Tesekkur ederim canim. İnsallah hepimizin dilekleri gercek olsun.Geçmiş olsun canım üzüldüm umarım kısa zamanda normal düzenine geri dönersin ve kalbinden geçen tüm iyi dileklerinn gerçekleşir.
Hersey olabilir. Usutmus de olabilirsin hamile de olabilirsin. Kan testine gelince eger dedigin gun kesin yumurtladiysan ciksa bile dusuk bir deger cikacaktir. Acele etmezsen daha iyi olur en azindan uc dort gun daha beklemeye calis. Yapabiliyorsan..Arkadaşlar mrb 9 gün önce yumurtlama dönemimdi eşimle gün aşırı birlikte olduk ilişkiden sonra idrarimda hafif yanmadan dolayı doktora geldim sol kasigima birden bire ağrı giriyor ve bacagimla belime vuruyor sanki bacagimi hissetmiyorm su anda ağrıdan kabızlık ve gaz sancısı gibi ağrılar var karnimda gebelik oluşmuşsa bütün bu ağrılar belirtimidir ve kan testi yaptursam cikarmi acill cvp bekliyorum lütfen
Açıkçası fazla sabirsizim su an zaten doktora gelmemin sebebi gebeliği öğrenmem için değil agrilardan dolayı yanı yanmadan dolayı hanı doktorun vereceği ilaçlardan korkuyorum varsa gebeliğe etkisi olur diye bi kere yanlış ilaçlardan agzim yandı bebeğimi kaybettim şimdide en ince ayrıntısını düşünüyorum o yüzden korkuyorumHersey olabilir. Usutmus de olabilirsin hamile de olabilirsin. Kan testine gelince eger dedigin gun kesin yumurtladiysan ciksa bile dusuk bir deger cikacaktir. Acele etmezsen daha iyi olur en azindan uc dort gun daha beklemeye calis. Yapabiliyorsan..
Eger dr a gittiysen hazir ordayken soyle druna bakilsin madem ama cikmasa bile bana kalirsa verdigi ilaclari hemen kullanma azcik sik disini uc dortgun sonra kana baktir emin ol oyle ic ilac canim.Açıkçası fazla sabirsizim su an zaten doktora gelmemin sebebi gebeliği öğrenmem için değil agrilardan dolayı yanı yanmadan dolayı hanı doktorun vereceği ilaçlardan korkuyorum varsa gebeliğe etkisi olur diye bi kere yanlış ilaçlardan agzim yandı bebeğimi kaybettim şimdide en ince ayrıntısını düşünüyorum o yüzden korkuyorum
Çok tsk ederim anlattım doktora ama inşallah anlamıştır çok sınır oldum mal gibi ben konuştum o suratima baktı hiç bisey söylemedi zaten cikmassa bu doktorun verdiği ilacı netlesene kadar kesinlikle icmmEger dr a gittiysen hazir ordayken soyle druna bakilsin madem ama cikmasa bile bana kalirsa verdigi ilaclari hemen kullanma azcik sik disini uc dortgun sonra kana baktir emin ol oyle ic ilac canim.
İnşaAllah canımRahmi ters bir anne tanıyorum cnm Endişe etme hamile kalmaya engel değil
Geçmiş olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah büyüktür. Vardır bir bildiğiMerhaba kizlar. Bugun dis gebelik teshisi kondu ve kemoterapi ignesi vuruldum. Crs gunu kan degerlerimde beklenen dusus gerceklesmezse ikinci dozu olucam. Umarim guzel haberler veriyorsunuzdur. Yarin musait oldugumda girip guncelleme yapicam. Hepinize iyi aksamlar.
