Hoşbulduk inşallah teşekkür ederim . 25inden sonra 3 gün arayla devam etti . 2 gün sonra regl olmam lazım . Kan testini ne zaman yaparsam sağlıklı olur acaba ?Hosgeldin cnm. İnsallah uzun surmeden bebegine kavusursun. Bir ay icinde bir gun mu iliski. Yoksa devam etti mi ve ovulasyon gunlerinde mi oldu cnm
ucgun degilde gun asiri yapmaya gayret edin bir dahaki sefere. Kan testi icin erken cnm.hayal kirikligi oluyor. Adetin gecerse yaparsin. Duzenli mi adetinHoşbulduk inşallah teşekkür ederim . 25inden sonra 3 gün arayla devam etti . 2 gün sonra regl olmam lazım . Kan testini ne zaman yaparsam sağlıklı olur acaba ?
hucgun degilde gun asiri yapmaya gayret edin bir dahaki sefere. Kan testi icin erken cnm.hayal kirikligi oluyor. Adetin gecerse yaparsin. Duzenli mi adetin
insallah cnm. Olmazsa da uzulme tamam mi. Biz buralardayiz. Aci tatli paylasimlar icin.h
Her ay düzenli olur . Tesekkür ederim cevapladığın için . Adetim gecikince ilk işim kan testi yaptırmak olacak . İnşallah olumlu haberle dönerim
Her zaman için herşeyin hayırlısı tabiki. Çok teşekkür ederim saolun :)insallah cnm. Olmazsa da uzulme tamam mi. Biz buralardayiz. Aci tatli paylasimlar icin.
cnm benim durumu biliyor musun bilmiyorum ama bende bayramın 4.günü 208 beta ile hamleliğimi öğrendim beta takibim düzgün ilerlemedi düşük ilerliyordu kimyasal gebelik teşhisi kondu bir hafta sonra yakllışık 2 hafta sonrada düşük yaptım.beta takibindeyim suanda kanama azaldı leke olarak devam ediyor.Doktorum bu kanamayı adet tarihin olarak hesapla dedi ama tam olarak 3 ünde azda olsa kanama başladı hala devam ediyor.O yuzden ben bat bildiremeyeceğim.bakalım kısmet yumurta takibi yapacam kanama tamamen kesilince.ona göre bat tarihimi bildiririm.@bambay
@canus123
@Eylemeylemce
@prensinin_prensesi
@gbbc
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Skry10
M meltemfatooo
@ardaemre
@mavimli
@triton-x
@Tugcekucuk
@myssteriouss
@melev
Arkadaslar yeni batlarinizi bekliyorum.
Gerçekten öldürür mü ama başka türlü kaygan olmuyor ne yapmam lazım[/QUOTE]Drottine, post: 42930453, member: 212035"]Evet, sperm oldurur.
ya işte bu durumun aynısı bendende oluyor.BENDE HAZİRAN BAŞINDA KORUNMAYI BIRAKTIM VE KORUNMAYI BIRAKTKTAKN SONRA OLMAYA BAŞLADI BU.4.ay hamile kaldım.maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı.rahim temiz kist yok duvar kalınlıgı iyi.tüm tahmiller ikşer defa yapılı hepsi iyi.bu neden oluyor anlamadım ben...Sağol canım, korunmayı bıraktıktan sonra 3 aydır adetten 4-5gün önce kahve leke geliyor ve sobrasında ancak adet oluyordum. 6 gün de adet sürüyor. Toplam 11-12gün nerdeyse adet sürüyor. Kafayı yedim yaz aylarında, inş buay gelmez bakalım. Gelirse yine dr a gideceğim.
Evet biliyorum cnm hatta seni hamile saniyordum erkan meltemdi nickin yanilmiyorsam. Hayirlisi diyelim. Haberini bekliyorum cnm.cnm benim durumu biliyor musun bilmiyorum ama bende bayramın 4.günü 208 beta ile hamleliğimi öğrendim beta takibim düzgün ilerlemedi düşük ilerliyordu kimyasal gebelik teşhisi kondu bir hafta sonra yakllışık 2 hafta sonrada düşük yaptım.beta takibindeyim suanda kanama azaldı leke olarak devam ediyor.Doktorum bu kanamayı adet tarihin olarak hesapla dedi ama tam olarak 3 ünde azda olsa kanama başladı hala devam ediyor.O yuzden ben bat bildiremeyeceğim.bakalım kısmet yumurta takibi yapacam kanama tamamen kesilince.ona göre bat tarihimi bildiririm.
Evet cnm yerlesme kanamasi o gunlerde olabiliyor. Adetin duzenliyse eger pcos olman cok etkilemeyecektir seni. Yani diger pcoslulara gore daha sanslisin. Hayirlisi olsun.charmant charmant
Merhaba ,
10 aylık evliyim en başından beri bebiş istedik ama hep bir çekince oldu nedense??=) ama 3 aydır tamamen istiyoruz çalışıyoruz. adetlerim 31-32 günde olur pko luyum ama doktorum sorun olmayacağını söyledi. 1 sene deneyin olmazsa tedavi yöntemine başvururuz dedi.
