- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
Bunun bi iskence yada hayal kirikligi oldugunun herkez farkinda. Eminim ki herkez kendini tutmaya calisiyor gununun gelmesini beklemek istiyor. Benim daha 3denemem cok yeniyim ve daha fazla zamandir bekleyenler de var. Ama sabretmek, gununun gelmesjni beklemek inanin ki elde olan birsey olmuyor. Hayal kirikligini yasayacagimizi bile bile yapiyoruz iste bunu kendimize. Ben bile okadar sikmama ragmen kendimi 1gun gecmesiyle yaptim yine dayanamadim :)Kizlar kendinize adet oncesi test yapip iskence etmeyin bence.. Ayrica asla ilk 10 dk sonrasi testlere iltimat etmeyin buharlasma cizgisi.. Varsa cizgi cikiyor ya, ben kendime ettim cok kafayi taktim artik biraktim..
Gerçekten sen de değişiklik var bir ara hergün test yapıyordun umarım bu Rahatlık sana Bebeğini getirir cnmKizlar kendinize adet oncesi test yapip iskence etmeyin bence.. Ayrica asla ilk 10 dk sonrasi testlere iltimat etmeyin buharlasma cizgisi.. Varsa cizgi cikiyor ya, ben kendime ettim cok kafayi taktim artik biraktim..
Zaten ilk Başlarda öyle oluyor cnm sonra artık bıkma mı sabır mı etkili bilemem beklemeyi öğreniyorsun bir şekildeBunun bi iskence yada hayal kirikligi oldugunun herkez farkinda. Eminim ki herkez kendini tutmaya calisiyor gununun gelmesini beklemek istiyor. Benim daha 3denemem cok yeniyim ve daha fazla zamandir bekleyenler de var. Ama sabretmek, gununun gelmesjni beklemek inanin ki elde olan birsey olmuyor. Hayal kirikligini yasayacagimizi bile bile yapiyoruz iste bunu kendimize. Ben bile okadar sikmama ragmen kendimi 1gun gecmesiyle yaptim yine dayanamadim :)
Bu ay kendimi hep 'Allahim ol demedikten sonra hayirli kilmadiktan sonra negatife uzulsem ne fayda. Vs diyerek hep siktim tuttum kendimi ama sanki 1 gun gecsin diye bekliyormuscasina hemen sabah test yapip yine negatif gordum ve hayirlisi dedim attim cope. Pazartesi gununu bekliyorum bakalim hastalanmazsam kan yaptiririm artık. Sol kasigimda batma var yaklasik 10 gundurZaten ilk Başlarda öyle oluyor cnm sonra artık bıkma mı sabır mı etkili bilemem beklemeyi öğreniyorsun bir şekilde
ovulasyon testi kullanımımızdan yani ovulasyon Gününü biliyor musun yoksa bat ı tahmin mi ediyorsunBu ay kendimi hep 'Allahim ol demedikten sonra hayirli kilmadiktan sonra negatife uzulsem ne fayda. Vs diyerek hep siktim tuttum kendimi ama sanki 1 gun gecsin diye bekliyormuscasina hemen sabah test yapip yine negatif gordum ve hayirlisi dedim attim cope. Pazartesi gununu bekliyorum bakalim hastalanmazsam kan yaptiririm artık. Sol kasigimda batma var yaklasik 10 gundur
Benim ki hemen ertesi gün silikleşiyor, ama genel durum böyle mi emin değilim.Kizlar bisey sorucam ovulasyon testi yumurta catladiginda hrmen cok mu siliklesir yoksa koyudan aciga dogru mu gider bugun test yaptim c ile ayni koyulukta degil ama yinede koyu...
Cnm
ovulasyon testi kullanımımızdan yani ovulasyon Gününü biliyor musun yoksa bat ı tahmin mi ediyorsun
Bende emin olamadım. Umarım çatlamıştır.Benim ki hemen ertesi gün silikleşiyor, ama genel durum böyle mi emin değilim.
Bu ayin 19 unda baslayan haftasini iyi degerlendir cnm.hatta 17 sinde basla calismaya 25 ine kadar devam et.Ve hastalandim.. bidahaki aya kismetse.
Tekrarla testi canim koyulasiyorsa vardir.Canım bendeki fotolarda görülüyor ama attiklarima bende baktım görülmüyor gerçekten. Hayirlisi olsun napalım
Bende kayganlastiricinin spermlere olumsuz etkisi oldugunu okumustum. Biraz ozel olacak ama on sevismeyi uzun tuttugunuzda zaten o kayganlik kendiliginden olusuyor sizin kendinizi rahat hissetmeniz ve istekli olmaniz yeterli. Hemen birlesme olmamasi lazim. Azıcık oynaşma, işve cilve çözer olayı.
mantıklı teşekkür ederim
Regl gelmişOvulasyon gunumu tam kesin olarak bilmiyorum telefona takvim uygulamasi indirdim. Adetim duzenlidir benim her ay. Bu zamana kadar bi duzensizlik yasamadim hic desem yeridir. Her ay 4 5 gun atar regl tarihim. Mesela gecen ay 11inde hastalandim bu ay 6 yada 7sinde olmam gerekiyordu. 9unda oldum. 25 veya 26ci gunde hastalanirim yani.
Hastaligimin bittikten 1 2 gun sonra iliskiye basliyoruz 2 3 gun arayla bazende arka arkaya gunlerde hastalanana kadar birlikte oluyoruz genelde. ama bu ay ovulasyon testi alsammi diye dusunmuyor degilim.
Strese girmeyeceksen yazmak istemiştimRegl gelmişben de ovulasyon tarihini bilmiyorsun belki geç döllenmedir diyecektim.hayırlısı cnm ya inşallah önümüzdeki aya gelir.eğer regl düzenli ve çalışmaları diğer regl a kadar uzatmada sorun yoksa bu şekilde devam edebilirsin.mesela benim için çalışmalar biraz sıkıntılı vakit yok yani buna ayıracak o Yüzden ovulasyon takibi yapıyorum yumurta çatlayınca Çalışmalara mola veriyorum istersem yapıyorum.ovulasyon gerçekleştiğini gözlerimle görmek beni biraz rahatlatıyor sanırım.eğer strese gireceksen Çatladı mı çatlamadı öı niye böyle oldu diye takip yapabilirsin.
Verebilceğin ov. test markası varmı canımm ? bazıları iyi bazıları iyi değil diyolar ama. Bide nasıl yapıldığıyla ilgili yazarsan çok çok iyi olur.Regl gelmişben de ovulasyon tarihini bilmiyorsun belki geç döllenmedir diyecektim.hayırlısı cnm ya inşallah önümüzdeki aya gelir.eğer regl düzenli ve çalışmaları diğer regl a kadar uzatmada sorun yoksa bu şekilde devam edebilirsin.mesela benim için çalışmalar biraz sıkıntılı vakit yok yani buna ayıracak o Yüzden ovulasyon takibi yapıyorum yumurta çatlayınca Çalışmalara mola veriyorum istersem yapıyorum.ovulasyon gerçekleştiğini gözlerimle görmek beni biraz rahatlatıyor sanırım.eğer strese gireceksen Çatladı mı çatlamadı öı niye böyle oldu diye takip yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?