Insallah cnmvalla beklemek çok zor ya.
Sabahları açlık hissi ile uyanıyorum, sarı akıntım var ve göğüslerim şiş inşallah bebişin belirtileridir bunlar
Keske elimizde olsa ama degil iste sabir yok bende :)Sabah akşam test yapardım bir zamanlar ama artık mazide kaldı. Yapmayın kızlar çok odaklanıyor insan..
Valla bilmiyorum geçen aylardan farklı gibi umarım psikolojim yalancı değildir bana oyunlar filan... ayyy hadi bakalım canım inşallah bu ay tutmuştur inşallah.Bir şey söyleyeyim mi bu ay ben de garip hissediyorum. Sanki normalden farklı gibiyim :) Bakalım annelik rahme düşmeden hisseidliyor muymus :)
Sen herseyi bosver :) icine doguyor mu onu soyle icine dogacak cunku :)Kızlar yardım. Kendimi kandırmak istemiyorum ama şimdi anlatayım durumu 6 ekimde hsg cektirdim 7 ekimde dr yumurtama baktı yumurtan olmuşmuş bugün yarın birlikte ol dedi 7-8 ekim tarihlerinde 2 günde birlikte olduk. Ben 8 ekimde lh yaptım ogün pozitif yumurta akı kıvamında akıntımda oldu.9 ekimde yaptım koyu ama pozitif değildi test. Cumartesi günü sabah itibariyle bütün gün yoğun akıntım oldu yumurta akı kıvamında çamaşırı ıslatacak kadar gün boyu hafif hafif sızı oldu karın bölgemin tamamında.cumartesi lh silikti. 11 ekim Pazar sabah birliktelik oldu. Şimdi akşamları gaz problemim oluyor. Gece uyurken bile hafif bir ağrı kasıklarımdan yukarıda. Ben kilolu değilim göbeğimde hiç yok ama karnım acayip sert bastıramıyorum o derece. Göğüs ağrım her ay oluyor yumurtlamadan sonra yine var. Karnımda birazdan regl olacağım hissi var. Biraz ayakta durayım belim acıyor. Bunların bazıları geçen aylarda da olmuştu. Ama bi garibim. Sanki oldu gibi bu sfer. Ama ümitlenmekte istemiyorum. Bat 24 ekim diye tahmin ediyorum. Ben şimdi napayımmm lelelelee nerelerw gideyim havar komşular havaaaar.
Valla ne yalan söyliyeyim içime doğuyor ama kimseyle paylaşamıyorum. Eşime bile söyleyemiyorum geçen aylardan sabıkalıyım. Gece elim göbeğimde yatıyorum. Ama çok istediğimden mi diyorum. Yoktur yoktur diyorum. Bi tuafım. İstiyorum, diliyorum...Sen herseyi bosver :) icine doguyor mu onu soyle icine dogacak cunku :)
İnanki icime dogdu ve hep hamileydim. Umarim senin de oyle olur ve sonuna kadar gider cnm. Hepiniz icin icten diliyorum bunu :)Valla ne yalan söyliyeyim içime doğuyor ama kimseyle paylaşamıyorum. Eşime bile söyleyemiyorum geçen aylardan sabıkalıyım. Gece elim göbeğimde yatıyorum. Ama çok istediğimden mi diyorum. Yoktur yoktur diyorum. Bi tuafım. İstiyorum, diliyorum...
Allah razı olsun canım. Bende hep duamı isteyen herkese nasip et diye yapıyorum. Pzrtesiye kadar bekliyebilirsem inşallah testi o zaman yapıcam. Allahım yüzümüzü güldürsün, çok aratmasın inşallah.İnanki icime dogdu ve hep hamileydim. Umarim senin de oyle olur ve sonuna kadar gider cnm. Hepiniz icin icten diliyorum bunu :)
Sen normalde kac gunde oluyorsan yine son oldugun tarihten hesaplayarak bak cnm.
Benim dis gebelik henuz sonuclanmadi yarin tahlilim var sonuca gore ikinci doz igneye karar verilecek ve 9 eylulden bu yana kanamam var canim..durum bundan ibaret. Bir an once sonuclansin diye bekliyorum cunku cok skldm..O zaman 5 kasım sanırım bat :) bilmiyorum valla. Sende durum nedir canim
Benim dis gebelik henuz sonuclanmadi yarin tahlilim var sonuca gore ikinci doz igneye karar verilecek ve 9 eylulden bu yana kanamam var canim..durum bundan ibaret. Bir an once sonuclansin diye bekliyorum cunku cok skldm..
Saol canim insallah.. sana da tez zamanda bir bebis gelsin insallah..Yaa , Allah yardımcın olsun insaAllah arkadaşım. Güzel haberler nasip etsin Rabbim
Adet olmadım Canim . Bugün karnım agridi kesin oluyorum dedim bütün gun pedle dolaştım ama bu saate kadar bisey yok. Bu arada dün aksam ustu test yapmıştım bisey çıkmadı . Bekliyorum şuanprensinin_prensesi son durumun nedir canim
Canım adet tarihinden çok yumurtanın çatladığı gün önemli. Bazen geç döllenme olabiliyor. Genellikle yumurta catlamasından 10 gün sonra çıkabiliyor. Daha çok var seninde benim gibi az biraz daha sık dişini.Herkese günaydın,
Reglime 7 gün kaldı, eczanalerde satılan erken gebelik testini yapsam mı acabaa?
Canım adet tarihinden çok yumurtanın çatladığı gün önemli. Bazen geç döllenme olabiliyor. Genellikle yumurta catlamasından 10 gün sonra çıkabiliyor. Daha çok var seninde benim gibi az biraz daha sık dişini.
Ahh canim benim anliyorum seni bende senin gibiyim ama cikmaz yuksek ihtimal varsa bile. Uzulursun negatif cikarsa şöyle düşün 7 gunun varsa daha ortalama 7 gun once yumurtlamissindir. Hcg hormonu once kana sonra idrara geciyor senin yani dollenme olduysa rahime yeni yeni yerlesiyor sonra hcg hormonu salgilamaya baslicak kana sonra idrara gececek. Eger yapacaksan bile sabah ilk idrarla yapman lazim. Sakin ve sabirli olmak anneligin ilk kurali unutma. İnşallah hamilesindir.dayanamıyorum ki artık beklemekten çok sıkıldım, resmen o gün gelmek bilmedi
Ahh canim benim anliyorum seni bende senin gibiyim ama cikmaz yuksek ihtimal varsa bile. Uzulursun negatif cikarsa şöyle düşün 7 gunun varsa daha ortalama 7 gun once yumurtlamissindir. Hcg hormonu once kana sonra idrara geciyor senin yani dollenme olduysa rahime yeni yeni yerlesiyor sonra hcg hormonu salgilamaya baslicak kana sonra idrara gececek. Eger yapacaksan bile sabah ilk idrarla yapman lazim. Sakin ve sabirli olmak anneligin ilk kurali unutma. İnşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?