- 24 Haziran 2015
- 199
- 75
- 18
- 36
Mrhba cnm. Gecmis olsun. Kurtajdan sonra eger herhangi bir aksilik olmazsa16. Gun yumurtlama oluyormus. Yani tekrar hamile kalabilirsin fakat kac gun oldu iliski olali yani teste yansimasi bakimindan soruyorum.Kizla mrb acayip bi sekilde yardiminiza bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var .ben 24 gun once bebegmn kalbi durdgu icin kurtaj oldum.10 gun fln kanama oldu az az.sanirim 12 ve 15.gun de esimle birlikte olduk.gebelik hormonlarimin gidip gitmedgini ogrenmek icin 2 gun once gebelik testi alip yaptim 2.cizgi cok cok silik cikti golge gibi cikti..hormonlar gitmemistr dedim ama icime kusku dustu tekrar gebelik olur mu diye. bugun yine test alip yaptim 2.cizgi biraz daha belirgin cikti cok az ama.kafayi yicem.mumkun mu bu kadar cabuk gebelk olur mu sizce.yoksa onceki hormonlar mi noluyoo var mi boyle bise yasayan(
canım yanlış anlamazsan gitmeyin bence zırtpırt heyecanınızı anlıyorum çünkü aynı şeyi bende yaptım ama daha stresli oluyor yani ve de yorucu gelgit falan ben yormuştum kendimi bence şu aşamada 2gün sonra tekrar baktır sonra dr sor ne zaman bakalım diyeİnş cnm benimki tutturdu akşam kan vermeye gidiyoz gene hemşireler dicek yeter gari gelmeyin
canım düşük-kürtajdan sonra regl görmeden hamile kalanlar oluyor bence yarın veya öbürgün tekrarla testi koyulaşma oluyormu diye oluyosa hamile olabilirsinKizla mrb acayip bi sekilde yardiminiza bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var .ben 24 gun once bebegmn kalbi durdgu icin kurtaj oldum.10 gun fln kanama oldu az az.sanirim 12 ve 15.gun de esimle birlikte olduk.gebelik hormonlarimin gidip gitmedgini ogrenmek icin 2 gun once gebelik testi alip yaptim 2.cizgi cok cok silik cikti golge gibi cikti..hormonlar gitmemistr dedim ama icime kusku dustu tekrar gebelik olur mu diye. bugun yine test alip yaptim 2.cizgi biraz daha belirgin cikti cok az ama.kafayi yicem.mumkun mu bu kadar cabuk gebelk olur mu sizce.yoksa onceki hormonlar mi noluyoo var mi boyle bise yasayan(
Cnm iki güne bir kan vermek insanı geriyor Dr lar da Sağolsun bu konuda insanı hiç rahatlatmaz o Yüzden bir hafta beklemeni sonra kontrole gitmdnintabsiye ederim yoksa bu süreç seni yıpratabilir zaten iki güne kan vermenin bir anlamı yok değerin artmaya Başlamış zaten yine sen bilirsin cnmÇok saol canım ama kendi doktorumu aradım daha bu bişey demek değil 2 gün sonra tekrarla ona göre görüşelim dedi sinirimi bozdu ya doğru düzgün bişey sormadı bile
Mrhba cnm. Gecmis olsun. Kurtajdan sonra eger herhangi bir aksilik olmazsa16. Gun yumurtlama oluyormus. Yani tekrar hamile kalabilirsin fakat kac gun oldu iliski olali yani teste yansimasi bakimindan soruyorum.
canım düşük-kürtajdan sonra regl görmeden hamile kalanlar oluyor bence yarın veya öbürgün tekrarla testi koyulaşma oluyormu diye oluyosa hamile olabilirsin
istersen bi at fotoğrafları bakalım. bi öncekinde de 24 gün oldu kürtaj olalı demişsin benimde 3hafta önce 6haftalık düşüğüm oldu en son geçen çarşamba hcg 2 ye kadar düşmüştü ama herkeste aynı şekilde düşermi bilmiyorum ama kendimde gördüğüm kadarıyla hızla düşüyor olmadı yarın dediğin gibi tekrarla testi 1günde bile farkediyo tam anlarsın herşey güzel olur umarımCanm ayni dedgni yaptm.2 gun once yapmistim golge gbi cizgi cikti.bugun tekrar yaptim cizgi daha belirgin.ama yine silik tabi.dedigin gbi yapicam 2 gn snra bi test daha yapicam umarm daha da koyulasir.ins.tesekkr ederm canm guzel habrler verirm ins.
Vucuttaki hormon kurtaj olunca daha hizli dusuyor ama yine de bunye farki olabilir. Suan ne desek bos aslinda her ihtimal olasilik dahilinde hadi bize surpriz bir bebek gelsin insallah :)Canm cok tesekkr ederm.10-12 gun kadr once oldu iliski.normalde adetime 5 gun var.28 gunde bi adet oluyrm ama kurtajdan snra ilk adet degisiyomus bilmiyrm yani bu ayki adet ne zamna denk gelio.ama ben onceki gebeligimi de boyle ogrenmistim 6 gun kala silik cizgiyle ogrenmistm.yine ayni silik cizgiyi goruyorum.ama umutlanmak istemiyrm yine de cok uzulmektn korkuyrmonceki hormonlardan dolayi boyle cikabilir belki.atmamistr belki vucudum gebelk hormonunu bilmiyrm.cok karsik kafam. Kurtaj olali 24 gun oldu 24 gunde gidermi sence onceki hormonlr.
