Cnm nerde ne Kadar'a çektirdin Anestezili mi Ağrı hissettin miKizlar selam, hsg çektirdim doktor tüpler açık rahim temiz dedi. Rapor yarin çıkacakmış. Eşimin testide öğleden sonraya çıkacak inşallah.
Cnm testi bat günü tekrarla testi erken yapmış olabilirsin inşallah Bebeğin seninledirYok cnm biliyorum diger dedigin olay basima cok geldi ama bu ilk 4 dakikada vardi sonra hafif koyulasti ama test bozuktu cunku resmen kontrol cizgisi haric 2 cizgi daha var :) bozuguda bana denk geldi zaten sonradan yaptigim test negatif cnm hayirlisi olsun :)
350 tlye cektirdim canim. Anestezisiz cektirdim. Agri kesici igne yaptilar oncesinde. Sanirim kullanilan teknoloji yeni degildi agrim oldu evet ama dayanilmayacak kadar degil. 5 dk da bitti zaten. Yuzyil tup bebek merk. Yaptirdim. Esimin testi pek iyi cikmadi morfoloji %2. Yıkılmış durumdayım şuanda...Cnm nerde ne Kadar'a çektirdin Anestezili mi Ağrı hissettin mi
Hadi ya kaç olması gerekiyormuş peki350 tlye cektirdim canim. Anestezisiz cektirdim. Agri kesici igne yaptilar oncesinde. Sanirim kullanilan teknoloji yeni degildi agrim oldu evet ama dayanilmayacak kadar degil. 5 dk da bitti zaten. Yuzyil tup bebek merk. Yaptirdim. Esimin testi pek iyi cikmadi morfoloji %2. Yıkılmış durumdayım şuanda...
Insallah cnm cok saol ilgin icin. Rabbim tum isteyenlere bebis nasip etsin InsallahCnm testi bat günü tekrarla testi erken yapmış olabilirsin inşallah Bebeğin seninledir
%4 ten buyuk olmaliymis sayi canim. Hareketlilik ve sayi iyi onlarda sorun yok ama. Dusuk olma, bos gebelik, kimyasal gebelik, dis gebelik vs olabiliyormus. Uzun zamandir bebegi olmayanlar bence mutlaka esinede test yaptirsin.Hadi ya kaç olması gerekiyormuş peki
canım hiç moralini bozma bizde eşimle ilk önce tüp bebek merkezinde yaptırdık %2 çıktı sonuç ama meğersem tüp bebek merkezinde yaptırdığımız için öyleymiş yani onların cihazları daha detaylı olduğu için öyle hatta doktora sorduk kötümü die hayır gayet iyi dedi burda %2 çıktıysa bize göre bu %5 demişti%4 ten buyuk olmaliymis sayi canim. Hareketlilik ve sayi iyi onlarda sorun yok ama. Dusuk olma, bos gebelik, kimyasal gebelik, dis gebelik vs olabiliyormus. Uzun zamandir bebegi olmayanlar bence mutlaka esinede test yaptirsin.
Ayy canım inşallah öyledir. Yani eşimin görüştüğü doktorda gebelik şansı var ama düşük demiş. Biz 3 ay sadece yumurtlama döneminde birlikte olduk çok kısa bir süre demiş. Ama ürologtan da radevu alıcaz. Belki takviye, vitamin tarzında bişey verir doktor. Çok üzüldük ama umudumuz hala tavan. Allahım hayırlısını versin herbirimize.canım hiç moralini bozma bizde eşimle ilk önce tüp bebek merkezinde yaptırdık %2 çıktı sonuç ama meğersem tüp bebek merkezinde yaptırdığımız için öyleymiş yani onların cihazları daha detaylı olduğu için öyle hatta doktora sorduk kötümü die hayır gayet iyi dedi burda %2 çıktıysa bize göre bu %5 demişti
Ahhh canım benim. İnşallah hamilesindir. Belirtiler psikolojik olabiliyor kendini çok kaptırma. Allahım hayırlısını versin.Merhaba. Beni de listeye ekler misiniz. Bat 11 ekim. Bu ay ilk defa bebek denedik gun aşırı çalıştık. Heyecanimi paylasmak istedim. Sevgiler
Cok tesekkur ederim. Evet kesinlikle suan hamileymisim gibi belirtilerim var ve bunu beynim yapiyor bence ilk aydan umutlu degilim ama iki gündür test yapiyorum. Zor bir surecmis :)Ahhh canım benim. İnşallah hamilesindir. Belirtiler psikolojik olabiliyor kendini çok kaptırma. Allahım hayırlısını versin.
