- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Gerçekten öldürür mü ama başka türlü kaygan olmuyor ne yapmam lazım
Gerçekten öldürür mü ama başka türlü kaygan olmuyor ne yapmam lazım
Bende kayganlastiricinin spermlere olumsuz etkisi oldugunu okumustum. Biraz ozel olacak ama on sevismeyi uzun tuttugunuzda zaten o kayganlik kendiliginden olusuyor sizin kendinizi rahat hissetmeniz ve istekli olmaniz yeterli. Hemen birlesme olmamasi lazim. Azıcık oynaşma, işve cilve çözer olayı.[/QUOTE]en kötü su ile ıslaklık verebilirsin.
canım geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın umarım kısa zamanda bedenen ve ruhen kendini hazır hissettiğinde sağlıkla gelir bebişin bende düşük yaptımBeta hcg artisim hep oldu fakat az az yukseldi hic dusus gozlenmedi. Bu arada adet kanamasi seklinde kananmam 3 haftadir devam ediyor son hafta biryerim kesilmiscesine kirmizi..bir gun cok siddetli kasik agrim oldu gecti.. Gogus hassasiyeti de olustu. 7 haftalikken kan degerim ancak 2 haftaliga denkti. Ultrason ve vaginal ultrasonda rahim tertemiz incecik gozlendi ve teshis dis gebelik olarak kondu. Suan tek doz yani 50 lik metathorax igne yapilmis bekliyorum. Dusus istenilen seviyede olmazsa tekrarlanacak. Kimsenin bunu yasamamasini diliyorum.
Merhaba arkadaşlar bu kahve lekelerle 3aydır başım beladaydı. Dr kontrolü sonucunda bütün hormonlarım normal Çıktı. Bunun korpus luteum yetmezlendiğinden olabileceğini, olası gebelik ihtimalinde hemen progesterona başlamam gerektiğini söyledi. Gerçi buayEylemeylemce yumurta rezervi belirteci olan hormon amh 5.76 çıktı. Dr mükemmel ötesi dedi.
Gerçi eşim buay şehirdışında hep oyüzden ne zaman gelirse ozaman olur. Gelemezsede gelecek aya artık yapacak bişey yok.charmant ttlım buay adet günüme bakmak istemedim süpriz olsun diye. Oyüzden yazmayalım.
casun tatlım sanada çok geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın inş ama inanki onun alttan yada üstten bakmayla hiçbir alakası yok canım. O sağlıksızmış drmekki, sakın kenfini suçlama olurmu?
teşekkür ederim tatlım yani ilk başta sağlıksızmış dedim bugünlerde de herşeye acaba acaba bıdbıdı bıdı iç ses hiç susmuyo :)Merhaba arkadaşlar bu kahve lekelerle 3aydır başım beladaydı. Dr kontrolü sonucunda bütün hormonlarım normal Çıktı. Bunun korpus luteum yetmezlendiğinden olabileceğini, olası gebelik ihtimalinde hemen progesterona başlamam gerektiğini söyledi. Gerçi buayEylemeylemce yumurta rezervi belirteci olan hormon amh 5.76 çıktı. Dr mükemmel ötesi dedi.
Gerçi eşim buay şehirdışında hep oyüzden ne zaman gelirse ozaman olur. Gelemezsede gelecek aya artık yapacak bişey yok.charmant ttlım buay adet günüme bakmak istemedim süpriz olsun diye. Oyüzden yazmayalım.
casun tatlım sanada çok geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın inş ama inanki onun alttan yada üstten bakmayla hiçbir alakası yok canım. O sağlıksızmış drmekki, sakın kenfini suçlama olurmu?
Sağol canım, korunmayı bıraktıktan sonra 3 aydır adetten 4-5gün önce kahve leke geliyor ve sobrasında ancak adet oluyordum. 6 gün de adet sürüyor. Toplam 11-12gün nerdeyse adet sürüyor. Kafayı yedim yaz aylarında, inş buay gelmez bakalım. Gelirse yine dr a gideceğim.geçmiş olsun canım, kahverengi lekeler ne zaman geliyor?
