- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Ayyy süper haber. Allah tamamına erdirsin. Saglıkla kucagına alırsın insallahBen bugun kan testi yle hamile olduğumu öğrendim :) Allah isteyen herkese versin .
Amin çok teşekkür ederim insallahAyyy süper haber. Allah tamamına erdirsin. Saglıkla kucagına alırsın insallah
Hayirli olsun canim cok sevundim bak ben sana demistim annesi birak yerlesiyor kuzucuk diye :)Canım ben bugun kan testi yaptırdım hcg 210.00 çıktı yani pozitif :) kızlar sizlere kesin bilgi verebilirim ikinci silik cizgi kesinlikle hamilelik . İçiniz rahat olsun ve mutlaka kan testi yaptırın .
Teşekkür ederim canım benim :) evet artık rahatladım :)Hayirli olsun canim cok sevundim bak ben sana demistim annesi birak yerlesiyor kuzucuk diye :)
Sag salim kucagina al insallah canim mutlulukla buyut bebegini :)Teşekkür ederim canım benim :) evet artık rahatladım :)
Canım benim samimiyetime ne kadar inanirsin bilmiyorum ama bugün vutun gun aklimdaydin. Sabki cok yakin bir arkadasim, dostum, ablam, kardeşim gibi sürekli sürekli aklıma geldin. Bugün muharrem ayinin ilk cumasi ve çok güzel bir gün sana kalpten, icten cok dua ettim. Geçecek hepsi. Allah'ım sana evlatların en guzelini, en hayirlisini ve en sagliklisini nasip etsin inşallah inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün.Merhaba kizlar ikinci dozu oldum sali gunu tekrar olucam kanaman icin adet duzenleyici kullanicakmisim. Herhalde ay sonuna kadar kendimi toparlarim. İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hepiniz destek oluyorsunuz. Yabanci ama cevrendeki cok insandan yakinsiniz bana.. Artik tekrar kendime gelmeliyim. Hadi ama guzel haberler verin azcik sizlerle sevineyim :)
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın en kısa zamanda sana sağlıklı hayırlı Salih saliha evlatlar versin inşallah.hiç morelini bozma bu günler de geçecek çok şükür hamile kalabiliyorsun ve çok şükür kolay hamile kalabiliyorsun aylarca uğraşıp kaybetmek çok daha ağır gelirdi inan bana bir sonraki gebeliğin sağlıklı bir gebelik olsun inşallahMerhaba kizlar ikinci dozu oldum sali gunu tekrar olucam kanaman icin adet duzenleyici kullanicakmisim. Herhalde ay sonuna kadar kendimi toparlarim. İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hepiniz destek oluyorsunuz. Yabanci ama cevrendeki cok insandan yakinsiniz bana.. Artik tekrar kendime gelmeliyim. Hadi ama guzel haberler verin azcik sizlerle sevineyim :)
maşAllah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllahBen bugun kan testi yle hamile olduğumu öğrendim :) Allah isteyen herkese versin .
Ha. Hayırlı olsun cnm darısı biz isteyenlere olsun inşalşahTeşekkür ederim canım benim :) evet artık rahatladım :)
canım çok geçmiş olsun her şeyde bi hayır vardır inşAllah Rabbim bir daha yaşatmaz en hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerin olurMerhaba kizlar ikinci dozu oldum sali gunu tekrar olucam kanaman icin adet duzenleyici kullanicakmisim. Herhalde ay sonuna kadar kendimi toparlarim. İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hepiniz destek oluyorsunuz. Yabanci ama cevrendeki cok insandan yakinsiniz bana.. Artik tekrar kendime gelmeliyim. Hadi ama guzel haberler verin azcik sizlerle sevineyim :)
O kadar mutlu oldum ki inan suan gozlerim dolu yaziyorum bunlari.. Allah razi olsun..icin kadar guzel bir hayatin olsun dileklerin hep gerceklessin insallah.. o iyiligini hissettim tum kalbimle..birlikte burda iyi tatli yasadiklarimizi paylasiyoruz hatta kimsenin bilmedigi ayrintilari anlatiyoruz..sadece gormuyoruz o kadar..Allah senin mukafatini versin insallah her iki tarafta da..cok tesekkur ederim..Canım benim samimiyetime ne kadar inanirsin bilmiyorum ama bugün vutun gun aklimdaydin. Sabki cok yakin bir arkadasim, dostum, ablam, kardeşim gibi sürekli sürekli aklıma geldin. Bugün muharrem ayinin ilk cumasi ve çok güzel bir gün sana kalpten, icten cok dua ettim. Geçecek hepsi. Allah'ım sana evlatların en guzelini, en hayirlisini ve en sagliklisini nasip etsin inşallah inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün.
Insallah kimse yasamaz..hepimizin 2016 bebis yili olur..canım çok geçmiş olsun her şeyde bi hayır vardır inşAllah Rabbim bir daha yaşatmaz en hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerin olur
Cok tesekkur ederim gercekten..burda akli basinda insanlarla birseyleri paylasabilmek cok guzel.. evet kalabiliyorum cok sukur..neresinden baksan bir sekilde o da zor buda,her seferinde hayal kirikligi..ustelik dogurdum bir seferinde o aciyi yasadim.ama sizlerle inanin daha kolay geciyor..kimse yasadiklarimi yasamasin.insallah hepimiz birgun saglikli bebek sahibi oluruz..Gjn
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın en kısa zamanda sana sağlıklı hayırlı Salih saliha evlatlar versin inşallah.hiç morelini bozma bu günler de geçecek çok şükür hamile kalabiliyorsun ve çok şükür kolay hamile kalabiliyorsun aylarca uğraşıp kaybetmek çok daha ağır gelirdi inan bana bir sonraki gebeliğin sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Amin canim amin. Senden de Allah razi olsun. Allahım sabredenlerle beraberdir. Gönlünü ferah tut. Herşey güzel olacak inşallah.O kadar mutlu oldum ki inan suan gozlerim dolu yaziyorum bunlari.. Allah razi olsun..icin kadar guzel bir hayatin olsun dileklerin hep gerceklessin insallah.. o iyiligini hissettim tum kalbimle..birlikte burda iyi tatli yasadiklarimizi paylasiyoruz hatta kimsenin bilmedigi ayrintilari anlatiyoruz..sadece gormuyoruz o kadar..Allah senin mukafatini versin insallah her iki tarafta da..cok tesekkur ederim..
Dün ya da biönceki gün de mi yokkızlar sinirim çok bozuk bugün yumurtlama günümdü ve eşim çok yorgunum deyip uyudu yarın sabahta şehir dışına çıkıcak bu ayda boş geçti yani benim
Uzulme canım. Benimde geçen ay öyleydi. Demekki henüz zamanı değil. Bidahaki ay daha sıkı çalışırsınız.kızlar sinirim çok bozuk bugün yumurtlama günümdü ve eşim çok yorgunum deyip uyudu yarın sabahta şehir dışına çıkıcak bu ayda boş geçti yani benim
Ayyyy canimm ne guzel haber bu ins saglikla kucagina alirsin. Rabbim anali babali buyutsun. Belirtilerin neydi canim . kac gun geciktiBen bugun kan testi yle hamile olduğumu öğrendim :) Allah isteyen herkese versin .
Hosbulduk canim benim. Bende hepinizi cokk ozledim memleketten yeni geldim canim orfa giremedim ki . Sen nasilsin sende drumlar nedir tatlimCnmm ozlettin kendini hoageldib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?