Aynen canım dediğin gibi yapayım ğazartesi vereyim ben öle çarşambaya kadar falan dayanamam hastanedeki hemşireler falan hayırlı olsun dediler hamile olmadığımı düşünseler demezlerdi heraldeCnm kan pazartesi vereceksen yine aynı yere ver çünkü farklı laboratuvarlarda değer farklı Çıkabilir bence oazartesi aynı yere ver Çarşamba'ya kadar insan nasıl bekler yine sen bilirsin hcg9 ile hamileliğe başlayanı duydum inşallah ikiye katlar cnm
Cnm sen içini ferah tut önemli olan değerinin yeterli artışı göstermesidir 9 la Başlayan dedim ama sonra biri daha aklıma geldi 4 ile gebeliğe Başlayan biri daha vardı hatta bu topikten yani bir hemşire idi yanlış hatırlamıyorsam hatta o zaman herkes kesin hamilesin 4 ile negatif hiç duymadık hep 0., küsür yada 1, küsür negatif olur diye yazmıştık ve iki güne bir Değeri gerçekten artmıştı.o zaman sen öyle yap cnm aynı yere bir kan daha ver sonra o sonuçlarla beraber gerekirse Dr Una gider muayene olursun cnm senden güzel haberler bekliyoruz inşallahAynen canım dediğin gibi yapayım ğazartesi vereyim ben öle çarşambaya kadar falan dayanamam hastanedeki hemşireler falan hayırlı olsun dediler hamile olmadığımı düşünseler demezlerdi heralde
İnşallah vanım bdnim ya benim telaşımdan seni sormayı unuttum kusura bakma sende mi bebiş için bekliyosunCnm sen içini ferah tut önemli olan değerinin yeterli artışı göstermesidir 9 la Başlayan dedim ama sonra biri daha aklıma geldi 4 ile gebeliğe Başlayan biri daha vardı hatta bu topikten yani bir hemşire idi yanlış hatırlamıyorsam hatta o zaman herkes kesin hamilesin 4 ile negatif hiç duymadık hep 0., küsür yada 1, küsür negatif olur diye yazmıştık ve iki güne bir Değeri gerçekten artmıştı.o zaman sen öyle yap cnm aynı yere bir kan daha ver sonra o sonuçlarla beraber gerekirse Dr Una gider muayene olursun cnm senden güzel haberler bekliyoruz inşallah
Aynen cnm yoksa burda ne işimiz var hamileler arasına katılırdımİnşallah vanım bdnim ya benim telaşımdan seni sormayı unuttum kusura bakma sende mi bebiş için bekliyosun
pazartesi yine ver canım hamilesin tabikide hcg yükselmesi zaten her gebelikte takip ediliyor kese görülene kadarAynen canım bu ay çok dua etmiştim her ay ediyodum tabi ama bu ay çok sıkıntı yaşamıştık eşimle üstüne bu haber bizi toparlıcak inşşşş
İnş yükselir canım rabbimiz hepimizin yüzünü güldürsün inşşşş :)pazartesi yine ver canım hamilesin tabikide hcg yükselmesi zaten her gebelikte takip ediliyor kese görülene kadar
Hadi inş canım bi kardeş lazım tabi inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın inş benimde değerim yükselir ya gebelik takvimi yapsam mı sence erken mi daha hep özenmişimdirAynen cnm yoksa burda ne işimiz var hamileler arasına katılırdımbenim bir kızım var 1,5 senedir KARDEŞ için uğraşıyoruz geçmişte 3 kaybım var Rabbim En doğru zamanı bekliyor inşallah
aminnnn canım amin sağlıkla sıhatle versin devamını getirsin.çok istiyorsan yap canım ne olacağını Allahtan başka hangimiz bilebiliriz içinde kalmasın dua ediyorum sana canım Rabbim nerde varsa en çokta senin gibi uzun zamandır isteyenlerin mucizesini gerçekleştirsinHadi inş canım bi kardeş lazım tabi inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın inş benimde değerim yükselir ya gebelik takvimi yapsam mı sence erken mi daha hep özenmişimdir
Hepimizin cnım inş hepimiz beklemenin bebiş için sıkıntı çekmenin sancıların sıkıntıların ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim Allah ım bu süreç için ter dökenlerin yanında olsun inşaminnnn canım amin sağlıkla sıhatle versin devamını getirsin.çok istiyorsan yap canım ne olacağını Allahtan başka hangimiz bilebiliriz içinde kalmasın dua ediyorum sana canım Rabbim nerde varsa en çokta senin gibi uzun zamandır isteyenlerin mucizesini gerçekleştirsin
Takvimin hayırlı olsun inşallah:)Hadi inş canım bi kardeş lazım tabi inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın inş benimde değerim yükselir ya gebelik takvimi yapsam mı sence erken mi daha hep özenmişimdir
Saol canımm valla sırf merakımdan yaptım tez canlı olduğumu çözdünüz artıkTakvimin hayırlı olsun inşallah:)
hayırlı olsun takvimin canım yakışmışHepimizin cnım inş hepimiz beklemenin bebiş için sıkıntı çekmenin sancıların sıkıntıların ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim Allah ım bu süreç için ter dökenlerin yanında olsun inş
Aminnnm canım çokkkk saol ya daha tam sevinemedik ki bakalım inş yarın bi kan daha bericem inş değerim yükselir sabırsız olmanın zararları sanırım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunzeppp16 canim hayirlisi olsun insallah. Bi aksilik cikmadan saglikli bir gebelik gecirirsin umarım. En son test yaptirip sonuc bekledigini okumustum simdi yeni uyandim direk seni aradi gozlerim :) cok sevindim senin adina.
Darisi tum bekleyenlerin basina insallah.
Çok saol canımhayırlı olsun takvimin canım yakışmışamin
Pek yakışmış hadi hayırlı uğurlu olsun. Değerin artacak Allahın izniyle. Dikkat et kendine dinlen bol bol güzel güzel beslen. Bebeğin seninle. Allahım tamamina erdirsinÇok saol canım
Tatlim napiyim olmuyor yani, vardir bi hayir. Gecen ay test yapmayi biraktim artik. Adet gecerse olur iste, sivilce cikiyosa bas agriyosa da mutlaka adet geliyo anladim. 1 sene dolsun asilama icin gitcem artik.Gerçekten sen de değişiklik var bir ara hergün test yapıyordun umarım bu Rahatlık sana Bebeğini getirir cnm
charmant cnm benim bat ı 23 Ekim olarak değiştirir misin sana zahmet yumurtam Çatladı yeni bat tarihi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?