Gecmis olsun canim. Allahim sabir versin kisa zamanda mucizeyi sana nasip etsin.canım geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın umarım kısa zamanda bedenen ve ruhen kendini hazır hissettiğinde sağlıkla gelir bebişin bende düşük yaptım6haftalık keseyi gördüğüm günün gecesinde kanamam başladı ve sonuç hüsran bayramı acillerde takiple geçirdim şimdi ne zaman regl olurum bilmiyorum sanırım 40güne kadar oluyormuş çok üzüldüm bende nasip değilmiş birde hep alttan muayene olmuştum bir daha töğbe baktırmam gebe kalırsam ona da yoruyorum
Canım adetin 2. günü başalayıp 10 gün devam ediyosun. Kestane balı birinci öncelik olmak üzere iyi kaliteli bir bal olacak. 10 çorba kaşığı bala 10 cay kaşıgı tarçın ve 12 tatlı kaşık öğütülmüş çörek otu. İyice karıştır sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyeceksin. Yumurtlama büyümede sorun yoksa yapma bence gereğinden fazla büyütebilir o zaman kist vs oluyormuş. Ben 5 gün yedim.[/QUOTE]Ne kürü bu canım
çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sakın mecbur kalmadıkça alttan bastırma bir dahacanım geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın umarım kısa zamanda bedenen ve ruhen kendini hazır hissettiğinde sağlıkla gelir bebişin bende düşük yaptım6haftalık keseyi gördüğüm günün gecesinde kanamam başladı ve sonuç hüsran bayramı acillerde takiple geçirdim şimdi ne zaman regl olurum bilmiyorum sanırım 40güne kadar oluyormuş çok üzüldüm bende nasip değilmiş birde hep alttan muayene olmuştum bir daha töğbe baktırmam gebe kalırsam ona da yoruyorum
Canım benimde 10haftalıktı düşün, ama inan o şekilde bende çok düşündüm. Ama bunu düşğnmemin sadece sana zararı var. Bir bebeğin yaşayacağı varsa zaten yaşıyır canım.teşekkür ederim tatlım yani ilk başta sağlıksızmış dedim bugünlerde de herşeye acaba acaba bıdbıdı bıdı iç ses hiç susmuyo :)
ama herşeye rağmen şükür kolay atlattım
sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim canım evet lekelenmeden şikayetçiydin dr.a gitmen iyi olmuş için rahatlamıştır bizde uzman olacağız nerdeyse korpus luteum neymiş kız neler öğrenioz neler :)
Amh cok iyi çıkmış canım maşallah. Benimde hsg temiz cikti. Esimin testinde hareketlilik ve sayi iyi ama morfolojisi düşük. Cumartesi gunu icin urolojiden randevu aldim. Yumurtam buyumus cok şükür. Bugunde akintim geldi ve lh testi pozitif cikti bugun kritik gun. İnşallah Allahim ol der. Herkesin yardimcisi.olsun RabbimMerhaba arkadaşlar bu kahve lekelerle 3aydır başım beladaydı. Dr kontrolü sonucunda bütün hormonlarım normal Çıktı. Bunun korpus luteum yetmezlendiğinden olabileceğini, olası gebelik ihtimalinde hemen progesterona başlamam gerektiğini söyledi. Gerçi buayEylemeylemce yumurta rezervi belirteci olan hormon amh 5.76 çıktı. Dr mükemmel ötesi dedi.
Sağol cnm inş korpus luteum eksîkliği de yoktur bakalım. 3 ay daha deneyin olmazsa o zaman eşine de bakarız dedi. Sende sıkıntı yapma canım güzel güzel beslenir eşin hemen çoğalır. Bugün büyük gün se buralarda oyalanma canım hadi ortamı hazırla:) ben bu ay bakmıcam yum ya kararlıyım. Zaten eşim ne xaman gelebilşrse ozaman olucak. Adet trihime de bakmadım bakalım. Eşim gelemezsedr önür aya kısmet bakalım.Amh cok iyi çıkmış canım maşallah. Benimde hsg temiz cikti. Esimin testinde hareketlilik ve sayi iyi ama morfolojisi düşük. Cumartesi gunu icin urolojiden randevu aldim. Yumurtam buyumus cok şükür. Bugunde akintim geldi ve lh testi pozitif cikti bugun kritik gun. İnşallah Allahim ol der. Herkesin yardimcisi.olsun Rabbim
sağol canım amin hepimizin mucizesi tez zamanda gerçekleşsin :)Gecmis olsun canim. Allahim sabir versin kisa zamanda mucizeyi sana nasip etsin.
alttan baktırmamak bana çok saçma geliyordu neden bu kadar tepki veriliyor diye kesin değil tabiki zararlı olup olmadığı ama bir daha psikolojik olarakta zaten reddederimCnm
çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sakın mecbur kalmadıkça alttan bastırma bir daha
Ben hala olamadım ılac kullanıyorum bugün yarın olucam amaArkadaslar yeni batlarinizi bekliyorum.
İnşallah yoktur canım inşallah. Ben yumurtam buyumuyor, catlamiyor diye krizdeydim simdi.moralim gayet iyi. Esim geç gelecek bugün arkadaşlarıyla halı saha maçı var :) ama heyecan yapiyorum cok ilginç. Aşık olduğum ilk zamanlardaki gibiyim... Garip bi his. İnşallah bizim yumurtayla spermde ayni aşkla kavuşurlar. Inşallah.Sağol cnm inş korpus luteum eksîkliği de yoktur bakalım. 3 ay daha deneyin olmazsa o zaman eşine de bakarız dedi. Sende sıkıntı yapma canım güzel güzel beslenir eşin hemen çoğalır. Bugün büyük gün se buralarda oyalanma canım hadi ortamı hazırla:) ben bu ay bakmıcam yum ya kararlıyım. Zaten eşim ne xaman gelebilşrse ozaman olucak. Adet trihime de bakmadım bakalım. Eşim gelemezsedr önür aya kısmet bakalım.
Ya zaten sağlıksız bebek ne yapsan düşer ona yapacak birşey yok da bazen düşük riski oluyor öyle durumlarda bırak muayeneyi ilk üç ay ilişki bile yasak diyor Dr lar.benim dr boş gebelikte alttan bakmak istedi emin olmak için söz ilk önce izin Aldı öyle ben de kolay kolay izin vermem yoksa kısmet biraz da Sıkma Can'ını olacağı varmış neyseki kürtaja ihtiyaç kalmamışsağol canım amin hepimizin mucizesi tez zamanda gerçekleşsin :)
alttan baktırmamak bana çok saçma geliyordu neden bu kadar tepki veriliyor diye kesin değil tabiki zararlı olup olmadığı ama bir daha psikolojik olarakta zaten reddederim
seninle aynı fikirdeyim sağlıksız olduğu için düştü şükretmek lazımki en az hasarla atlattım binlerce kez şükürYa zaten sağlıksız bebek ne yapsan düşer ona yapacak birşey yok da bazen düşük riski oluyor öyle durumlarda bırak muayeneyi ilk üç ay ilişki bile yasak diyor Dr lar.benim dr boş gebelikte alttan bakmak istedi emin olmak için söz ilk önce izin Aldı öyle ben de kolay kolay izin vermem yoksa kısmet biraz da Sıkma Can'ını olacağı varmış neyseki kürtaja ihtiyaç kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?