Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Saol canımm valla sırf merakımdan yaptım tez canlı olduğumu çözdünüz artık
Canim su anda hamilesin gibi duruyor ancak catlatma ignesi ile ben de ayni sonucu almistim. Tam 14 gune cikiyor vucuttan. Umuyorum bi sonraki testte 2 katini gorursun.

konuyu yazmaya kapatsan olmaz mı acaba?mesaj kilidi yani? abooooo ben çok suçlu oldum.ne yapsam öğretmenim tek ayak üstünde mi beklesem
Ayyy valla kendi salaklığıma yanayım, insanlar doğal olarak tepki veriyorlar. Kendime ait hesap açtım şimdi zaten. Daha da kullanmam. Arkadaş uyarmıştı ama sallamamıştım.

Arkadaşlar merhaba,

Veson ben yine hesap değiştirdim. Artık kendime ait hesap açtım. Eski kullandığım hesap arkadaşımındı o yüzden onun yaşadığı bir konu hortlayınca kullanmamaya karar verdim artık.

charmant Drottine hesabı yerine benim adımı yazabilir misin ? Artık bu hesabı kullanıyorum.

ya çok özür dilerim.çok ciddi bi sıkıntı olmasa da insanlara laf anlatmak zorunda kaldın.neyse olumlu tarafından bakalım olaya.yeni bi hesabın oldu. hoş geldin diyeyim mi?

Ha anladım cnm sen arkadaşın hesabının üzerinden mesaj yazıyordun konuyu hortlatan da ada_aras olmuş kız nasıl başardın iki senelik konuyu Gündeme getirdin herkes hala mesaj atıyor

Ha anladım cnm sen arkadaşın hesabının üzerinden mesaj yazıyordun konuyu hortlatan da ada_aras olmuş kız nasıl başardın iki senelik konuyu Gündeme getirdin herkes hala mesaj atıyor
charmantı merak ettim nerden arayacağımı bilemedim sonra da aklıma regl öncesi belrtilere bakmak geldi sayfasına bakayım da son mesajından alıntı yapayım derken yanlış alıntının profili derken BOM

kızlar nasılsınız size bişey danışıcam yaa sabah namazından beri çok kötü diş ağrısı çekiyorum bi sürü ilaç içtim ama hala ağrıyo acaba diyorum bu ay çalışma yapmasakmı çok ilaç kullandım çünkü

4.cü günden merhabalar
adetim gelmedi hâlâ

charmantı merak ettim nerden arayacağımı bilemedim sonra da aklıma regl öncesi belrtilere bakmak geldi sayfasına bakayım da son mesajından alıntı yapayım derken yanlış alıntının profili derken BOM
Ay cnm ne guldum ya :) artik en sonunda sinirden o kiz kardes benim demissin neyse en azindan yeni uyelik diye bir olay var yoksa herkes yine yazmaya ve ayy sacmalama bide cocuk mu istiyosun demeye devam edicekti

Ay cnm ne guldum ya :) artik en sonunda sinirden o kiz kardes benim demissin neyse en azindan yeni uyelik diye bir olay var yoksa herkes yine yazmaya ve ayy sacmalama bide cocuk mu istiyosun demeye devam edicekti
haksız mıyım canım ya.millet 100 kere aldatılır üstünü kapatır.başka birinin başına ufacık bi olay gelse ooooo ne midesizliği kalır ne iğrençliği.sonra başlarına gelince de olayın içinde olmadan yorum yapmayalım tavırları.ben bu tip insanların ciğerini bilirim:)yahu 4 aydır bebiş istiyorum bat a 1 hafta kaldı belirtim var mı diye siteye gireyim dedim...oooo...olaylaaaar...olaaaaylarrr.

ayrıca drottine nin başına da gelmiş değil.kız yazmış arkadaşım boşandı herkes rahat olsun diye.yok anacım anlamadılar

ayrıca drottine nin başına da gelmiş değil.kız yazmış arkadaşım boşandı herkes rahat olsun diye.yok anacım anlamadılar
valla en iyisini yazmışsın canım ya okuma yazmaları yok bu insanların herhalde drottine 10 defa boşanmış yazmış ama onlar 10 defa böyle bi adamdan çocuk yapılırmı yok bilmem ne Allah akıl fikir versin

Canim bir laf varya bekara kiz bosamasi kolay gelir diye ayni o durum. Zaten kadin cocuk yapmaktan bahsetmemis bu olaylar olmasa cocuk yapmayi planliyorduk demis ama herkes cok biliyor fakat dogru okumaktan acizler. Neyse cnm benimde bata son 2 :) heyecan dorukta

o zaman 100 puanlık soru geliyor:test yaptın mı?

6 tane mi?gebelik mi ovulasyon mu?
biz seninle anlaşamayız o zaman:)ben her yerde bangır bangır bağırıyorum BAT 1 hafta geçmeden test yapmayın diye.neden bu kadar acele ettin canım?bekle bi bat geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…