Hcg mi bu gözün Aydın Nur topu gibi çizgin var canımBu fotoda daha çok belli oluyo canm
Aynen gebelik testi adetime 2 gün falan var ya gerçekten var dimi ikinci çizgi biraz daha belirginleşti testte 1.5 haftadır hem kasık hemde bel ağrım var aşırı derecede bide göğüs uçlarım hep dik ve aızlıyo sürekli bu sabahta hafif mide bulantım oldu bende test yapayım dedim gidip kan vereyim dimi eşimde yok pozitif çıkarsa onada güzel bi sürpriz hazırlarımHcg mi bu gözün Aydın Nur topu gibi çizgin var canım
Görüyorum canm şimdi biraz daha belirginleşti ya çok heycanlıyım ben bu ay klomen çatlatma iğnesi olmuştum 2.5 sene oldu bi tüp bide aşılamam vardı megatifle sonuçlanan ne bileyim hep çok uzak geliyo bigün hamile kalmam belirtilerimde vardı bu ay gidip kan vereyim ben çok heycanlandım Allah ım inş pozitif çıkar bide çatlatma iğnesinin üstünden 12 gün geçti onun etkisi geçmiştir dimi 10 gün diyolar çünküCnm belli belirsiz bir şey var gibi ama sen görüyorsan net git kan ver derim
Tatlım aynı belirtiler bende de vardı ve hcgmde aynı bu kadar silikti 67 çıkmıştı sonucum tabi ben bikaç gün sonra gitmiştim eğer 5dakikada çıktıysa çizgin kesin hamilesin ya ovi kiti nide atabilirmisîn merak ettim onu nezaman yaptınAynen gebelik testi adetime 2 gün falan var ya gerçekten var dimi ikinci çizgi biraz daha belirginleşti testte 1.5 haftadır hem kasık hemde bel ağrım var aşırı derecede bide göğüs uçlarım hep dik ve aızlıyo sürekli bu sabahta hafif mide bulantım oldu bende test yapayım dedim gidip kan vereyim dimi eşimde yok pozitif çıkarsa onada güzel bi sürpriz hazırlarım
İnşallah güzel haberlerle gelirsin cnmGörüyorum canm şimdi biraz daha belirginleşti ya çok heycanlıyım ben bu ay klomen çatlatma iğnesi olmuştum 2.5 sene oldu bi tüp bide aşılamam vardı megatifle sonuçlanan ne bileyim hep çok uzak geliyo bigün hamile kalmam belirtilerimde vardı bu ay gidip kan vereyim ben çok heycanlandım Allah ım inş pozitif çıkar bide çatlatma iğnesinin üstünden 12 gün geçti onun etkisi geçmiştir dimi 10 gün diyolar çünkü
üst mesajlarında foto göndermişti cnm orda varTatlım aynı belirtiler bende de vardı ve hcgmde aynı bu kadar silikti 67 çıkmıştı sonucum tabi ben bikaç gün sonra gitmiştim eğer 5dakikada çıktıysa çizgin kesin hamilesin ya ovi kiti nide atabilirmisîn merak ettim onu nezaman yaptın
tamam canım sağolİnşallah güzel haberlerle gelirsin cnm
üst mesajlarında foto göndermişti cnm orda var
Inşallah iğnenin etkisi değildir çatlatma iğnesi yeteri kadar beklemezsen gebelik testinde pozitif sonuç verir.12 gün kritik bir gün etkisi geçmiş de olabilir geçmemiş de kesin sonuç aslında iğneden 14 gün sonra yapılandır.ama zaten zeppp bir HIZLA kan vermeye gitti zatentamam canım sağol
zeppp16 yalnız ben iğne falan hiç bilmiyorum 10 gün etkisi sürüyor diyorsun hcgde çıkıyormu iğnenin etkisiyle onu hiç ilmiyorum canım ama normal şartlarda kesin var yani çizgi inşallah güzel haberler alırsın çok sevindim senin adına sabrının mükafatıdır inşallah cnım
valla uçtu hemen ya inşallah pozitiftir canım ya 2buçuk sene olmuş dile kolay ama ben olsam beklerdim en azından yarın öbürgün bir test daha koyulaşacakmı diye direk gittiInşallah iğnenin etkisi değildir çatlatma iğnesi yeteri kadar beklemezsen gebelik testinde pozitif sonuç verir.12 gün kritik bir gün etkisi geçmiş de olabilir geçmemiş de kesin sonuç aslında iğneden 14 gün sonra yapılandır.ama zaten zeppp bir HIZLA kan vermeye gitti zaten