Ovulasyon tarihimi otomatik hesaplayınca 7 ekimde yumurtlama gerçekleşir dedi . 2-4-6-7-9- da çalışmaları yaptık. dün akşam yani 11 inde 1-2 damla pembe kahve arası değişik lekelenme oldu ki adetime 9 gün vardı çok şaşırmıştım bu duruma??
Şaşırdım çünkü bunca zamandır bende hiç yumurtlama zamanı böyle lekelenme olmadı ..
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba bu kadar erken gelmez çünkü adet. ;Zaten şuanda tüm gece de dahil lekelenme hiç olmadı. rüzgar gibi geldi geçti =)) Bunun yanında kasıklarımda ağır, aşırı gaz, baş ağrısı, iştahsızlık (ki ben tok olsam 1 tabak daha yemek yerim ), o lekelenmeden beri de kuruluk oldu sanki anlamadım gitti.
Bu kadar kısa zamanda yerleşme olması mümkün mü?
maşallahı var aslında hazirandan beri ayın 18 i 19 u regl oldum.Evet cnm yerlesme kanamasi o gunlerde olabiliyor. Adetin duzenliyse eger pcos olman cok etkilemeyecektir seni. Yani diger pcoslulara gore daha sanslisin. Hayirlisi olsun.
Dogum kontrol hapiysa kullandiginiz onun etkisi oluyor lekelenme onun disinda bilmiyorum. Beslenmemiz cok onemli malesef artik gercek yiyecek bulmak zor hersey hormonlu herseyin biseyiyle oynanmis kimyamiz bozuldu. Hakkimizda hayirlisi olsun. Eskiden bu kadar degildi bu sorunlu hamilelikler.ya işte bu durumun aynısı bendende oluyor.BENDE HAZİRAN BAŞINDA KORUNMAYI BIRAKTIM VE KORUNMAYI BIRAKTKTAKN SONRA OLMAYA BAŞLADI BU.4.ay hamile kaldım.maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı.rahim temiz kist yok duvar kalınlıgı iyi.tüm tahmiller ikşer defa yapılı hepsi iyi.bu neden oluyor anlamadım ben...
Adetine dort gun kala baktirabilirsin en garantisi o olur. Umarim hersey istedigin gibi olur canim. Benimde onceki hamileligimde tamda 9. Gun oldu o kanamadan ama ben sonuna kadar goturemedim. İcini ferah tut ve iyi seyler dile.maşallahı var aslında hazirandan beri ayın 18 i 19 u regl oldum.
Bu kanama erken mi geldi acaba ya da başka birey mi emin olamadım
peki ne zaman test yapmalıyım? kanda hemen çıkar mı? yoksa adet gecikmesini mi beklemeliyim??
oo hayırlısı böyleymiş demek lazım herşey güzel olacak ilerde herkes için yeterki içimizi ferah tutup stres yapmamak. ben en başından beri okuyamadım bu konuyu ama sizin hamilelik oldu mu yoksa affedin ne olur yanlış birşey de söylemek istemiyorum kelimeleri seçerek yazmak istiyorum. Bu konular çok hassas istemeden de olsa yanlış birşey söylemek çok büyük etki yapabilir.Adetine dort gun kala baktirabilirsin en garantisi o olur. Umarim hersey istedigin gibi olur canim. Benimde onceki hamileligimde tamda 9. Gun oldu o kanamadan ama ben sonuna kadar goturemedim. İcini ferah tut ve iyi seyler dile.
:) dayanmaya calis olur mu. Sonra cikmayinca uzuluyor insan. Birak bebegin azcik yerine yerlessin. En az dortgun daha beklecharmant ve bu lekelenme dün saat akşam 6 gibi oldu peçteye azıcık geldi sonra hiiççç birşey gelmedi hayırlısı bakalım da test ne zaman yapsam yoksa cumaya kadar bekleyip kan testi mi yaptırsam? 8 gün dayanabilir miyim ki??=)
tamamdır çok teşekkür ederim içim ferahladı gerçekten. cumaya kadar bekleyeyim zaten 4 gün kalmış oluyor dediğiniz gibi o zaman kan testi ya da erken hamilelik testi yapar sonucu yazarım buraya inşallah=) tekrar tekrar çok teşekkür ederim!!!! =):) dayanmaya calis olur mu. Sonra cikmayinca uzuluyor insan. Birak bebegin azcik yerine yerlessin. En az dortgun daha bekle
Tesekkur ederim hassasiyetin icin. :) Psikolojim kuvvetli. Gecen yil kasim ayindan itibaren denemeye basladik ilk gebeligim 15. Haftada normal dogum yaptirilarak sonlandirildi sonra dr en az uc ay ara dedi bitiminde tekrar denedik bu sefer kimyasal oldu en sonuncu yani suan da dis gebelik geciriyorum cnm. Yani baya bir tecrubem var. Kolay degil ama guclu olmak zorundayim. Hayirlisi olan zamani bekleyecegiz.oo hayırlısı böyleymiş demek lazım herşey güzel olacak ilerde herkes için yeterki içimizi ferah tutup stres yapmamak. ben en başından beri okuyamadım bu konuyu ama sizin hamilelik oldu mu yoksa affedin ne olur yanlış birşey de söylemek istemiyorum kelimeleri seçerek yazmak istiyorum. Bu konular çok hassas istemeden de olsa yanlış birşey söylemek çok büyük etki yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?