- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
allah nasip etmiyceği şeyin hayalini kurdurmazmış .. inşallah nasip olurValla ben artık var mi yok mu diye dusunmeyi biraktim. Kafamda surekli kocama nasil surpriz yaparim planlari falan kuruyorum. Cin takviminde erkek diyor cinsiyetine. 4 temmuz dgm tarihi diyor. Hastane arastiriyorum dogum icin falan. Hayalini bile seviyorum yavrumun. Olmazsa da uzulmicem. Sonucta birgun olacak er yada gec nasibimizde varsa.
aya göre değişio ama bnm arkadaşa kız demişti cinsiyeti kız çıktıaynen canım hayali bile çoooooooooooook güzel ya çin takvimi doğrumu acaba banada erkek diyodu önümüzdeki 2ayda kız diyo
Tutuyor diyorlar ama hiç bilmiyorum canım.aynen canım hayali bile çoooooooooooook güzel ya çin takvimi doğrumu acaba banada erkek diyodu önümüzdeki 2ayda kız diyo
aya göre değişio ama bnm arkadaşa kız demişti cinsiyeti kız çıktı
kızlar buna göre gebelik planlayanlar var ya helal olsun valla tutturabiliyorlarsa ben kendi adıma pırt diye hamile kalamadığım için şaşıyorumTutuyor diyorlar ama hiç bilmiyorum canım.
tutuo kuzum . bide bize tutsa o :) kız erkek fark etmez yeterkş tutsunkızlar buna göre gebelik planlayanlar var ya helal olsun valla tutturabiliyorlarsa ben kendi adıma pırt diye hamile kalamadığım için şaşıyorum
Aynen idolüm o hamişler. Tek ilişkiyle ilk denemede belirti yaşamayan hamilelere hayranım.kızlar buna göre gebelik planlayanlar var ya helal olsun valla tutturabiliyorlarsa ben kendi adıma pırt diye hamile kalamadığım için şaşıyorum
bnde oviye hiç bakmıom o akıntım var ya bndede var akıntıEylemeylemce _Turk-loqumu_ Allah sonumuzu hayır etsin ama buda bi gerçek birşeyin üstüne ne kadar çok düşersen okadar olmuyo ben artık olmuyo ya tedaviye başlarız tatil dönüşü dedim hiç ovulasyon günümmüş bilmem regl tarihimmiş hesaplamadım şok oldum inanamadımpozitif çıktığına takmamak lazımda işte ahahhhhh ya bide benim o ay nasıl yoğun bi sarımsı aynen yumurta akı gibi gelmişti ilk ve son olarak sizin öyle belirigin oluyormu ovi günlerinde
bende de akıntı oluyor heray ama o çok başka yoğun löp bişidi ya anlayamadımbnde oviye hiç bakmıom o akıntım var ya bndede var akıntı
aynen deişik bi akıntı var dier aylarda böle deildi bide yumurtlama zamanı deil adet öncesi deil bi beyaz krem gibi akıntım vardı peçeteyle silince fark ettim bu nedir ki tam adet öncesi deildi adete bir hafta vardı ki zaten adette olamadımbende de akıntı oluyor heray ama o çok başka yoğun löp bişidi ya anlayamadım
kaç gün geciktin ve test yaptınmıaynen deişik bi akıntı var dier aylarda böle deildi bide yumurtlama zamanı deil adet öncesi deil bi beyaz krem gibi akıntım vardı peçeteyle silince fark ettim bu nedir ki tam adet öncesi deildi adete bir hafta vardı ki zaten adette olamadım
