Tesekkur ederim. Ben drumun muayenehanesinde oldum. Bugun de tahlilim yapildi dusus var cok sukur.Geçmiş olsun.iğneyi hangi hastanede olduğunuz genelde dış gebelikte tüp alınıyor ya böyle olması daha iyi.benim bi tanıdığımda bu şekildeydi iğne oldu zamanla sıfırlandı.şimdi yine hamile
Çok sevindim cnm Rabbim bir daha yaşatmasınArkadaslar tahlilim iyi cikti dusus var. Simdilik ikinci igneye gerek yokmus. Haftaya tekrar kan tahlili yapilacak 100 un altina duserse sifirlanana kadar izlemeye devam edicez. Dusmez yada stabil olursa igne tekrarlanacak.
Canim bni de eklermisin bat 17 ekimHamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@casun Hamile
B bambay
C canus123
Eylemeylemce
prensinin_prensesi
gbbc
H Hayal Peri
Lilyumas
Skry10 Bat
M meltemfatooo Bat
ardaemre Bat
M meltemfatooo Bat
mavimli Bat
@triton-x Bat
Tugcekucuk Bat
@myssteriouss Bat
M melev Bat
@hadiinsallah Bat 2 Ekim
@Gezginanneadayi89 Bat 2 Ekim
Pokahontass Bat 7 Ekim
@tontikto Bat 9 Ekim
@niglibe Bat 11 Ekim
@Tuanam21 Bat 12 Ekim
@yapayalniz1 Bat 13 Ekim
@ruziyye Bat 13 Ekim
@gulit_me Bat 16 Ekim
@Emineeetuba Bat 16 Ekim
@ada_aras Bat 18 Ekim
@aspnr Bat 20 Ekim
Veson Bat 24 Ekim
kelebek922 Bat 25 Ekim
@ROSE ROSE Bat 25 Ekim
@Svl2425 bat 27 EKim
Drottine Bat 29 Ekim
Yikilacak hicbi sey yok, bizim de 4 tu. ilacla, dogru beslenmeyle 2 ayda 85 oldu. Takilma cok.350 tlye cektirdim canim. Anestezisiz cektirdim. Agri kesici igne yaptilar oncesinde. Sanirim kullanilan teknoloji yeni degildi agrim oldu evet ama dayanilmayacak kadar degil. 5 dk da bitti zaten. Yuzyil tup bebek merk. Yaptirdim. Esimin testi pek iyi cikmadi morfoloji %2. Yıkılmış durumdayım şuanda...
Tesekkur ederim insallah cnm.Çok sevindim cnm Rabbim bir daha yaşatmasın
Siz ne yapiyorsunuz cnm morfoloji icinYikilacak hicbi sey yok, bizim de 4 tu. ilacla, dogru beslenmeyle 2 ayda 85 oldu. Takilma cok.
Evet, sperm oldurur.Merhaba kızlar biz eşimle ilişkide kayganlastirici kullanıyoruz hamilelik için bi sakinca olumsuz etkisi var mıdır sizce
Keci boynuzu + Emodex + muz + kabak cekirdegi + ceviz, badem + e vitamini canim.Siz ne yapiyorsunuz cnm morfoloji icin
Yok canım. henüz biz ürolojiye gidemedik. İnternetten araştırdığım kadarıyla e vitamini,çinko,düzenli ve doğru beslenme önemli. sigara alkol kullanımı yasak. (benim eşim kullanmıyor)Morfoloji icin bir sey onerdi mi canim dr.
ayyy canımmm çok teşekkür ederimmm... aslında eşim çok dikkat eder yeme içmeye ama işi çok stresli. şimdi takviye ile daha dikkat ederek sanırım bizde düzeltebiliriz. moral oldun çok saol...Yikilacak hicbi sey yok, bizim de 4 tu. ilacla, dogru beslenmeyle 2 ayda 85 oldu. Takilma cok.
Bat 18 ekim.Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@casun Hamile
B bambay
C canus123
Eylemeylemce
prensinin_prensesi
gbbc
H Hayal Peri
Lilyumas
Skry10 Bat
M meltemfatooo Bat
ardaemre Bat
M meltemfatooo Bat
mavimli Bat
@triton-x Bat
Tugcekucuk Bat
@myssteriouss Bat
M melev Bat
@hadiinsallah Bat 2 Ekim
@Gezginanneadayi89 Bat 2 Ekim
Pokahontass Bat 7 Ekim
@tontikto Bat 9 Ekim
@niglibe Bat 11 Ekim
@Tuanam21 Bat 12 Ekim
@yapayalniz1 Bat 13 Ekim
@ruziyye Bat 13 Ekim
@gulit_me Bat 16 Ekim
@Emineeetuba Bat 16 Ekim
@yagmur559 Bat 17 Ekim
@ada_aras Bat 18 Ekim
@aspnr Bat 20 Ekim
Veson Bat 24 Ekim
kelebek922 Bat 25 Ekim
@ROSE ROSE Bat 25 Ekim
@Svl2425 bat 27 EKim
Drottine Bat 29 Ekim
Gunaydin cnm. Hayirlisi insallah. Adetin gelene kadar sabir. Biliyorsun gec dollenmelerde cikmiyor.Günaydın kızlar. Dün regl günümdü olmadım. Bu sabah uyandığım gibi ilk idrarla test yaptım sonuç Negatif.
Beklemedeyim.
Bu ayda zamanı değilmiş, hayırlısı..
Evet cnm iyi geldigini soyluyorlar. İnsallah hayirlisiyla olur bu seferkızlar,
2 ay önce progesterona baktırmıştım ve 4.72 çıkmıştı yani gelişmeyen yumurta anlamına geliyor. bu ay burda bir topikten bal-tarçın-çörek otu karışımını denedim. Ben onun etkili olduğunu hissediyorum yumurtamın büyümesiyle ilgili çünkü ilk defa bu ay karın-kasık bölgesinde bir doluluk hissediyorum. Yumurta gelişimi sorunu olan varsa kürü araştırabilir.Birde dün doktor 2 gün üstüste birlikte olun dedi bana. sperm sayımız bizim çok yüksek çıktığı için olumsuz etkilenmezsiniz ara vermesenizde dedi.
Yok ya hissizleştim ben iyice regl olacağıma inanıyorum nedense. Zaten artık pek fazla takmama kararı aldım. bıraktım akışına. Önümüzdeki aylara kalırsa seneye hamile halimle tatil yapabilirim diyip avutayım bari kendimiGunaydin cnm. Hayirlisi insallah. Adetin gelene kadar sabir. Biliyorsun gec dollenmelerde cikmiyor.
canım benimki 22 ekimB bambay
C canus123
Eylemeylemce
prensinin_prensesi
gbbc
H Hayal Peri
Lilyumas
Skry10
M meltemfatooo
ardaemre
mavimli
@triton-x
Tugcekucuk
@myssteriouss
M melev
Arkadaslar yeni batlarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?