Ya mail olarak da istedim hatta verdim mail adresimi aöa hotmaile gitmiyo mailler dedi benimde başka mail adresim yok yinede berdim ama gelmedi ulaşmazsa fax çekelim dedi hee dedim bende fax kaldı sanki yaMail istesene canim. Ben cogu sonucumu maille aldim. Bi dene şansını. Gec olsun guc olmasın.hayirlisi
Ayy aciver hemen bi hesap. Gmail falan. Bide junk mailine bak hotmailden bazen oraya dusuyor. Banada oyle demislerdi bir keresinde ama junk maile düşmüştü.Ya mail olarak da istedim hatta verdim mail adresimi aöa hotmaile gitmiyo mailler dedi benimde başka mail adresim yok yinede berdim ama gelmedi ulaşmazsa fax çekelim dedi hee dedim bende fax kaldı sanki ya
Ay bugün öğrenmeyecek misin ? Şimdi hep heyecanlandık ya niye böyle yapıyorlar altı üstü gebelik tahlili telden söyleyim ya ne varYa mail olarak da istedim hatta verdim mail adresimi aöa hotmaile gitmiyo mailler dedi benimde başka mail adresim yok yinede berdim ama gelmedi ulaşmazsa fax çekelim dedi hee dedim bende fax kaldı sanki ya
ya tahlilin işlem nosunu alsın internetten öğrenilebiliomuş tahlil sonuç larını öğren yazsın internette işlem nosuylaAy bugün öğrenmeyecek misin ? Şimdi hep heyecanlandık ya niye böyle yapıyorlar altı üstü gebelik tahlili telden söyleyim ya ne var
Ya dimi sanki ölüm kalım meselesi söle gitain işte bilgilerimi verdim benim yani bi gmail açmaya çalışYım bakalımAy bugün öğrenmeyecek misin ? Şimdi hep heyecanlandık ya niye böyle yapıyorlar altı üstü gebelik tahlili telden söyleyim ya ne var
canım bak öğren işlem nosu neymiş tahlilin yaz internete tahlil sonuçlarını öğren diye girYa dimi sanki ölüm kalım meselesi söle gitain işte bilgilerimi verdim benim yani bi gmail açmaya çalışYım bakalım
Ay cnm ya ne bileyim uğraşıyor bakalım inşallah öğrenir bugün böyle beklemek çok sinir bozucu sen de aynı durumdasın ya.gelen giden var mı sen deya tahlilin işlem nosunu alsın internetten öğrenilebiliomuş tahlil sonuç larını öğren yazsın internette işlem nosuyla
bnde gelen giden yok böle bişi oldunu bilseydim dün isterdim bugun yazdım baktım öğrenilebilio ama işlem nosu lazm öğrenebilmek için onu alsın yeterliAy cnm ya ne bileyim uğraşıyor bakalım inşallah öğrenir bugün böyle beklemek çok sinir bozucu sen de aynı durumdasın ya.gelen giden var mı sen de
valla belirtiler çokta sonuç yok daha püfffAy cnm ya ne bileyim uğraşıyor bakalım inşallah öğrenir bugün böyle beklemek çok sinir bozucu sen de aynı durumdasın ya.gelen giden var mı sen de
Ay cnm ya ne bileyim uğraşıyor bakalım inşallah öğrenir bugün böyle beklemek çok sinir bozucu sen de aynı durumdasın ya.gelen giden var mı sen de
bakYa dimi sanki ölüm kalım meselesi söle gitain işte bilgilerimi verdim benim yani bi gmail açmaya çalışYım bakalım
valla canım ben bayağı atar yapmıştım bikere sende ara de yarın pazar kimse yok telden söylemiyorsunuz mail atamıyorsunuz internetten göremiyorum ben niye yaptırdım bunuYa dimi sanki ölüm kalım meselesi söle gitain işte bilgilerimi verdim benim yani bi gmail açmaya çalışYım bakalım
Kizlar insallah mutlu haberi alirsiniz gec olsun guc olmasin. Beta hcg testi internette cikmiyor bilginiz olsun. Bizzat gidince veriyorlar. Yada aile hekimine yaptirirsaniz telefonla soyluyor.
Ya dimi sanki ölüm kalım meselesi söle gitain işte bilgilerimi verdim benim yani bi gmail açmaya çalışYım bakalım
canım bak öğren işlem nosu neymiş tahlilin yaz internete tahlil sonuçlarını öğren diye gir
hımmm anladımm demek çıkmıo saol ben ztn pazartesiyi bekliomKizlar insallah mutlu haberi alirsiniz gec olsun guc olmasin. Beta hcg testi internette cikmiyor bilginiz olsun. Bizzat gidince veriyorlar. Yada aile hekimine yaptirirsaniz telefonla soyluyor.
Kızlar sonucum 7.1 çıkmış 5 üstü pozitif dimi yani hamilemiyim ben adet önceai olduğu için mi düşükvalla canım ben bayağı atar yapmıştım bikere sende ara de yarın pazar kimse yok telden söylemiyorsunuz mail atamıyorsunuz internetten göremiyorum ben niye yaptırdım bunu
aaa :)güzel iki gün sonra tekrarlanır yükselirse hamilesin demek iki katına çıkması lazmKızlar sonucum 7.1 çıkmış 5 üstü pozitif dimi yani hamilemiyim ben adet önceai olduğu için mi düşük
bişi sölemedilermi hamilesin değilsin die?Kızlar sonucum 7.1 çıkmış 5 üstü pozitif dimi yani hamilemiyim ben adet önceai olduğu için mi düşük
Hayirlisi olsun tatlim. İnsallah tamamina erer. Hadi bakalim. Tebrikler.Kızlar sonucum 7.1 çıkmış 5 üstü pozitif dimi yani hamilemiyim ben adet önceai olduğu için mi düşük
Ayyy gozunaydin insallah tamamina erdirsin Allahim.Kızlar sonucum 7.1 çıkmış 5 üstü pozitif dimi yani hamilemiyim ben adet önceai olduğu için mi düşük
Yok canım maille aldım sonucubişi sölemedilermi hamilesin değilsin die?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?