Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Inşallah cnm aslında anne olmak için değil çocuklara kardeş için uğraşıyoruz seni burda en iyi ben anlarım

Aynen cnm bnm oglumla yasit olan hepsinin kardesi var oda istiyo haliyle.bide senin ablan vardi sen olmadan önce falan demisler cocuk soruyo simdi ablaam nerde anne diyo kim soyledi diyorum soylemiyo

Aynen cnm bnm oglumla yasit olan hepsinin kardesi var oda istiyo haliyle.bide senin ablan vardi sen olmadan önce falan demisler cocuk soruyo simdi ablaam nerde anne diyo kim soyledi diyorum soylemiyo
Ayyy cnm benim hangi densiz söylemiş onu etkileniyor çocuklar seninki artık idrak etmeye Başlamış benimki biraz daha küçük.desim YAŞ farkı Olmasın KARDEŞ arkadaş gibi büyüsünler diye iki yaşına girer girmez başladım Çalışmalara 1,5 sene oldu hala çalışıyoruz:)))) Rabbim çok bekletmesin bizleri yavrularımızı inşallah

Ins cnm Allah kimsenin kucagini bos birakmasin bnden once ilk defa hamile kalmak isteyenlere nasip etsin ..

selam kızlar bende dün regl oldum maşallah şaşırtmadı
ben şu ovi kitini hiç beceremiyorum ya sıvı alımı falan kullanan varmı saat kaçta yapıyorsunuz tam olarak 3 saatmi sıvı almayınca yetiyomu
bi yerde okumuştum sabah kalkınca ilk idrarla yapan varmış mantıklımı sizce ya çünkü ben çift koyu çizgiyi görememiştim temmuzda denemiştim

cnm sana birşey soracagım benim aktif kanamammın başladığı güne göre yani 4 ekime göre dün 15.16.gün yumurtlama günümdü ara ara yumurtalıklarımda sancı oldu ama hiç akıntı olmadı bu ay açık sarı kahve lekelenmede olmadı.yumurtlama testim vardı onu yaptım ama saatınde degil öylesine akşam 10 gibi negatif çıktı sence benim tekrar adet olmam ne kadar sürer buna göre ben 30 günlük periyoda göre adet olmayacagım....acaba ne zaman yuurtlarım tekrar onu bir bulabilsem knamayıda hesaplarımda bir türtlü anlayamadım...

Kanaman hangi gun basladiysa o gunden say cnm. Ortalamasi 36. Gun adet olursun.

Tek bildigim sabah ilk idrarla yapilmayacagi cnm. Burda ovu.yapan arkadaslar yardimci olur sana :)

kan tahlilim çıktı predictor beni yanıltmadı hamileyimm bende :)
Henüz 3 haftalık minik ve yeni bir bebeğimiz var dedi doktor Rabbim tamamına erdirmeyi nasip eylesin, hepimizi en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah :)

Kızlar bi bakarmısınız. 17si ilk yaptığım gün. 18inde belirgindi ve bugunkü hiç belirgin değil neredeyse :/

Ayyy ne guzel bir haber. Allahim tamamina erdirsin. Saglikla kucagina alirsin inşallah.

Ayy canim cok sevindiimmm masallah Allah tamamina erdirsin insallah

Ayyy ne guzel canim Rabbim tamamina erdirsin . Anali babali olsun saglikla kucagina alirsin ins

Tebrikler darısı biz isteyenlere maşallah bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…