Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Geçmiş olsun.iğneyi hangi hastanede olduğunuz genelde dış gebelikte tüp alınıyor ya böyle olması daha iyi.benim bi tanıdığımda bu şekildeydi iğne oldu zamanla sıfırlandı.şimdi yine hamile
Tesekkur ederim. Ben drumun muayenehanesinde oldum. Bugun de tahlilim yapildi dusus var cok sukur.

Arkadaslar tahlilim iyi cikti dusus var. Simdilik ikinci igneye gerek yokmus. Haftaya tekrar kan tahlili yapilacak 100 un altina duserse sifirlanana kadar izlemeye devam edicez. Dusmez yada stabil olursa igne tekrarlanacak.

Arkadaslar tahlilim iyi cikti dusus var. Simdilik ikinci igneye gerek yokmus. Haftaya tekrar kan tahlili yapilacak 100 un altina duserse sifirlanana kadar izlemeye devam edicez. Dusmez yada stabil olursa igne tekrarlanacak.
Çok sevindim cnm Rabbim bir daha yaşatmasın

Canim bni de eklermisin bat 17 ekim

Yikilacak hicbi sey yok, bizim de 4 tu. ilacla, dogru beslenmeyle 2 ayda 85 oldu. Takilma cok.

Merhaba kızlar biz eşimle ilişkide kayganlastirici kullanıyoruz hamilelik için bi sakinca olumsuz etkisi var mıdır sizce

Yikilacak hicbi sey yok, bizim de 4 tu. ilacla, dogru beslenmeyle 2 ayda 85 oldu. Takilma cok.
ayyy canımmm çok teşekkür ederimmm... aslında eşim çok dikkat eder yeme içmeye ama işi çok stresli. şimdi takviye ile daha dikkat ederek sanırım bizde düzeltebiliriz. moral oldun çok saol...

Bat 18 ekim.
Ilk gebeligimde olan belirtilerim adetten önce sol kasık batması uykuya meyil vardı. Diğer belirtiler gecikmeden itibaren başladı. Herkes için en hayırlısı olsun :)

Günaydın kızlar. Dün regl günümdü olmadım. Bu sabah uyandığım gibi ilk idrarla test yaptım sonuç Negatif.
Beklemedeyim.
Bu ayda zamanı değilmiş, hayırlısı..

kızlar,
2 ay önce progesterona baktırmıştım ve 4.72 çıkmıştı yani gelişmeyen yumurta anlamına geliyor. bu ay burda bir topikten bal-tarçın-çörek otu karışımını denedim. Ben onun etkili olduğunu hissediyorum yumurtamın büyümesiyle ilgili çünkü ilk defa bu ay karın-kasık bölgesinde bir doluluk hissediyorum. Yumurta gelişimi sorunu olan varsa kürü araştırabilir.Birde dün doktor 2 gün üstüste birlikte olun dedi bana. sperm sayımız bizim çok yüksek çıktığı için olumsuz etkilenmezsiniz ara vermesenizde dedi.

Günaydın kızlar. Dün regl günümdü olmadım. Bu sabah uyandığım gibi ilk idrarla test yaptım sonuç Negatif.
Beklemedeyim.
Bu ayda zamanı değilmiş, hayırlısı..
Gunaydin cnm. Hayirlisi insallah. Adetin gelene kadar sabir. Biliyorsun gec dollenmelerde cikmiyor.

Evet cnm iyi geldigini soyluyorlar. İnsallah hayirlisiyla olur bu sefer

Gunaydin cnm. Hayirlisi insallah. Adetin gelene kadar sabir. Biliyorsun gec dollenmelerde cikmiyor.
Yok ya hissizleştim ben iyice regl olacağıma inanıyorum nedense. Zaten artık pek fazla takmama kararı aldım. bıraktım akışına. Önümüzdeki aylara kalırsa seneye hamile halimle tatil yapabilirim diyip avutayım bari kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…