Allah beterinden korusun. Amin hiçbirimiz yaşamayalım. Rabbim sana da bir daha yaşatmasın. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alabilelim inşaAllahBeta hcg artisim hep oldu fakat az az yukseldi hic dusus gozlenmedi. Bu arada adet kanamasi seklinde kananmam 3 haftadir devam ediyor son hafta biryerim kesilmiscesine kirmizi..bir gun cok siddetli kasik agrim oldu gecti.. Gogus hassasiyeti de olustu. 7 haftalikken kan degerim ancak 2 haftaliga denkti. Ultrason ve vaginal ultrasonda rahim tertemiz incecik gozlendi ve teshis dis gebelik olarak kondu. Suan tek doz yani 50 lik metathorax igne yapilmis bekliyorum. Dusus istenilen seviyede olmazsa tekrarlanacak. Kimsenin bunu yasamamasini diliyorum.
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.. Gerçekten çok üzüldümBeta hcg artisim hep oldu fakat az az yukseldi hic dusus gozlenmedi. Bu arada adet kanamasi seklinde kananmam 3 haftadir devam ediyor son hafta biryerim kesilmiscesine kirmizi..bir gun cok siddetli kasik agrim oldu gecti.. Gogus hassasiyeti de olustu. 7 haftalikken kan degerim ancak 2 haftaliga denkti. Ultrason ve vaginal ultrasonda rahim tertemiz incecik gozlendi ve teshis dis gebelik olarak kondu. Suan tek doz yani 50 lik metathorax igne yapilmis bekliyorum. Dusus istenilen seviyede olmazsa tekrarlanacak. Kimsenin bunu yasamamasini diliyorum.
Tesekkur ederim cnm.Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.. Gerçekten çok üzüldüm
İnsallah canim insallah..Allah beterinden korusun. Amin hiçbirimiz yaşamayalım. Rabbim sana da bir daha yaşatmasın. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alabilelim inşaAllah
İdrar tutmana gerek yok cnm. İstediginde yapabilirsin. Hamilelige gelince yerlesme kanamasi adetten once oluyor ama bazi kisilerde adet gunu de olabiliyormus. Yada vucut bu ay kendini hamilelige de hazirliyor olabilir. En iyisi biraz daha beklemen. Zaten en gec yarin adet olmalisin olmazsan baktirirsin cnm. Hakkinda hayirli olan olsun.Arkadaşlar merhaba, bu ay tam yumurtlama günlerinde birlikte olduk, ayın 4 ünde adet olmam gerekiyodu, 3 ünde önce kahverengi çamır gibi bir akıntı arkasından pembe-kahve bir akıntı oldu akşamına kesildi, 4ünde de öğlene doğru adetim başladı bazen açık sulu pembe bazen koyu yoğun ve kırmızıydı hatta her zamankinden daha çok oldum ilk gün olmasına rağmen , gece kasıklarım çok sızladı aşırı bir yorgunluk ve uyku hali vardı .bugün ise hiç bir kanamam olmadı bir damla bile, kasık ağrılarım bitmiş :| Bu yerleşme kanaması olabilir mi ki? Değilse ne olabilir ?İdrar testi yapsam çıkar mı kaç saat idrarımı tutmam lazım ki sonuç versin?
Genellikle dedigin sekilde oluyor cnm. Ama belli de olmaz takipte kal bakalim nolacak. Degerlendirmeni yap iliski devam.Adetime 8-9 gün var bugün yumurtlama akıntısı geldi yani geç yumurtladim şimdi adetimi geç mi olucam bugünden itibaren 14 gün sonra mi oluyorum ?
Işte değerlendirme yapamicam en çok ona üzülüyorumGenellikle dedigin sekilde oluyor cnm. Ama belli de olmaz takipte kal bakalim nolacak. Degerlendirmeni yap iliski devam.
Olsun uzulme gec olsun saglikli saglam olsun cnm.Işte değerlendirme yapamicam en çok ona üzülüyorumgitti bu ay :) umutlar diğer aya artik
Amin çok saol cvplarin için bu arada sana da çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahOlsun uzulme gec olsun saglikli saglam olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?