Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
7 ekim bat. dün sabah test yaptım bişey çıkmadı. Bugunde hala hastalanmadım. Test negatif çıkınca ne zaman hastalanıcam diye stres yapınca regl de olamıyorum sanırım :/

Kizlar kendinize adet oncesi test yapip iskence etmeyin bence.. Ayrica asla ilk 10 dk sonrasi testlere iltimat etmeyin buharlasma cizgisi.. Varsa cizgi cikiyor ya, ben kendime ettim cok kafayi taktim artik biraktim..

Kizlar kendinize adet oncesi test yapip iskence etmeyin bence.. Ayrica asla ilk 10 dk sonrasi testlere iltimat etmeyin buharlasma cizgisi.. Varsa cizgi cikiyor ya, ben kendime ettim cok kafayi taktim artik biraktim..
Bunun bi iskence yada hayal kirikligi oldugunun herkez farkinda. Eminim ki herkez kendini tutmaya calisiyor gununun gelmesini beklemek istiyor. Benim daha 3denemem cok yeniyim ve daha fazla zamandir bekleyenler de var. Ama sabretmek, gununun gelmesjni beklemek inanin ki elde olan birsey olmuyor. Hayal kirikligini yasayacagimizi bile bile yapiyoruz iste bunu kendimize. Ben bile okadar sikmama ragmen kendimi 1gun gecmesiyle yaptim yine dayanamadim :)

Gerçekten sen de değişiklik var bir ara hergün test yapıyordun umarım bu Rahatlık sana Bebeğini getirir cnm

charmant cnm benim bat ı 23 Ekim olarak değiştirir misin sana zahmet yumurtam Çatladı yeni bat tarihi bu

Zaten ilk Başlarda öyle oluyor cnm sonra artık bıkma mı sabır mı etkili bilemem beklemeyi öğreniyorsun bir şekilde

Zaten ilk Başlarda öyle oluyor cnm sonra artık bıkma mı sabır mı etkili bilemem beklemeyi öğreniyorsun bir şekilde
Bu ay kendimi hep 'Allahim ol demedikten sonra hayirli kilmadiktan sonra negatife uzulsem ne fayda. Vs diyerek hep siktim tuttum kendimi ama sanki 1 gun gecsin diye bekliyormuscasina hemen sabah test yapip yine negatif gordum ve hayirlisi dedim attim cope. Pazartesi gununu bekliyorum bakalim hastalanmazsam kan yaptiririm artık. Sol kasigimda batma var yaklasik 10 gundur

Cnm
ovulasyon testi kullanımımızdan yani ovulasyon Gününü biliyor musun yoksa bat ı tahmin mi ediyorsun

Kizlar bisey sorucam ovulasyon testi yumurta catladiginda hrmen cok mu siliklesir yoksa koyudan aciga dogru mu gider bugun test yaptim c ile ayni koyulukta degil ama yinede koyu...

Kizlar bisey sorucam ovulasyon testi yumurta catladiginda hrmen cok mu siliklesir yoksa koyudan aciga dogru mu gider bugun test yaptim c ile ayni koyulukta degil ama yinede koyu...
Benim ki hemen ertesi gün silikleşiyor, ama genel durum böyle mi emin değilim.

Cnm

ovulasyon testi kullanımımızdan yani ovulasyon Gününü biliyor musun yoksa bat ı tahmin mi ediyorsun

Ovulasyon gunumu tam kesin olarak bilmiyorum telefona takvim uygulamasi indirdim. Adetim duzenlidir benim her ay. Bu zamana kadar bi duzensizlik yasamadim hic desem yeridir. Her ay 4 5 gun atar regl tarihim. Mesela gecen ay 11inde hastalandim bu ay 6 yada 7sinde olmam gerekiyordu. 9unda oldum. 25 veya 26ci gunde hastalanirim yani.
Hastaligimin bittikten 1 2 gun sonra iliskiye basliyoruz 2 3 gun arayla bazende arka arkaya gunlerde hastalanana kadar birlikte oluyoruz genelde. ama bu ay ovulasyon testi alsammi diye dusunmuyor degilim.

mantıklı teşekkür ederim[/QUOTE]

kızlar mesajlarda karışıklık var. benim yazdıklarımı Eylemeylemce yazmış gibi görünüyor [/QUOTE]

mantıklı teşekkür ederim

kızlar mesajlarda karışıklık var. benim yazdıklarımı Eylemeylemce yazmış gibi görünüyor [/QUOTE]
Evet bende farkettim alıntı yaparken sorun oldu sanırım.[/QUOTE]
Soru soran arkadasin yanlis alinti yaparak yazmasindan kaynaklaniyor kizlar siz de o yanlis alintiyi alinca boyle oluyor.

Adeti duzenli olan bayanlar size ufak bir hesaplama taktigi bilenler bilir zaten bir sonraki adet tarihinizden GERİYE 14 gun sayin ovulasyon tarihiniz budur. Bazi kadinlarda 16 dir. Oyuzden geriye 16 ve 14. Gunleri mutlaka degerlendirin. Benim hic sasmadi bu hesap her denememde hamile kaldim. Sadece sanssizmisim diyorum. Ayrintili hesaplamami isterseniz yardimci olurum ama dedigim gibi adetin duzeni cok onemli.

Regl gelmiş ben de ovulasyon tarihini bilmiyorsun belki geç döllenmedir diyecektim.hayırlısı cnm ya inşallah önümüzdeki aya gelir.eğer regl düzenli ve çalışmaları diğer regl a kadar uzatmada sorun yoksa bu şekilde devam edebilirsin.mesela benim için çalışmalar biraz sıkıntılı vakit yok yani buna ayıracak o Yüzden ovulasyon takibi yapıyorum yumurta çatlayınca Çalışmalara mola veriyorum istersem yapıyorum.ovulasyon gerçekleştiğini gözlerimle görmek beni biraz rahatlatıyor sanırım.eğer strese gireceksen Çatladı mı çatlamadı öı niye böyle oldu diye takip yapabilirsin.

Strese girmeyeceksen yazmak istemiştim

Verebilceğin ov. test markası varmı canımm ? bazıları iyi bazıları iyi değil diyolar ama. Bide nasıl yapıldığıyla ilgili yazarsan çok çok iyi olur.
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor. gececi olduğu zaman bazen ben öğlen yemek molamda eve bile gidiyorum kaçırmamak adına aç aç geziyorum sonra

Bu program yuklu bende. Burdan takip ediyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-10-09-57-07.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…