Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant canım bişey sorucam sana şimdi benim yumurta cuma günü çatladı büyük ihtimal cuma cumartesi ilişki olmadı eşim şehir dışında olduğundan acaba bu akşam olsa şanşım hala varmıdır bu arada kasık ağrım hala devam ediyo

Elbette once Allah bilir cnm. Fakat yumurta catladiginda o ve ertesi gun degerlendirilmeli cunku yumurta 12 saat canli kaliyor bazen 48 saatte olabiliyormus. Yani sen yine de degerlendir. Aslinda catlama sonrasi degik de oncesi degerlendirilirse garanti olur cunku spermler daha uzun sure canli kaliyor yumurtayi yakalayabilirler

sağol canım haklısın öncesi olsaydı çok iyi olurda ama benim adam yan çizdi bana :)))

Merhaba kızlar size birsey danışmak istiyorum. Adetime bi hafta var çok fazla kasık ağrım ve sol kasık bolgemde fındık büyüklüğünde hatta o kadar da değil böyle şerit gibi elle dokunuldugunda fark edilen bi şişlik var. Sizce nedir bu

Melina's mom diye bir blogger var. Bir okusanıza arkadaşlar! Link paylaşamıyorum burada ama.
Okudum ve çok ağladım.. Allah hiç birimizi evlat hasretiyle sınamasın.. Çok korkuyorum, bazen olmayacak diyorum.. Ama içimdeki umut ve isteği de durduramıyorum

günaydın kızlar aklıma çok takıldı aksam farkettm. adetime bi hafta kaldı sol kasığımda parmak gibi bi şişlik var iki kasığımla karşılaştırınca belli oluyor elle dokununca. nedir acaba bu

Tatlım 4 aydır yani korunmayı bıraktık bırakalı bende adetten 5gün öncesinde kahverengi akıntı gelmeye başlıyor, sonrada adet oluyorum. Bütün hormonlarım iyi çıktı ama buayda olursa dr adetten sonra gel dedi. İnş çikolata kisti değildir ondan korkuyorum bende
charmant canım ben bu sabah adet oldum. Bu ayda olmadı. Nasip önümüzdeki aya yeni batı yazarım ama önce oldum bu ay baya. Yenisini de kestiremiyorum.
Canım kaç gün önce oldun? Bende buay pek adet tarihimi bilmiyorum ama sanırım yaklaştı heralde, sabah kalktığımda tuvaleette peçeteye yavruağzı leke geldi peçeteye silince yine başlıcak reglim 4-5 gün bi gelmez süründürür ama belli oldu

günaydın kızlar aklıma çok takıldı aksam farkettm. adetime bi hafta kaldı sol kasığımda parmak gibi bi şişlik var iki kasığımla karşılaştırınca belli oluyor elle dokununca. nedir acaba bu
Bazi kisilerde bu bir hamilelik belirtisi cnm :) insallah oyledir.

Ondan korkuyorum ya bende inş değildir bakalım doktor ne dicek

Kotu seyler dusunmemeye calis cnm. Korunmayi biraktiktan sonra oldu diyorsun belki de senin duzenin bu sekilde artik. Ayrica ne kullandiniz bilmiyorum ama ozellikle dogum kontrol ilaci kullananlarda bu lekeler oluyormus cnm.

Kotu seyler dusunmemeye calis cnm. Korunmayi biraktiktan sonra oldu diyorsun belki de senin duzenin bu sekilde artik. Ayrica ne kullandiniz bilmiyorum ama ozellikle dogum kontrol ilaci kullananlarda bu lekeler oluyormus cnm.
Cnm evlendik evleneli brn hiç korunmadım. Hep eşim korundu. Oyüzddn olduğunu sanmam, ilk gebeliğim ilk ayda hemen oldu. Ama kürtajdan sonra 7 ay bekledik. Bıraktık bunu yaşıyorum. Dr dedi bana bir doku görünümü var rahimde, ama bu kabızlıktanda olabilir. Barsak florasının görünümü de olabilir, endometriozis( çikolata kisti ) de olabilir, bunu takip edelim demişti. Bakalım buay adet bitince gidicem. İnş iyi düşüneyim iyi şeyler olsun tatlım haklısın...

O zaman baktiginda niye soylemedi ki ne oldugunu. Ay bu drlar cildirtiyor beni bazen biz iyice kafamizda kuralim diye mi yapiyorlar bunu hayret birsey! Git cnm dra once guzelce bir muayeneni ol film mi cekilcek ne yapilcak yaptir benimki de hsgye gerek yok diyor ama arastirmalarim sonucu gerek var. Allahim sen sabir ver

Bekliyor ki iki uc kere daha dis gebelik olsun sonra cektireyim vallahi ben deliricem bisey bilmiyor bakmiyor olsak inanicam. Kac kisi yaptirmadigina pisman. Tekrarlamis da sonra yaptirmis acilmis yapisikliklar sonra normal hamile kalmis. Cok kiziyorum

Canım işte ogün hakkaten kabızdım, oyüzden takip edelim dedi. Yoksa ben kaç dr değiştirdim prof dahil, ama ençok bu dr u sevdim. Bir muayenesi 45 dk sürüyor. Herseyi tek tek anlatıyor ve bilimsel makaleler üzerinden açıklıyor. Oyüzden buayda bak aynısı olursa gel tekrar dedi.
Bence sende hsg çektir. Vardır üstüste yasadığın kötü şeylerin sebebi..bu şekilde geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…