O test herkese öyle yapıyor hem de daha Pahalı 5 liralık ucuz testler ondan daha iyi sonuç veriyorBu arada sunu belirmeden edemiycem. Adetime 8 gun kala dayanamayip yaptigim predictor gebelik testi pozitif cikti hemen iki test daha aldim negatif. gidip kan verdim 0,100. O teste asla guvenmeyin ucu keceli 15 tl idi. Ne kadar sevinmiştim. Resmen vebale giriyorlar.
ilk denediğimiz ay bende düştüm o hatayaBu arada sunu belirmeden edemiycem. Adetime 8 gun kala dayanamayip yaptigim predictor gebelik testi pozitif cikti hemen iki test daha aldim negatif. gidip kan verdim 0,100. O teste asla guvenmeyin ucu keceli 15 tl idi. Ne kadar sevinmiştim. Resmen vebale giriyorlar.
benim doktorum %2 sonucu görünce iyi değil dedi daha sonra tüp bebek merkezine gittik tekrar doktroun dediğini söyledik ordaki doktor öyle söyledi sonra normal bi laboratuarda yaptırdık gayet iyi çıktı canım inşallah sozinde öyle güzel sonuçlanır canımAyy canım inşallah öyledir. Yani eşimin görüştüğü doktorda gebelik şansı var ama düşük demiş. Biz 3 ay sadece yumurtlama döneminde birlikte olduk çok kısa bir süre demiş. Ama ürologtan da radevu alıcaz. Belki takviye, vitamin tarzında bişey verir doktor. Çok üzüldük ama umudumuz hala tavan. Allahım hayırlısını versin herbirimize.
Ay gercekten mi? Yanlız degilmisim :)) benim bata 4 gün var ama sabredememki aksam gidip test yapicam yine gittigidiyordan 40 li paket aldım :)))))) bende belki ilerleyen aylarda daha sabırlı olurum.ilk denediğimiz ay bende düştüm o hataya
14 lira verdimde aldım, napçan işte sabırsız ve meraklıyız :)
Bugün BAT günüm ısrarla sabrediyorum bu ay.
Allahım nolur meleğim ve diğer tüm bekleyenlerin meleği bizlerle olsunn
Bende çok yeniyim daha :) bu 3.ayım.Ay gercekten mi? Yanlız degilmisim :)) benim bata 4 gün var ama sabredememki aksam gidip test yapicam yine gittigidiyordan 40 li paket aldım :)))))) bende belki ilerleyen aylarda daha sabırlı olurum.
Bugun hsg raporunu almaya gittim. Doktorumlada görüştüm. Sayida ve hizda sorun yok sadece morfoloji cok buyuk sorun degil dedi. Bende yumurtam catlamak üzere sanirim dedim ultrasonda baktik. Yumurtam büyümüş. Bugün ve yarin birliktelik önerdi. Hayirlisiyla inşallah.benim doktorum %2 sonucu görünce iyi değil dedi daha sonra tüp bebek merkezine gittik tekrar doktroun dediğini söyledik ordaki doktor öyle söyledi sonra normal bi laboratuarda yaptırdık gayet iyi çıktı canım inşallah sozinde öyle güzel sonuçlanır canım
Geçmiş olsun.iğneyi hangi hastanede olduğunuz genelde dış gebelikte tüp alınıyor ya böyle olması daha iyi.benim bi tanıdığımda bu şekildeydi iğne oldu zamanla sıfırlandı.şimdi yine hamileBeta hcg artisim hep oldu fakat az az yukseldi hic dusus gozlenmedi. Bu arada adet kanamasi seklinde kananmam 3 haftadir devam ediyor son hafta biryerim kesilmiscesine kirmizi..bir gun cok siddetli kasik agrim oldu gecti.. Gogus hassasiyeti de olustu. 7 haftalikken kan degerim ancak 2 haftaliga denkti. Ultrason ve vaginal ultrasonda rahim tertemiz incecik gozlendi ve teshis dis gebelik olarak kondu. Suan tek doz yani 50 lik metathorax igne yapilmis bekliyorum. Dusus istenilen seviyede olmazsa tekrarlanacak. Kimsenin bunu yasamamasini diliyorum.
Morfoloji icin bir sey onerdi mi canim dr.Bugun hsg raporunu almaya gittim. Doktorumlada görüştüm. Sayida ve hizda sorun yok sadece morfoloji cok buyuk sorun degil dedi. Bende yumurtam catlamak üzere sanirim dedim ultrasonda baktik. Yumurtam büyümüş. Bugün ve yarin birliktelik önerdi. Hayirlisiyla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?