Guzel haberlerle gel insallah canim :)tamamdır çok teşekkür ederim içim ferahladı gerçekten. cumaya kadar bekleyeyim zaten 4 gün kalmış oluyor dediğiniz gibi o zaman kan testi ya da erken hamilelik testi yapar sonucu yazarım buraya inşallah=) tekrar tekrar çok teşekkür ederim!!!! =)
Tesekkur ederim hassasiyetin icin. :) Psikolojim kuvvetli. Gecen yil kasim ayindan itibaren denemeye basladik ilk gebeligim 15. Haftada normal dogum yaptirilarak sonlandirildi sonra dr en az uc ay ara dedi bitiminde tekrar denedik bu sefer kimyasal oldu en sonuncu yani suan da dis gebelik geciriyorum cnm. Yani baya bir tecrubem var. Kolay degil ama guclu olmak zorundayim. Hayirlisi olan zamani bekleyecegiz.
İnsallah canim insallah. Gonlunun guzelligini yasatsin Allah sana :)Gerçekten yaşadıklarınız çok ağır bir durum Allah size güç kuvvet vermiş Peygamber sabrı derler ya helal olsun!! Rabbim en güzelini en hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah! =) bu güzel haberleri karşılıklı verelim birbirimize inşallah!!
Aynen ya kotunmayı bıraktım bırakalı oldu. İşte dr korpuds luteum kaynaklı olabilir dedi. Buay da olursa daha detaylı bakacak seni de bilgilendirirm canım. İnş olmasın da ikimizde de..ya işte bu durumun aynısı bendende oluyor.BENDE HAZİRAN BAŞINDA KORUNMAYI BIRAKTIM VE KORUNMAYI BIRAKTKTAKN SONRA OLMAYA BAŞLADI BU.4.ay hamile kaldım.maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı.rahim temiz kist yok duvar kalınlıgı iyi.tüm tahmiller ikşer defa yapılı hepsi iyi.bu neden oluyor anlamadım ben...
ayyyyyyyyyy canım çok çok çok sevindim maşallah süper Allahım devamınıda böyle güzel getirsin inşallahhhCanımmm kan sonucum 17.2 olmuşşşşş hemde bi günde bu kadar artmışşş
Çok saol canım ama kendi doktorumu aradım daha bu bişey demek değil 2 gün sonra tekrarla ona göre görüşelim dedi sinirimi bozdu ya doğru düzgün bişey sormadı bileayyyyyyyyyy canım çok çok çok sevindim maşallah süper Allahım devamınıda böyle güzel getirsin inşallahhh
o neymişki cnm???Aynen ya kotunmayı bıraktım bırakalı oldu. İşte dr korpuds luteum kaynaklı olabilir dedi. Buay da olursa daha detaylı bakacak seni de bilgilendirirm canım. İnş olmasın da ikimizde de..
canım drlar öyle malesef keseyi görene kadar kese ondan sonra kalp atışı falan onlarda haklı biyerde ilk 3ay çok önemli ve riskli ya ondan sen içini ferah tut inşallah olumulu olur herşeyÇok saol canım ama kendi doktorumu aradım daha bu bişey demek değil 2 gün sonra tekrarla ona göre görüşelim dedi sinirimi bozdu ya doğru düzgün bişey sormadı bile
Canim direkt soyleme firsatim olmadi pek, gecmis olsun. Allahtan dilerim ki bi an once cocugun olsun ama bence senin asilama yaptirman gerekiyor. Diger turlu nedense hep bi sikinti cikti.Guzel haberlerle gel insallah canim :)
Bence keyfini cikar cok takilma, 2 gun sonra cakarsin bi test verirsin doktora.Çok saol canım ama kendi doktorumu aradım daha bu bişey demek değil 2 gün sonra tekrarla ona göre görüşelim dedi sinirimi bozdu ya doğru düzgün bişey sormadı bile
evet cnm kısa bir süre sonra degğiştirmiştim ismimi.bu sabah tekrar kontrol oldum 50 ye düştü degerim doktorum sıfıra inene kadar takip dedi bakalım cuma sabah tekrar test vereceğim....kanamada tamamen lekeye döndü.ben çok hafif ve operasyonsuz atlattım durumu bakalım kısmet.tekrar adetim düzene girince deneyeceğim.korunmana gerek yok dedi doktorum.böyle nasipmiş demmeki.senin yaşadıklarınıda okudum çok üzüldüm allah acil şifalar versin tez zamanda.sunu öğrendimki ben daha 3 aydır uğrasıyordum 4.adetimi görmedim hamile kaldım.o an gelene kadar hersey haile kalmak sanıyor insan ama inanki hiç ilgisi yok allah herseyın hayırlısını versin.hamile kaldım şükür derken başka dertler başlıyor.demekki önce sağlık sıhhat için dua etmek lazımmıs.birşeyi cok takınca olmuyor.ben bu kadar haifif atlattıgım halde o 3-4 hafta cok sıkıntılı geçti piskolojik olarak.ama ben cok dirayetli ve inanclı bir ınsanım olması için cok dua ettim öğrenincede hayırlı ise naip eyle diye cok dua ettim demekki böyle hayırlıymıs.allah sana sağlık sıhhat versin.kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.ben şimdi hamile birini gördümmü içim burkuluyor.ama rabbim onun vaktini zamanını gününü tayin etmi hepimiz için sabırlı olup beklemek lazım.acil şifalar canım sanada sakın üzülme dua et bol bol.ben yürekten inanıyorum seninde evladını kucagına alacağın güne...Evet biliyorum cnm hatta seni hamile saniyordum erkan meltemdi nickin yanilmiyorsam. Hayirlisi diyelim. Haberini bekliyorum cnm.
