Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cnm testi bat günü tekrarla testi erken yapmış olabilirsin inşallah Bebeğin seninledir

Cnm nerde ne Kadar'a çektirdin Anestezili mi Ağrı hissettin mi
350 tlye cektirdim canim. Anestezisiz cektirdim. Agri kesici igne yaptilar oncesinde. Sanirim kullanilan teknoloji yeni degildi agrim oldu evet ama dayanilmayacak kadar degil. 5 dk da bitti zaten. Yuzyil tup bebek merk. Yaptirdim. Esimin testi pek iyi cikmadi morfoloji %2. Yıkılmış durumdayım şuanda...

Hadi ya kaç olması gerekiyormuş peki

Hadi ya kaç olması gerekiyormuş peki
%4 ten buyuk olmaliymis sayi canim. Hareketlilik ve sayi iyi onlarda sorun yok ama. Dusuk olma, bos gebelik, kimyasal gebelik, dis gebelik vs olabiliyormus. Uzun zamandir bebegi olmayanlar bence mutlaka esinede test yaptirsin.

%4 ten buyuk olmaliymis sayi canim. Hareketlilik ve sayi iyi onlarda sorun yok ama. Dusuk olma, bos gebelik, kimyasal gebelik, dis gebelik vs olabiliyormus. Uzun zamandir bebegi olmayanlar bence mutlaka esinede test yaptirsin.
canım hiç moralini bozma bizde eşimle ilk önce tüp bebek merkezinde yaptırdık %2 çıktı sonuç ama meğersem tüp bebek merkezinde yaptırdığımız için öyleymiş yani onların cihazları daha detaylı olduğu için öyle hatta doktora sorduk kötümü die hayır gayet iyi dedi burda %2 çıktıysa bize göre bu %5 demişti

Ayy canım inşallah öyledir. Yani eşimin görüştüğü doktorda gebelik şansı var ama düşük demiş. Biz 3 ay sadece yumurtlama döneminde birlikte olduk çok kısa bir süre demiş. Ama ürologtan da radevu alıcaz. Belki takviye, vitamin tarzında bişey verir doktor. Çok üzüldük ama umudumuz hala tavan. Allahım hayırlısını versin herbirimize.

Merhaba. Beni de listeye ekler misiniz. Bat 11 ekim. Bu ay ilk defa bebek denedik gun aşırı çalıştık. Heyecanimi paylasmak istedim. Sevgiler

Merhaba. Beni de listeye ekler misiniz. Bat 11 ekim. Bu ay ilk defa bebek denedik gun aşırı çalıştık. Heyecanimi paylasmak istedim. Sevgiler
Ahhh canım benim. İnşallah hamilesindir. Belirtiler psikolojik olabiliyor kendini çok kaptırma. Allahım hayırlısını versin.

Ahhh canım benim. İnşallah hamilesindir. Belirtiler psikolojik olabiliyor kendini çok kaptırma. Allahım hayırlısını versin.
Cok tesekkur ederim. Evet kesinlikle suan hamileymisim gibi belirtilerim var ve bunu beynim yapiyor bence ilk aydan umutlu degilim ama iki gündür test yapiyorum. Zor bir surecmis :)

Bu arada sunu belirmeden edemiycem. Adetime 8 gun kala dayanamayip yaptigim predictor gebelik testi pozitif cikti hemen iki test daha aldim negatif. gidip kan verdim 0,100. O teste asla guvenmeyin ucu keceli 15 tl idi. Ne kadar sevinmiştim. Resmen vebale giriyorlar.

O test herkese öyle yapıyor hem de daha Pahalı 5 liralık ucuz testler ondan daha iyi sonuç veriyor

ilk denediğimiz ay bende düştüm o hataya
14 lira verdimde aldım, napçan işte sabırsız ve meraklıyız :)
Bugün BAT günüm ısrarla sabrediyorum bu ay.
Allahım nolur meleğim ve diğer tüm bekleyenlerin meleği bizlerle olsunn

benim doktorum %2 sonucu görünce iyi değil dedi daha sonra tüp bebek merkezine gittik tekrar doktroun dediğini söyledik ordaki doktor öyle söyledi sonra normal bi laboratuarda yaptırdık gayet iyi çıktı canım inşallah sozinde öyle güzel sonuçlanır canım

Ay gercekten mi? Yanlız degilmisim :)) benim bata 4 gün var ama sabredememki aksam gidip test yapicam yine gittigidiyordan 40 li paket aldım :)))))) bende belki ilerleyen aylarda daha sabırlı olurum.

Ay gercekten mi? Yanlız degilmisim :)) benim bata 4 gün var ama sabredememki aksam gidip test yapicam yine gittigidiyordan 40 li paket aldım :)))))) bende belki ilerleyen aylarda daha sabırlı olurum.
Bende çok yeniyim daha :) bu 3.ayım.

Bugun hsg raporunu almaya gittim. Doktorumlada görüştüm. Sayida ve hizda sorun yok sadece morfoloji cok buyuk sorun degil dedi. Bende yumurtam catlamak üzere sanirim dedim ultrasonda baktik. Yumurtam büyümüş. Bugün ve yarin birliktelik önerdi. Hayirlisiyla inşallah.

Geçmiş olsun.iğneyi hangi hastanede olduğunuz genelde dış gebelikte tüp alınıyor ya böyle olması daha iyi.benim bi tanıdığımda bu şekildeydi iğne oldu zamanla sıfırlandı.şimdi yine hamile

Morfoloji icin bir sey onerdi mi canim dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…