Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
tatlım 6.günden beri yapmadınmı nasıl dayanıon bence yap kaçış yok yani önünde sonunda gerçek neyse onla yüzleşçen bilemezsin belki pozitif çıkar
artık test alamıom eşim bir sürü aldı bu aya iki si bozuk çıktı üç tanesini dayanamayım 6-7gün varken yaptım en son kinide salı günü yaptım

ada_aras olmadim cnm adet daha 6 gun gecti adetim ama ben bu ay gec yumurtladim yarin yumurtlamanin 14. Gunu yarin olurum kesin cunku yumurtlamanin 14. Gunu direk adet oluyorum gecen ay oyle olmustu en son idrar testini dun yaptim ve negatif :) hayirlisi bakalim yarin olmazsam yine idrar testi yaparim eger negatifse doktoruma gidicem cnm

Slm kızlar nbr nasılsınız nasıl durumlar benım bat yarın ama hiç bir belırtım yok benım :)

Normalde eczaneden sadece gebelik testi 4.5 - 5 lira yani bana boyle daha iyi geldi. Birde bu markanin iyi oldguunu okumustum bana da burdn bi arkadas tavsiye etmisti zaten
evet uygun gerçekten bakalım son kan testimi yaptırıp doktoruma bi muayenee olayımda bende alırım fiyatı çok iyi çünki. saolasın cnm

Oh ohhh gelsin bebisss test yapmismiydin hic cnm :)
Yok tatlım gerek duymuyorum 1 aydır memleketteydım ben orda regl olmuştum . regılıme 4 gun kala geldım yanı yarın regl gunum canım . 35 gunde 1 oluyordum gecen ay 41 gunde oldum gecen ay bu ay kac gun gecıkecek bakalım :)

O zaman surpriz olcak gercekten :) hadi bakalim

O zaman surpriz olcak gercekten :) hadi bakalim
Bakalım canım bn zaten oluruna bıraktım artık kafama takmıyorum böyle o kadar rahatım kı evliliğimin tadını çıkartıyorum . Herşey hayırlısı nasip kısmet dedım taktırı rabbıme bıraktım :)

Kizlar yumurtlamadan beri gecmeyen kasiklarda doluluk ve bulut seklinde agri cekip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda ya ? Bugun 5. Gunum hic gecmedi kasiktaki agri.. Baska bi sikinti olabilir mi ki ?

Kızlar bana yardım edin 21. Günümdeyim regl tarihime 12-13 gün var ve 3 gündür de kahverengi akıntı geliyor daha önce hiç yaşamadım böle sorun acaba hamilelik mi var diye bugün test yaptım negatifti daha erken ama dayanamadım
Yen doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda Batmada var ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…