- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Yok cnm illa kist degil ben ameliyat oldum kistimden olmadan once cok kasik sancisi cekiyodum ayni o sanciya benzedigi icin dedim cnmSol kasık kist ağrısı mi oluyor
Canim ben hala olmadim. Dun kan testi yaptırdım. Negatif. Adet olsamda kurtulsammm@hadiinsallah Bat 2 Ekim
G Gezginanneadayi89 Bat 2 Ekim
tontikto Bat 9 Ekim
Gelannem Bat 11 Ekim
@Tuanam21 Bat 12 Ekim
@ruziyye Bat 13 Ekim
Kizlar nasil durumlar hic sesiniz cikmiyor
Yumurtlama zamanin oldugundan bu sekilde oluyordur cnm. Hamilelik belirtisi icin verdigin bilgilere gore erkenKızlar iki gündür çok fazla kasik ağrısı çekiyorum yumurtlama günüm 9 10 11 12 sinden biriydi yürürken bile bi acıma oluyor sanki bişey var orda yumurtlama günümde yeni geçti hemen olur mu bu şekilde gebelik
yani şuan hala yumurtlama dönem, miYumurtlama zamanin oldugundan bu sekilde oluyordur cnm. Hamilelik belirtisi icin verdigin bilgilere gore erken
Evet olabilir cnm yumurtan catlamis olabiliryani şuan hala yumurtlama dönem, mi
Evet cnm. Yuksek ihtimalle yumurtluyorsunkızlar sabah şeffaf uzayan akıntım oldu acaba yumurtluyomuyum ama bende ne kasık ağrısı var ne bişey sizcede yumurtluyorummu acaba
sağol canımEvet cnm. Yuksek ihtimalle yumurtluyorsunbugun ve yarini degerlendir mutlaka. İnsallah rastgelsin.
Benim bata 6 gün var ama bu ayda olmayacak çünkü yumurtlama günümü hesaplamadım. Yumurtlama belirtisi de olmadı hiç. Geçtiğimiz hafta sonu ilişki oldu sadece nasip artık. Saldım kendimi :)Ben hala ayniyim prsm gunu tahlilim var sonucuna gore ikinci dozun yapilip yapilmayacagina karar verilecek. Bu arada da zaten en az iki ay bebek calismasi olmayacak. O yuzden diyet forumlarinda takiliyorum. Kimseden guzel haber gelmiyor su aralar ama daha batlara var sanirim
hic belli olmaz cani istiyorsa gelir bebisin :)Benim bata 6 gün var ama bu ayda olmayacak çünkü yumurtlama günümü hesaplamadım. Yumurtlama belirtisi de olmadı hiç. Geçtiğimiz hafta sonu ilişki oldu sadece nasip artık. Saldım kendimi :)
oyle kesin bir isim konulamaz cnm. Bir cok sebebi olabilir. Biz iyisini dusunelimSol kasık kist ağrısı mi oluyor
Sağlıkla, hayırlısıyla gelsin hepimizinkisihic belli olmaz cani istiyorsa gelir bebisin :)
@hadiinsallah Bat 2 Ekim
tontikto Bat 9 Ekim
Gelannem Bat 11 Ekim
@Tuanam21 Bat 12 Ekim
@ruziyye Bat 13 Ekim
Yükselmeden bir gün önce 13. Gün yumurtlamışsın gibi ana vaktinde de ölçmemişsin bakalım yarın önürgün ateş kaç çıkacakVeson FF yumurtlama günü hesaplarken, ateşin yükseldiği gün olarak mı alıyor yoksa yükselmeden bir gün öncesi mi ?
@hadiinsallah Bat 2 Ekim
tontikto Bat 9 Ekim
Gelannem Bat 11 Ekim
@Tuanam21 Bat 12 Ekim
@ruziyye Bat 13 Ekim
Dün ve bugün yumurtlama sancısı ve agrısı yaşadım. Muhtemelen oldu. Saat yanlıs olsa da 0.3 yükselme doğru gibi.Yükselmeden bir gün önce 13. Gün yumurtlamışsın gibi ana vaktinde de ölçmemişsin bakalım yarın önürgün ateş kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?