Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Drottine, post: 42930453, member: 212035"]Evet, sperm oldurur.[/QUOTE]
Gerçekten öldürür mü ama başka türlü kaygan olmuyor ne yapmam lazım

Yok canım. henüz biz ürolojiye gidemedik. İnternetten araştırdığım kadarıyla e vitamini,çinko,düzenli ve doğru beslenme önemli. sigara alkol kullanımı yasak. (benim eşim kullanmıyor)
Ben de her ihtimale karsi e vitamini aldim esime bir haftadir kullaniyor. Sigarasi fln yok onunda duzgun de beslenir bisey secmez. Hayirlisi artik.

Ben de her ihtimale karsi e vitamini aldim esime bir haftadir kullaniyor. Sigarasi fln yok onunda duzgun de beslenir bisey secmez. Hayirlisi artik.
Canim ibrahim saracoglunu bir videosu var orda diyorki dogal e vitamini olmasi lazim bide 200 mg olsun fazlasi yorgunluk vs yaparmış. Bide e vitamini aycekirdegi, badem,yesil zeytinde varmis.

Canim ibrahim saracoglunu bir videosu var orda diyorki dogal e vitamini olmasi lazim bide 200 mg olsun fazlasi yorgunluk vs yaparmış. Bide e vitamini aycekirdegi, badem,yesil zeytinde varmis.
Ben de 200 mg aldim evicap. İyi yapmisim o zaman tereddut etmistim 400 mu alsam diye.

[Q"Eylemeylemce, post: 42931784, member: 690586"]kızlar,
2 ay önce progesterona baktırmıştım ve 4.72 çıkmıştı yani gelişmeyen yumurta anlamına geliyor. bu ay burda bir topikten bal-tarçın-çörek otu karışımını denedim. Ben onun etkili olduğunu hissediyorum yumurtamın büyümesiyle ilgili çünkü ilk defa bu ay karın-kasık bölgesinde bir doluluk hissediyorum. Yumurta gelişimi sorunu olan varsa kürü araştırabilir.Birde dün doktor 2 gün üstüste birlikte olun dedi bana. sperm sayımız bizim çok yüksek çıktığı için olumsuz etkilenmezsiniz ara vermesenizde dedi.[/QUOTE]
Ne kürü bu canım

iki ay once bi kimyasal gebelıgım oldu sımdı beklıyorum 5 gunum kaldı.
Bu arada sanada cok gecmıs olsun bısey yazmasamda gırıp okuyodum Allah saglıklı bı bebek nasıp etsın ınsallah canım
Tesekkur ederim cnm. Kimyasaldan sonra hamile kalan cok var. İnsallah senin de oyle olur.

kelebek922 canim erkekler kaygan sever dogrudur fakat seni de dusunmesi gerekir kendiliginden sihirli degnekle olmuyor o. Sen de o da biraz sabirli davranmalisiniz. Gereken siviliga ulasinca esin yine normale doner sen merak etme. Obur turlu kayganlastirici, bebek isinizi zorlastirabilir. Yada illaki olmuyor derseniz sadece senin disina kullanin.

Benim disima kullaninca zarari olmuyor mu

Ne kürü bu canım[/QUOTE]
Canım adetin 2. günü başalayıp 10 gün devam ediyosun. Kestane balı birinci öncelik olmak üzere iyi kaliteli bir bal olacak. 10 çorba kaşığı bala 10 cay kaşıgı tarçın ve 12 tatlı kaşık öğütülmüş çörek otu. İyice karıştır sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyeceksin. Yumurtlama büyümede sorun yoksa yapma bence gereğinden fazla büyütebilir o zaman kist vs oluyormuş. Ben 5 gün yedim.

Canım sebze , meyve ağırlıkta olsun. Kaan aydos diye bir dr var forumda çok favori onun internet sayfasında yeme içmeyle ilgili çok güzel bilgiler var bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…