Ayy cnm cok gecmis olsun.. Hele ki ilk yasadigin dehsetmis cidden. Allah sabir versin. Cok sukur ki bir oglun var uzun saglikli omru olsun. Dra sordun mu cnn hic bakikdi mi nedenlerine.Mrb bayanlar bnde topla 4 defa hamile kaldim ilki 31 haftada dogum yapip kaybettim 3 gun yasadi bebegim.sonra ogluma hamile kaldim oda 35.haftada dogdu cok sukur kuveze bile alinmadi.oglum 1.5 yasina gelene kdr 3 aylik igne vuruldum ve 1 sene adet gormedim sonra hafif bi adet donemim oldu bidha gelmeyincede test yaptim pozitif dktora gttim 7 hftalik hamileymisim kontrole gttigimde ise kalbi durdugu icin kurtaj oldum sonra da bu mart ayinda yine condomla korunurken adet olmayinca dktora gttim bu seferde 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim ama yine gelismedgi icin aldilar kurtaj oldum suandada oglum 4.5 yasina geldi hamile kalmak istiyorum fakat olmuyo 4 hamileligimdede 1 tane belirti gormedim simdide anlayamiyorum nsl olcak die acikcasi Allah hepimizin yuzunu guldursun
28 gün iki adet günü arasındaki zaman dimi? Çok nadirdir 28 günde olduğum. 22-23-24-25 yine çok nadir 27 hep değişiyor işte.Bir dahaki ay 16 sinda olacaksin sanirim. 28 gunde bir oluyor gibisin cnm.
Sen bosver bunlari en iyisi adet bitiminden baslayip bir bos bir dolu diger adete kadar calisma yap. :) boyle kacmasi imkansiz gibi birsey olur.28 gün iki adet günü arasındaki zaman dimi? Çok nadirdir 28 günde olduğum. 22-23-24-25 yine çok nadir 27 hep değişiyor işte.(( aman ya anlamıyorum ben
Ayy cnm cok gecmis olsun.. Hele ki ilk yasadigin dehsetmis cidden. Allah sabir versin. Cok sukur ki bir oglun var uzun saglikli omru olsun. Dra sordun mu cnn hic bakikdi mi nedenlerine.
Haklısın en iyisi :)Sen bosver bunlari en iyisi adet bitiminden baslayip bir bos bir dolu diger adete kadar calisma yap. :) boyle kacmasi imkansiz gibi birsey olur.
Allah beterinden korusun neler yaşamışsın. Vardır hepsinde bir hayır. İnşaallah hepsi şefaatçi olacak size. Var olana sağlık sıhhat uzun hayırlı bir ömür nasip eylesin. Yenisine de hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun.Mrb bayanlar bnde topla 4 defa hamile kaldim ilki 31 haftada dogum yapip kaybettim 3 gun yasadi bebegim.sonra ogluma hamile kaldim oda 35.haftada dogdu cok sukur kuveze bile alinmadi.oglum 1.5 yasina gelene kdr 3 aylik igne vuruldum ve 1 sene adet gormedim sonra hafif bi adet donemim oldu bidha gelmeyincede test yaptim pozitif dktora gttim 7 hftalik hamileymisim kontrole gttigimde ise kalbi durdugu icin kurtaj oldum sonra da bu mart ayinda yine condomla korunurken adet olmayinca dktora gttim bu seferde 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim ama yine gelismedgi icin aldilar kurtaj oldum suandada oglum 4.5 yasina geldi hamile kalmak istiyorum fakat olmuyo 4 hamileligimdede 1 tane belirti gormedim simdide anlayamiyorum nsl olcak die acikcasi Allah hepimizin yuzunu guldursun
Canim benim. Cok zor seyler yasamissin. Cok sukurki bir evladin var. Allahim hayirlisiyla saglikli bir evlat dunyaya getirmeyi nasip etsin sana.Yok yani bi sorun yokmus öle diolar ama anlayamiyorum cunku hamile kalsam kalbi atcakmi 25. Haftayi gecince erken dogcakmi hep belirsizlik napcami sasirdim
Allah yardimcin olsun cnm...Yok yani bi sorun yokmus öle diolar ama anlayamiyorum cunku hamile kalsam kalbi atcakmi 25. Haftayi gecince erken dogcakmi hep belirsizlik napcami sasirdim
Allah beterinden korusun neler yaşamışsın. Vardır hepsinde bir hayır. İnşaallah hepsi şefaatçi olacak size. Var olana sağlık sıhhat uzun hayırlı bir ömür nasip eylesin. Yenisine de hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun.
Arkadaşım sen en iyisi korunmaya devam et:)))Mrb bayanlar bnde topla 4 defa hamile kaldim ilki 31 haftada dogum yapip kaybettim 3 gun yasadi bebegim.sonra ogluma hamile kaldim oda 35.haftada dogdu cok sukur kuveze bile alinmadi.oglum 1.5 yasina gelene kdr 3 aylik igne vuruldum ve 1 sene adet gormedim sonra hafif bi adet donemim oldu bidha gelmeyincede test yaptim pozitif dktora gttim 7 hftalik hamileymisim kontrole gttigimde ise kalbi durdugu icin kurtaj oldum sonra da bu mart ayinda yine condomla korunurken adet olmayinca dktora gttim bu seferde 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim ama yine gelismedgi icin aldilar kurtaj oldum suandada oglum 4.5 yasina geldi hamile kalmak istiyorum fakat olmuyo 4 hamileligimdede 1 tane belirti gormedim simdide anlayamiyorum nsl olcak die acikcasi Allah hepimizin yuzunu guldursun
Amin hepimize nasip eder ins..Canim benim. Cok zor seyler yasamissin. Cok sukurki bir evladin var. Allahim hayirlisiyla saglikli bir evlat dunyaya getirmeyi nasip etsin sana.
Yok korunmuyorum suan oglum okula baslamadan bi tane dha olsun die bkliyorum umut isteArkadaşım sen en iyisi korunmaya devam et:)))
Aynı stresi ben de yaşıyorum ben de bir keresinde korunurken hamile kaldım onun da kalbi durdu şimdi Israrla bebek için uğraşıyorum 1,5 sene oldu benim de 3,5 Yaşında bir kızım var diyorum ki hep korunsaydım şimdiye hamile kalırdımYok yani bi sorun yokmus öle diolar ama anlayamiyorum cunku hamile kalsam kalbi atcakmi 25. Haftayi gecince erken dogcakmi hep belirsizlik napcami sasirdim
Yok korunmuyorum suan oglum okula baslamadan bi tane dha olsun die bkliyorum umut iste
Kesin çıkarKizlar, yarin sanirim yumurtam catlayali 11. Gun olacak kanda kesin cikar di mi? Dananın kuyruğu kopsun artik valla çok yoruldum.
Evet aslinda ole dha ii ins kalirim bu ay 9 gunum kaldi ☺Yok hep bebeklerin korunurken gelmiş ben o Yüzden dedim:))
Ayy o zaman ben yarin bi cesaret gidip yaptirayim. Goguslerime bıçak sapliyorlar sanki. Her yerim agriyor. Varsada yoksada ogrenmis olurum.Kesin çıkar
Inşallah cnm aslında anne olmak için değil çocuklara kardeş için uğraşıyoruz seni burda en iyi ben anlarımEvet aslinda ole dha ii ins kalirim bu ay 9 gunum kaldi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?