Çok haklısın canım haftaya cuma gidicez keseyi görmeye inş doktorun gebesin kelimesini duyduktan sonra rahatladık inş haftaya cuma da keseyi görebiliriz 3 günde baya yoruldum çünkücanım yanlış anlamazsan gitmeyin bence zırtpırt heyecanınızı anlıyorum çünkü aynı şeyi bende yaptım ama daha stresli oluyor yani ve de yorucu gelgit falan ben yormuştum kendimi bence şu aşamada 2gün sonra tekrar baktır sonra dr sor ne zaman bakalım diye
Allah ın izniyle kesinleşti canım doktor gebesin dedi sonunda :)ne oldu kız kesinleştimi bebiş?
oyyy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah ın izniyle kesinleşti canım doktor gebesin dedi sonunda :)
canım bende kısa süre önce kimyasal gebelik ile düşük yaptım pazar günü kanamam kesildi dün akşam ilk defa ilişki oldu uzun bir süreden sonra.bende kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düşük yaptım ama doktom gebelik hormonu sıfıra inene kadar takipte.hala kan veriyorum en son cuma günü 50 cıktı.benim arkadasımda 21 eylülde düdüşkle kürtaj oldu kürtajdan 3 hafta geçmesine ragmen hala gebelik hormonu var takpte yani kızı doktor aynı doktorumuz zaten.demem o ki senin söylediğine göre ise muhtemelen hormon hala vücudu terj etmemiş olabilir.30-40 gün gibi bir süre alıyormuş terk etmesi tamamen.o yüzden çok umutlandırma kendini derim ama dikkatlide ol belli olmaz ve bence bu kadar acele etme testler için bu tarz operasyonlarda bir sonraki adet döngüsü şaşabiliyor.inşallah hamilesindir.banada umut olursun.kesinleşirse haber ver cnm lütfen.bu arada sana kürtajdan sonra hormon takibi yapmadılarmı.nasıl emin olacaksın kan testi yaptırınca yeni gebelik mi eski gebelikten kalan hormon mu???Canm cok tesekkr ederm.10-12 gun kadr once oldu iliski.normalde adetime 5 gun var.28 gunde bi adet oluyrm ama kurtajdan snra ilk adet degisiyomus bilmiyrm yani bu ayki adet ne zamna denk gelio.ama ben onceki gebeligimi de boyle ogrenmistim 6 gun kala silik cizgiyle ogrenmistm.yine ayni silik cizgiyi goruyorum.ama umutlanmak istemiyrm yine de cok uzulmektn korkuyrmonceki hormonlardan dolayi boyle cikabilir belki.atmamistr belki vucudum gebelk hormonunu bilmiyrm.cok karsik kafam. Kurtaj olali 24 gun oldu 24 gunde gidermi sence onceki hormonlr.
canım bende kısa süre önce kimyasal gebelik ile düşük yaptım pazar günü kanamam kesildi dün akşam ilk defa ilişki oldu uzun bir süreden sonra.bende kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düşük yaptım ama doktom gebelik hormonu sıfıra inene kadar takipte.hala kan veriyorum en son cuma günü 50 cıktı.benim arkadasımda 21 eylülde düdüşkle kürtaj oldu kürtajdan 3 hafta geçmesine ragmen hala gebelik hormonu var takpte yani kızı doktor aynı doktorumuz zaten.demem o ki senin söylediğine göre ise muhtemelen hormon hala vücudu terj etmemiş olabilir.30-40 gün gibi bir süre alıyormuş terk etmesi tamamen.o yüzden çok umutlandırma kendini derim ama dikkatlide ol belli olmaz ve bence bu kadar acele etme testler için bu tarz operasyonlarda bir sonraki adet döngüsü şaşabiliyor.inşallah hamilesindir.banada umut olursun.kesinleşirse haber ver cnm lütfen.bu arada sana kürtajdan sonra hormon takibi yapmadılarmı.nasıl emin olacaksın kan testi yaptırınca yeni gebelik mi eski gebelikten kalan hormon mu???
Aminn canım seninde inşş Allah seninde kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşşoyyy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin inşallahAminn canım seninde inşş Allah seninde kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşş
Ben hala ayniyim prsm gunu tahlilim var sonucuna gore ikinci dozun yapilip yapilmayacagina karar verilecek. Bu arada da zaten en az iki ay bebek calismasi olmayacak. O yuzden diyet forumlarinda takiliyorum. Kimseden guzel haber gelmiyor su aralar ama daha batlara var sanirimKızlarr huuu huuu,
Kimseden ses yok. Ne alemdesiniz? Durumlariniz nasıl?
Sen nasilsin canim topigin nesesiii :)Kızlarr huuu huuu,
Kimseden ses yok. Ne alemdesiniz? Durumlariniz nasıl?
Test yaptin mi hic kuzumBat bugun gelen giden yok dunden beri sadece ilk kalktigimda deli gibi adet sancisi cekiyorum ama cok ama cok korkuyorum kist olustu diye 3 gun once iliski sirasinda cok canim yandi kist varkende olan bir aciydi sanki kasiklarim patlayacak gibiydi. Insallah bebektir bu ay cok bir calisma olmadi ama yinede umut var gibi
Cnm en son dun sabah yaptim negatifTest yaptin mi hic kuzum
Bende ayniyim canim. Daha bata çok var. Bende oyalamaya çalışıyorum kendimi. Dinlen canım, kafanı dağıt. Geç olsun güç olmasın inşallah. Rabbim sana mukafatların en güzelini verecek inşallah. Rabbim gönlüne göre versin.Sen nasilsin canim topigin nesesiii :)
İnsallah canim benim...Bende ayniyim canim. Daha bata çok var. Bende oyalamaya çalışıyorum kendimi. Dinlen canım, kafanı dağıt. Geç olsun güç olmasın inşallah. Rabbim sana mukafatların en güzelini verecek inşallah. Rabbim gönlüne göre versin.
canım benim bat 2 kasım@hadiinsallah Bat 2 Ekim
G Gezginanneadayi89 Bat 2 Ekim
tontikto Bat 9 Ekim
@niglibe Bat 11 Ekim
Tuanam21 Bat 12 Ekim
ruziyye Bat 13 Ekim
Kizlar nasil durumlar hic sesiniz cikmiyor
Bekleyelim bakalim hayirlisi..Cnm en son dun sabah yaptim negatif
Bekleyelim bakalim hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?