Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
allah nasip etmiyceği şeyin hayalini kurdurmazmış .. inşallah nasip olur

kızlar buna göre gebelik planlayanlar var ya helal olsun valla tutturabiliyorlarsa ben kendi adıma pırt diye hamile kalamadığım için şaşıyorum
tutuo kuzum . bide bize tutsa o :) kız erkek fark etmez yeterkş tutsun

Eylemeylemce _Turk-loqumu_ Allah sonumuzu hayır etsin ama buda bi gerçek birşeyin üstüne ne kadar çok düşersen okadar olmuyo ben artık olmuyo ya tedaviye başlarız tatil dönüşü dedim hiç ovulasyon günümmüş bilmem regl tarihimmiş hesaplamadım şok oldum inanamadımpozitif çıktığına takmamak lazımda işte ahahhhhh ya bide benim o ay nasıl yoğun bi sarımsı aynen yumurta akı gibi gelmişti ilk ve son olarak sizin öyle belirigin oluyormu ovi günlerinde

bnde oviye hiç bakmıom o akıntım var ya bndede var akıntı

bende de akıntı oluyor heray ama o çok başka yoğun löp bişidi ya anlayamadım
aynen deişik bi akıntı var dier aylarda böle deildi bide yumurtlama zamanı deil adet öncesi deil bi beyaz krem gibi akıntım vardı peçeteyle silince fark ettim bu nedir ki tam adet öncesi deildi adete bir hafta vardı ki zaten adette olamadım

kaç gün geciktin ve test yaptınmı

Valla canım ben yumurtlamayı acayip hissediyorum. Akıntım yoğun, istek fazla oluyor ve yumurta çatladıktan sonra gögüsüme yapışan bir ağrı oluyor yan tarafta. Çol rahatsız edici bi ağrı doktor bazı bayanlarda bu şekilde olabildiğini ve normal olduğunu söylüyr. Ama bu ay ilk defa yumurta akı kıvamındaki akıntım çok oldu. Çamaşırımı ıslatacak kadar.

tatlım ne güzel anlıyon en azından benimde akıntım çamaşırımı ıslatacak kadar oluyor herayda o çok yoğundu ya bence o ay yumurtam çok güzeldi ben ona yoruom
senin bat nezaman

kaç gün geciktin ve test yaptınmı
11.ci gün bugün
ikinci günü yaptırmıştım negatifti sonra salı günü(6.gün)tekrar kendim evde yaptım silik çizgi gördüm ama artık hiç umutlu değilim çünki battan 4gün öncede aynı çizgiyi görmüştüm

tatlım ne güzel anlıyon en azından benimde akıntım çamaşırımı ıslatacak kadar oluyor herayda o çok yoğundu ya bence o ay yumurtam çok güzeldi ben ona yoruom
senin bat nezaman
24 ekim canım. Ben doktora gittim dedimki yumurtama bi bakar mısınız catlamak üzere diye hissediyorum dedim. Ovulasyonda yapmamıştım. Doktor baktı bugün yarı birlikte olun gebelik olabilir dedi. Ben bu ay hsg çektirdim aynı zamanda ve bal tarçı çrek otu yedim sabah akşam.

Canım baya geçmiş kan testi yaptırsana. İdrar tahlilini sabah ilk idrarla yapıyosun di mi?

oh ne güzel bnmde çamaşarımı ıslatıodu sonra günlük pet kullanmaya başladım daha rahat. inş hamişsindir

tatlım 6.günden beri yapmadınmı nasıl dayanıon bence yap kaçış yok yani önünde sonunda gerçek neyse onla yüzleşçen bilemezsin belki pozitif çıkar

ohhhh hadi inşallah canım sg şansı artırıyormuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…