Cnm 4 gun gecti adetim test yaptim yine sabah ama negatif. Bu ayda yok :) ama nedense alistim uzulmuyorum demek ki hayirlisi bu ay degilmis cnm . Sende durumlar nasil insallah hayirli haberler vardirHosbulduk canim benim. Bende hepinizi cokk ozledim memleketten yeni geldim canim orfa giremedim ki . Sen nasilsin sende drumlar nedir tatlim
Ben bu ay da erkenden regl olduk 29 Eylulde. Onumuzdeki maclara bakicaz bu ay denemedik zaten :)MinikPiranha Bat 2 Ekim
@Gezginanneadayi89 Bat 2 Ekim
@tontikto Bat 9 Ekim
@niglibe Bat 11 Ekim
@Tuanam21 Bat 12 Ekim
@ruziyye Bat 13 Ekim
Kizlar nasil durumlar hic sesiniz cikmiyor
Merhaba, bir arkadasimin idrar testi hep negatif cikiyordu ama 1. Hafta gecikmede bu sefer pozitif cikti. Simdi 2 aylik hamis. Onun da 4. 5. Gunde negatif cikmisti ama 7. Gunde gordu cift cizgiyiCnm 4 gun gecti adetim test yaptim yine sabah ama negatif. Bu ayda yok :) ama nedense alistim uzulmuyorum demek ki hayirlisi bu ay degilmis cnm . Sende durumlar nasil insallah hayirli haberler vardir
Muhtemelen 28 gunde bir oluyorsun sanirim.27 Ekim gibi yani yeni bat. İnsallah bu sefer guzel haberlerle gel cnm.:)Ben bu ay da erkenden regl olduk 29 Eylulde. Onumuzdeki maclara bakicaz bu ay denemedik zaten :)
Evet oyle canim.:)Muhtemelen 28 gunde bir oluyorsun sanirim.27 Ekim gibi yani yeni bat. İnsallah bu sefer guzel haberlerle gel cnm.:)
Evet cnm dis gebelik geciriyorum suan malesef.. Ben yine de senin bat,i yazdim olunca ugrarsin kasim dusunuyorsaniz yine de belki fikriniz degisirEvet oyle canim.:)
Ama dedim ya bu ay denemedik cunku eger olursa dogum tam sinavima geliyordu kasimda denemeye baslayacagiz biz :) insallah hepimiz en hayirli zamanda hamis oluruz bir ara senin imza alaninda bebis gozukuyordu diye hatirliyorum :/
Cok uzuldumEvet cnm dis gebelik geciriyorum suan malesef.. Ben yine de senin bat,i yazdim olunca ugrarsin kasim dusunuyorsaniz yine de belki fikriniz degisir
Merhaba tatlim nasilsin regl oldun mu merak ettim dra gidebildin mi yoksa tatilde misin :)Canım biz yazışmıştık ya bildiğin gibi hala adet olmadım ama aynı zamanda hamile de değilim. Şimdi tatile gidicez eşimle bikaç gün, o yüzden doktora gitmiyorum ama dönüşte gidicem artık...Yaptığım yumurtlama testi yanlış mıydı neydi hiç mi hiç anlamadım...
Tamam cnm ders onemli calismana bak sen sadece o onemli gunlerde bize haber versen yeter. Allah zihin acikligi versinCok uzulduminsallah bidahakine saglikli geb3lik gecirip alirsin yavrunu kucagina
tamam guzellik haber veririm ben sana , kpss calisiyorum da artik pek sik giremiyorum buraya
Tesekkurler tatlim gorusmek uzereTamam cnm ders onemli calismana bak sen sadece o onemli gunlerde bize haber versen yeter. Allah zihin acikligi versin
Sen olmayinca grubun nesesi de olmuyor millet gitti hep :)Ayyy hic test yapan filan yok muuu noldu burda boyle kizlaarrrcanlanin azcik :)
Cnm hayirlisi olsun bakalim p.tesi kadar sabredicem olmazsam hastaneye gidicem cnm. Zaten ben bu ay gec yumurtladim su an supheli iliskinin 12. Gunu 14. Gune kadar umut var :) saol cnm destegin icinMerhaba, bir arkadasimin idrar testi hep negatif cikiyordu ama 1. Hafta gecikmede bu sefer pozitif cikti. Simdi 2 aylik hamis. Onun da 4. 5. Gunde negatif cikmisti ama 7. Gunde gordu cift cizgiyi
hadi bakalim surpriz bebisler gelsiiiinnnGunaydin kizlar, bu ay ne ovulasyon ne gebelik testi satin aldim yine. Tamamen sivilce ve migren takibi yapacagim :)
Yumurtlama atesime gore 3 gun onceydi hayirlisi bakalim.
Milleeettt geri donuuunnn hayat bos eglen coosssSen olmayinca grubun nesesi de olmuyor millet gitti hep :)
sadece perşembe akşamı oldu canımDün ya da biönceki gün de mi yok
kız yoksa bebişmi var sende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?