:))) ay valla haklısınız kızlar gittim verdim geldim bile 16.30 da belli olucak bakalım ya ben tüp bebekte de aşılamada da böle bişey yaşamadığım için koştum gittim onlarda hiç çıkmamıştı çizgi falan bide yumurtam çatladıktan 2 gün sonra ovu testi yapmıştım hala yumurtluyo muyum diye o bu ovu testinden daha silik çıkmıştı bende yumurtlamam bitti diye bi daha test yapmamıştım ondan baha heycanlandım bide gebelik testside böle çıkınca ay ne uzun yazdım kusura bakmayın bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kızlar inş müjdeli bi haber veririmvalla uçtu hemen ya inşallah pozitiftir canım ya 2buçuk sene olmuş dile kolay ama ben olsam beklerdim en azından yarın öbürgün bir test daha koyulaşacakmı diye direk gitti
bu ne hız canım maşallah sana vermiş gelmişin bile hadi bakalım inşallah belirtilerde var gibi o göğüs ucu zaten beni şüphelendirmişti dimdik sert eşim bile farketmşti sütyen falan sıkıyodu takamıyodum ateş basıyodu ateşim 37.6 bile olmuştu kasığımada adet gibi sürekli bi ağrı değilde gelgitli ağrı vuruyordu bel ağrısı falan....:))) ay valla haklısınız kızlar gittim verdim geldim bile 16.30 da belli olucak bakalım ya ben tüp bebekte de aşılamada da böle bişey yaşamadığım için koştum gittim onlarda hiç çıkmamıştı çizgi falan bide yumurtam çatladıktan 2 gün sonra ovu testi yapmıştım hala yumurtluyo muyum diye o bu ovu testinden daha silik çıkmıştı bende yumurtlamam bitti diye bi daha test yapmamıştım ondan baha heycanlandım bide gebelik testside böle çıkınca ay ne uzun yazdım kusura bakmayın bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kızlar inş müjdeli bi haber veririm
İnş canım ya çok bekledik sabrettik ama hayırlısı olsun inş o müjdeli haberi eşime verebilirim ya benide tek şüphelendiren göğüs uçlarım oldu bu zamana kadar hiç böle bişey yaşamamıştım sürekli sızlıyo dokunamıyorum bide dimdik duşta bile inmiyo eşim dalga geçiyo hattabu ne hız canım maşallah sana vermiş gelmişin bile hadi bakalım inşallah belirtilerde var gibi o göğüs ucu zaten beni şüphelendirmişti dimdik sert eşim bile farketmşti sütyen falan sıkıyodu takamıyodum ateş basıyodu ateşim 37.6 bile olmuştu kasığımada adet gibi sürekli bi ağrı değilde gelgitli ağrı vuruyordu bel ağrısı falan....
hadi inşallah canım bekliyoruz mutlu haberi
ayyy canım tek şüpelendiren şey iğnen beni yoksa net yani çizgi görünüyoİnş canım ya çok bekledik sabrettik ama hayırlısı olsun inş o müjdeli haberi eşime verebilirim ya benide tek şüphelendiren göğüs uçlarım oldu bu zamana kadar hiç böle bişey yaşamamıştım sürekli sızlıyo dokunamıyorum bide dimdik duşta bile inmiyo eşim dalga geçiyo hatta
Sonuç çıktı mı cnmİnş canım ya çok bekledik sabrettik ama hayırlısı olsun inş o müjdeli haberi eşime verebilirim ya benide tek şüphelendiren göğüs uçlarım oldu bu zamana kadar hiç böle bişey yaşamamıştım sürekli sızlıyo dokunamıyorum bide dimdik duşta bile inmiyo eşim dalga geçiyo hatta
hahahaaa ne sabırsızız deme bende tam yazacaktımSonuç çıktı mı cnm
Yok canım bekliyorum hala internetten bakıyorum sürekli ama çıkmamışSonuç çıktı mı cnm
Bir güzel haber Alınca insan mutlu oluyor:)hahahaaa ne sabırsızız deme bende tam yazacaktım
Ya sonuç netten göZükmüyo prob.varmış sanırım aradım sonuç çıkmış ama sölemiyolar telefonda sinir oldum ya şuan tekrar da gidemem eşim gelicek artık o gelince ona aldırırım nabim bende pozitif çıkarsa sürpriz yaparım dalan diyodumSonuç çıktı mı cnm
evet canım telefnda söylemiyorlar malesefYa sonuç netten göZükmüyo prob.varmış sanırım aradım sonuç çıkmış ama sölemiyolar telefonda sinir oldum ya şuan tekrar da gidemem eşim gelicek artık o gelince ona aldırırım nabim bende pozitif çıkarsa sürpriz yaparım dalan diyodum
Mail istesene canim. Ben cogu sonucumu maille aldim. Bi dene şansını. Gec olsun guc olmasın.hayirlisiYa sonuç netten göZükmüyo prob.varmış sanırım aradım sonuç çıkmış ama sölemiyolar telefonda sinir oldum ya şuan tekrar da gidemem eşim gelicek artık o gelince ona aldırırım nabim bende pozitif çıkarsa sürpriz yaparım dalan diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?