Ayy ne güzel cnm aylardır bebek için birlikte oluyorduk belki de, oyüzden kısmet inş bugün o gündür sizin için, iyi düşün iyi olsun. Bence büyüyordur yumoşların sen kötüyü düşünüp kötüyü çekme olurmuİnşallah yoktur canım inşallah. Ben yumurtam buyumuyor, catlamiyor diye krizdeydim simdi.moralim gayet iyi. Esim geç gelecek bugün arkadaşlarıyla halı saha maçı var :) ama heyecan yapiyorum cok ilginç. Aşık olduğum ilk zamanlardaki gibiyim... Garip bi his. İnşallah bizim yumurtayla spermde ayni aşkla kavuşurlar. Inşallah.
Cnm cikabilir zaten yumurtlananin 14. Gunu adet oluyor genelde senin suan 1 gun gecmis oluyor tabi yumurtlama tarihin dogruysa cnm bence varsa cikar silikte olsaKizlar bu ay normale göre erken yumurtladim 25 i gibiydi. Adetim normal sartlarda 13 ekimdi ama erken yumurtlamamin etkisi olur mu bilmiyorum erken adet olabilir miyim? Bu arada yumurtlama zamanimdan bugüne 15 gün geçmiş az önce saydim da acaba test yapsam cikarmi ki ?
Cnm ovulasyondan 12 gün sonra test yapılabiliyor 15. Gündesin varsa kesin çıkarKizlar bu ay normale göre erken yumurtladim 25 i gibiydi. Adetim normal sartlarda 13 ekimdi ama erken yumurtlamamin etkisi olur mu bilmiyorum erken adet olabilir miyim? Bu arada yumurtlama zamanimdan bugüne 15 gün geçmiş az önce saydim da acaba test yapsam cikarmi ki ?
Sana da gecmis olsun canim.insallah bundan sonra iyi seyler olur.canım geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın umarım kısa zamanda bedenen ve ruhen kendini hazır hissettiğinde sağlıkla gelir bebişin bende düşük yaptım6haftalık keseyi gördüğüm günün gecesinde kanamam başladı ve sonuç hüsran bayramı acillerde takiple geçirdim şimdi ne zaman regl olurum bilmiyorum sanırım 40güne kadar oluyormuş çok üzüldüm bende nasip değilmiş birde hep alttan muayene olmuştum bir daha töğbe baktırmam gebe kalırsam ona da yoruyorum
Merhaba canim insallah istedigin gibi surpriz bi bebek olur.Merhaba arkadaşlar bu kahve lekelerle 3aydır başım beladaydı. Dr kontrolü sonucunda bütün hormonlarım normal Çıktı. Bunun korpus luteum yetmezlendiğinden olabileceğini, olası gebelik ihtimalinde hemen progesterona başlamam gerektiğini söyledi. Gerçi buayEylemeylemce yumurta rezervi belirteci olan hormon amh 5.76 çıktı. Dr mükemmel ötesi dedi.
Gerçi eşim buay şehirdışında hep oyüzden ne zaman gelirse ozaman olur. Gelemezsede gelecek aya artık yapacak bişey yok.charmant ttlım buay adet günüme bakmak istemedim süpriz olsun diye. Oyüzden yazmayalım.
casun tatlım sanada çok geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın inş ama inanki onun alttan yada üstten bakmayla hiçbir alakası yok canım. O sağlıksızmış drmekki, sakın kenfini suçlama olurmu?
Kizlar bu ay normale göre erken yumurtladim 25 i gibiydi. Adetim normal sartlarda 13 ekimdi ama erken yumurtlamamin etkisi olur mu bilmiyorum erken adet olabilir miyim? Bu arada yumurtlama zamanimdan bugüne 15 gün geçmiş az önce saydim da acaba test yapsam cikarmi ki ?
Bende kayganlastiricinin spermlere olumsuz etkisi oldugunu okumustum. Biraz ozel olacak ama on sevismeyi uzun tuttugunuzda zaten o kayganlik kendiliginden olusuyor sizin kendinizi rahat hissetmeniz ve istekli olmaniz yeterli. Hemen birlesme olmamasi lazim. Azıcık oynaşma, işve cilve çözer olayı.[/QUOTE]en kötü su ile ıslaklık verebilirsin.
mantıklı teşekkür ederim[/QUOTE]en kötü su ile ıslaklık verebilirsin.
Sağol canım, korunmayı bıraktıktan sonra 3 aydır adetten 4-5gün önce kahve leke geliyor ve sobrasında ancak adet oluyordum. 6 gün de adet sürüyor. Toplam 11-12gün nerdeyse adet sürüyor. Kafayı yedim yaz aylarında, inş buay gelmez bakalım. Gelirse yine dr a gideceğim.
Bende kayganlastiricinin spermlere olumsuz etkisi oldugunu okumustum. Biraz ozel olacak ama on sevismeyi uzun tuttugunuzda zaten o kayganlik kendiliginden olusuyor sizin kendinizi rahat hissetmeniz ve istekli olmaniz yeterli. Hemen birlesme olmamasi lazim. Azıcık oynaşma, işve cilve çözer olayı.
İnşallah yoktur canım inşallah. Ben yumurtam buyumuyor, catlamiyor diye krizdeydim simdi.moralim gayet iyi. Esim geç gelecek bugün arkadaşlarıyla halı saha maçı var :) ama heyecan yapiyorum cok ilginç. Aşık olduğum ilk zamanlardaki gibiyim... Garip bi his. İnşallah bizim yumurtayla spermde ayni aşkla kavuşurlar. Inşallah.
Kizlar bu ay normale göre erken yumurtladim 25 i gibiydi. Adetim normal sartlarda 13 ekimdi ama erken yumurtlamamin etkisi olur mu bilmiyorum erken adet olabilir miyim? Bu arada yumurtlama zamanimdan bugüne 15 gün geçmiş az önce saydim da acaba test yapsam cikarmi ki ?
Tatlım bu ay bakıcaz inş. olmaz bilemiyorum. Adet öncesi olursa yine dr a gideceğim. Belki stresle filan bağlantılıdır bilemiyor, kendiliğinden de geçebilir.canım iki ay bende de benzer bir durum vardı. gerçi doktorum bişi demedi ama belki aynı korpus luteum yetmezliğidir. son reglilerimde ise hiç bir şey olmadı. normal başladı. kendi kendine geçebilir bir durum mu acaba?
Saol canim. Amin hepimiz inşallah kisa zamanda kavusuruzçok tatlı yazmışsın, sabah sabah güldürdün beni valla. bebişine en kısa zamanda kavuşmanı dilerim.
İnşallah kuzum ya hepimiz içinSana da gecmis olsun canim.insallah bundan sonra iyi seyler olur.
Canım ben fotoda göremiyorum ilk 5 dkkada hatta 2 dakikada belirmesi lazım kuruyunca kayboldu diyorsun inşallah vardır ama daha 5 gün varmış bata benim battan 4 gün sonra çok çok silik çıkmıştı hala umut var bence inşallah pozitifi şıp diye görürsünKizlar silik çizgi görüyorum ama siz de goruyormusunuz? 13 ekim adetim ama erken yumurtladim sanirim 25 ydi. Ilk 10dk ka icinde cikti ama kuruyunca görünmüyor şuanresimler ilk yaptigimda cektigimden
Canım ben fotoda göremiyorum ilk 5 dkkada hatta 2 dakikada belirmesi lazım kuruyunca kayboldu diyorsun inşallah vardır ama daha 5 gün varmış bata benim battan 4 gün sonra çok çok silik çıkmıştı hala umut var bence inşallah pozitifi şıp diye görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?