- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Hayirlisi olsun canim. Bekle biraz daha...dayanamadım yaptım negatif tabii sonuç...
anladım cnm inşallah gerçekten hamilesindir.lesinleşince lütfen yaz çok merak ettim bende çalışmalara hız veririm biraz.heveslendim bak tekrar geri ben bayagı kendi haline bırakmıştım bu işi:)Canm benim cok gecmis olsun sana da..soylediklerinde haklisin tabiki.kesinlikle ben de boyle dusunuyodum ama benim icime kusku dusuren tek sey.gebelik testi yaptm hormonlar gitti mi acaba die merakimdan tamamen.cok silikti golge gibi dedimki gitmemis hormon hala.ama kasigimda onceki hamileligim gibi batismalar oldu.kafamin icine yerlesti yeniden mi yoksa dedim.kendimi eczanede buldum :) 2 gun aradan snra tekrar test yaptim ve daha koyu bir cizgyle karsilastim.kafami karistiran en eennnn onemli sey bu.ayni saatlerde yaptim testi.aksam 6da yaptim 2 testi de.bos yere hastaneye gidip strese girmek istemiyrm.esim birakmiyo.biraz daha sabretcem.umarim melegim gelmistir( cok mutlu olurum inan.onceki hormonlar da olabilir her sey olabilir bilmiyorum kii hayrlisi olsun tabi.kurtajdan bir hafta snra kontrole gittim ve dr.temiz dedi parca yok dedi enfeksiyon yok dedi rahim kalinligin iyi dedi.her sey iidi.ama kan testi istemedi benden neden bilmiyrm.
cnm biliyorsun ben yeni düşük yaptım kimyasal gebelikten dolayı.geçen ay yumurtlama günlerimde ve sonrasında bende de çok acayip seyler olmuştu ama ben hiç hamileliğe yormmıştım.hiç olmadığı kadar şiddetli kasık ağrısı sanki birazdan kanama söküp adet olacakmış casına bel ağrısı birde benim yumurtlama günlerimde sarı kahve arası bir akıntım olur genelde.o oldu ve adet olmam gereken güne kadar hiç kesilmedi.gögüslerime yumurtlama günümden adete kadar el değmedi çok şişti ve acıyordu.karın şişliği ve taş gibi olmasıda dahil tabi.yani saydığın tüm belirtiler gebelik işaret olabilir.hadi hayırlısı bakalım.ama günün geçmeyene kadar test yapma bekle derimKızlar yardım. Kendimi kandırmak istemiyorum ama şimdi anlatayım durumu 6 ekimde hsg cektirdim 7 ekimde dr yumurtama baktı yumurtan olmuşmuş bugün yarın birlikte ol dedi 7-8 ekim tarihlerinde 2 günde birlikte olduk. Ben 8 ekimde lh yaptım ogün pozitif yumurta akı kıvamında akıntımda oldu.9 ekimde yaptım koyu ama pozitif değildi test. Cumartesi günü sabah itibariyle bütün gün yoğun akıntım oldu yumurta akı kıvamında çamaşırı ıslatacak kadar gün boyu hafif hafif sızı oldu karın bölgemin tamamında.cumartesi lh silikti. 11 ekim Pazar sabah birliktelik oldu. Şimdi akşamları gaz problemim oluyor. Gece uyurken bile hafif bir ağrı kasıklarımdan yukarıda. Ben kilolu değilim göbeğimde hiç yok ama karnım acayip sert bastıramıyorum o derece. Göğüs ağrım her ay oluyor yumurtlamadan sonra yine var. Karnımda birazdan regl olacağım hissi var. Biraz ayakta durayım belim acıyor. Bunların bazıları geçen aylarda da olmuştu. Ama bi garibim. Sanki oldu gibi bu sfer. Ama ümitlenmekte istemiyorum. Bat 24 ekim diye tahmin ediyorum. Ben şimdi napayımmm lelelelee nerelerw gideyim havar komşular havaaaar.
Canim benim cok gecmis olsun. Rabbim bidaha yaşatmasın.kisa zamanda hamile kalirsin, saglikla dunyaya getirirsin inşallah bebeğini. Benim gecen aylarda da belirtim oluyordu. Psikolojik oyunlar numaralar. Ama bu ay çok garip bi hissiyat var içimde sanki hamileyim. Gulerken, hapsururken karnimi tutma ihtiyaci hissediyorum. Allahim cok aratmasin inşallah. Isteyen herkese nasip etsin, sana da bana da inşallah.cnm biliyorsun ben yeni düşük yaptım kimyasal gebelikten dolayı.geçen ay yumurtlama günlerimde ve sonrasında bende de çok acayip seyler olmuştu ama ben hiç hamileliğe yormmıştım.hiç olmadığı kadar şiddetli kasık ağrısı sanki birazdan kanama söküp adet olacakmış casına bel ağrısı birde benim yumurtlama günlerimde sarı kahve arası bir akıntım olur genelde.o oldu ve adet olmam gereken güne kadar hiç kesilmedi.gögüslerime yumurtlama günümden adete kadar el değmedi çok şişti ve acıyordu.karın şişliği ve taş gibi olmasıda dahil tabi.yani saydığın tüm belirtiler gebelik işaret olabilir.hadi hayırlısı bakalım.ama günün geçmeyene kadar test yapma bekle derim
Canım benim çok zor bir süreçten geçiyorsun Allah'ım sabır ve sukunet versin kalbine. İnşallah kısa sürede bu kötü günler senin için çok geride kalır. Sana şifa diliyorum. İnşallah çabucak iyileşir yaraların, inşallah sağlıklı bir evladın olur. Bu hayatta imtihan ne kadar çok olursa o kadar mükafat olur unutma. Allah'ım yar ve yardimcin olsun. Tekrarını yaşatmasın.Arkadaslar kan degerim yuksek cikti yarin ve dort gun sonra tekrar igne olucam. Cok moralim ve sinirlerim bozuk..gogsum aciyor sisti kanamam durmak bilmedi bir bucuk ay oldu biktim kanamadan.. Cocuk istersin bi dert istemesen bi dert is hamile kalmak degil iyice gorun beni diye yaziyorum. Saglik dileyin elinize almayi dileyin. Cocugu olanlar siz de kiymet bilin sukredin... Cok gerginim mazur gorun..
