Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Benim iyice kafam karisti ya gecen ay 28 gunde oldum yani dun olmam gerekiyodu ama normalde periyodum 30 oluyor o zamanda yarin olmam gerekiyor fakat ben bu ay gec yumurtladim sanirim bugun yumurtlamamin 9. Gunu fakat p.tesi ve sali adet sancisiyla uyandim normalde ben o sanciyi cektigim an adet oluyodum testlerde negatif simdi benim adet gunum ne zaman :) ve su an hic ama hic adet olucak gibi degilim kafam allak bullak

Kızlar yardım. Kendimi kandırmak istemiyorum ama şimdi anlatayım durumu 6 ekimde hsg cektirdim 7 ekimde dr yumurtama baktı yumurtan olmuşmuş bugün yarın birlikte ol dedi 7-8 ekim tarihlerinde 2 günde birlikte olduk. Ben 8 ekimde lh yaptım ogün pozitif yumurta akı kıvamında akıntımda oldu.9 ekimde yaptım koyu ama pozitif değildi test. Cumartesi günü sabah itibariyle bütün gün yoğun akıntım oldu yumurta akı kıvamında çamaşırı ıslatacak kadar gün boyu hafif hafif sızı oldu karın bölgemin tamamında.cumartesi lh silikti. 11 ekim Pazar sabah birliktelik oldu. Şimdi akşamları gaz problemim oluyor. Gece uyurken bile hafif bir ağrı kasıklarımdan yukarıda. Ben kilolu değilim göbeğimde hiç yok ama karnım acayip sert bastıramıyorum o derece. Göğüs ağrım her ay oluyor yumurtlamadan sonra yine var. Karnımda birazdan regl olacağım hissi var. Biraz ayakta durayım belim acıyor. Bunların bazıları geçen aylarda da olmuştu. Ama bi garibim. Sanki oldu gibi bu sfer. Ama ümitlenmekte istemiyorum. Bat 24 ekim diye tahmin ediyorum. Ben şimdi napayımmm lelelelee nerelerw gideyim havar komşular havaaaar.

Merhabalar,

Sormak istediğim korunmasız ilişkiden kaç gün sonra kan tahlili yapsam hamile olup olmadığımı öğrenebilirim?
İlk korunmasız ilişkinin üstünden 11 gün geçti regl tarihime de 7-8 gün var
Sizce çıkar mı doğru sonuç?
Bebek istiyoruuum

Internetten bulup okudugums gore yumurtlamadsn 10 gun sonra en erken kanda cikiyormus canim. İnşallah hamilesindir.

Insallah belirtilerin gebelige isarettir cnmm :)

Cnm yumurtlamadan 9 gun sonra kanda cikiyor

Amin cnm bende her an gebelik testi yapabilirim valla aliskanlik oldu paraciklar hep testlere gitti :) p.tesi yaptim dun yaptim bide bugun kafayi yedim :)
Ayyy canim valla Allah gönlüne göre versin. Benim test icin daha çok erken ben kendimi tutabilirsem pzrtesi gunu itibariyle baslarim teste. Ben gittigidiyordan paket halinde aldim. Evde bir kutu var. Bitene kadar yaparım artık sabah akşam.

Bende gecen ay almistim toplu bu ay boyle idare ediyoruz bakalim :) hayirlisi cnm Rabbim cok aratmasin insallah

Bir şey söyleyeyim mi bu ay ben de garip hissediyorum. Sanki normalden farklı gibiyim :) Bakalım annelik rahme düşmeden hisseidliyor muymus :)

Ah o bebekler nerede kaldılar zaten

Ah o eski bebekler yok mu hiç bekletmezlerdi annelerini, 7'ser 8'er doğururdı kadınlar. Ah o eski zamanlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…