merakınızı ve heyecanınızı anlıyorum ama ağustosta adetim 1 hafta gecikmişti ve ben hamiş sanıyordum kendimi.o kadar emindim ki kan vermeye gidiyordum. eşim şehir dışında diye yalnız gitmiştim. güya gelince sürprizler falan oooo dalmışım ben ama yolun yarısında regl olduğumu hissettim. geri dönüş feciydi.ellerim o kadar titriyordu ki direksiyonu kavrayamıyordum.özetleeeeeYapmaz miyim cnm rahat en az 6 tane :) ama sonuc ayni "0" yine sinifta kaldim
Ay çok sevindim cnmCanımmm kan sonucum 17.2 olmuşşşşş hemde bi günde bu kadar artmışşş
Canım bugün kan testsini yeniledim 17.2 olmuş değer yükselmiş hamileyim yani Allah ıma çok şükürCanim su anda hamilesin gibi duruyor ancak catlatma ignesi ile ben de ayni sonucu almistim. Tam 14 gune cikiyor vucuttan. Umuyorum bi sonraki testte 2 katini gorursun.
Saol canımm ya sorma yine sabırsız biz karı koca gittik kan verdim yükselmiş değer 2 katını da geçmişAy çok sevindim cnm
Evet Artış gayet güzel cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah Rabbim bu kadar beklemenin mükâfatını verdi inşallah eşine nasıl söyledin spriz yapacam diyordunSaol canımm ya sorma yine sabırsız biz karı koca gittik kan verdim yükselmiş değer 2 katını da geçmiş
Cnm kendime verdigim sozlerin hatti hesabi yok hatta bu ay hic ovu takibi yapmadim kafama gore iliski oldu taki regliye 1 hafta kala yine basladim yapmaya kendimi frenliyemiyorum bakalim hayirlisi yok gibi ama yinede kirmizilari gormeden umudumu yitirmiyorummerakınızı ve heyecanınızı anlıyorum ama ağustosta adetim 1 hafta gecikmişti ve ben hamiş sanıyordum kendimi.o kadar emindim ki kan vermeye gidiyordum. eşim şehir dışında diye yalnız gitmiştim. güya gelince sürprizler falan oooo dalmışım ben ama yolun yarısında regl olduğumu hissettim. geri dönüş feciydi.ellerim o kadar titriyordu ki direksiyonu kavrayamıyordum.özetleeeee
regl geçmeden kendimi kaptırmamaya söz verdim.test de yapmayacağım dedim.sözümü tutuyorum:)
Super valla cok sevindim canim. Hayirli olsun. Umuyorum bu sekilde devam eder :)Canım bugün kan testsini yeniledim 17.2 olmuş değer yükselmiş hamileyim yani Allah ıma çok şükür
Allah tamamina erdirsin cnm. Saglicakla al kucagina insallah.Canımmm kan sonucum 17.2 olmuşşşşş hemde bi günde bu kadar artmışşş
Seni uzmek istemem ama cizginin yeri bu cnm.Günaydın kizlarr adetime 2 gün var adet döngüm uzun biraz 34 günde bi. Test yaptım 10 soka önce bu şekilde oldu . Acaba bisey var mı yoksa çizginin yeri mi belli. 4 gün kala yaptığımda bunun gibi bisey çıkmamıştı
Bende şans olsa zaten sanki hiç olmicakmis gibi hissediyorum her gecen ay umudum dahada yok oluyoSeni uzmek istemem ama cizginin yeri bu cnm.
Umutsuzluga kapilmamaya calis. 6-7 yil cocugu olmayanlar var. Bir anda oluveriyor. Zamani gelince olacaktir cnm. İyi seyler dusun. Yapabiliyorsan ovulasyon takibini dene birde.Bende şans olsa zaten sanki hiç olmicakmis gibi hissediyorum her gecen ay umudum dahada yok oluyo
Çok saol canım ilk akşam zor bela maille alınca eşim duştayken whatsaptan gönderdim sana bi msj geldi dedim baktı garibim anlamaya çalışıyo tabi bende videoya çekiyorum ciddi misin sen dedi başladı ağlamaya tabi salya sümük baya ağlaştık hayal ettiğim şekli bu değildi ama o anda ilk aklıma bu geldiEvet Artış gayet güzel cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah Rabbim bu kadar beklemenin mükâfatını verdi inşallah eşine nasıl söyledin spriz yapacam diyordun
Çok saol canım rabbim istryen herkese versin hemde en kısa zamanda inşşşAllah tamamina erdirsin cnm. Saglicakla al kucagina insallah.
Yaptım Canim 8 ay oldu. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim . Hayirlisi demekten başka bisey gelmiyo elden. Önümüzdeki ay klomeni denicem bideUmutsuzluga kapilmamaya calis. 6-7 yil cocugu olmayanlar var. Bir anda oluveriyor. Zamani gelince olacaktir cnm. İyi seyler dusun. Yapabiliyorsan ovulasyon takibini dene birde.
Beslenmenize dikkat edin yapay gida almamaya calisin.hazir islenmis yiyecekler tuketmeyin.eskiden bu kadar olmayan seyler kimyasallar dusukler anomaliler simdi cok fazlalasti. Hakkimizda hayirlisi olsun. Kimyamizi bozdular.Yaptım Canim 8 ay oldu. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim . Hayirlisi demekten başka bisey gelmiyo elden. Önümüzdeki ay klomeni denicem bide
Hosgeldin cnm. İnsallah uzun surmeden bebegine kavusursun. Bir ay icinde bir gun mu iliski. Yoksa devam etti mi ve ovulasyon gunlerinde mi oldu cnmkızlar merhaba bende yeni üye oldum. 1 aylık evliyim . eşimle 25 eylülde ilişki oldu , son 2 haftadır şişkinlik var ve idrarımda beyaz tortu var. ama idrar testi yaptığımda negatif çıkyor. Birde sabahları uyanamıyorum sürekli uyuma isteği var . kan tahlilini ne zaman yaptırmalıyım sizce? Adetime 2 gün var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?