- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Oh ohhhh hadi bakalim rast gelsinBen bugun ovulasyon testi yaptım çalışmalar başlıyorsa demek
Canım ben adet oldum l@bambay
@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@prensinin_prensesi
gulit_me
@Emineeetuba
Arkadaslar nasilsiniz sizden haber bekliyorum.
Ehehehe psikolojisi bozuk hamis seniiiii :) at anam at rahatlicaksan ustunede ic kahveniii ohhhh sonra da niye attim diye aglama amaCok gerginim. Mutfaktaki herseyi camdan asagiya atmak ve sonra bir kahve icmek istiyorum. Sabahtandir evde estiriyorum. Kocama sardim oda benimle kavga etmemek icin yuruyuse cikti. Kaldim evde bi başıma. Yine hevesim bi kaçtı. Yok yok hamile falan değilim. Gece bi ates basmalar falan uykumdan uyandiriyor beni. Gece 5 defa tuvalete kalktim. Sinirlerim iyice bozuldu.Test yapmak icinde erken 7 gun var daha. Elma dersem cik armut dersem cikma da diyemiyoruz ki. Pofffff bu ne bicim gebelik
Olsun kuzum yeni tarih nedir.Canım ben adet oldum l
Sagol kuzumOh ohhhh hadi bakalim rast gelsin
Ne zamandir deniyorsunuz yeni miSagol kuzum
Tamamdir. Sen nasilsin bu arada neler yapiyorsun10 kasım canım kusura bakma telefon dondu da yaZamadım..
Yok beaaaa şubat gelse 2 sene olacak kisaca ozet geçeyimNe zamandir deniyorsunuz yeni mi
Ayyy canim beniimmm insallah sen de tez zamanda bebegine kavusursun. Bir daha cekilse film acikma ihtimali varmidir pekiYok beaaaa şubat gelse 2 sene olacak kisaca ozet geçeyim
Biz denedddiiikk denediiikk olmadi olmadi ne doktorlar ne testler yaptirdik esimle hersey guzel cikti. Burdaki sassenachten arkadaşımızin sayesind e rahim filmine cesaret topladim yaptirdim meğer tuplerin ikiside tokaliymis mayıs ta yaptirdim haziranda hamile kaldim o ay. Malesef 6 haftalikken düşürdüm cok feci bi sekilde sancilarla kese bicimsizmis. Simdi iki aydir yine deniyoruz gecen ay fos çıktı. Bu arada tek tüpüm açık doktor ugrasmis birini acabilmis yani şansım cok düşük ama allahtan umut kesilmez çalışmalara devam rabbim nasip edecek olduktan sonra tüpe bakmaz o iş sonucta niyeti aldiran da ALLAH
Bu hafta gideceğim doktoruma canim. Ben mahrum bir bölgede bulunuyorum iş dolayısıyla doktorum bana 1 bucuk saat uzaklıkta o yuzden her zaman gidemiyorum. Ama bu sefer inşallah bi engel cikmazda gidebilirz.Ayyy canim beniimmm insallah sen de tez zamanda bebegine kavusursun. Bir daha cekilse film acikma ihtimali varmidir peki
Yani ovulasyondan bir gün önce ne istiyorsun cnm süper illa ovulasyon günü Olmalı diye birşey yok ki spermler içerde4-5 güne kadar canlı kalabiliyor hiç dert etmesadece perşembe akşamı oldu canım
Hadi bakalim sirine :)Ben bugun ovulasyon testi yaptım çalışmalar başlıyorsa demek
insallah canim gonlunce olsun herseyBu hafta gideceğim doktoruma canim. Ben mahrum bir bölgede bulunuyorum iş dolayısıyla doktorum bana 1 bucuk saat uzaklıkta o yuzden her zaman gidemiyorum. Ama bu sefer inşallah bi engel cikmazda gidebilirz.
a aaaaa kiz sakin ol biraz eyvaahhh adamcagiz yandi valla :) birak kalsin mutfak sonra bakarsin. Uzat ayaklarini dinlen biraz hadi kiyamam sana ben kahve sut biseyler de al yanina ac tv seyret azcik.Ayyy göğüslerim oldu.kafam kadar. 3 kafa bir bedene fazla. Yaşlı nineler gibi her dakika bir yerim ağrıyor, sızlıyor. Bel ağrım çok fazla bide acayip çarpıntım oluyo. Bide ev üstüme üstüme geliyooo... Mutfak minicik, ıvır zıvır çok. Delirtiyo beni. Bi ara cinnet modundayken Allahim ya al canimi, yada bu mutfaktan kurtar dedim. Aglamaya başladım. Kocamda kızdı bana gitti. Neyse şimdi biraz sakinleştim.
Gecti gecti sakinim simdi. Hamilelik belirtilerinden cok adet belirtisi yasiyorum. Sanirim cok siddetli bir adet donemi beni bekliyor. Offff diyorum offffa aaaaa kiz sakin ol biraz eyvaahhh adamcagiz yandi valla :) birak kalsin mutfak sonra bakarsin. Uzat ayaklarini dinlen biraz hadi kiyamam sana ben kahve sut biseyler de al yanina ac tv seyret azcik.
off bilmiyorum canım normalde eşim böyle yapmazdı ama akşam nolduysa adama hem dio 3 ay ara verelim demedikmi dedim dedik ama takip edicez die yine konuşmuştuk o kadar adeti bekle gelsin sonra yumurtlamayı bekle ama adam döndü sırtını uyudu mışıl mışıl bende bağrınıp durdum bundan sonra bebek falan istemiyorum dieYani ovulasyondan bir gün önce ne istiyorsun cnm süper illa ovulasyon günü Olmalı diye birşey yok ki spermler içerde4-5 güne kadar canlı kalabiliyor hiç dert etme
Olsun ne olursa olsun mutlu bir yuvan ve anladigim kadariyla anlayisli bir esin var hepsi gececek alimallahGecti gecti sakinim simdi. Hamilelik belirtilerinden cok adet belirtisi yasiyorum. Sanirim cok siddetli bir adet donemi beni bekliyor. Offff diyorum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?