Hesapladığımda 20 si çıkıyordu 18nde oldum. Geçen ay 26 sında olmuştum. Bu ay zaten yumurtlama belirtimde olmamıştı. Bir garipti. Bide fazla adet oluyorum. Anlamadım yani. Bıraktım artık napıyım. Hiçbişey yapmıcam. Hesap kitap. Doktora da gitmicem. Allah ne zaman nasip ederse. Benimde ilk kahverengiyle gelir ordan anlarım adet olduğumu kan gelmez hemen. Ama 1 gün sürer. Seninki 4-5 gün çokTatlım 4 aydır yani korunmayı bıraktık bırakalı bende adetten 5gün öncesinde kahverengi akıntı gelmeye başlıyor, sonrada adet oluyorum. Bütün hormonlarım iyi çıktı ama buayda olursa dr adetten sonra gel dedi. İnş çikolata kisti değildirondan korkuyorum bende
Canım kaç gün önce oldun? Bende buay pek adet tarihimi bilmiyorum ama sanırım yaklaştı heralde, sabah kalktığımda tuvaleette peçeteye yavruağzı leke geldi peçeteye silinceyine başlıcak reglim 4-5 gün bi gelmez süründürür ama belli oldu
Bat a göre 2 gün. Geçen ay 26 eylülde olmuştum. Kestiremiyorum artık.Tamam cnm. Hayirlisi artik. İki gun once mi oldun
Bir dahaki ay 16 sinda olacaksin sanirim. 28 gunde bir oluyor gibisin cnm.Hesapladığımda 20 si çıkıyordu 18nde oldum. Geçen ay 26 sında olmuştum. Bu ay zaten yumurtlama belirtimde olmamıştı. Bir garipti. Bide fazla adet oluyorum. Anlamadım yani. Bıraktım artık napıyım. Hiçbişey yapmıcam. Hesap kitap. Doktora da gitmicem. Allah ne zaman nasip ederse. Benimde ilk kahverengiyle gelir ordan anlarım adet olduğumu kan gelmez hemen. Ama 1 gün sürer. Seninki 4-5 gün çok
Su bi sifirlansin normal bir adet olayim butun hormon testlerimi yaptirip hsg de cektiricem cnm. İnsallah senin de yolundadir hersey. İhmal etme..Canım işte ogün hakkaten kabızdım, oyüzden takip edelim dedi. Yoksa ben kaç dr değiştirdim prof dahil, ama ençok bu dr u sevdim. Bir muayenesi 45 dk sürüyor. Herseyi tek tek anlatıyor ve bilimsel makaleler üzerinden açıklıyor. Oyüzden buayda bak aynısı olursa gel tekrar dedi.
Bence sende hsg çektir. Vardır üstüste yasadığın kötü şeylerin sebebi..bu şekilde geçer inş.
dosya yukle.sonra bekle kucuk yada buyuk resim sec olmuyor mu o sekilde
Yaa burda bariz var iste cizgi hamilesin sen
Preseed jel ve emodex ne işe yarıo ki CnmBi dahaki ay ben de yazacagim belirtilerimi insallah. Kizlar bu ayi cok ciddiye aliyorum, findik fistik saglam yatirim yaptik. Preseed jel de aliyorum yarina. Esime de Emodex aldik. Bu ay ben de hamis olcam insallah :)) 2 gune 1 calisma unutmayin :))
Yaa burda bariz var iste cizgi hamilesin sen
Olsun sen yap testi bakalim koyulasma var mi. Hamile degilsen de uzulme onumuzdeki ay olursun hormonlarin dusmediyse eger olabilir boyle. Biz simdi koyulasma arayalim :)Canm keske oyle olsa yaa. Ne guzel soyluyosun :)) ama bicok kisi hormonlarin hemen gitmedigini soyluyo.eski hormonlardan dolayi silik cikiodur diyo.bugun tekrar yapicam test.umarim o cizgi koyulasmistir.cunku son testin ustunden 3 gun gecti. Bakalim umudum yok ama
Bildigim kadariyla jel spermleri daha uzun sure canli tutmaya ve kolay ilerlemelerine yardimci oluyor, emodex de vitamindi saniyorum. Ama @Sassenachen arkadasimiz kullaniyor o daha net bilgi verir size.Preseed jel ve emodex ne işe yarıo ki Cnm
Olsun sen yap testi bakalim koyulasma var mi. Hamile degilsen de uzulme onumuzdeki ay olursun hormonlarin dusmediyse eger olabilir boyle. Biz simdi koyulasma arayalim :)
Canım durumun ne oldu seninle aynı durumdayım ama 5 gün geçti benim batın 2.günü kanda negatifti bi umut bekliyorum işte kan testi yaptırdınmı sonuç ne oldu.ben geç döllenme olabilir diye düşünüyoruminşallah saolasın bildiririm
Aynen canim.bi de kasikta batmalar oluyo kac gundur ilk hamileligimdeki gibi ayni.insaAllah koyu bi cizgi gorurm de burdan haykira haykira soylerim :)))
öyle midir gerçekten eşimle hemen sevinmek istemiyoruz belki bebiştir ama öyle şişlik yapar mı kiBazi kisilerde bu bir hamilelik belirtisi cnm :) insallah oyledir.
Bazi kisilerde yapiyor cnm ama sen emin olana kadar cok sevinme yine de olur mu :)öyle midir gerçekten eşimle hemen sevinmek istemiyoruz belki bebiştir ama öyle şişlik yapar mı ki
inşallah bebiştir kasıklarımda çok ağrıyor ama hafta sonu bat günü bakalım kısmet :)Bazi kisilerde yapiyor cnm ama sen emin olana kadar cok sevinme yine de olur mu :)
Cnm resmini koyar misin. Birde keske o markayla yapmasaydin. Hayirlisi insallah cnm :)az önce predictor ile test yaptım pozitif çıktı. hemen kan tahlilimi de verdim sonuç akşam üstü çıkacak heyecanla bekliyorum :)
Tesekkur ederim haber verdigin icin. :) Insallah hayirlisi olur cnm. Isin kotu tarafi adet belirtisiyle hamilielik belirtisi hep benziyor :) insallah seninkisi hamileliktendir cnmcharmant merhaba adetime 4 gün kala yapabilrisn demiştik ya idrar testi yapmadım biraz daha dayanayım dedim. dün akşam yaptım tabi haliyle sabah ilk idrar olmadı yani ama sonuç negatif. Ama dandik marka ile yapmadım testi predictor ile yapmıştım. Şimdi adetimin geçmesini bekliyorum. Yarın adet olmam lazım şuanda hiç birşey yok. Yemek yiyorum ama sonrasıda migdem usul usul bulanıyor belkide psikolojik ne bileyim=) uyku hali mide yanması az bulantı kusma yok kasıklarımda arı devam ediyor. gögüsler az gerginleşti ama hayırlısıysa olur değilse sıkıntı değil. beklemedeyim haber vermek istedim.
sevgiler.=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?