Canim Allah yardimcin olsun. Aslinda onemli olan hamile kalmak degil saglikli ve hayirli evlat sahibi olmak. Allaha dua ederken dogru bir sekilde etmeliyiz ve Rabbim gercekten duamizi o an kabul etmiyorsa aslinda daha iyisini verecegi icin etmiyor. Evlat o kadar zor bir imtihan ki. Rabbim hepimize saglikli,hayirli ve zamanli gebelikler nasip etsinArkadaslar kan degerim yuksek cikti yarin ve dort gun sonra tekrar igne olucam. Cok moralim ve sinirlerim bozuk..gogsum aciyor sisti kanamam durmak bilmedi bir bucuk ay oldu biktim kanamadan.. Cocuk istersin bi dert istemesen bi dert is hamile kalmak degil iyice gorun beni diye yaziyorum. Saglik dileyin elinize almayi dileyin. Cocugu olanlar siz de kiymet bilin sukredin... Cok gerginim mazur gorun..
Canım benim yaa nedir kaç aydır yaşadıkların allah yardımcın olsun,sınavın bu heralde sabret mutlaka geçicek ve sağlıkla sende bebeğini kucagına alıcaksın ama bu süreçte kendini fazla yıpratma bikaç ay ara verseniz hem bedenin hem zihnin dinlenmiş olur ,zorladıkça stresin artıyor bi tatile gidin güzel vakit geçirin bi süre bebek düşüncesini unutun dinlen yat bol bol iyi düşün herşey iyi olucak inşallah Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasınArkadaslar kan degerim yuksek cikti yarin ve dort gun sonra tekrar igne olucam. Cok moralim ve sinirlerim bozuk..gogsum aciyor sisti kanamam durmak bilmedi bir bucuk ay oldu biktim kanamadan.. Cocuk istersin bi dert istemesen bi dert is hamile kalmak degil iyice gorun beni diye yaziyorum. Saglik dileyin elinize almayi dileyin. Cocugu olanlar siz de kiymet bilin sukredin... Cok gerginim mazur gorun..
kesinlikle cnm çocuk istemeyin herşeyden önce kendiniz ve bebeginiz için sağlık dileyin allah gercekten herseyin hayırlısını veriyor güzel dua edersen.sende rahat ol biraz kafanı dagıt:)Arkadaslar kan degerim yuksek cikti yarin ve dort gun sonra tekrar igne olucam. Cok moralim ve sinirlerim bozuk..gogsum aciyor sisti kanamam durmak bilmedi bir bucuk ay oldu biktim kanamadan.. Cocuk istersin bi dert istemesen bi dert is hamile kalmak degil iyice gorun beni diye yaziyorum. Saglik dileyin elinize almayi dileyin. Cocugu olanlar siz de kiymet bilin sukredin... Cok gerginim mazur gorun..
Var tabiki canim. Min 24 saat yumurta aktif oluyor catladiginda rahim tuplerine dogru ilerlemeye basliyor. Akşama mutlaka birliktelik olsun. Moralini bozma. O gelen akinti folukulun yumurtayi serbest biraktigini gosteriyor. İnşallah hamile kalirsin saglikla kucagini alirsindün akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyo ve bu sabah da çok yoğun gelen süt gibi bembeyaz akıntım var herhalde yumurtam çatladı ama dün akşam birliktelik olmadı bu akşam yapsam şansımız varmı hala moralim çok bozuk kaçırdım die yaa
inşAllah canım hayırlısı hepimiz içinVar tabiki canim. Min 24 saat yumurta aktif oluyor catladiginda rahim tuplerine dogru ilerlemeye basliyor. Akşama mutlaka birliktelik olsun. Moralini bozma. O gelen akinti folukulun yumurtayi serbest biraktigini gosteriyor. İnşallah hamile kalirsin saglikla kucagini alirsin
kız yoksa bebişmi var sende :))
Canm slm benimki 19 Ekim@bambay
@canus123
Eylemeylemce
@prensinin_prensesi
gbbc
@Hayal Peri
@Lilyumas
Skry10
M meltemfatooo
@ardaemre
@mavimli
@triton-x
@Tugcekucuk
@myssteriouss
@melev
Arkadaslar yeni batlarinizi bekliyorum.
Canım ben bugun kan testi yaptırdım hcg 210.00 çıktı yani pozitif :) kızlar sizlere kesin bilgi verebilirim ikinci silik cizgi kesinlikle hamilelik . İçiniz rahat olsun ve mutlaka kan testi yaptırın .:) dayanmaya calis olur mu. Sonra cikmayinca uzuluyor insan. Birak bebegin azcik yerine yerlessin. En az dortgun daha bekle
Cnmm ozlettin kendini hoageldibSlm kizlar nbr nasilsiniz. Hamile olaniniz var mi aranizda. Ben memleketten yeni geldim . Sizler nasilsiniz nasil gidiyor
Ben bugun kan testi yle hamile olduğumu öğrendim :) Allah isteyen herkese versin .Slm kizlar nbr nasilsiniz. Hamile olaniniz var mi aranizda. Ben memleketten yeni geldim . Sizler nasilsiniz nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?