Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Cnm ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ben ateş ölçme yöntemi ile ovulasyon günümü yakalamaya çalışıyorum.ama kullanan arkadaşlar labquick den çok memnun hem iyi sonuç veriyor hem de uygun fiyat bildiğim kadarı ile.neyten toplu alırsan uygun fiyata geliyor.testin mantığı da şu koyulaşmaya başlayınca çalışmalara başla Eşit koyuluğuna gelince bil . Bil ki ovulasyon çok yakında gerçekleşecek eğer ertesi gün koyuluk açılmaya başlayınca bil ki o gün ovulasyon günündür test sonuçların fotolarını gönderirsen hergün anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.
Bu program yuklu bende. Burdan takip ediyorum.
cnm bunlar sadece tahmin ediyor ovulasyon Gününü kesin olarak bilemezler.ovulasyon takibi ile Yumurtanın çatladığını anlarsın sadece

Teşekkür ederim bi bakayim netten

Bugün regl geldi 3 gun erken geldi ama erken yumurtladigimi anlamistim. P.tesi doktora gidicem bakalım genel muayene için eşimde sprem testi yaptiracakmis. Yeni bat 7 Kasım. 8 Kasım da evlilik yıldönümümuz :) belki minigimiz bize hediye olarak gelir. Hayirlisi olsun hakkimizda rabbim bilir en doğru zamanı :)

Kızlar bana yardım edin lütfen bata 2 gün var evde ovulasyon testi bardı bende deneyim dedim ve bu şekilde çıktı hemen hamile olabilir miyim lütfen bişey söleyin kafam karıştı Allah ım lütfen hamile olayım ya

Eklentiler

• image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu resimde daha belirgin çıkmış

Eklentiler

• image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 40
Olabilir cnm Eşit koyulukta gözüküyor ama emin olmak için gebelik testi yapmalısın

Olabilir cnm Eşit koyulukta gözüküyor ama emin olmak için gebelik testi yapmalısın
Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen vardı dimi sanki öle okumuştum ben gideyimde bi test alayım inş olmuştur bu sefer ya çok saol cnm cvp verdiğin için

Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen vardı dimi sanki öle okumuştum ben gideyimde bi test alayım inş olmuştur bu sefer ya çok saol cnm cvp verdiğin için
Evet var cnm senin gibi bata iki gün kala ovulasyon testi yapıp Eşit koyuluğu gören ve şüphelenerek gidip gebelik testinde silik çizgi gören bir Arkadaşı tanıyorum inşallah gebesindir hemen nöbetçi bir eczane bul ve bizi de haberdar et

Merhaba kızlar bu sabah uzayan akintiyi gördüm ve ilişkiye girdik eşimle bu kez kayganlastiricida kullanmadım on sevismeyi uzun tuttuk kendiliginden oldu gerçekten . Uzayan akintiyi görünce o gün yumurtluyor muyduk

Merhaba kızlar bu sabah uzayan akintiyi gördüm ve ilişkiye girdik eşimle bu kez kayganlastiricida kullanmadım on sevismeyi uzun tuttuk kendiliginden oldu gerçekten . Uzayan akintiyi görünce o gün yumurtluyor muyduk
O gün yada yakında yumurtlayacaksın anlamına gelir Çalışmalara birkaç gün daha devam et

E="Veson st:07, member341 gü yakında yumurtlayac anlamına gelir Çalışmalara birkaç gün daha devam et[/QUOTE]
sagol canim anladim peki gun asiri mi yapmaliyim her gun mu

Tamam canım şimdi çıkıyporum daha öncede ddnemiştim ovu testini ama onda hiç ikinci çizgi falan çıkmamıştı o yüzden heycanlandım Allah hepimizin hakkında hayırlısını bersin bakalım

Canım yaptım testi aşağıdaki gibi silik çizgi çıktı normalde daha net gözüküyo fotoda göÜküyo mu tam emin değilim ya nabim kan mı versem ya sabah idrarı olmadığı için mi acaba ya

Eklentiler

• image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 202
Bu fotoda daha çok belli oluyo canm

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 200
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…