Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Guzel haberlerle gel insallah canim :)

Gerçekten yaşadıklarınız çok ağır bir durum Allah size güç kuvvet vermiş Peygamber sabrı derler ya helal olsun!! Rabbim en güzelini en hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah! =) bu güzel haberleri karşılıklı verelim birbirimize inşallah!!

İnsallah canim insallah. Gonlunun guzelligini yasatsin Allah sana :)

Aynen ya kotunmayı bıraktım bırakalı oldu. İşte dr korpuds luteum kaynaklı olabilir dedi. Buay da olursa daha detaylı bakacak seni de bilgilendirirm canım. İnş olmasın da ikimizde de..

ayyyyyyyyyy canım çok çok çok sevindim maşallah süper Allahım devamınıda böyle güzel getirsin inşallahhh
Çok saol canım ama kendi doktorumu aradım daha bu bişey demek değil 2 gün sonra tekrarla ona göre görüşelim dedi sinirimi bozdu ya doğru düzgün bişey sormadı bile

Çok saol canım ama kendi doktorumu aradım daha bu bişey demek değil 2 gün sonra tekrarla ona göre görüşelim dedi sinirimi bozdu ya doğru düzgün bişey sormadı bile
canım drlar öyle malesef keseyi görene kadar kese ondan sonra kalp atışı falan onlarda haklı biyerde ilk 3ay çok önemli ve riskli ya ondan sen içini ferah tut inşallah olumulu olur herşey

Evet biliyorum cnm hatta seni hamile saniyordum erkan meltemdi nickin yanilmiyorsam. Hayirlisi diyelim. Haberini bekliyorum cnm.
evet cnm kısa bir süre sonra degğiştirmiştim ismimi.bu sabah tekrar kontrol oldum 50 ye düştü degerim doktorum sıfıra inene kadar takip dedi bakalım cuma sabah tekrar test vereceğim....kanamada tamamen lekeye döndü.ben çok hafif ve operasyonsuz atlattım durumu bakalım kısmet.tekrar adetim düzene girince deneyeceğim.korunmana gerek yok dedi doktorum.böyle nasipmiş demmeki.senin yaşadıklarınıda okudum çok üzüldüm allah acil şifalar versin tez zamanda.sunu öğrendimki ben daha 3 aydır uğrasıyordum 4.adetimi görmedim hamile kaldım.o an gelene kadar hersey haile kalmak sanıyor insan ama inanki hiç ilgisi yok allah herseyın hayırlısını versin.hamile kaldım şükür derken başka dertler başlıyor.demekki önce sağlık sıhhat için dua etmek lazımmıs.birşeyi cok takınca olmuyor.ben bu kadar haifif atlattıgım halde o 3-4 hafta cok sıkıntılı geçti piskolojik olarak.ama ben cok dirayetli ve inanclı bir ınsanım olması için cok dua ettim öğrenincede hayırlı ise naip eyle diye cok dua ettim demekki böyle hayırlıymıs.allah sana sağlık sıhhat versin.kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.ben şimdi hamile birini gördümmü içim burkuluyor.ama rabbim onun vaktini zamanını gününü tayin etmi hepimiz için sabırlı olup beklemek lazım.acil şifalar canım sanada sakın üzülme dua et bol bol.ben yürekten inanıyorum seninde evladını kucagına alacağın güne...

Canım çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun maşallah ne güzel dirayetlisin Allah ım en kısa zamanda meleğini kavuştursun sana sabrın sonu selamettir inşş gönlünü ferah tutmaya çalış

canım drlar öyle malesef keseyi görene kadar kese ondan sonra kalp atışı falan onlarda haklı biyerde ilk 3ay çok önemli ve riskli ya ondan sen içini ferah tut inşallah olumulu olur herşey
İnş cnm benimki tutturdu akşam kan vermeye gidiyoz gene hemşireler dicek yeter gari gelmeyin

Canim direkt soyleme firsatim olmadi pek, gecmis olsun. Allahtan dilerim ki bi an once cocugun olsun ama bence senin asilama yaptirman gerekiyor. Diger turlu nedense hep bi sikinti cikti.
Tesekkur ederim :) asilamaya sicak bakmiyorum ben canim. Asilama yaptiran hicbir tanidigimin tutmadi. Bir yil daha deneyecegim olmazsa birakacagim. Zorlamayacagim yani. Her ser de bir hayir vardir. Tup bebek olabilir sadece o da pgt yontemiyle olabilir fakat ucretleri cok yuksek 17 bin civari o yuzden hayirlisini diliyorum. Hepsini arastirdim ama ben oluruna birakicam bir yil daha.. cunku hamile kalmamda bir sknti yok asilama da olsa ayni seyi yasiyabilirim cunku tam ayiklama yapilmiyor.

insallah canim hepimiz o gunleri gorecegiz. Kalbimiz ferah olsun. Hayirlisini dileyelim.

Allah büyüktür. Herkesin bütün isteyenlerin hakkında hangisi hayırlıysa o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…