Regline o kadar gun var ve duzenli adet oluyorsan yumurtlama doneminde olabilirsin cnm. Bazen yumurtlama sirasinda bu tur lekelenmeler olabiliyormus.Kızlar bana yardım edin 21. Günümdeyim regl tarihime 12-13 gün var ve 3 gündür de kahverengi akıntı geliyor daha önce hiç yaşamadım böle sorun acaba hamilelik mi var diye bugün test yaptım negatifti daha erken ama dayanamadım
Yen doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda Batmada var ara ara
Canim kasiklarimda hep bi agri var, bazen azaliyo bazen cogaliyor. Usutmeden olabilir mi ki ? Ama akinti cok degil arada beyaz geliyor sadece.Beeeennnn variimmmm
Tamam cnm. Hayirlisi artik. İki gun once mi olduncharmant canım ben bu sabah adet oldum. Bu ayda olmadı. Nasip önümüzdeki aya yeni batı yazarım ama önce oldum bu ay baya. Yenisini de kestiremiyorum.
Agri dedigin batma seklinde ve tek tarafli mi o noktada bisey var hissi olusuyor muCanim kasiklarimda hep bi agri var, bazen azaliyo bazen cogaliyor. Usutmeden olabilir mi ki ? Ama akinti cok degil arada beyaz geliyor sadece.
Yok canim batma yok, kasigim adet olcak gibi surekli.Agri dedigin batma seklinde ve tek tarafli mi o noktada bisey var hissi olusuyor mu
Regline o kadar gun var ve duzenli adet oluyorsan yumurtlama doneminde olabilirsin cnm. Bazen yumurtlama sirasinda bu tur lekelenmeler olabiliyormus.
Canim benim 2 ablam dahil arkadaslarimin hepsi istedikleri anda hamile kaldilar. Hatta arkadaşımın birtanesi ilk geceden, ablam tek denemeyle. Ne ovulasyonu biliyorlar dogru düzgün, ne dollenme surecini. Biz kafaya çok odaklaniyoruz en buyuk yanlışlık burda. Benim bir arkadaşım reglim gecikti falan demişti. Eşim bazen korunuyor bazen korunmuyor demişti. Ayy zorla biz gidip test aldık arkadaşım hamile olduğunu öyle öğrendi. Relax olmak lazım.kızlar ya bir an umutsuzluğa kapılıyorum böyle her ay hayırlısı deyip gelecek aylara mı umut bağlayacağız?yani sizler bu foruma girmeden önce kadınların hamile kalmasının bu denli zor olduğunu biliyor muydunuz?ya da sokakta gördüğümüz karnı burnunda hamileler de hamile kalabilmek için bizim kadar beklediler mi test yaptılar mı stres oldular mı yumurtlamaları takip ettiler mi?
Himm yaygin bi kasik agrisi anladim cnm. Yok oyle olmadi benim. Ama adet olcam sananlar var kendilerini insallah oyledir senin de :)Yok canim batma yok, kasigim adet olcak gibi surekli.
kızlar ya bir an umutsuzluğa kapılıyorum böyle her ay hayırlısı deyip gelecek aylara mı umut bağlayacağız?yani sizler bu foruma girmeden önce kadınların hamile kalmasının bu denli zor olduğunu biliyor muydunuz?ya da sokakta gördüğümüz karnı burnunda hamileler de hamile kalabilmek için bizim kadar beklediler mi test yaptılar mı stres oldular mı yumurtlamaları takip ettiler mi?
Evet kizlar aynen oyle heryer hamile.. Algida secicilik belkide.. Dedigin gibi kuzum rahat olmak gerek ama bizim icin artik cok gec bulastik bir kere buralara arastirmalara vs.vs..:)Canim benim 2 ablam dahil arkadaslarimin hepsi istedikleri anda hamile kaldilar. Hatta arkadaşımın birtanesi ilk geceden, ablam tek denemeyle. Ne ovulasyonu biliyorlar dogru düzgün, ne dollenme surecini. Biz kafaya çok odaklaniyoruz en buyuk yanlışlık burda. Benim bir arkadaşım reglim gecikti falan demişti. Eşim bazen korunuyor bazen korunmuyor demişti. Ayy zorla biz gidip test aldık arkadaşım hamile olduğunu öyle öğrendi. Relax olmak lazım.
Sen kalbini ferah tut cnm. Bisey cikmaz insallah.İnş öyledir kötü bişi çıkmaz sabah olsada doktora gitsem biran önce
Hayata adapte olmaya calisiyorum canım. Zamanda geçmiyor.Nbr kizlar ne yapiyorsunuz
Hayata adapte olmaya calisiyorum canım. Zamanda geçmiyor.
Neden canim neyin varHayata adapte olmaya calisiyorum canım. Zamanda geçmiyor.
Bende iyiyim canim iş guc temizlik rutin işler cok şükürSen nasılsın?
anladım cnm inşallah gerçekten hamilesindir.lesinleşince lütfen yaz çok merak ettim bende çalışmalara hız veririm biraz.heveslendim bak tekrar geri ben bayagı kendi haline bırakmıştım bu işi:)
Tekrarladigin testi biz de gorebilir miyiz :)Insaallah canm.Rabbim kalbimize gore versin.bu arada ben hala dr.a gitmedim beklemedeyim.testi tekrarladim artik pek koyulasmadi.yok galiba ya umudum gitti.bir hafta 10 gun daha beklicem adet gelmezse dr.a gidicem.beraber hamile kalirz insaallh canim burdan guzel haberlr verirz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?