- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
artık test alamıom eşim bir sürü aldı bu aya iki si bozuk çıktı üç tanesini dayanamayım 6-7gün varken yaptım en son kinide salı günü yaptımtatlım 6.günden beri yapmadınmı nasıl dayanıon bence yap kaçış yok yani önünde sonunda gerçek neyse onla yüzleşçen bilemezsin belki pozitif çıkar
ozaman kanda baktır tatlım yanlış anlama beni senin için diyorumartık test alamıom eşim bir sürü aldı bu aya iki si bozuk çıktı üç tanesini dayanamayım 6-7gün varken yaptım en son kinide salı günü yaptım
Canim srn yumurtlama tarihini biliyo musun? Gec dollenme olmustur belki. Varsa artik cikar.artık test alamıom eşim bir sürü aldı bu aya iki si bozuk çıktı üç tanesini dayanamayım 6-7gün varken yaptım en son kinide salı günü yaptım
cnm adetin ikci günü kanda baktırdım negatiftiozaman kanda baktır tatlım yanlış anlama beni senin için diyorum
bilmiorum hiç takip etmiyorumCanim srn yumurtlama tarihini biliyo musun? Gec dollenme olmustur belki. Varsa artik cikar.
canım inşallah geç döllenmedir ondan çıkmamıştır oda değilse regl olur yeni aya yeni umutlarla başlarsın inşallahcnm adetin ikci günü kanda baktırdım negatifti
ya yoksa en kısa sürede regl olayımda acabalardan kurtulayımcanım inşallah geç döllenmedir ondan çıkmamıştır oda değilse regl olur yeni aya yeni umutlarla başlarsın inşallah
Ben tutturuyorum kuzumAynen idolüm o hamişler. Tek ilişkiyle ilk denemede belirti yaşamayan hamilelere hayranım.
Gelecek inşallah canım inşallah.Ben tutturuyorum kuzumama sonu gelmiyor iste sorun o
Oh ohhh gelsin bebisss test yapmismiydin hic cnm :)Slm kızlar nbr nasılsınız nasıl durumlar benım bat yarın ama hiç bir belırtım yok benım :)
Normalde eczaneden sadece gebelik testi 4.5 - 5 lira yani bana boyle daha iyi geldi. Birde bu markanin iyi oldguunu okumustum bana da burdn bi arkadas tavsiye etmisti zateniyimiş
evet uygun gerçekten bakalım son kan testimi yaptırıp doktoruma bi muayenee olayımda bende alırım fiyatı çok iyi çünki. saolasın cnmNormalde eczaneden sadece gebelik testi 4.5 - 5 lira yani bana boyle daha iyi geldi. Birde bu markanin iyi oldguunu okumustum bana da burdn bi arkadas tavsiye etmisti zaten
Yok tatlım gerek duymuyorum 1 aydır memleketteydım ben orda regl olmuştum . regılıme 4 gun kala geldım yanı yarın regl gunum canım . 35 gunde 1 oluyordum gecen ay 41 gunde oldum gecen ay bu ay kac gun gecıkecek bakalım :)Oh ohhh gelsin bebisss test yapmismiydin hic cnm :)
O zaman surpriz olcak gercekten :) hadi bakalimYok tatlım gerek duymuyorum 1 aydır memleketteydım ben orda regl olmuştum . regılıme 4 gun kala geldım yanı yarın regl gunum canım . 35 gunde 1 oluyordum gecen ay 41 gunde oldum gecen ay bu ay kac gun gecıkecek bakalım :)
Bakalım canım bn zaten oluruna bıraktım artık kafama takmıyorum böyle o kadar rahatım kı evliliğimin tadını çıkartıyorum . Herşey hayırlısı nasip kısmet dedım taktırı rabbıme bıraktım :)O zaman surpriz olcak gercekten :) hadi bakalim
Beeeennnn variimmmmKizlar yumurtlamadan beri gecmeyen kasiklarda doluluk ve bulut seklinde agri cekip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda ya ? Bugun 5. Gunum hic gecmedi kasiktaki agri.. Baska bi sikinti olabilir mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?