takılmamaya çalış umarım gebeliktendir:)

Canimmm benimm çok çok geçmiş olsun. İnşallah tekrar etmez ve sağlıklı hamileliğin kısa zamanda oluşur. Allaha emanet ol.

Canım bu ay kendimi hic dinlememeye çalışıyorum aslında zaten okulda açıldı çok uğraşım var ama bazı şeyler yine gebeliği getiriyor aklıma :)
Seni çok iyi Anlıyorum hiç gitmiyorki aslında o hep beynin bir köşesinde maalesef gitmiyor ki gelsin:))

Benim sadece bir defa kasığıma şiddetli Ağrı girip çıkmıştı 2 saniye sürmüştü.. Ayrıca göğüslerim hassaslaşmıştı yanlardan dokununca ağrıyordu 3. Haftamda yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silik çıkınca doktora gittik ve kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.. herhangi bir yorgunluk çok uyuma gibi birşey yaşamadım Allah isteyen herkese nasip etsin

canım çok geçmiş olsun

canım benim kuzenimede doktoru öyle söylemiş bide ona demişki ilişkiye girdiğinizde eşin boşalıcağı zaman afedersiniz ama hani namaz kılarken secdeye uzanıyoruzya öyle yapın ancak öyle olur demiş
nasıl durması gerekiyormuş canım ben tam anlayamadım

çok geçmiş olsun...

kızlar bu uzayan akıntı ne zaman geliyor. yumurtlama gününde mi yumurtlamadan önce mi sonra mı

Kasıktaki o şiddetli Ağrı regl ın kaçıncı Gününe denk. Gelmişti hatırlıyo musun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…