Selam arkadaşlar,
Eşiniz yanınızda inan bunun kıymetini bilin... Buay iş nedeniyle iyice uzaktık birbirimize, bazen isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ama bazende ağlama krizlerine tutluyorum...allaha isyan etmemeye çalışıyorum. Güzel günlerin geleceğini hayal ediyorum ve inş biraraya geleceğimiz günü iple çekiyorum...her namazda dua ediyorum. İnş bir bebişim gelir ve beni bu yalnızlığımdan kurtarır...buay ne adet tarihime nede yum tarihime bakabildim. Çünkü zaten ancak eşim geldiğinde oldu. Allah kimseyi annesinden babasından kardeşinden eşinden kısacası sevdiklerinden ayrı bırakmasın...kusura bakmayın kızlar içimi dökmek istedim biraz...
Dün geceden beri şu şarkıyı dinleyip ağladım.
Öyle uzakki yerim uzakları aşıyor
Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor
Yaherşeyim ya hiçim
Sorma dünya nebiçim
Bir kördüğüm ki içim
Çözdükçe dolanıyor...
Yarın öğleden sonra eşim gelicek 2 günlüüne inş toparlanırım canlar...
Ayy canım benim Allah başka ayrılıklar vemesin. Ileride bugünlerinizin intikamini guzel gunlerle alirsin inşallah. Benim ablam kibrista yaşıyor 3 yaşına girmek üzere bir kizi var 32 yaşındayım hayatimda ilk defa onu özlüyorum, aklima gelince cocuk gibi agliyorum. Özlem cok zor ama bir araya geldiginizde birbirinizi ozlediginiz icin daha guzel gecirirsiniz zamani, birbirinizin kiymetini ozledikce daha cok anlarsiniz. Uzme kendini. Kisa zamanda ayni cati altinda sen esin ve yavrun birlikte guzel gunler gecirirsiniz inşallah. Yalniz degilsin unutma.
Ayy kuzum benım sakın ısyan etme bol dua et eşın sagsalım gelsın. inş bı bebışın olur . bnde memleketteydım 1 aydır yenı evime eşime kavuştum . Senı ıyı anlıyorum ınş saglıkla hayırlısı ıle bebışlerımz olur onlarla avunur Allah buyuk dua et sabır et . Şuan bence sınanıyorsun bı sınavdasın ısyan etme lutfen bız varız
Arkadaslar Allah sabir versin sizlere cok zordur eminimki sevdiklerinden ayri kalmak.. Ama en azindan biliyorsunuz ki saglikli ve kavusacaksiniz. Allah sevdiklerinizin acisini yasatmasin size. Elbette gececek bu gunler. Sabredin nolursa olsun.. Mukafati yakindir.. Benim annem yok o yuzden cok iyi anliyorum ozlem nedir ayrilik nedir.. Birbirinizin kiymetini bilin saglik dileyin uzakliklar hep gecici.. İnsallah en kisa zamanda hepiniz kavusursunuz..kıyamam canım yaa ama bak yarın geliyormuş eşin hasret bitiyo ne güzel eşin gelince herşeyi unutursun bende ailemden uzağım 7 sene olucak evleneli ama hala onlardan ayrılırken ağlarım çok zor gerçekten
Canım ağlattın beniArkadaslar Allah sabir versin sizlere cok zordur eminimki sevdiklerinden ayri kalmak.. Ama en azindan biliyorsunuz ki saglikli ve kavusacaksiniz. Allah sevdiklerinizin acisini yasatmasin size. Elbette gececek bu gunler. Sabredin nolursa olsun.. Mukafati yakindir.. Benim annem yok o yuzden cok iyi anliyorum ozlem nedir ayrilik nedir.. Birbirinizin kiymetini bilin saglik dileyin uzakliklar hep gecici.. İnsallah en kisa zamanda hepiniz kavusursunuz..
Evet canım. Sabah ilk idrarla yapma. Akşam geç saatlerdede yapma. Yapmadan önce sıvı alımını durdur en az 4 saat idrar yapmamış olman lazım. T çizgisi c den daha koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı. Bu şekilde çıktığında lh (hormonu) pik yapmış yani en yüksek seviyeye çıkmış demektir. Yumurtan çatlamaya hazırlanıyor diye uyarıyor seni.24-36 saat içinde yumurtan çatlıyor ve 24 saat yumurtan döllenme için bekliyor.Kizlar ben ov. testine basladim bugun.
Ilk defa bugun yaptim. Tam koyu oluncami yumurtlama zamani olucak?
4 saat idrar yapmamak cok zor olucak benim icin sanirimEvet canım. Sabah ilk idrarla yapma. Akşam geç saatlerdede yapmyolunıvı alımını durdur en az 4 saat idrar yapmamış olman lazım. T çizgisi c den daha koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı. Bu şekilde çıktığında lh (hormonu) pik yapmış yani en yüksek seviyeye çıkmış demektir. Yumurtan çatlamaya hazırlanıyor diye uyarıyor seni.24-36 saat içinde yumurtan çatlıyor ve 24 saat yumurtan döllenme için bekliyor.
