Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hesapladığımda 20 si çıkıyordu 18nde oldum. Geçen ay 26 sında olmuştum. Bu ay zaten yumurtlama belirtimde olmamıştı. Bir garipti. Bide fazla adet oluyorum. Anlamadım yani. Bıraktım artık napıyım. Hiçbişey yapmıcam. Hesap kitap. Doktora da gitmicem. Allah ne zaman nasip ederse. Benimde ilk kahverengiyle gelir ordan anlarım adet olduğumu kan gelmez hemen. Ama 1 gün sürer. Seninki 4-5 gün çok

Bir dahaki ay 16 sinda olacaksin sanirim. 28 gunde bir oluyor gibisin cnm.

Su bi sifirlansin normal bir adet olayim butun hormon testlerimi yaptirip hsg de cektiricem cnm. İnsallah senin de yolundadir hersey. İhmal etme..

Preseed jel ve emodex ne işe yarıo ki Cnm

Yaa burda bariz var iste cizgi hamilesin sen

Canm keske oyle olsa yaa. Ne guzel soyluyosun :)) ama bicok kisi hormonlarin hemen gitmedigini soyluyo.eski hormonlardan dolayi silik cikiodur diyo.bugun tekrar yapicam test.umarim o cizgi koyulasmistir.cunku son testin ustunden 3 gun gecti. Bakalim umudum yok ama

Olsun sen yap testi bakalim koyulasma var mi. Hamile degilsen de uzulme onumuzdeki ay olursun hormonlarin dusmediyse eger olabilir boyle. Biz simdi koyulasma arayalim :)

Olsun sen yap testi bakalim koyulasma var mi. Hamile degilsen de uzulme onumuzdeki ay olursun hormonlarin dusmediyse eger olabilir boyle. Biz simdi koyulasma arayalim :)

Aynen canim.bi de kasikta batmalar oluyo kac gundur ilk hamileligimdeki gibi ayni.insaAllah koyu bi cizgi gorurm de burdan haykira haykira soylerim :)))

charmant merhaba adetime 4 gün kala yapabilrisn demiştik ya idrar testi yapmadım biraz daha dayanayım dedim. dün akşam yaptım tabi haliyle sabah ilk idrar olmadı yani ama sonuç negatif. Ama dandik marka ile yapmadım testi predictor ile yapmıştım. Şimdi adetimin geçmesini bekliyorum. Yarın adet olmam lazım şuanda hiç birşey yok. Yemek yiyorum ama sonrasıda migdem usul usul bulanıyor belkide psikolojik ne bileyim=) uyku hali mide yanması az bulantı kusma yok kasıklarımda arı devam ediyor. gögüsler az gerginleşti ama hayırlısıysa olur değilse sıkıntı değil. beklemedeyim haber vermek istedim.
sevgiler.=)

Tesekkur ederim haber verdigin icin. :) Insallah hayirlisi olur cnm. Isin kotu tarafi adet belirtisiyle hamilielik belirtisi hep benziyor :) insallah seninkisi hamileliktendir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…