- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 323
- 34
Tebrikler darısı biz isteyenlere maşallah bize de dua et
Canim kacinci gundesin bugün? Pozitif olmasi icin c kadar koyu olmali t. Acaba grc mi basladin yapmaya?Kızlar bi bakarmısınız. 17si ilk yaptığım gün. 18inde belirgindi ve bugunkü hiç belirgin değil neredeyse :/Eki Görüntüle 1662352 Eki Görüntüle 1662353 Eki Görüntüle 1662354
Anladığım kadarı ile bu testlerin hepsi negatif çatlamaya dah var gibi her ikisi de Eşit koyulukta Olmalı ama Kızlardan da yorum alKızlar bi bakarmısınız. 17si ilk yaptığım gün. 18inde belirgindi ve bugunkü hiç belirgin değil neredeyse :/Eki Görüntüle 1662352 Eki Görüntüle 1662353 Eki Görüntüle 1662354
Hayirlisi olsun canim sağlikla hayirli zamanda gelsinler inş . Hamile anneler bizede dua edin bol bol :)Masallah ben daha bekliyorum bu ay hamis haberleri
Canim belirtilerin neydi bizimlede paylaşir misin merak ettik . ne zamandir dusunuyorsunRabbim tez zamanda bu mutluluğa kavuştursun hepinizi inşallah
Canim belirtilerin neydi bizimlede paylaşir misin merak ettik . ne zamandir dusunuyorsun
Ne guzel canim darisi bize olsun ins . Allahim daim etsin hayirli bi evlat olur ins1 aydır istiyoruz. korunmasız ilk ilişkimiz 3 ekimde idi. Tahminlerime göre ilk seferde hamile kalmısım. Çünkü bebek daha 2.5 - 3 haftalık. Belirtilerim göğüslerimde şişlik, bel ağrısı, sinirli olma hali, renksiz akıntı ve sürekli açlık hissi idi. Adet tarihime daha 2-3 gün var ama dayanamadım yaptırdım bugün. Zaten ben hastanede calısıyorum hemen yaptırıverdim. 47.4 cıktı beta hcg değerim. Dr. çok yeni ve minik bi bebek dedi. Öyle yani canım
Cok ciciiii annesiii insallah sag salim al kucagina kuzunu :)1 aydır istiyoruz. korunmasız ilk ilişkimiz 3 ekimde idi. Tahminlerime göre ilk seferde hamile kalmısım. Çünkü bebek daha 2.5 - 3 haftalık. Belirtilerim göğüslerimde şişlik, bel ağrısı, sinirli olma hali, renksiz akıntı ve sürekli açlık hissi idi. Adet tarihime daha 2-3 gün var ama dayanamadım yaptırdım bugün. Zaten ben hastanede calısıyorum hemen yaptırıverdim. 47.4 cıktı beta hcg değerim. Dr. çok yeni ve minik bi bebek dedi. Öyle yani canım
Evet ben 4 aydir kullaniyorum. Hatta bu ayda doktor yumurtan buyumus bugun yatin birlikte ol dedi dedigi gunun ertesi gunu yaptim pozitif cikti. Test dogru calisiyor. Ya daha var catlamasina yada catladi cunku dune gore bugun daha silik çıkmış.Anladığım kadarı ile bu testlerin hepsi negatif çatlamaya dah var gibi her ikisi de Eşit koyulukta Olmalı ama Kızlardan da yorum alEylemeylemce geçen ay kullanmıştı bildiğim kadarı ile
Yani aslinda negatif evet ama dr en iyisini soyler cnm. Bi bakilsin rahimde kalinlasma gorulurse bir sure bekle derim ben.Kizlar bugunde adet olmadim tam 1 hafta gecti sabah idrar testi yaptim 4-5 dakika cok cok silik bi cizgi vardi ama cok dikkatli bakildiginda gozukuyordu tabi ihtimal vermedim 1 hafta gecmesine koyu olmasi gerekiyodu sonra hastaneye gittim kan vermeye ve her zaman ki gibi 0.100 cikti ama hic adet belirtim yok goguslerm resmen harita gibi ve benim hayatta gogusum sizlamazdi bu ay gogus agrisi cok cektim ama negatif bir kac gune doktoruma gidicem artk adet sokurucu verir herhalde hayirlisi olsun
Bu Ayin 9 unda hastalanmistim iste 13unde hastaligim bitti. 17Sinde ilk testi yaptim. Bana ilginc gelen dunku test daha belirginken bugunkunun daha hayalet cikmasi.Evet ben 4 aydir kullaniyorum. Hatta bu ayda doktor yumurtan buyumus bugun yatin birlikte ol dedi dedigi gunun ertesi gunu yaptim pozitif cikti. Test dogru calisiyor. Ya daha var catlamasina yada catladi cunku dune gore bugun daha silik çıkmış.pokahontas
Belliki henüz çatlamamış kafana takma cnm aldığın Sıvı miltarı ile alakalı birşeydir yada Yaptığın test saatleri farklı olabilir yada tuvalet durumu farklıdır cnm test yapmaya devam koşulların aynı OLMASINA dikkat et Sıvı alımı wc ve saatBu Ayin 9 unda hastalanmistim iste 13unde hastaligim bitti. 17Sinde ilk testi yaptim. Bana ilginc gelen dunku test daha belirginken bugunkunun daha hayalet cikmasi.
Insallahh oyledir canim. TesekkurlerBelliki henüz çatlamamış kafana takma cnm aldığın Sıvı miltarı ile alakalı birşeydir yada Yaptığın test saatleri farklı olabilir yada tuvalet durumu farklıdır cnm test yapmaya devam koşulların aynı OLMASINA dikkat et Sıvı alımı wc ve saat
Canim prolaktinin yuksek olmasin hormon testi yaptir biKizlar bugunde adet olmadim tam 1 hafta gecti sabah idrar testi yaptim 4-5 dakika cok cok silik bi cizgi vardi ama cok dikkatli bakildiginda gozukuyordu tabi ihtimal vermedim 1 hafta gecmesine koyu olmasi gerekiyodu sonra hastaneye gittim kan vermeye ve her zaman ki gibi 0.100 cikti ama hic adet belirtim yok goguslerm resmen harita gibi ve benim hayatta gogusum sizlamazdi bu ay gogus agrisi cok cektim ama negatif bir kac gune doktoruma gidicem artk adet sokurucu verir herhalde hayirlisi olsun
Aynen cnm 2 gune gidicem insallah hastaneye hayirli haberler alirimYani aslinda negatif evet ama dr en iyisini soyler cnm. Bi bakilsin rahimde kalinlasma gorulurse bir sure bekle derim ben.
Doktora sorucam bakalim cnm artik onun dedigi dogrultuda hareket ederim.Saol cnmCanim prolaktinin yuksek olmasin hormon testi yaptir bi
Benimde ole olmustu canim . Prolaktinim yuksek cikmistiDoktora sorucam bakalim cnm artik onun dedigi dogrultuda hareket ederim.Saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?