Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim adetebir hafta kala dan daha omce yumurtlamis ve bitmis olmasi lazim. Vucut kendni adete hazirlarkn ayni yumurtlmis gibi bir aminti geliyoo bendede oldu yarin adetgunum ve suan hic gelmyo akntim.ims olmam. Cok cok silik sanki bikirmzlk var gibi duryoo goz yanilmasimi bilmiyorum ama inss hamissindir iki gun sonra bidaha yap bakalim neolacak.

O kadar heycanliyim ki Allahim insallah doğru bir ikinci çizgidir test yanlış değildir çok saol cnmm cevabın için

O kadar heycanliyim ki Allahim insallah doğru bir ikinci çizgidir test yanlış değildir çok saol cnmm cevabın için
Tatlim testi tekrarlayabilir misin var gibi gorunuyor. Yumurtlama akintisi olmayabilir gordugun eger hamileysen akintida artis olabiliyor. Emin olmak icin tekrar bir test yap cnm. Hadi insallah guzel haberler ver bize.

Tatlim testi tekrarlayabilir misin var gibi gorunuyor. Yumurtlama akintisi olmayabilir gordugun eger hamileysen akintida artis olabiliyor. Emin olmak icin tekrar bir test yap cnm. Hadi insallah guzel haberler ver bize.
Cnm yaptim az once negatif sanirim test bozuktu ama olsun gelmeyen adetten umut kesilmez demek ki zamani var hayirlisi olsun kendimi uzmucem soz verdim

Cnm yaptim az once negatif sanirim test bozuktu ama olsun gelmeyen adetten umut kesilmez demek ki zamani var hayirlisi olsun kendimi uzmucem soz verdim
Bekleyemiyoruz meraktan. Aslinda adet gunu gecince yapmak gerek bazen adete yakinken test pozitif gosteriyor malesef..silik cizgi seklinde..en iyisi sabirla beklemek yapabilene..

Yarin yap yapmak istersen tekrar belli de olmaz erken oldugu icin bir silik bir negatif cikabilir. Benim oyle oldu. Ama bekleyebilirsen ne ala..

benimde bugün adetin 4. günü ama kasıklarım çok ağrıyo aşağıya bıçak saplıyolar sanki bide bulantım var çok haftaya pazartesi doktora gidicem kist olmuştur belki yaa

charmant canım çok geçmiş olsun. Insallah en yakın zamanda rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip eder...

Semackgz canım bende cok silik gördüm ikinci çizgiyi inşallah bebeğin seninledir :)

Benimde bu ay yumurtlamam erken oldu saniyorum 24 ü - 25 i gibiydi. Bugün sol kasığımda ara ara batmalar oldu bide cok üşüyorum sanırım üşüttüm. Okulda başladı cok yoruluyorum sürekli halsizim. Bakalım bu ay neler olacak :)

Kızlar eşime öylesine dedim ki sprem testi yaptirsana bakalım bir sorun var mi diye o da tamam al numara yaptiricam dedi. Devlet hastaneleri yapiyor mu? Bide yaptirmasinin bir skntisi var mi daha 2. Ayimiz bu ay :)

merhaba
devlet hastaneleri de yapıyor bu testi
bunun için üroloji bölümüne gitmesi gerek sperm testi yaptrıcam deyince direk gönderiyorlar zaten

E
evet devlet yapıyor kesinlikle yaptırsın sorun onda varsa boşu boşuna Ümit etmemiş olursun en azından

benimde bugün adetin 4. günü ama kasıklarım çok ağrıyo aşağıya bıçak saplıyolar sanki bide bulantım var çok haftaya pazartesi doktora gidicem kist olmuştur belki yaa
Cnm umarım kist değildir yumurta yeni yeni gelişiyor onun Sancısı olabilir

Kızlar merhabalar;
benim en son geçen persembe 427 olan hcg değerim pazartesi sabah 195 oldu ve kanama başladı kimyasal gebelk yani düşük yaptım.ama doktorum herhangi bir operasyon veya ilaca gerek yok kanaman bitince normal hayatına devam edebilirsin dedi.Bu sefer nasip değilmiş.Rabbim inşallah tekrar yaşatmaz bunu...

Kizlar selam, hsg çektirdim doktor tüpler açık rahim temiz dedi. Rapor yarin çıkacakmış. Eşimin testide öğleden sonraya çıkacak inşallah.

merhaba kızlar adet olucakmışm gibi karnım ağrıyor kasıklarım acıyor ama daha hastalığım yeni bitti hamilelik olamaz heralde dmi

Canim ilk testinde pozitifi muhtemelen saatler sonra gordun. Onun adi buharlasma cizgisi ben her ay goruyorum.

Canim ilk testinde pozitifi muhtemelen saatler sonra gordun. Onun adi buharlasma cizgisi ben her ay goruyorum.
Yok cnm biliyorum diger dedigin olay basima cok geldi ama bu ilk 4 dakikada vardi sonra hafif koyulasti ama test bozuktu cunku resmen kontrol cizgisi haric 2 cizgi daha var :) bozuguda bana denk geldi zaten sonradan yaptigim test negatif cnm hayirlisi olsun :)

Ay cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…