Haklısın canım yani tam olarak uymasanda dikkat etmeye calışki test seni yanıltmasın. Sıkışık ol en azından bide meyve suyu içersen yanıltabiliyormuş sanırım. İnşallah faydası olur ve hamile kalırsın.4 saat idrar yapmamak cok zor olucak benim icin sanirimmalum havalarda soguyunca normal zamandan daha fazla wc yoluna dusuyorumda:)
Meyve suyuyla aram yok pek Allahtan. Elimden geldigi kadariyla dikkat etmeye calisicam bakalim. Insallah canim isteyen bekleyen herkez hamile kalırHaklısın canım yani tamymasanda dikkat etmeye calışki test seni yanıltmasın. Sıkışık ol en azından bide meyve suyu içersen yanıltabiliyormuş sanırım. İnşallah faydası olur ve hamile kalırsın.
Canim yumurtlama gununu biliyorsan yumurtlama catladiktan sonra yaklasik 11-15gun icinde regl olursun. Belirtilerinde varmış hadi hayırlısı. İnşallah regl olmazsin.Kizlar benim bat bugun ama adetlerim normalde düzensizdir.korunmayi biraktigimizdan beri tamamen düzensizLesti.son 4 ay 29-30-34-22 şeklinde.telefondaki uygulama da bunlari göz onu de bulundururak 18 ekim i bat olarak gösterdi ama cumaya kadar bekliycem ben.gelmezse test yapar yazarim artik.
Haydi bakalim senden de bir surpriz bebek gelir insallaahh :)Kizlar benim bat bugun ama adetlerim normalde düzensizdir.korunmayi biraktigimizdan beri tamamen düzensizLesti.son 4 ay 29-30-34-22 şeklinde.telefondaki uygulama da bunlari göz onu de bulundururak 18 ekim i bat olarak gösterdi ama cumaya kadar bekliycem ben.gelmezse test yapar yazarim artik.
Sorma canim zaten derdim de yumurtlama surekli takipteyim ama 2 aydir yumurtlama akintisi ve belirtileri ile karsilasamadim.bakalim artik olmadi ovulasyon testi alirim.amin insallah olmam.Canim yumurtlama gununu biliyorsan yumurtlama catladiktan sonra yaklasik 11-15gun icinde regl olursun. Belirtilerinde varmış hadi hayırlısı. İnşallah regl olmazsin.
Test çok yardımcı oluyor canım. Bir süre sonra alışıyorsun zaten kendinde anlamaya başlıyorsun. Gittigidiyordan uygun fiyata toplu paket alabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Sorma canim zaten derdim de yumurtlama surekli takipteyim ama 2 aydir yumurtlama akintisi ve belirtileri ile karsilasamadim.bakalim artik olmadi ovulasyon testi alirim.amin insallah olmam.
Ilk aylar cok stres yapiyordum da simdi hayirlisiysa vakti ve zamani gelmişse olur insallah diyorum.4.ayimdayim cok olmadi ama insan merak ediyor yine de.Haydi bakalim senden de bir surpriz bebek gelir insallaahh :)
Evet tatlim. Zaman gectikce alisiyor insan. Ama adet zamani yaklastikca yine de acaba diyorsun :)Ilk aylar cok stres yapiyordum da simdi hayirlisiysa vakti ve zamani gelmişse olur insallah diyorum.4.ayimdayim cok olmadi ama insan merak ediyor yine de.
Inanir misin gg da sepete ekledim adres bölumunu yazarken vazgectim.kendimi dinlemeyeyim dedim.iyice stres yaparim.sugun mu ilşki bugun mu iliski derken..bakalim belki önumuzdeki aylarda alirimTest çok yardımcı oluyor canım. Bir süre sonra alışıyorsun zaten kendinde anlamaya başlıyorsun. Gittigidiyordan uygun fiyata toplu paket alabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Haklisin cnim..Evet tatlim. Zaman gectikce alisiyor insan. Ama adet zamani yaklastikca yine de acaba diyorsun :)
Canim var mi durumunda bir gelisme?regl mi bebek miBenim iyice kafam karisti ya gecen ay 28 gunde oldum yani dun olmam gerekiyodu ama normalde periyodum 30 oluyor o zamanda yarin olmam gerekiyor fakat ben bu ay gec yumurtladim sanirim bugun yumurtlamamin 9. Gunu fakat p.tesi ve sali adet sancisiyla uyandim normalde ben o sanciyi cektigim an adet oluyodum testlerde negatif simdi benim adet gunum ne zaman :) ve su an hic ama hic adet olucak gibi degilim kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?