Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Mail istesene canim. Ben cogu sonucumu maille aldim. Bi dene şansını. Gec olsun guc olmasın.hayirlisi
Ya mail olarak da istedim hatta verdim mail adresimi aöa hotmaile gitmiyo mailler dedi benimde başka mail adresim yok yinede berdim ama gelmedi ulaşmazsa fax çekelim dedi hee dedim bende fax kaldı sanki ya

Ya mail olarak da istedim hatta verdim mail adresimi aöa hotmaile gitmiyo mailler dedi benimde başka mail adresim yok yinede berdim ama gelmedi ulaşmazsa fax çekelim dedi hee dedim bende fax kaldı sanki ya
Ayy aciver hemen bi hesap. Gmail falan. Bide junk mailine bak hotmailden bazen oraya dusuyor. Banada oyle demislerdi bir keresinde ama junk maile düşmüştü.

Ay bugün öğrenmeyecek misin ? Şimdi hep heyecanlandık ya niye böyle yapıyorlar altı üstü gebelik tahlili telden söyleyim ya ne var

Ay bugün öğrenmeyecek misin ? Şimdi hep heyecanlandık ya niye böyle yapıyorlar altı üstü gebelik tahlili telden söyleyim ya ne var
ya tahlilin işlem nosunu alsın internetten öğrenilebiliomuş tahlil sonuç larını öğren yazsın internette işlem nosuyla

Ya dimi sanki ölüm kalım meselesi söle gitain işte bilgilerimi verdim benim yani bi gmail açmaya çalışYım bakalım

Ya dimi sanki ölüm kalım meselesi söle gitain işte bilgilerimi verdim benim yani bi gmail açmaya çalışYım bakalım
canım bak öğren işlem nosu neymiş tahlilin yaz internete tahlil sonuçlarını öğren diye gir

ya tahlilin işlem nosunu alsın internetten öğrenilebiliomuş tahlil sonuç larını öğren yazsın internette işlem nosuyla
Ay cnm ya ne bileyim uğraşıyor bakalım inşallah öğrenir bugün böyle beklemek çok sinir bozucu sen de aynı durumdasın ya.gelen giden var mı sen de

Ay cnm ya ne bileyim uğraşıyor bakalım inşallah öğrenir bugün böyle beklemek çok sinir bozucu sen de aynı durumdasın ya.gelen giden var mı sen de
bnde gelen giden yok böle bişi oldunu bilseydim dün isterdim bugun yazdım baktım öğrenilebilio ama işlem nosu lazm öğrenebilmek için onu alsın yeterli

valla belirtiler çokta sonuç yok daha püfff

bak nerde oturuosa girsin ona baksın

Kizlar insallah mutlu haberi alirsiniz gec olsun guc olmasin. Beta hcg testi internette cikmiyor bilginiz olsun. Bizzat gidince veriyorlar. Yada aile hekimine yaptirirsaniz telefonla soyluyor.

valla canım ben bayağı atar yapmıştım bikere sende ara de yarın pazar kimse yok telden söylemiyorsunuz mail atamıyorsunuz internetten göremiyorum ben niye yaptırdım bunu

Kizlar insallah mutlu haberi alirsiniz gec olsun guc olmasin. Beta hcg testi internette cikmiyor bilginiz olsun. Bizzat gidince veriyorlar. Yada aile hekimine yaptirirsaniz telefonla soyluyor.

canım bak öğren işlem nosu neymiş tahlilin yaz internete tahlil sonuçlarını öğren diye gir

hımmm anladımm demek çıkmıo saol ben ztn pazartesiyi bekliom

Kızlar sonucum 7.1 çıkmış 5 üstü pozitif dimi yani hamilemiyim ben adet önceai olduğu için mi düşük
aaa :)güzel iki gün sonra tekrarlanır yükselirse hamilesin demek iki katına çıkması lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…