- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
hesapladim cnm gayet normal kanamandan sobraki surede saat gibi masallahşöyle söyliim canım normalde 28 gün siklusum vede hiç şaşmazdı ama
mayıs 27gn 16mayıs
haziran 26gün 11haz
temmuz 28 gün 9 tem
ağust 30gün 8ağust
eylül gebydim 5inde olması lazımdı
21 eylül kanamam başladı
ekim 27gün 18 ekim
hani hep derler gebe kalmadan tekler falan diyede ona yormuştum ama böylemi gidecek hiç anlamadım
evet bende öyle duymuştum hadi dicem korunmayı bıraktık diyede zaten 14aydır korunmuyoruz 5 aydır böyle 13-14 senedir 28günü şaşmamıştı ne biliim işteCanim 1-2 gun oynamalar duzensizlik olarak kabul edilmiyormus doktor bana oyle demisti.
Ay gece delirdim uyuyamadım ya. Allahım ateş basıyor ama nasıl bir sıcaklık sırtım özellikle. Sağa dön, sola dön. Göğüslerime bıçak saplaniyor sanki. Benim neyim var kızlar???
bnmde aynısı oluo hamilelik belirttisi diyebiliorumAy gece delirdim uyuyamadım ya. Allahım ateş basıyor ama nasıl bir sıcaklık sırtım özellikle. Sağa dön, sola dön. Göğüslerime bıçak saplaniyor sanki. Benim neyim var kızlar???
Ayy ama gorsen beni bi ateş basıyor. Bir titreme tutuyor. Yatagin icinde sicak soguk olup nezle olmadigima şükrediyorum. Kocam atacakti beni yataktan.
Allah iyiliğini versin kız ne güldüm ben garanti veriyorum diyorsun hehesapladim cnm gayet normal kanamandan sobraki surede saat gibi masallahsimdi sen onikinci gun dahil olmak uzere bir hafta boyunca (en kotu ihtimal yani)gun asiri iliski yapin kesin olacak beni de gel bul burda
aynen bazen donuorum bazen yanıyorumAyy ama gorsen beni bi ateş basıyor. Bir titreme tutuyor. Yatagin icinde sicak soguk olup nezle olmadigima şükrediyorum. Kocam atacakti beni yataktan.
bnmde aynısı oluo hamilelik belirttisi diyebiliorum
inşallah cnm yaaAyy Allah'ım inşallah öyledir. Değilse de hemen bu durumdan kurtulmak istiyorum çünkü hastalik hastasi oldugumu dusunmeye başlıcam
Allah iyiliğini versin kız ne güldüm ben garanti veriyorum diyorsun hesenden çok iyi esnaf olur he kız 14 aydır korunmuyoz işte tam senesinde hamile kaldım oda gelişmedi bilmiom hiç ümidim kalmadı kendimden
Ümidini hiç kaybetme canım. Ümit her zaman var bir kere olmuş yine olacak Allahin izniyle.Allah iyiliğini versin kız ne güldüm ben garanti veriyorum diyorsun hesenden çok iyi esnaf olur he kız 14 aydır korunmuyoz işte tam senesinde hamile kaldım oda gelişmedi bilmiom hiç ümidim kalmadı kendimden
Aaaaa ne demistik amaaaa olmuyor boyle bakAyy Allah'ım inşallah öyledir. Değilse de hemen bu durumdan kurtulmak istiyorum çünkü hastalik hastasi oldugumu dusunmeye başlıcam
ağustostada 10.gün 17ağust
Inan bisey anlamadim suan bunlar ne kuzumağustostada 10.gün 17ağust
18.gün 25 ağust
20.gün 27 ağust ilişki oldu bence geç yumurtluom
hamile kaldığım ayki ilişki tarihleri beybiiiInan bisey anlamadim suan bunlar ne kuzum
Aaaaa ne demistik amaaaa olmuyor boyle bak
aynen canım hayali bile çoooooooooooook güzel ya çin takvimi doğrumu acaba banada erkek diyodu önümüzdeki 2ayda kız diyoValla ben artık var mi yok mu diye dusunmeyi biraktim. Kafamda surekli kocama nasil surpriz yaparim planlari falan kuruyorum. Cin takviminde erkek diyor cinsiyetine. 4 temmuz dgm tarihi diyor. Hastane arastiriyorum dogum icin falan. Hayalini bile seviyorum yavrumun. Olmazsa da uzulmicem. Sonucta birgun olacak er yada gec nasibimizde varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?