Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

kıyamam canım yaa ama bak yarın geliyormuş eşin hasret bitiyo ne güzel eşin gelince herşeyi unutursun bende ailemden uzağım 7 sene olucak evleneli ama hala onlardan ayrılırken ağlarım çok zor gerçekten
Arkadaslar Allah sabir versin sizlere cok zordur eminimki sevdiklerinden ayri kalmak.. Ama en azindan biliyorsunuz ki saglikli ve kavusacaksiniz. Allah sevdiklerinizin acisini yasatmasin size. Elbette gececek bu gunler. Sabredin nolursa olsun.. Mukafati yakindir.. Benim annem yok o yuzden cok iyi anliyorum ozlem nedir ayrilik nedir.. Birbirinizin kiymetini bilin saglik dileyin uzakliklar hep gecici.. İnsallah en kisa zamanda hepiniz kavusursunuz..

Canım ağlattın beni çok şükür sağlıklılar hakkısın, eminim insanlar ne büyük dertler yaşıyırlar. En önemli şey sağlık ve huzur... Yüreğin kadar güzelsin sen eminimki inş allah sana en güzel mükafatı anneliği tattıracak, tatlı tatlı bebişlerin olucak inş cnm:) allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Kizlar ben ov. testine basladim bugun.
Ilk defa bugun yaptim. Tam koyu oluncami yumurtlama zamani olucak?

Eklentiler

• 20151017_172210_HDR-1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar ben ov. testine basladim bugun.
Ilk defa bugun yaptim. Tam koyu oluncami yumurtlama zamani olucak?
Evet canım. Sabah ilk idrarla yapma. Akşam geç saatlerdede yapma. Yapmadan önce sıvı alımını durdur en az 4 saat idrar yapmamış olman lazım. T çizgisi c den daha koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı. Bu şekilde çıktığında lh (hormonu) pik yapmış yani en yüksek seviyeye çıkmış demektir. Yumurtan çatlamaya hazırlanıyor diye uyarıyor seni.24-36 saat içinde yumurtan çatlıyor ve 24 saat yumurtan döllenme için bekliyor.

4 saat idrar yapmamak cok zor olucak benim icin sanirim malum havalarda soguyunca normal zamandan daha fazla wc yoluna dusuyorumda:)

4 saat idrar yapmamak cok zor olucak benim icin sanirim malum havalarda soguyunca normal zamandan daha fazla wc yoluna dusuyorumda:)
Haklısın canım yani tam olarak uymasanda dikkat etmeye calışki test seni yanıltmasın. Sıkışık ol en azından bide meyve suyu içersen yanıltabiliyormuş sanırım. İnşallah faydası olur ve hamile kalırsın.

Meyve suyuyla aram yok pek Allahtan. Elimden geldigi kadariyla dikkat etmeye calisicam bakalim. Insallah canim isteyen bekleyen herkez hamile kalır

Kizlar benim bat bugun ama adetlerim normalde düzensizdir.korunmayi biraktigimizdan beri tamamen düzensizLesti.son 4 ay 29-30-34-22 şeklinde.telefondaki uygulama da bunlari göz onu de bulundururak 18 ekim i bat olarak gösterdi ama cumaya kadar bekliycem ben.gelmezse test yapar yazarim artik.

Bu arada benim adet belietileri ile hissedilen hamilelik belirtileri ayni.bulanti ve akinti var gogus ve kasik hassasiyeti yok.

Canim yumurtlama gununu biliyorsan yumurtlama catladiktan sonra yaklasik 11-15gun icinde regl olursun. Belirtilerinde varmış hadi hayırlısı. İnşallah regl olmazsin.

Haydi bakalim senden de bir surpriz bebek gelir insallaahh :)

Canim yumurtlama gununu biliyorsan yumurtlama catladiktan sonra yaklasik 11-15gun icinde regl olursun. Belirtilerinde varmış hadi hayırlısı. İnşallah regl olmazsin.
Sorma canim zaten derdim de yumurtlama surekli takipteyim ama 2 aydir yumurtlama akintisi ve belirtileri ile karsilasamadim.bakalim artik olmadi ovulasyon testi alirim.amin insallah olmam.

Sorma canim zaten derdim de yumurtlama surekli takipteyim ama 2 aydir yumurtlama akintisi ve belirtileri ile karsilasamadim.bakalim artik olmadi ovulasyon testi alirim.amin insallah olmam.
Test çok yardımcı oluyor canım. Bir süre sonra alışıyorsun zaten kendinde anlamaya başlıyorsun. Gittigidiyordan uygun fiyata toplu paket alabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Haydi bakalim senden de bir surpriz bebek gelir insallaahh :)
Ilk aylar cok stres yapiyordum da simdi hayirlisiysa vakti ve zamani gelmişse olur insallah diyorum.4.ayimdayim cok olmadi ama insan merak ediyor yine de.

Ilk aylar cok stres yapiyordum da simdi hayirlisiysa vakti ve zamani gelmişse olur insallah diyorum.4.ayimdayim cok olmadi ama insan merak ediyor yine de.
Evet tatlim. Zaman gectikce alisiyor insan. Ama adet zamani yaklastikca yine de acaba diyorsun :)

Test çok yardımcı oluyor canım. Bir süre sonra alışıyorsun zaten kendinde anlamaya başlıyorsun. Gittigidiyordan uygun fiyata toplu paket alabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Inanir misin gg da sepete ekledim adres bölumunu yazarken vazgectim.kendimi dinlemeyeyim dedim.iyice stres yaparim.sugun mu ilşki bugun mu iliski derken..bakalim belki önumuzdeki aylarda alirim

Canim var mi durumunda bir gelisme?regl mi bebek mi

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese bende bugün 1 gün önce regl oldum Haziran'dan beri siklusum karmançorman ya bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili neden böyle oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…