Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cnm hiç Can'ını Sıkma Rabbim dilerse o tek ilişkide de bebek olur rahat ol bazı dönemler biz Kadınları bu hormonlar ele geçiriyor maalesef gerginlik hat safhaya çıkıyor.eşine yaklaşırken bebek için yaklaştığını hissettirme cnm bizler maalesef aklımızdan çıkartamıyoruz bari karşı taraf stres Olmasın benim de bat yaklaştı gerginlik başladı Rabbim biLeri daha fazla bekletmez inşallah

Bende butun belirtiler var regl p.tesiydi ve hala olmadim. Testlerde negatif ne istir anlamadim

Cnm kimyasal gebelik gecirmis olabilir misin acaba. Bi ara yukselmis baksana.. Sen pztsi tekrar bi kana baktir bence
Valla cnm okudugum kadariyla o kimyasallarda artma azalma vs oluyormus. Suan ne durumda arttimi azaldimi bilemiyorum ama idrarda hic cikmadi. Bide belirtiler devam ediyor. Azalma vs olmadi. Bu komyasal gebelikte bi sekilde diaari atilmiyormu bebek. Bende adette yokki

Bazen deger dusukse adet olmadanda gidiyor. Tekrar olctur dememin sebebi o duruma bakilsin dusus yada artis var mi. Kimyasalsa sorun yok ztn diger ay hemen kalirsin Allahin izniyle.. İdrarda da 10 un uzerine cikinca gorursun cnm.

Bazen deger dusukse adet olmadanda gidiyor. Tekrar olctur dememin sebebi o duruma bakilsin dusus yada artis var mi. Kimyasalsa sorun yok ztn diger ay hemen kalirsin Allahin izniyle.. İdrarda da 10 un uzerine cikinca gorursun cnm.
Kanama olmadigi icin bende ondan ihtimal vermedim kimyasala. O deger kafami kurcaladi zaten. Dedigin gibi p.tesi belli olur ya duser ya cikar. Hayirlisi olsun cnm sagol

Kizlar bisey sorucam ya gercekten benim bu ay şöyle bir durumum var gobek deliginin alt kisminda sabit bi yerde degil ama bir agri saplaniyor geciyor bazen agri, bazen acima gibi, bazen kramp gibi,batma gibi bazen. Yani tam olarak neresinin agridiginida anlayamiyorum. 2 gundur bu tanimlayamadigim agri var. Boyle bisey yasayan var mi?

Beeeeen :) ama seni umitlendirmek istemiyorum hic korkuyorum resmen ayni tarif ettigin sey bende oldu..

Beeeeen :) ama seni umitlendirmek istemiyorum hic korkuyorum resmen ayni tarif ettigin sey bende oldu..
Ayyy canim cidden mi ya?? Ama boyle kasık ağrısı gibi bazen değil, gaz sancısı gibi ama değil kramp gibi bir sagda bi solda bir ortada ayyy beni benden aliyor bu tarifsiz sey :)

Ayyy canim cidden mi ya?? Ama boyle kasık ağrısı gibi bazen değil, gaz sancısı gibi ama değil kramp gibi bir sagda bi solda bir ortada ayyy beni benden aliyor bu tarifsiz sey :)
Ay suan sevinmek istiyorum ama sonra uzulmeyelim diyorum sanirim ben de sapittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…