Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cnm 4 gun gecti adetim test yaptim yine sabah ama negatif. Bu ayda yok :) ama nedense alistim uzulmuyorum demek ki hayirlisi bu ay degilmis cnm . Sende durumlar nasil insallah hayirli haberler vardir
Canim hayirlisi olsun hakkimizda. Ben daha 2 gun oldu geleli regile 3 gun var bu ay hic zannetmem :)

Selam arkadaşlar,
Eşiniz yanınızda inan bunun kıymetini bilin... Buay iş nedeniyle iyice uzaktık birbirimize, bazen isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ama bazende ağlama krizlerine tutluyorum...allaha isyan etmemeye çalışıyorum. Güzel günlerin geleceğini hayal ediyorum ve inş biraraya geleceğimiz günü iple çekiyorum...her namazda dua ediyorum. İnş bir bebişim gelir ve beni bu yalnızlığımdan kurtarır...buay ne adet tarihime nede yum tarihime bakabildim. Çünkü zaten ancak eşim geldiğinde oldu. Allah kimseyi annesinden babasından kardeşinden eşinden kısacası sevdiklerinden ayrı bırakmasın...kusura bakmayın kızlar içimi dökmek istedim biraz...

Dün geceden beri şu şarkıyı dinleyip ağladım.
Öyle uzakki yerim uzakları aşıyor
Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor
Yaherşeyim ya hiçim
Sorma dünya nebiçim
Bir kördüğüm ki içim
Çözdükçe dolanıyor...

Yarın öğleden sonra eşim gelicek 2 günlüüne inş toparlanırım canlar...

Ayy canım benim Allah başka ayrılıklar vemesin. Ileride bugünlerinizin intikamini guzel gunlerle alirsin inşallah. Benim ablam kibrista yaşıyor 3 yaşına girmek üzere bir kizi var 32 yaşındayım hayatimda ilk defa onu özlüyorum, aklima gelince cocuk gibi agliyorum. Özlem cok zor ama bir araya geldiginizde birbirinizi ozlediginiz icin daha guzel gecirirsiniz zamani, birbirinizin kiymetini ozledikce daha cok anlarsiniz. Uzme kendini. Kisa zamanda ayni cati altinda sen esin ve yavrun birlikte guzel gunler gecirirsiniz inşallah. Yalniz degilsin unutma.

Ayy kuzum benım sakın ısyan etme bol dua et eşın sagsalım gelsın. inş bı bebışın olur . bnde memleketteydım 1 aydır yenı evime eşime kavuştum . Senı ıyı anlıyorum ınş saglıkla hayırlısı ıle bebışlerımz olur onlarla avunur Allah buyuk dua et sabır et . Şuan bence sınanıyorsun bı sınavdasın ısyan etme lutfen bız varız

Tamamdir. Sen nasilsin bu arada neler yapiyorsun
Canım biraz gerginim, biliyosun biz hep ovülasyon günlerini kaçırıyoruz, bu ay çok umutluyum kaçırmıycaZ.. Bir de kpss stresi, mayısa aldılar bizim sınavı bi hazırlık ona çalışıyorum işte.. Sen nasıl oldun asıl

kıyamam canım yaa ama bak yarın geliyormuş eşin hasret bitiyo ne güzel eşin gelince herşeyi unutursun bende ailemden uzağım 7 sene olucak evleneli ama hala onlardan ayrılırken ağlarım çok zor gerçekten

Biliyorum canım siZler varsınız burada hiç tanımadığım ama heran destek veren...özlem evet aşkı taze tutuyor ama bisüre sonra bıkkınlık geliyor. Yazın 3 ay beraberdik, şimdi dönem açıkdı. Şimdi yine sudan çıkmış balığa döndüm. Allah daha büyük dertler vermesin ama inanın çok zor... O tünelin sonundaki ışığı ah bi görsem işte o gün benim bayramım olacak...

İyiki sizler varsınız, keşke aynı şehirlerde olup görüşebilseydik... O kadar sabrettim inş bunun sonu güzel olur. Herkes evladına kavuşur. Hayatta bişeylere eşinizle göğüs germekle, ayrı gayrı göğüs germek çok farklı ahh aynen buda bizim sınavımız...inş bu da geçer ve geçmişte kalır...

kıyamam canım yaa ama bak yarın geliyormuş eşin hasret bitiyo ne güzel eşin gelince herşeyi unutursun bende ailemden uzağım 7 sene olucak evleneli ama hala onlardan ayrılırken ağlarım çok zor gerçekten
Canım eşin yanındayken yalnız değilsindir inanki ama birde tek olmak bi kat daha zor... Keşke herkes ailesinin yanında olabilse... Kimse ayrı kalmasa...

Bende çok ısterdım aynı sehırde olmayı canım benım kesınlıkle üzme kendını sakın sabretcez bunlarda geçecek bekleyecegız doğru zamanı :) Bak yarına güzel kokular sür güzel güzzel giyin eşini bekle gülen gözlerın ıle .. Canım rabbım ol derse bızım yumuetlama günü ovu akıbımız ateş ölcmemız boşa . Sankı önceden annelerımız bunumu yapıyordu bence hayırlı bı zamanı vardın kesınlıkle

Canim benim tabiki goreceksiniz. Gec olsunda hic güç olmasin inşallah. Zordur eminim cok zordur ama dedim ya Allah tasiyamayacagimiz yukler vermesin. Gonul ayriligi yaşatmasın. Hadi toparlan. Yarin guzel bir gun olsun sizin icin.

Tamam canım süslenicem, dört gözle yolunu bekleyeceğim. Allahtan pazartesi salı dersim yok, okula 1-2 saat uğrasam yeter heralde bakalım. Senin dediğin gibi allah doğru zamanı biliyordur. Allah razı olsun sizden iyi geldi içimi dökmek...

Her zaman bız burdayız canım arkadasın dostun olarak . Kesınlıkle sıkma canını lütfen süslen tadını çıkart eşlerımızde gerılıyor onlarda üzülüyor yoksa ...

Canim benim tabiki goreceksiniz. Gec olsunda hic güç olmasin inşallah. Zordur eminim cok zordur ama dedim ya Allah tasiyamayacagimiz yukler vermesin. Gonul ayriligi yaşatmasın. Hadi toparlan. Yarin guzel bir gun olsun sizin icin.
Amin gönül ayrılığı yaşamayalım o eminim ki daha zordur...allahın var bir bildiği, geçen sene ankarada kadro kadro diye ölüyordum. Şimdi iyiki olmamış diyorum çünkü eşim istanbulda şimdiki işinden çok çok daha iyi biyere terfi etti...inş ist yada hayırlı yer neresiysd orası olur bizim için...allah razı oldun senden de cnm...tahmini aynıydı seninle sat ve bat tarihlerimiz sanırım tatlım...hakkımızda hayırlısı olsun.

Aa seninli gelmiş cnm bişi kalmamış herşey mümkündür oyğzden hakkımızda hayırlıso olsun. Baya kaldın sanırım memlekette? Ama doping olmuştur sana
1 ay kaldım canım evet . hakkımızda hayırlısı olsun tatlım hep ınş hayırlı saglıklı bebışlerımız olsun ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…