Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bir şey söyleyeyim mi bu ay ben de garip hissediyorum. Sanki normalden farklı gibiyim :) Bakalım annelik rahme düşmeden hisseidliyor muymus :)
Valla bilmiyorum geçen aylardan farklı gibi umarım psikolojim yalancı değildir bana oyunlar filan... ayyy hadi bakalım canım inşallah bu ay tutmuştur inşallah.

Hamile olup buraya yazanlar var ya ben hiç anlamadım belirtim olmafı falan. Ayy bitiyorum o hamişlere ya süperler. Karında bir mucize ama haberleri yok. Ben eve bi ultrason cihazı alacam yakında. Bide evde kanda hcg bakabilsek. Düşünemiyorum kol delik deşikkk...ayyy hadi inşallah olacak olacak olacak...

Sen herseyi bosver :) icine doguyor mu onu soyle icine dogacak cunku :)

Sen herseyi bosver :) icine doguyor mu onu soyle icine dogacak cunku :)
Valla ne yalan söyliyeyim içime doğuyor ama kimseyle paylaşamıyorum. Eşime bile söyleyemiyorum geçen aylardan sabıkalıyım. Gece elim göbeğimde yatıyorum. Ama çok istediğimden mi diyorum. Yoktur yoktur diyorum. Bi tuafım. İstiyorum, diliyorum...

İnanki icime dogdu ve hep hamileydim. Umarim senin de oyle olur ve sonuna kadar gider cnm. Hepiniz icin icten diliyorum bunu :)

İnanki icime dogdu ve hep hamileydim. Umarim senin de oyle olur ve sonuna kadar gider cnm. Hepiniz icin icten diliyorum bunu :)
Allah razı olsun canım. Bende hep duamı isteyen herkese nasip et diye yapıyorum. Pzrtesiye kadar bekliyebilirsem inşallah testi o zaman yapıcam. Allahım yüzümüzü güldürsün, çok aratmasın inşallah.

Benim dis gebelik henuz sonuclanmadi yarin tahlilim var sonuca gore ikinci doz igneye karar verilecek ve 9 eylulden bu yana kanamam var canim..durum bundan ibaret. Bir an once sonuclansin diye bekliyorum cunku cok skldm..

Yaa , Allah yardımcın olsun insaAllah arkadaşım. Güzel haberler nasip etsin Rabbim

kızlar üç gündür ateş ölçümü yapıyorm 36.4 36.5 36.6 çıktı bugün yumurtlamam bitti ama neden hala artıyor

Herkese günaydın,
Reglime 7 gün kaldı, eczanalerde satılan erken gebelik testini yapsam mı acabaa?
Canım adet tarihinden çok yumurtanın çatladığı gün önemli. Bazen geç döllenme olabiliyor. Genellikle yumurta catlamasından 10 gün sonra çıkabiliyor. Daha çok var seninde benim gibi az biraz daha sık dişini.

dayanamıyorum ki artık beklemekten çok sıkıldım, resmen o gün gelmek bilmedi

dayanamıyorum ki artık beklemekten çok sıkıldım, resmen o gün gelmek bilmedi
Ahh canim benim anliyorum seni bende senin gibiyim ama cikmaz yuksek ihtimal varsa bile. Uzulursun negatif cikarsa şöyle düşün 7 gunun varsa daha ortalama 7 gun once yumurtlamissindir. Hcg hormonu once kana sonra idrara geciyor senin yani dollenme olduysa rahime yeni yeni yerlesiyor sonra hcg hormonu salgilamaya baslicak kana sonra idrara gececek. Eger yapacaksan bile sabah ilk idrarla yapman lazim. Sakin ve sabirli olmak anneligin ilk kurali unutma. İnşallah hamilesindir.

dayanamadım yaptım negatif tabii sonuç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…