Verebilceğin ov. test markası varmı canımm ? bazıları iyi bazıları iyi değil diyolar ama. Bide nasıl yapıldığıyla ilgili yazarsan çok çok iyi olur.
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor. gececi olduğu zaman bazen ben öğlen yemek molamda eve bile gidiyorum kaçırmamak adına aç aç geziyorum sonra
cnm bunlar sadece tahmin ediyor ovulasyon Gününü kesin olarak bilemezler.ovulasyon takibi ile Yumurtanın çatladığını anlarsın sadeceBu program yuklu bende. Burdan takip ediyorum.
Cnm ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ben ateş ölçme yöntemi ile ovulasyon günümü yakalamaya çalışıyorum.ama kullanan arkadaşlar labquick den çok memnun hem iyi sonuç veriyor hem de uygun fiyat bildiğim kadarı ile.neyten toplu alırsan uygun fiyata geliyor.testin mantığı da şu koyulaşmaya başlayınca çalışmalara başla Eşit koyuluğuna gelince bil . Bil ki ovulasyon çok yakında gerçekleşecek eğer ertesi gün koyuluk açılmaya başlayınca bil ki o gün ovulasyon günündür test sonuçların fotolarını gönderirsen hergün anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.
cnm bunlar sadece tahmin ediyor ovulasyon Gününü kesin olarak bilemezler.ovulasyon takibi ile Yumurtanın çatladığını anlarsın sadece
Fiyatı çok uygun gözüküyor dur ovulasyon testlerinde tecrübeli bir arkadaş var ondan yardım alabilirsinhttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...syon-6-gebelik-kargo-188212057#product-detail
Şunu buldum sipariş versemmi acaba ?
Olabilir cnm Eşit koyulukta gözüküyor ama emin olmak için gebelik testi yapmalısınKızlar bana yardım edin lütfen bata 2 gün var evde ovulasyon testi bardı bende deneyim dedim ve bu şekilde çıktı hemen hamile olabilir miyim lütfen bişey söleyin kafam karıştı Allah ım lütfen hamile olayım ya
Hayırlısı yeni ay yeni Ümitler demekki lüteal faZın 15 miş hani şu heryerden yazan yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir diye yazıyor ya o süre sende 15 demekkiYumurtlama günümden sonra 16. Gün hasta oluyorum iki aydır böyle oluyor :)
Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen vardı dimi sanki öle okumuştum ben gideyimde bi test alayım inş olmuştur bu sefer ya çok saol cnm cvp verdiğin içinOlabilir cnm Eşit koyulukta gözüküyor ama emin olmak için gebelik testi yapmalısın
Evet var cnm senin gibi bata iki gün kala ovulasyon testi yapıp Eşit koyuluğu gören ve şüphelenerek gidip gebelik testinde silik çizgi gören bir Arkadaşı tanıyorum inşallah gebesindir hemen nöbetçi bir eczane bul ve bizi de haberdar etBu şekilde hamile olduğunu öğrenen vardı dimi sanki öle okumuştum ben gideyimde bi test alayım inş olmuştur bu sefer ya çok saol cnm cvp verdiğin için
O gün yada yakında yumurtlayacaksın anlamına gelir Çalışmalara birkaç gün daha devam etMerhaba kızlar bu sabah uzayan akintiyi gördüm ve ilişkiye girdik eşimle bu kez kayganlastiricida kullanmadım on sevismeyi uzun tuttuk kendiliginden oldu gerçekten . Uzayan akintiyi görünce o gün yumurtluyor muyduk
sagol canim anladim peki gun asiri mi yapmaliyim her gun mu[/QUOTE]E="Veson st:07, member341 gü yakında yumurtlayac anlamına gelir Çalışmalara birkaç gün daha devam et
Tamam canım şimdi çıkıyporum daha öncede ddnemiştim ovu testini ama onda hiç ikinci çizgi falan çıkmamıştı o yüzden heycanlandım Allah hepimizin hakkında hayırlısını bersin bakalımEvet var cnm senin gibi bata iki gün kala ovulasyon testi yapıp Eşit koyuluğu gören ve şüphelenerek gidip gebelik testinde silik çizgi gören bir Arkadaşı tanıyorum inşallah gebesindir hemen nöbetçi bir eczane bul ve bizi de haberdar et
Canım yaptım testi aşağıdaki gibi silik çizgi çıktı normalde daha net gözüküyo fotoda göÜküyo mu tam emin değilim ya nabim kan mı versem ya sabah idrarı olmadığı için mi acaba yaEvet var cnm senin gibi bata iki gün kala ovulasyon testi yapıp Eşit koyuluğu gören ve şüphelenerek gidip gebelik testinde silik çizgi gören bir Arkadaşı tanıyorum inşallah gebesindir hemen nöbetçi bir eczane bul ve bizi de haberdar et
Bu fotoda daha çok belli oluyo canmEvet var cnm senin gibi bata iki gün kala ovulasyon testi yapıp Eşit koyuluğu gören ve şüphelenerek gidip gebelik testinde silik çizgi gören bir Arkadaşı tanıyorum inşallah gebesindir hemen nöbetçi bir eczane bul ve bizi de haberdar et
Cnm belli belirsiz bir şey var gibi ama sen görüyorsan net git kan ver derimBu fotoda daha çok belli oluyo canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?