Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aynen canım dediğin gibi yapayım ğazartesi vereyim ben öle çarşambaya kadar falan dayanamam hastanedeki hemşireler falan hayırlı olsun dediler hamile olmadığımı düşünseler demezlerdi heralde

Aynen canım dediğin gibi yapayım ğazartesi vereyim ben öle çarşambaya kadar falan dayanamam hastanedeki hemşireler falan hayırlı olsun dediler hamile olmadığımı düşünseler demezlerdi heralde
Cnm sen içini ferah tut önemli olan değerinin yeterli artışı göstermesidir 9 la Başlayan dedim ama sonra biri daha aklıma geldi 4 ile gebeliğe Başlayan biri daha vardı hatta bu topikten yani bir hemşire idi yanlış hatırlamıyorsam hatta o zaman herkes kesin hamilesin 4 ile negatif hiç duymadık hep 0., küsür yada 1, küsür negatif olur diye yazmıştık ve iki güne bir Değeri gerçekten artmıştı.o zaman sen öyle yap cnm aynı yere bir kan daha ver sonra o sonuçlarla beraber gerekirse Dr Una gider muayene olursun cnm senden güzel haberler bekliyoruz inşallah

İnşallah vanım bdnim ya benim telaşımdan seni sormayı unuttum kusura bakma sende mi bebiş için bekliyosun

İnşallah vanım bdnim ya benim telaşımdan seni sormayı unuttum kusura bakma sende mi bebiş için bekliyosun
Aynen cnm yoksa burda ne işimiz var hamileler arasına katılırdımbenim bir kızım var 1,5 senedir KARDEŞ için uğraşıyoruz geçmişte 3 kaybım var Rabbim En doğru zamanı bekliyor inşallah

Aynen canım bu ay çok dua etmiştim her ay ediyodum tabi ama bu ay çok sıkıntı yaşamıştık eşimle üstüne bu haber bizi toparlıcak inşşşş
pazartesi yine ver canım hamilesin tabikide hcg yükselmesi zaten her gebelikte takip ediliyor kese görülene kadar

Aynen cnm yoksa burda ne işimiz var hamileler arasına katılırdımbenim bir kızım var 1,5 senedir KARDEŞ için uğraşıyoruz geçmişte 3 kaybım var Rabbim En doğru zamanı bekliyor inşallah
Hadi inş canım bi kardeş lazım tabi inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın inş benimde değerim yükselir ya gebelik takvimi yapsam mı sence erken mi daha hep özenmişimdir

Hadi inş canım bi kardeş lazım tabi inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın inş benimde değerim yükselir ya gebelik takvimi yapsam mı sence erken mi daha hep özenmişimdir
aminnnn canım amin sağlıkla sıhatle versin devamını getirsin.çok istiyorsan yap canım ne olacağını Allahtan başka hangimiz bilebiliriz içinde kalmasın dua ediyorum sana canım Rabbim nerde varsa en çokta senin gibi uzun zamandır isteyenlerin mucizesini gerçekleştirsin

Hepimizin cnım inş hepimiz beklemenin bebiş için sıkıntı çekmenin sancıların sıkıntıların ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim Allah ım bu süreç için ter dökenlerin yanında olsun inş

zeppp16 canim hayirlisi olsun insallah. Bi aksilik cikmadan saglikli bir gebelik gecirirsin umarım. En son test yaptirip sonuc bekledigini okumustum simdi yeni uyandim direk seni aradi gozlerim :) cok sevindim senin adina.
Darisi tum bekleyenlerin basina insallah.

Hepimizin cnım inş hepimiz beklemenin bebiş için sıkıntı çekmenin sancıların sıkıntıların ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim Allah ım bu süreç için ter dökenlerin yanında olsun inş
hayırlı olsun takvimin canım yakışmış amin

Aminnnm canım çokkkk saol ya daha tam sevinemedik ki bakalım inş yarın bi kan daha bericem inş değerim yükselir sabırsız olmanın zararları sanırım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

batı geçen birsürü arkdaş var naptılar başka güzel haberler yok mu

Tatlim napiyim olmuyor yani, vardir bi hayir. Gecen ay test yapmayi biraktim artik. Adet gecerse olur iste, sivilce cikiyosa bas agriyosa da mutlaka adet geliyo anladim. 1 sene dolsun asilama icin gitcem artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…