istersen bi at fotoğrafları bakalım. bi öncekinde de 24 gün oldu kürtaj olalı demişsin benimde 3hafta önce 6haftalık düşüğüm oldu en son geçen çarşamba hcg 2 ye kadar düşmüştü ama herkeste aynı şekilde düşermi bilmiyorum ama kendimde gördüğüm kadarıyla hızla düşüyor olmadı yarın dediğin gibi tekrarla testi 1günde bile farkediyo tam anlarsın herşey güzel olur umarım
ama bence hamilesin yani ümit verip üzmek istemem yine yani ama okadar zamanda pozitif çıkmaz benceCanm ayni dedgni yaptm.2 gun once yapmistim golge gbi cizgi cikti.bugun tekrar yaptim cizgi daha belirgin.ama yine silik tabi.dedigin gbi yapicam 2 gn snra bi test daha yapicam umarm daha da koyulasir.ins.tesekkr ederm canm guzel habrler verirm ins.
Vucuttaki hormon kurtaj olunca daha hizli dusuyor ama yine de bunye farki olabilir. Suan ne desek bos aslinda her ihtimal olasilik dahilinde hadi bize surpriz bir bebek gelsin insallah :)
canım ben ayın 21inde gündüz kontrole gittim 1800dü 3hafta önce yani gece kanamayla acile gittim 900dü sabah tekrar 453e düşmüştü okadar çabuk düşüyo yani hesap et en son işte artık iyice düşmüştür diye çarşamba gittim 2ydi yani düşün kanamamda 1hafta sürdü sadece adet gibi ben şok oldum nasıl bukadar hızlı düşer diye hani düşünüyodum bidahaki regle kadar anca düşer diye muhtemelen var sende bişilerCanm aksm isgnda zor gornr gundz cekip atiyim cnku cizgi silik baya cok koyu deil.yarn yuklerm insaAllah.yani senin hormonlar 2 haftada mi dustu canm.iki haftadan once de baktrmis mydin kanda var miydi hormonlar.benim 9 haftalikti gebelik.gec dusuyo olabilir belki bnmki
ama bence hamilesin yani ümit verip üzmek istemem yine yani ama okadar zamanda pozitif çıkmaz bence
aynen tatlım Allahım bu sefer sağlıkla sıhhatle versinInsaAllah canm ya.ben her iki duruma da hazrliyrm kendimi.hayrlisi olsun da saglikli olsun da baska bise istemiyrm.
canım ben ayın 21inde gündüz kontrole gittim 1800dü 3hafta önce yani gece kanamayla acile gittim 900dü sabah tekrar 453e düşmüştü okadar çabuk düşüyo yani hesap et en son işte artık iyice düşmüştür diye çarşamba gittim 2ydi yani düşün kanamamda 1hafta sürdü sadece adet gibi ben şok oldum nasıl bukadar hızlı düşer diye hani düşünüyodum bidahaki regle kadar anca düşer diye muhtemelen var sende bişilere bide diyorsun daha koyulaştı yakınlarda hastane varsa sabah git kan ver canım niye işkence yapıyorsunki kendine 2sinede hazırla kendini
canım ben ayın 21inde gündüz kontrole gittim 1800dü 3hafta önce yani gece kanamayla acile gittim 900dü sabah tekrar 453e düşmüştü okadar çabuk düşüyo yani hesap et en son işte artık iyice düşmüştür diye çarşamba gittim 2ydi yani düşün kanamamda 1hafta sürdü sadece adet gibi ben şok oldum nasıl bukadar hızlı düşer diye hani düşünüyodum bidahaki regle kadar anca düşer diye muhtemelen var sende bişilere bide diyorsun daha koyulaştı yakınlarda hastane varsa sabah git kan ver canım niye işkence yapıyorsunki kendine 2sinede hazırla kendini
evet canım orasıda öyle ama ben olsam yarın sabah erkenden kalkar tekrar bi test yaparım koyulaşmış görüp emin olursam gider kan veririm öğrenirim bidahaki kanıda 1hafta sonra veririm çünkü ben ilk olduğu için herkes gibi heyecanla 2güne bir zırtpırt gittim kan verdim doğacağı varsa sağlıklıysa 2debir kan verince ne olcak önemli olan kendimize dikkat etmek ve sdece zamanında dr a gitmek buAaa gerckten hizli dusuyo.bi de bn kurtaj oldm daha hizli gitmesi lazm o zamn bnmkinin kurajla beraber.canim bana kalsa simdi cikip gitcem cok heycanlndm da esim kiziyo.gidip orda yok dicekler daha cok uzulup gerlceksin diyo.bikac gun sabret diyo adete kadar.hakli da aslnda gidince 2 gune bi kan testi dicekler iice stres topu olurum :))
sağol canım geçi gitti şükür sanada geçmiş olsun inşallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik dönemi ve rahat doğum ve sağlıklı bir bebiş nasip olurCanm bu arada sana da cok cok gecms olsun.kendi derdimden soylemeyi unuttum kusuruma bakma olur mu..
Aynen cNm çok haklısın bugünde 27 olmuş doktor sonunda gebesin dedi haftaya cuma gel keseye bakalım dedi kan vermek yok artık bitek haftaya vericdm Allah nasip ederse stres sonuçta sürekli yükseldi mi bilmem ne ya buarada bu süreçteCnm iki güne bir kan vermek insanı geriyor Dr lar da Sağolsun bu konuda insanı hiç rahatlatmaz o Yüzden bir hafta beklemeni sonra kontrole gitmdnintabsiye ederim yoksa bu süreç seni yıpratabilir zaten iki güne kan vermenin bir anlamı yok değerin artmaya Başlamış zaten yine sen bilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?