Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Yapmaz miyim cnm rahat en az 6 tane :) ama sonuc ayni "0" yine sinifta kaldim
merakınızı ve heyecanınızı anlıyorum ama ağustosta adetim 1 hafta gecikmişti ve ben hamiş sanıyordum kendimi.o kadar emindim ki kan vermeye gidiyordum. eşim şehir dışında diye yalnız gitmiştim. güya gelince sürprizler falan oooo dalmışım ben ama yolun yarısında regl olduğumu hissettim. geri dönüş feciydi.ellerim o kadar titriyordu ki direksiyonu kavrayamıyordum.özetleeeee
regl geçmeden kendimi kaptırmamaya söz verdim.test de yapmayacağım dedim.sözümü tutuyorum:)

Saol canımm ya sorma yine sabırsız biz karı koca gittik kan verdim yükselmiş değer 2 katını da geçmiş
Evet Artış gayet güzel cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah Rabbim bu kadar beklemenin mükâfatını verdi inşallah eşine nasıl söyledin spriz yapacam diyordun

Cnm kendime verdigim sozlerin hatti hesabi yok hatta bu ay hic ovu takibi yapmadim kafama gore iliski oldu taki regliye 1 hafta kala yine basladim yapmaya kendimi frenliyemiyorum bakalim hayirlisi yok gibi ama yinede kirmizilari gormeden umudumu yitirmiyorum

charmant menes093 hesabım kelebek922 oldu takvimden değiştirir misin birde hamile kalan arkadaş hayırlısı olsun darısı başımıza bize biraz tiyo verirsin artık :-D

Günaydın kizlarr adetime 2 gün var adet döngüm uzun biraz 34 günde bi. Test yaptım 10 soka önce bu şekilde oldu . Acaba bisey var mı yoksa çizginin yeri mi belli. 4 gün kala yaptığımda bunun gibi bisey çıkmamıştı

Eklentiler

• image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 75
Evet Artış gayet güzel cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah Rabbim bu kadar beklemenin mükâfatını verdi inşallah eşine nasıl söyledin spriz yapacam diyordun
Çok saol canım ilk akşam zor bela maille alınca eşim duştayken whatsaptan gönderdim sana bi msj geldi dedim baktı garibim anlamaya çalışıyo tabi bende videoya çekiyorum ciddi misin sen dedi başladı ağlamaya tabi salya sümük baya ağlaştık hayal ettiğim şekli bu değildi ama o anda ilk aklıma bu geldi

Umutsuzluga kapilmamaya calis. 6-7 yil cocugu olmayanlar var. Bir anda oluveriyor. Zamani gelince olacaktir cnm. İyi seyler dusun. Yapabiliyorsan ovulasyon takibini dene birde.
Yaptım Canim 8 ay oldu. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim . Hayirlisi demekten başka bisey gelmiyo elden. Önümüzdeki ay klomeni denicem bide

Yaptım Canim 8 ay oldu. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim . Hayirlisi demekten başka bisey gelmiyo elden. Önümüzdeki ay klomeni denicem bide
Beslenmenize dikkat edin yapay gida almamaya calisin.hazir islenmis yiyecekler tuketmeyin.eskiden bu kadar olmayan seyler kimyasallar dusukler anomaliler simdi cok fazlalasti. Hakkimizda hayirlisi olsun. Kimyamizi bozdular.

kızlar merhaba bende yeni üye oldum. 1 aylık evliyim . eşimle 25 eylülde ilişki oldu , son 2 haftadır şişkinlik var ve idrarımda beyaz tortu var. ama idrar testi yaptığımda negatif çıkyor. Birde sabahları uyanamıyorum sürekli uyuma isteği var . kan tahlilini ne zaman yaptırmalıyım sizce? Adetime 2 gün var .

Hosgeldin cnm. İnsallah uzun surmeden bebegine kavusursun. Bir ay icinde bir gun mu iliski. Yoksa devam etti mi ve ovulasyon gunlerinde mi oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…