5ten sonrası hamile die kabul edilio cnm hayırlı olsunYok canım maille aldım sonucu
Cnm hamilesin tebrik ederim inşallah ikiye katlar pazartesi tekrar kan ver cnmKızlar sonucum 7.1 çıkmış 5 üstü pozitif dimi yani hamilemiyim ben adet önceai olduğu için mi düşük
evet 5üstü pozitif ama yinede 2gün sonra tekrarla 2katı yükselirse süper inşallah hadi canım hayırlı olsun meraktan çatladık sabahtandır regl bugünmüydüKızlar sonucum 7.1 çıkmış 5 üstü pozitif dimi yani hamilemiyim ben adet önceai olduğu için mi düşük
dikkatli ol kendini yoracak hiçbirşey yapma canım dinlen uzan bol bol ayağının altına yastık koyup gerisi Rabbime kalmış inşallahKızlar çok saolun ben inanamıyorum ben hamilemiyim gerçekten yaaa inanamıyorummm
İğne vurulalı 12 gün olmuş yani yaklaşık ovulasyonun 10. Günü falan değer gayet iyi umarım katlarevet 5üstü pozitif ama yinede 2gün sonra tekrarla 2katı yükselirse süper inşallah hadi canım hayırlı olsun meraktan çatladık sabahtandır regl bugünmüydü
Canımmm çokk saol Allah razı olsun rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün doktora göstermeye gidiyoruz bakalım ne dicek bende pcos da varya bakalım bişeyler verir belki Allah ım inşş değerim yükselir ya adetime 2-3 gün varya ondan düşüktür dimi değerKızcağız 2,5 senedir uğraşıyormuş Allah yüzünü güldürür inşallah inşallah ikiye katlar çok sevindim Rabbim biz isteyenlere de versin inşallah
-TubiSh- cnm inşallah senden de güzel haberler alırız
Hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler.Kızlar sonucum 7.1 çıkmış 5 üstü pozitif dimi yani hamilemiyim ben adet önceai olduğu için mi düşük
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun. Tebrikler.
Cnm şuanda değere takılıp Can'ını Sıkma değerin beş üstü ve hamilesin şimdi bunun tadını keyfini çıkart pazartesi değer artarsa herşey gayet normal demektir bizi habersiz BırakmaCanımmm çokk saol Allah razı olsun rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün doktora göstermeye gidiyoruz bakalım ne dicek bende pcos da varya bakalım bişeyler verir belki Allah ım inşş değerim yükselir ya adetime 2-3 gün varya ondan düşüktür dimi değer
canımmm Allah razı olsun Allah ım inş değerim yükselir şimdi doktorla konuşmaya gidiyoruz nöbetçi vardır inş eşimde şokta bende Allah ım inş değerim yükselir bigün bende bunları yazıcaktım demekki bu ay mucize gibiydi tek yumurtam olmuştu eşimin sperm hızı yavaştı çok şükür rabbime bu mutluluğuma ortak oldunuz Allah razı olsun tabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursundikkatli ol kendini yoracak hiçbirşey yapma canım dinlen uzan bol bol ayağının altına yastık koyup gerisi Rabbime kalmış inşallah
ay aklıma geldikçe gülüyorum ya anaaaaa bi bktık kız yok bi baktık verdim geldim dedi 10dkka sonra:)) Allahtan arıyormuş kan ver derdemez uçtu bile daha iğnenin etkisi belki geçmemiştir demeye bile fırsat kalmadan kanı verdi geldi bile
inşallah kuzum herşeyin süper ötesi gider zaten hep bi mucize en beklenmedik anda vermiyormu Rabbim güzel günleriC
canımmm Allah razı olsun Allah ım inş değerim yükselir şimdi doktorla konuşmaya gidiyoruz nöbetçi vardır inş eşimde şokta bende Allah ım inş değerim yükselir bigün bende bunları yazıcaktım demekki bu ay mucize gibiydi tek yumurtam olmuştu eşimin sperm hızı yavaştı çok şükür rabbime bu mutluluğuma ortak oldunuz Allah razı olsun tabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun
Canım gittim doktora değerin düşük bişey diyemem normalde 10 üstüne pozitif diyoruz 4 gün daha bekle testi tekrarla dedi sizce pazartesi mi yapayım yoksa çarşamba mı pazartesi bide kendi doktorumu arıyım bakim ne dicek ya buarada hastane bize yakın arabayla iki dk da gidili ondan öle uçtum kan vermek için :)Cnm şuanda değere takılıp Can'ını Sıkma değerin beş üstü ve hamilesin şimdi bunun tadını keyfini çıkart pazartesi değer artarsa herşey gayet normal demektir bizi habersiz Bırakma
Aynen canım bu ay çok dua etmiştim her ay ediyodum tabi ama bu ay çok sıkıntı yaşamıştık eşimle üstüne bu haber bizi toparlıcak inşşşşinşallah kuzum herşeyin süper ötesi gider zaten hep bi mucize en beklenmedik anda vermiyormu Rabbim güzel günleri
Cnm kan pazartesi vereceksen yine aynı yere ver çünkü farklı laboratuvarlarda değer farklı Çıkabilir bence oazartesi aynı yere ver Çarşamba'ya kadar insan nasıl bekler yine sen bilirsin hcg9 ile hamileliğe başlayanı duydum inşallah ikiye katlar cnmCanım gittim doktora değerin düşük bişey diyemem normalde 10 üstüne pozitif diyoruz 4 gün daha bekle testi tekrarla dedi sizce pazartesi mi yapayım yoksa çarşamba mı pazartesi bide kendi doktorumu arıyım bakim ne dicek ya buarada hastane bize yakın arabayla iki dk da gidili ondan öle uçtum kan vermek için :)
inş. cnm inş..Kızcağız 2,5 senedir uğraşıyormuş Allah yüzünü güldürür inşallah inşallah ikiye katlar çok sevindim Rabbim biz isteyenlere de versin inşallah
-TubiSh- cnm inşallah senden de güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?