Eşin arkandan yaklaşacak cnmnasıl durması gerekiyormuş canım ben tam anlayamadım
Genellikle ovulasyondan önce başlar ovulasyon Günü'nde de olur cnmkızlar bu uzayan akıntı ne zaman geliyor. yumurtlama gününde mi yumurtlamadan önce mi sonra mı
anladım canım sağol inşallah bu ay her şeyin hayırlısı olur herkes bebeişlerine kavuşurGenellikle ovulasyondan önce başlar ovulasyon Günü'nde de olur cnm
peki uzayan akıntı geldiğinde mi ilişkiye girmek gerek gelmeden önce m,Genellikle ovulasyondan önce başlar ovulasyon Günü'nde de olur cnm
Regl olmamıştım henüz yani günüm gelmemişti idrar testi için günümün geçmesini bekledim sat 14 şubattı idrar testimi 18 martta yaptım. benm reglim düzensiz yani geç olurdu 35-40 günde bir olurdum bu yüzden döllenmede geç olmuştu yine de idrarda çıktı. Kan testi değerlerim de çok düşüktü.Kasıktaki o şiddetli Ağrı regl ın kaçıncı Gününe denk. Gelmişti hatırlıyo musun cnm?
Cnm bu uzayan akıntı spermler için çok önemli spermler için önemli spermlerin canlı kalması ve yumurtaya doğru yolculuğunda çok büyük rol alıyor önden Çalışmalara başla akıntıyı gördüğünde sıklaştır cnmpeki uzayan akıntı geldiğinde mi ilişkiye girmek gerek gelmeden önce m,
peki uzayan akıntı geldiğinde mi ilişkiye girmek gerek gelmeden önce m,
geçmiş olsun canım.charmant ben henuz adet olamadım kistten dolayı.Şu an ilaç kullanıyorum bugün yarın gelir o zaman yeni batı eklerim.
Cnm ben 24 Ekim yazacağıma 24 kasım yazmışım bu bebek işi beni sarhoş etti anlaşılanHamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@casun Hamile
B bambay
C canus123
Eylemeylemce
prensinin_prensesi
gbbc
H Hayal Peri
Lilyumas
Skry10 Bat
M meltemfatooo Bat
ardaemre Bat
Makaronnn Bat
M meltemfatooo Bat
mavimli Bat
@triton-x Bat
S selin deniz Bat
Tugcekucuk Bat
Tuanam21 Bat
@myssteriouss Bat
M melev Bat
@hadiinsallah Bat 2 Ekim
G Gezginanneadayi89 Bat 2 Ekim
Pokahontass Bat 7 Ekim
tontikto Bat 9 Ekim
Y yapayalniz1 Bat 13 Ekim
ruziyye Bat 13 Ekim
gulit_me Bat 16 Ekim
ada_aras Bat 18 Ekim
@aspnr Bat 20 Ekim
kelebek922 Bat 25 Ekim
Svl2425 bat 27 EKim
Drottine Bat 29 Ekim
Veson Bat 24 kAsım
Cnm Herşeyin Hayırlısı belki geç döllenmedir.erken gebelik testini duymuştum da ultra erkeni de varmışBAT a 2 gün var tutamadim kendimi test yaptim !
Sonuc negaatif
zaten ne hamilelige nede regl e dair hicbir belirti yok. Normalde goguslerim siserdi agrirdi..
Cnm Herşeyin Hayırlısı belki geç döllenmedir.erken gebelik testini duymuştum da ultra erkeni de varmış
anladım canım çooook sağoolll :)Cnm bu uzayan akıntı spermler için çok önemli spermler için önemli spermlerin canlı kalması ve yumurtaya doğru yolculuğunda çok büyük rol alıyor önden Çalışmalara başla akıntıyı gördüğünde sıklaştır cnm
Benim 16 ekim batArkadaşlar bulabildiğim kadarıyla yeni Bat larınızı güncelledim. göremediğim okuyamadığım varsa mesaj olarak yollayabilirseniz daha kolay olacak. İnşallah hepiniz için hayırlısı olur. Gördüğüm kadarıyla bazı kişiler talihsizlikler yaşamış. Hepsi geçecek inşallah umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Benim için iyi dileklerde bulunan sizlere çok teşekkür ederim umarım ki en kötü ihtimalle yeni yıla bebişlerinizle girersiniz. Hepinizi öpüyorum.
B bambay
C canus123
Eylemeylemce
prensinin_prensesi
gbbc
H Hayal Peri
Lilyumas
Skry10
M meltemfatooo
ardaemre
Makaronnn
mavimli
@triton-x
S selin deniz
Tugcekucuk
Tuanam21
@myssteriouss
M melev
@hadiinsallah Bat 2 Ekim
G Gezginanneadayi89 Bat 2 Ekim
Pokahontass Bat 7 Ekim
tontikto Bat 9 Ekim
Y yapayalniz1 Bat 13 Ekim
ruziyye Bat 13 Ekim
gulit_me Bat 16 Ekim
ada_aras Bat 18 Ekim
@aspnr Bat 20 Ekim
kelebek922 Bat 25 Ekim
Svl2425 bat 27 EKim
Drottine Bat 29 Ekim
Veson Bat 24 kAsım
Olur arada öyle şeylerr malumm sıkıntılı dönemlerdeyizzzPokahontass cnm ben senin taaaaaa Ağustos Ayında gönderdiğin mesaja Karşılık yazmışım bunu nasıl başardım ben de anlamadım ya iyice sıyırdım sanırım
Canım günaydın nerelerdesin sen yaaGunaydin arkadaslar. Bu sabah muthis bir agriyla uyandim. İgnenin etkisi sanirim dru aradim elinle karnina bastiginda apandsit gibi agri artmiyorsa korkma dedi agri kesici alabilirmisim. Aldim. Simdi biraz daha iyiyim. İnsallah kimse yasamaz ama yasayan olursa burdan bilgi alin diye paylasiyorum.
Geçmiş olsun canım üzüldüm umarım kısa zamanda normal düzenine geri dönersin ve kalbinden geçen tüm iyi dileklerinn gerçekleşir.Beta hcg artisim hep oldu fakat az az yukseldi hic dusus gozlenmedi. Bu arada adet kanamasi seklinde kananmam 3 haftadir devam ediyor son hafta biryerim kesilmiscesine kirmizi..bir gun cok siddetli kasik agrim oldu gecti.. Gogus hassasiyeti de olustu. 7 haftalikken kan degerim ancak 2 haftaliga denkti. Ultrason ve vaginal ultrasonda rahim tertemiz incecik gozlendi ve teshis dis gebelik olarak kondu. Suan tek doz yani 50 lik metathorax igne yapilmis bekliyorum. Dusus istenilen seviyede olmazsa tekrarlanacak. Kimsenin bunu yasamamasini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?