Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Mrb bayanlar bnde topla 4 defa hamile kaldim ilki 31 haftada dogum yapip kaybettim 3 gun yasadi bebegim.sonra ogluma hamile kaldim oda 35.haftada dogdu cok sukur kuveze bile alinmadi.oglum 1.5 yasina gelene kdr 3 aylik igne vuruldum ve 1 sene adet gormedim sonra hafif bi adet donemim oldu bidha gelmeyincede test yaptim pozitif dktora gttim 7 hftalik hamileymisim kontrole gttigimde ise kalbi durdugu icin kurtaj oldum sonra da bu mart ayinda yine condomla korunurken adet olmayinca dktora gttim bu seferde 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim ama yine gelismedgi icin aldilar kurtaj oldum suandada oglum 4.5 yasina geldi hamile kalmak istiyorum fakat olmuyo 4 hamileligimdede 1 tane belirti gormedim simdide anlayamiyorum nsl olcak die acikcasi Allah hepimizin yuzunu guldursun

Ayy cnm cok gecmis olsun.. Hele ki ilk yasadigin dehsetmis cidden. Allah sabir versin. Cok sukur ki bir oglun var uzun saglikli omru olsun. Dra sordun mu cnn hic bakikdi mi nedenlerine.

28 gün iki adet günü arasındaki zaman dimi? Çok nadirdir 28 günde olduğum. 22-23-24-25 yine çok nadir 27 hep değişiyor işte. (( aman ya anlamıyorum ben
Sen bosver bunlari en iyisi adet bitiminden baslayip bir bos bir dolu diger adete kadar calisma yap. :) boyle kacmasi imkansiz gibi birsey olur.

Ayy cnm cok gecmis olsun.. Hele ki ilk yasadigin dehsetmis cidden. Allah sabir versin. Cok sukur ki bir oglun var uzun saglikli omru olsun. Dra sordun mu cnn hic bakikdi mi nedenlerine.

Yok yani bi sorun yokmus öle diolar ama anlayamiyorum cunku hamile kalsam kalbi atcakmi 25. Haftayi gecince erken dogcakmi hep belirsizlik napcami sasirdim

Allah beterinden korusun neler yaşamışsın. Vardır hepsinde bir hayır. İnşaallah hepsi şefaatçi olacak size. Var olana sağlık sıhhat uzun hayırlı bir ömür nasip eylesin. Yenisine de hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun.

Yok yani bi sorun yokmus öle diolar ama anlayamiyorum cunku hamile kalsam kalbi atcakmi 25. Haftayi gecince erken dogcakmi hep belirsizlik napcami sasirdim
Canim benim. Cok zor seyler yasamissin. Cok sukurki bir evladin var. Allahim hayirlisiyla saglikli bir evlat dunyaya getirmeyi nasip etsin sana.

Amin cnm cok saol

Arkadaşım sen en iyisi korunmaya devam et:)))

Aynı stresi ben de yaşıyorum ben de bir keresinde korunurken hamile kaldım onun da kalbi durdu şimdi Israrla bebek için uğraşıyorum 1,5 sene oldu benim de 3,5 Yaşında bir kızım var diyorum ki hep korunsaydım şimdiye hamile kalırdım

Kizlar, yarin sanirim yumurtam catlayali 11. Gun olacak kanda kesin cikar di mi? Dananın kuyruğu kopsun artik valla çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…