Cnm hiç Can'ını Sıkma Rabbim dilerse o tek ilişkide de bebek olur rahat ol bazı dönemler biz Kadınları bu hormonlar ele geçiriyor maalesef gerginlik hat safhaya çıkıyor.eşine yaklaşırken bebek için yaklaştığını hissettirme cnm bizler maalesef aklımızdan çıkartamıyoruz bari karşı taraf stres Olmasın benim de bat yaklaştı gerginlik başladı Rabbim biLeri daha fazla bekletmez inşallahoff bilmiyorum canım normalde eşim böyle yapmazdı ama akşam nolduysa adama hem dio 3 ay ara verelim demedikmi dedim dedik ama takip edicez die yine konuşmuştuk o kadar adeti bekle gelsin sonra yumurtlamayı bekle ama adam döndü sırtını uyudu mışıl mışıl bende bağrınıp durdum bundan sonra bebek falan istemiyorum die
Çok şükür öyle canım. Valla bu ay bu kadar ilginç belirtiye rağmen hamiş degilsem deliyim zır deliyimmmOlsun ne olursa olsun mutlu bir yuvan ve anladigim kadariyla anlayisli bir esin var hepsi gececek alimallah
Oyle deme canim sen yine de belli olmuyor ne olacagi..insallah hamilesindir bunlari da belirti olarak yazarizÇok şükür öyle canım. Valla bu ay bu kadar ilginç belirtiye rağmen hamiş degilsem deliyim zır deliyimmm
Bazi hamilelerin idrar testinde cikmayabiliyor cnm.Bende butun belirtiler var regl p.tesiydi ve hala olmadim. Testlerde negatif ne istir anlamadim
Hahaha aynen. Sinir,stres,ofke patlamasi,sebepsiz yere her yerinin agrimasi,nazlanmak,şımarmak... En belirgin belirtilerim.Oyle deme canim sen yine de belli olmuyor ne olacagi..insallah hamilesindir bunlari da belirti olarak yazariz
3 kere kan testi yaptim. Adetten 1hafta once 0.3 adetten 3 gun once 2.39 ve en son p.tesi gunu adet olmam gereken gun 2.39 yine. Suan 6.gun tik yokBazi hamilelerin idrar testinde cikmayabiliyor cnm.
Cnm kimyasal gebelik gecirmis olabilir misin acaba. Bi ara yukselmis baksana.. Sen pztsi tekrar bi kana baktir bence3 kere kan testi yaptim. Adetten 1hafta once 0.3 adetten 3 gun once 2.39 ve en son p.tesi gunu adet olmam gereken gun 2.39 yine. Suan 6.gun tik yok
Valla cnm okudugum kadariyla o kimyasallarda artma azalma vs oluyormus. Suan ne durumda arttimi azaldimi bilemiyorum ama idrarda hic cikmadi. Bide belirtiler devam ediyor. Azalma vs olmadi. Bu komyasal gebelikte bi sekilde diaari atilmiyormu bebek. Bende adette yokkiCnm kimyasal gebelik gecirmis olabilir misin acaba. Bi ara yukselmis baksana.. Sen pztsi tekrar bi kana baktir bence
Bazen deger dusukse adet olmadanda gidiyor. Tekrar olctur dememin sebebi o duruma bakilsin dusus yada artis var mi. Kimyasalsa sorun yok ztn diger ay hemen kalirsin Allahin izniyle.. İdrarda da 10 un uzerine cikinca gorursun cnm.Valla cnm okudugum kadariyla o kimyasallarda artma azalma vs oluyormus. Suan ne durumda arttimi azaldimi bilemiyorum ama idrarda hic cikmadi. Bide belirtiler devam ediyor. Azalma vs olmadi. Bu komyasal gebelikte bi sekilde diaari atilmiyormu bebek. Bende adette yokki
Kanama olmadigi icin bende ondan ihtimal vermedim kimyasala. O deger kafami kurcaladi zaten. Dedigin gibi p.tesi belli olur ya duser ya cikar. Hayirlisi olsun cnm sagolBazen deger dusukse adet olmadanda gidiyor. Tekrar olctur dememin sebebi o duruma bakilsin dusus yada artis var mi. Kimyasalsa sorun yok ztn diger ay hemen kalirsin Allahin izniyle.. İdrarda da 10 un uzerine cikinca gorursun cnm.
İnsallah hayirlisi olsun bize de haber ver olur muKanama olmadigi icin bende ondan ihtimal vermedim kimyasala. O deger kafami kurcaladi zaten. Dedigin gibi p.tesi belli olur ya duser ya cikar. Hayirlisi olsun cnm sagol
Yazmassam bilki kafama skmisimdirİnsallah hayirlisi olsun bize de haber ver olur mu
Yok yok sen gel biz bak burda bir suru deli dolasip duruyoz hep birlikte sen de bize katilirsinYazmassam bilki kafama skmisimdir
Beeeeen :) ama seni umitlendirmek istemiyorum hic korkuyorum resmen ayni tarif ettigin sey bende oldu..Kizlar bisey sorucam ya gercekten benim bu ay şöyle bir durumum var gobek deliginin alt kisminda sabit bi yerde degil ama bir agri saplaniyor geciyor bazen agri, bazen acima gibi, bazen kramp gibi,batma gibi bazen. Yani tam olarak neresinin agridiginida anlayamiyorum. 2 gundur bu tanimlayamadigim agri var. Boyle bisey yasayan var mi?
Ayyy canim cidden mi ya?? Ama boyle kasık ağrısı gibi bazen değil, gaz sancısı gibi ama değil kramp gibi bir sagda bi solda bir ortada ayyy beni benden aliyor bu tarifsiz sey :)Beeeeen :) ama seni umitlendirmek istemiyorum hic korkuyorum resmen ayni tarif ettigin sey bende oldu..
Ay suan sevinmek istiyorum ama sonra uzulmeyelim diyorum sanirim ben de sapittimAyyy canim cidden mi ya?? Ama boyle kasık ağrısı gibi bazen değil, gaz sancısı gibi ama değil kramp gibi bir sagda bi solda bir ortada ayyy beni benden aliyor bu tarifsiz sey :)
Sevinelim yaaa hayal etmesi bile güzel. Geldiyse bebecik başım gözüm üstüne, yok gelmediyse gelene kadar umutla beklicem. Rabbimin yazdığına razıyım çok şükür.Ay suan sevinmek istiyorum ama sonra uzulmeyelim diyorum sanirim ben de sapittim
O zamaaannn heeyyooo insallah bebis vardir annesiiiiiSevinelim yaaa hayal etmesi bile güzel. Geldiyse bebecik başım gözüm üstüne, yok gelmediyse gelene kadar umutla beklicem. Rabbimin yazdığına razıyım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?