Valla canım ben yumurtlamayı acayip hissediyorum. Akıntım yoğun, istek fazla oluyor ve yumurta çatladıktan sonra gögüsüme yapışan bir ağrı oluyor yan tarafta. Çol rahatsız edici bi ağrı doktor bazı bayanlarda bu şekilde olabildiğini ve normal olduğunu söylüyr. Ama bu ay ilk defa yumurta akı kıvamındaki akıntım çok oldu. Çamaşırımı ıslatacak kadar.Eylemeylemce _Turk-loqumu_ Allah sonumuzu hayır etsin ama buda bi gerçek birşeyin üstüne ne kadar çok düşersen okadar olmuyo ben artık olmuyo ya tedaviye başlarız tatil dönüşü dedim hiç ovulasyon günümmüş bilmem regl tarihimmiş hesaplamadım şok oldum inanamadımpozitif çıktığına takmamak lazımda işte ahahhhhh ya bide benim o ay nasıl yoğun bi sarımsı aynen yumurta akı gibi gelmişti ilk ve son olarak sizin öyle belirigin oluyormu ovi günlerinde
tatlım ne güzel anlıyon en azından benimde akıntım çamaşırımı ıslatacak kadar oluyor herayda o çok yoğundu ya bence o ay yumurtam çok güzeldi ben ona yoruomValla canım ben yumurtlamayı acayip hissediyorum. Akıntım yoğun, istek fazla oluyor ve yumurta çatladıktan sonra gögüsüme yapışan bir ağrı oluyor yan tarafta. Çol rahatsız edici bi ağrı doktor bazı bayanlarda bu şekilde olabildiğini ve normal olduğunu söylüyr. Ama bu ay ilk defa yumurta akı kıvamındaki akıntım çok oldu. Çamaşırımı ıslatacak kadar.
11.ci gün bugünkaç gün geciktin ve test yaptınmı
24 ekim canım. Ben doktora gittim dedimki yumurtama bi bakar mısınız catlamak üzere diye hissediyorum dedim. Ovulasyonda yapmamıştım. Doktor baktı bugün yarı birlikte olun gebelik olabilir dedi. Ben bu ay hsg çektirdim aynı zamanda ve bal tarçı çrek otu yedim sabah akşam.tatlım ne güzel anlıyon en azından benimde akıntım çamaşırımı ıslatacak kadar oluyor herayda o çok yoğundu ya bence o ay yumurtam çok güzeldi ben ona yoruom
senin bat nezaman
Canım baya geçmiş kan testi yaptırsana. İdrar tahlilini sabah ilk idrarla yapıyosun di mi?11.ci gün bugün
ikinci günü yaptırmıştım negatifti sonra salı günü(6.gün)tekrar kendim evde yaptım silik çizgi gördüm ama artık hiç umutlu değilim çünki battan 4gün öncede aynı çizgiyi görmüştüm
oh ne güzel bnmde çamaşarımı ıslatıodu sonra günlük pet kullanmaya başladım daha rahat. inş hamişsindir24 ekim canım. Ben doktora gittim dedimki yumurtama bi bakar mısınız catlamak üzere diye hissediyorum dedim. Ovulasyonda yapmamıştım. Doktor baktı bugün yarı birlikte olun gebelik olabilir dedi. Ben bu ay hsg çektirdim aynı zamanda ve bal tarçı çrek otu yedim sabah akşam.
tatlım 6.günden beri yapmadınmı nasıl dayanıon bence yap kaçış yok yani önünde sonunda gerçek neyse onla yüzleşçen bilemezsin belki pozitif çıkar11.ci gün bugün
ikinci günü yaptırmıştım negatifti sonra salı günü(6.gün)tekrar kendim evde yaptım silik çizgi gördüm ama artık hiç umutlu değilim çünki battan 4gün öncede aynı çizgiyi görmüştüm
evet ilk idrarımla yapıorum yaptırmaya korkuom ikinci günü negatif çıkmıştıCanım baya geçmiş kan testi yaptırsana. İdrar tahlilini sabah ilk idrarla yapıyosun di mi?
ohhhh hadi inşallah canım sg şansı artırıyormuş zaten24 ekim canım. Ben doktora gittim dedimki yumurtama bi bakar mısınız catlamak üzere diye hissediyorum dedim. Ovulasyonda yapmamıştım. Doktor baktı bugün yarı birlikte olun gebelik olabilir dedi. Ben bu ay hsg çektirdim aynı zamanda ve bal tarçı çrek otu yedim sabah akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?