Inşallah güzel haberlerle gelAyy o zaman ben yarin bi cesaret gidip yaptirayim. Goguslerime bıçak sapliyorlar sanki. Her yerim agriyor. Varsada yoksada ogrenmis olurum.
Saol canim.Allah razi olsun, inşallahInşallah güzel haberlerle gel
Cikar cnm cikar :)Kizlar, yarin sanirim yumurtam catlayali 11. Gun olacak kanda kesin cikar di mi? Dananın kuyruğu kopsun artik valla çok yoruldum.
Inşallah cnm aslında anne olmak için değil çocuklara kardeş için uğraşıyoruz seni burda en iyi ben anlarım
Ayyy cnm benim hangi densiz söylemiş onu etkileniyor çocuklarAynen cnm bnm oglumla yasit olan hepsinin kardesi var oda istiyo haliyle.bide senin ablan vardi sen olmadan önce falan demisler cocuk soruyo simdi ablaam nerde anne diyo kim soyledi diyorum soylemiyo
Ayyy cnm benim hangi densiz söylemiş onu etkileniyor çocuklarseninki artık idrak etmeye Başlamış benimki biraz daha küçük.desim YAŞ farkı Olmasın KARDEŞ arkadaş gibi büyüsünler diye iki yaşına girer girmez başladım Çalışmalara 1,5 sene oldu hala çalışıyoruz:)))) Rabbim çok bekletmesin bizleri yavrularımızı inşallah
Âmin cnm Rabbim isteyen herkese versinIns cnm Allah kimsenin kucagini bos birakmasin bnden once ilk defa hamile kalmak isteyenlere nasip etsin ..
cnm sana birşey soracagım benim aktif kanamammın başladığı güne göre yani 4 ekime göre dün 15.16.gün yumurtlama günümdü ara ara yumurtalıklarımda sancı oldu ama hiç akıntı olmadı bu ay açık sarı kahve lekelenmede olmadı.yumurtlama testim vardı onu yaptım ama saatınde degil öylesine akşam 10 gibi negatif çıktı sence benim tekrar adet olmam ne kadar sürer buna göre ben 30 günlük periyoda göre adet olmayacagım....acaba ne zaman yuurtlarım tekrar onu bir bulabilsem knamayıda hesaplarımda bir türtlü anlayamadım...Merhaba kizlar ikinci dozu oldum sali gunu tekrar olucam kanaman icin adet duzenleyici kullanicakmisim. Herhalde ay sonuna kadar kendimi toparlarim. İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hepiniz destek oluyorsunuz. Yabanci ama cevrendeki cok insandan yakinsiniz bana.. Artik tekrar kendime gelmeliyim. Hadi ama guzel haberler verin azcik sizlerle sevineyim :)
Kanaman hangi gun basladiysa o gunden say cnm. Ortalamasi 36. Gun adet olursun.cnm sana birşey soracagım benim aktif kanamammın başladığı güne göre yani 4 ekime göre dün 15.16.gün yumurtlama günümdü ara ara yumurtalıklarımda sancı oldu ama hiç akıntı olmadı bu ay açık sarı kahve lekelenmede olmadı.yumurtlama testim vardı onu yaptım ama saatınde degil öylesine akşam 10 gibi negatif çıktı sence benim tekrar adet olmam ne kadar sürer buna göre ben 30 günlük periyoda göre adet olmayacagım....acaba ne zaman yuurtlarım tekrar onu bir bulabilsem knamayıda hesaplarımda bir türtlü anlayamadım...
Tek bildigim sabah ilk idrarla yapilmayacagi cnm. Burda ovu.yapan arkadaslar yardimci olur sana :)selam kızlar bende dün regl oldum maşallah şaşırtmadı
ben şu ovi kitini hiç beceremiyorum ya sıvı alımı falan kullanan varmı saat kaçta yapıyorsunuz tam olarak 3 saatmi sıvı almayınca yetiyomu
bi yerde okumuştum sabah kalkınca ilk idrarla yapan varmış mantıklımı sizce ya çünkü ben çift koyu çizgiyi görememiştim temmuzda denemiştim
Ayyy ne guzel bir haber. Allahim tamamina erdirsin. Saglikla kucagina alirsin inşallah.kan tahlilim çıktı predictor beni yanıltmadı hamileyimm bende :)
Henüz 3 haftalık minik ve yeni bir bebeğimiz var dedi doktor Rabbim tamamına erdirmeyi nasip eylesin, hepimizi en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah :)
Ayy canim cok sevindiimmm masallah Allah tamamina erdirsin insallahkan tahlilim çıktı predictor beni yanıltmadı hamileyimm bende :)
Henüz 3 haftalık minik ve yeni bir bebeğimiz var dedi doktor Rabbim tamamına erdirmeyi nasip eylesin, hepimizi en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah :)
Ayyy ne guzel canim Rabbim tamamina erdirsin . Anali babali olsun saglikla kucagina alirsin inskan tahlilim çıktı predictor beni yanıltmadı hamileyimm bende :)
Evet dedigin gibi cnm. Bugunu mutlaka degerlendirin.Kızlar bi bakarmısınız. 17si ilk yaptığım gün. 18inde belirgindi ve bugunkü hiç belirgin değil neredeyse :/Eki Görüntüle 1662352 Eki Görüntüle 1662353 Eki Görüntüle 1662354
Tebrikler darısı biz isteyenlere maşallah bize de dua etkan tahlilim çıktı predictor beni yanıltmadı hamileyimm bende :)
Masallah ben daha bekliyorum bu ay hamis haberleriAyyyy maaşallah ya topikte 10 kişi hamile . Darisi hepimizin başina inş canim ya ne güzel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?