Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hosbulduk canim benim. Bende hepinizi cokk ozledim memleketten yeni geldim canim orfa giremedim ki . Sen nasilsin sende drumlar nedir tatlim
Cnm 4 gun gecti adetim test yaptim yine sabah ama negatif. Bu ayda yok :) ama nedense alistim uzulmuyorum demek ki hayirlisi bu ay degilmis cnm . Sende durumlar nasil insallah hayirli haberler vardir

Cnm 4 gun gecti adetim test yaptim yine sabah ama negatif. Bu ayda yok :) ama nedense alistim uzulmuyorum demek ki hayirlisi bu ay degilmis cnm . Sende durumlar nasil insallah hayirli haberler vardir
Merhaba, bir arkadasimin idrar testi hep negatif cikiyordu ama 1. Hafta gecikmede bu sefer pozitif cikti. Simdi 2 aylik hamis. Onun da 4. 5. Gunde negatif cikmisti ama 7. Gunde gordu cift cizgiyi

Muhtemelen 28 gunde bir oluyorsun sanirim.27 Ekim gibi yani yeni bat. İnsallah bu sefer guzel haberlerle gel cnm.:)
Evet oyle canim.:)
Ama dedim ya bu ay denemedik cunku eger olursa dogum tam sinavima geliyordu kasimda denemeye baslayacagiz biz :) insallah hepimiz en hayirli zamanda hamis oluruz bir ara senin imza alaninda bebis gozukuyordu diye hatirliyorum :/

Evet oyle canim.:)
Ama dedim ya bu ay denemedik cunku eger olursa dogum tam sinavima geliyordu kasimda denemeye baslayacagiz biz :) insallah hepimiz en hayirli zamanda hamis oluruz bir ara senin imza alaninda bebis gozukuyordu diye hatirliyorum :/
Evet cnm dis gebelik geciriyorum suan malesef.. Ben yine de senin bat,i yazdim olunca ugrarsin kasim dusunuyorsaniz yine de belki fikriniz degisir

Evet cnm dis gebelik geciriyorum suan malesef.. Ben yine de senin bat,i yazdim olunca ugrarsin kasim dusunuyorsaniz yine de belki fikriniz degisir
Cok uzuldum insallah bidahakine saglikli geb3lik gecirip alirsin yavrunu kucagina
tamam guzellik haber veririm ben sana , kpss calisiyorum da artik pek sik giremiyorum buraya

Merhaba tatlim nasilsin regl oldun mu merak ettim dra gidebildin mi yoksa tatilde misin :)

Cok uzuldum insallah bidahakine saglikli geb3lik gecirip alirsin yavrunu kucagina
tamam guzellik haber veririm ben sana , kpss calisiyorum da artik pek sik giremiyorum buraya
Tamam cnm ders onemli calismana bak sen sadece o onemli gunlerde bize haber versen yeter. Allah zihin acikligi versin

Gunaydin kizlar, bu ay ne ovulasyon ne gebelik testi satin aldim yine. Tamamen sivilce ve migren takibi yapacagim :)
Yumurtlama atesime gore 3 gun onceydi hayirlisi bakalim.

Merhaba, bir arkadasimin idrar testi hep negatif cikiyordu ama 1. Hafta gecikmede bu sefer pozitif cikti. Simdi 2 aylik hamis. Onun da 4. 5. Gunde negatif cikmisti ama 7. Gunde gordu cift cizgiyi
Cnm hayirlisi olsun bakalim p.tesi kadar sabredicem olmazsam hastaneye gidicem cnm. Zaten ben bu ay gec yumurtladim su an supheli iliskinin 12. Gunu 14. Gune kadar umut var :) saol cnm destegin icin

Sen olmayinca grubun nesesi de olmuyor millet gitti hep :)
Milleeettt geri donuuunnn hayat bos eglen coosss surda hayatin kotuluklerinden olumsuzluklarindan kacalim iki dakka yahu her gulen tamam cok mukemmel degil ama bari burda mutlu olalim kizlar hem pozitiflik olumlu sonuclar dogurur. Hadiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…