- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
@bambay
@canus123
Eylemeylemce
prensinin_prensesi
gbbc
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Skry10
@meltemfatooo
@ardaemre
@mavimli
@triton-x
@Tugcekucuk
Homely_angel
@melev
Arkadaslar yeni batlarinizi bekliyorum.
Gerçekten öldürür mü ama başka türlü kaygan olmuyor ne yapmam lazım[/QUOTE]Drottine, post: 42930453, member: 212035"]Evet, sperm oldurur.
Senin nasil gidiyor calismalar canim.14 Ekim benimki de canım
Ben de her ihtimale karsi e vitamini aldim esime bir haftadir kullaniyor. Sigarasi fln yok onunda duzgun de beslenir bisey secmez. Hayirlisi artik.Yok canım. henüz biz ürolojiye gidemedik. İnternetten araştırdığım kadarıyla e vitamini,çinko,düzenli ve doğru beslenme önemli. sigara alkol kullanımı yasak. (benim eşim kullanmıyor)
iki ay once bi kimyasal gebelıgım oldu sımdı beklıyorum 5 gunum kaldı.Senin nasil gidiyor calismalar canim.
Canim ibrahim saracoglunu bir videosu var orda diyorki dogal e vitamini olmasi lazim bide 200 mg olsun fazlasi yorgunluk vs yaparmış. Bide e vitamini aycekirdegi, badem,yesil zeytinde varmis.Ben de her ihtimale karsi e vitamini aldim esime bir haftadir kullaniyor. Sigarasi fln yok onunda duzgun de beslenir bisey secmez. Hayirlisi artik.
Gerçekten öldürür mü ama başka türlü kaygan olmuyor ne yapmam lazım
Gerçekten öldürür mü ama başka türlü kaygan olmuyor ne yapmam lazım
14 Ekim benimki de canım
25 ekim canim14 Ekim benimki de canım
Ben de 200 mg aldim evicap. İyi yapmisim o zaman tereddut etmistim 400 mu alsam diye.Canim ibrahim saracoglunu bir videosu var orda diyorki dogal e vitamini olmasi lazim bide 200 mg olsun fazlasi yorgunluk vs yaparmış. Bide e vitamini aycekirdegi, badem,yesil zeytinde varmis.
Tesekkur ederim cnm. Kimyasaldan sonra hamile kalan cok var. İnsallah senin de oyle olur.iki ay once bi kimyasal gebelıgım oldu sımdı beklıyorum 5 gunum kaldı.
Bu arada sanada cok gecmıs olsun bısey yazmasamda gırıp okuyodum Allah saglıklı bı bebek nasıp etsın ınsallah canım
Benim disima kullaninca zarari olmuyor mukelebek922 canim erkekler kaygan sever dogrudur fakat seni de dusunmesi gerekir kendiliginden sihirli degnekle olmuyor o. Sen de o da biraz sabirli davranmalisiniz. Gereken siviliga ulasinca esin yine normale doner sen merak etme. Obur turlu kayganlastirici, bebek isinizi zorlastirabilir. Yada illaki olmuyor derseniz sadece senin disina kullanin.
Ne kürü bu canım[/QUOTE][Q"Eylemeylemce, post: 42931784, member: 690586"]kızlar,
2 ay önce progesterona baktırmıştım ve 4.72 çıkmıştı yani gelişmeyen yumurta anlamına geliyor. bu ay burda bir topikten bal-tarçın-çörek otu karışımını denedim. Ben onun etkili olduğunu hissediyorum yumurtamın büyümesiyle ilgili çünkü ilk defa bu ay karın-kasık bölgesinde bir doluluk hissediyorum. Yumurta gelişimi sorunu olan varsa kürü araştırabilir.Birde dün doktor 2 gün üstüste birlikte olun dedi bana. sperm sayımız bizim çok yüksek çıktığı için olumsuz etkilenmezsiniz ara vermesenizde dedi.
Canım sebze , meyve ağırlıkta olsun. Kaan aydos diye bir dr var forumda çok favori onun internet sayfasında yeme içmeyle ilgili çok güzel bilgiler var bak istersen.Ben de her ihtimale karsi e vitamini aldim esime bir haftadir kullaniyor. Sigarasi fln yok onunda duzgun de beslenir bisey secmez. Hayirlisi artik.
@bambay
@canus123
Eylemeylemce
prensinin_prensesi
gbbc
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Skry10
@meltemfatooo
@ardaemre
@mavimli
@triton-x
@Tugcekucuk
Homely_angel
@melev
Arkadaslar yeni batlarinizi bekliyorum.
Gerçekten öldürür mü ama başka türlü kaygan olmuyor ne yapmam lazım[/QUOTE]Drottine, post: 42930453, member: 212035"]Evet, sperm oldurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?