Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
merhabalar
yaklaşık11gündür adet olmuyorum adet gecikmesinin ikinci günü test yaptırdım hamilelik yok dendi birde önceden 0.13gibi yken şimdi 0 koca bir sıfır dendi.
ama adet olamıorum adetten önce akıntım sol kasıkta batmalar seyirmeler vardı .. gaz var sabah ağızada kuruluk var. yardım edin bazen sol tarafıma yatamıorum. salı yada çarşamba test yaptım belli belirsiz bi çizgi belirdi.
ama o kan testinden öncede görüdüğüm çizgi gibiydi . adet olamıorum.. bugunde açık kahverengi akıntım vardı çok açık kahverengi sarıya kaçıo biraz. lütfrn kan testi nekadr doğrudur adet gecikmesinin ikinci günü negatif sonuç alıp bir hafta sonra veya daha sonra pozitif sonuç alan varmı?
nekadar sürede bu sonucu aldınız? yanılma payı varmı ?
lütfen yardım edin çıldırcam adet olamıorum adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girior amayok ...
bugünde bi mide bulantısı var..

(testin beklemiş hali bu . ben bu çizgiyi ikinci dakikada gördüm sonra lazm olur diye sakladım .dün çektim resmi. salı günü yapmıştım testi.)

valla cnm.burda hamilelik var gorunuyor acaba kan testini cok mu erken yaptirdun net bilgi verebilirsen yorum yapalim.

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese bende bugün 1 gün önce regl oldum Haziran'dan beri siklusum karmançorman ya bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili neden böyle oldu ki
Gunaydin cnm. Nasil mesala net tarih verebilir misin tatlim.

genelde düzenli bitek evliliğimin ilk ayı geç gelmişti. ama bu kadr geçte değildi hani en fZla iki gün geç gelmişti
Testi tekrarlama sansin varsa tekrar baska bir test yapar misin cnm. Cizgin koyulasiyorsa kesin hamilesin. Ama istersen pztsi kan ver tekrar degerde yukselis varsa zaten sorun yok. Insallah hayirlisi olur. Ama hamile degilsen kist agrisi yada usutmus de olabilirsin cnm. Doktora gorunmende fayda var.

saol cnmda eşim bıktı artık test almaya bu ay daha fazla almayalım bidaki ay alırız diyo bend tamam diyorum. napim mecbur tekrar kan testi yaptrcam

Ilk aylar cok stres yapiyordum da simdi hayirlisiysa vakti ve zamani geolmadir insallah diyorum.4.ayimdayim cok olmadi ama insan merak ediyor yine de.
Gunaydin canim. Bende 4. aydayim beklemedeyim. Bende ilk basta bikerede olur saniyodum taaki burada yazilanlari okuyup ve her ay kirmizi karti gorene kadar. Ben kendiligimden yumurtlama zamanimi anlayamiyorum akintimdan vs. O yuzden bu ayda ov. testi aldim birde boyle takip edicem bakalim. En azindan yumurtlama donemine girdigimde vucudum nasil bir degisiklik bir degisiklik gostericek onu merak ediyorum. Cok uygun fiyata siparis verdim bende. 20 adet ov. 6 adet gebelik testi 20 lira kargo dahil.
Ama dedigin gibide ne kadar testte yapsak ugrassakta rabbim ol demedikten sonra hersey bos. Her hayirlisi, bu ayda zamani değilmiş demekten baska elden birsey gelmez.
Rabbim herseyin hayirlisini iyisini nasip eder. Hernekadar vardir bundada bi hayir diyip uzulmemek gerekirsede kadinlik hormonlarimiz ve cocuk ozlemimiz yine de icimizi acitiyor.

nerden aldın canım bende almak istiyorım en azından eşime yük olmam fiyatı gayet uygunmuş

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese bende bugün 1 gün önce regl oldum Haziran'dan beri siklusum karmançorman ya bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili neden böyle oldu ki
Canim 1-2 gun oynamalar duzensizlik olarak kabul edilmiyormus doktor bana oyle demisti.

hayirlisini dile cnm. Zamani gelince olacak an onemlisi saglik takip edemiyorsan bir ay gun asiri iliski de deneyebilirsin

Gunaydin cnm. Nasil mesala net tarih verebilir misin tatlim.
şöyle söyliim canım normalde 28 gün siklusum vede hiç şaşmazdı ama
mayıs 27gn 16mayıs
haziran 26gün 11haz
temmuz 28 gün 9 tem
ağust 30gün 8ağust
eylül gebydim 5inde olması lazımdı
21 eylül kanamam başladı
ekim 27gün 18 ekim
hani hep derler gebe kalmadan tekler falan diyede ona yormuştum ama böylemi gidecek hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…