İnş cNım çok saolBence keyfini cikar cok takilma, 2 gun sonra cakarsin bi test verirsin doktora.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun maşallah ne güzel dirayetlisin Allah ım en kısa zamanda meleğini kavuştursun sana sabrın sonu selamettir inşş gönlünü ferah tutmaya çalışTesekkur ederim hassasiyetin icin. :) Psikolojim kuvvetli. Gecen yil kasim ayindan itibaren denemeye basladik ilk gebeligim 15. Haftada normal dogum yaptirilarak sonlandirildi sonra dr en az uc ay ara dedi bitiminde tekrar denedik bu sefer kimyasal oldu en sonuncu yani suan da dis gebelik geciriyorum cnm. Yani baya bir tecrubem var. Kolay degil ama guclu olmak zorundayim. Hayirlisi olan zamani bekleyecegiz.
İnş cnm benimki tutturdu akşam kan vermeye gidiyoz gene hemşireler dicek yeter gari gelmeyincanım drlar öyle malesef keseyi görene kadar kese ondan sonra kalp atışı falan onlarda haklı biyerde ilk 3ay çok önemli ve riskli ya ondan sen içini ferah tut inşallah olumulu olur herşey
Tesekkur ederim :) asilamaya sicak bakmiyorum ben canim. Asilama yaptiran hicbir tanidigimin tutmadi. Bir yil daha deneyecegim olmazsa birakacagim. Zorlamayacagim yani. Her ser de bir hayir vardir. Tup bebek olabilir sadece o da pgt yontemiyle olabilir fakat ucretleri cok yuksek 17 bin civari o yuzden hayirlisini diliyorum. Hepsini arastirdim ama ben oluruna birakicam bir yil daha.. cunku hamile kalmamda bir sknti yok asilama da olsa ayni seyi yasiyabilirim cunku tam ayiklama yapilmiyor.Canim direkt soyleme firsatim olmadi pek, gecmis olsun. Allahtan dilerim ki bi an once cocugun olsun ama bence senin asilama yaptirman gerekiyor. Diger turlu nedense hep bi sikinti cikti.
insallah canim hepimiz o gunleri gorecegiz. Kalbimiz ferah olsun. Hayirlisini dileyelim.evet cnm kısa bir süre sonra degğiştirmiştim ismimi.bu sabah tekrar kontrol oldum 50 ye düştü degerim doktorum sıfıra inene kadar takip dedi bakalım cuma sabah tekrar test vereceğim....kanamada tamamen lekeye döndü.ben çok hafif ve operasyonsuz atlattım durumu bakalım kısmet.tekrar adetim düzene girince deneyeceğim.korunmana gerek yok dedi doktorum.böyle nasipmiş demmeki.senin yaşadıklarınıda okudum çok üzüldüm allah acil şifalar versin tez zamanda.sunu öğrendimki ben daha 3 aydır uğrasıyordum 4.adetimi görmedim hamile kaldım.o an gelene kadar hersey haile kalmak sanıyor insan ama inanki hiç ilgisi yok allah herseyın hayırlısını versin.hamile kaldım şükür derken başka dertler başlıyor.demekki önce sağlık sıhhat için dua etmek lazımmıs.birşeyi cok takınca olmuyor.ben bu kadar haifif atlattıgım halde o 3-4 hafta cok sıkıntılı geçti piskolojik olarak.ama ben cok dirayetli ve inanclı bir ınsanım olması için cok dua ettim öğrenincede hayırlı ise naip eyle diye cok dua ettim demekki böyle hayırlıymıs.allah sana sağlık sıhhat versin.kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.ben şimdi hamile birini gördümmü içim burkuluyor.ama rabbim onun vaktini zamanını gününü tayin etmi hepimiz için sabırlı olup beklemek lazım.acil şifalar canım sanada sakın üzülme dua et bol bol.ben yürekten inanıyorum seninde evladını kucagına alacağın güne...
ne oldu kız kesinleştimi bebiş?İnş cnm benimki tutturdu akşam kan vermeye gidiyoz gene hemşireler dicek yeter gari gelmeyin
Canim hamile misin hayirlisi olsun insallah :) tebriklerne oldu kız kesinleştimi bebiş?
evet bizde hamişiz saol cnm allah isteyen herkese nasip etsinCanim hamile misin hayirlisi olsun insallah :) tebrikler
Allah büyüktür. Herkesin bütün isteyenlerin hakkında hangisi hayırlıysa o olsun.Tesekkur ederim :) asilamaya sicak bakmiyorum ben canim. Asilama yaptiran hicbir tanidigimin tutmadi. Bir yil daha deneyecegim olmazsa birakacagim. Zorlamayacagim yani. Her ser de bir hayir vardir. Tup bebek olabilir sadece o da pgt yontemiyle olabilir fakat ucretleri cok yuksek 17 bin civari o yuzden hayirlisini diliyorum. Hepsini arastirdim ama ben oluruna birakicam bir yil daha.. cunku hamile kalmamda bir sknti yok asilama da olsa ayni seyi yasiyabilirim cunku tam ayiklama yapilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?