Sen elinden geldigince gunu degerlendir cnm. Belli olmaz bazen sasar gunlerkızlar bişey sorucam şimdi ben ayın 2 sinden ikisine adet oluyorum ya geriye 14 gün sayınca bugün yumurtlama gunu oluyo ve bugün kasık ağrım ve akıntımda var ama cuma günüde aynı belirtiler olmuştu
Gunaydin cnm. Biliyorum ki hepimiz herseyden bir belirti ariyoruz ama inanki benim ilk hamileligimde boyle oldu birkacgun kala gogus agrim gitti..ustelik yumurtlama gununden beri olan agri..sen yine de bekle cnm. Benim boyle azalip adet gununden sonra tekrar artmaya baslamisti..insallah seninde oyle olur..ama herseye hazir olmak gerek.ben de bugun ucuncu ignemi olucam.hakkimizda hayirlisi olsun. Ha birde sen hsg cektirdin sanirim gecen ay okuduklarima gore hsgden sonra hamile kalan sayisi cok fazlaGünaydın kızlar,
Grip oldum ben. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sabah kalktığımda göğüslerimi kontrol ettim düne kadar olan o şiddetli ağrı azalmış, çok hafif bir sızlama var sadece. Ama küçülmemişler. Bat 24 ekim. Sanırım adetim baslayacak. Kan testi yaptiracaktim ama vazgectim. Internetten baktımda pek böyle bişey yaşayan olmamış. Normalde benim adet olduğum gün geçerdi göğüs ağrım. Anlamadım ki...
Neden canim hayirdir . Özel degilse paylaşmak ister misingünaydın kızlar bende akşam eşimle tartıştım artık bebek istemiyorum dedim oda bende istemiyorum artık dedi bayağı moralim bozuldu
Gunaydin cnm. Biraz uzaklasin bebek durumundan..deneyip olmayisi sizi sarsiyor belli ki..biraz birbirinizle ilgilenin olmaz mi. İkiniz de uzuluyorsunuz anliyorum ama siz olmazsabiz bebek de olmaz..birbirinizi anlamaya calisin. Bu konuda erkekler pek becerikli degildir hatta uzuldugunu bile sana aktaramiyor olabilir..lutfen oncelikle oturup konusun guzelce..bir iki ay ara verip yeniden baslayin. Bu arada korunmayin hersey nasipgünaydın kızlar bende akşam eşimle tartıştım artık bebek istemiyorum dedim oda bende istemiyorum artık dedi bayağı moralim bozuldu
Hadi hayirlisi olsun canim. İnşallah kisa surede biter sıkıntıların. Sen hsg dusunmuyor musun canim? Bi kac yerde rastladım dış gebelik sebepleri arasında tuplerde tikaniklik, yapisiklik vs olabiliyormuş. Bi araştır bence. Forumda çok eski bir konu var ordaki kişide benim gibiymiş, hamileyim diye yazmış sonrasinda. Nasip, kismet. Allahim neyi takdir ettiyse razıyım. Degilsemde uzulmicem.Gunaydin cnm. Biliyorum ki hepimiz herseyden bir belirti ariyoruz ama inanki benim ilk hamileligimde boyle oldu birkacgun kala gogus agrim gitti..ustelik yumurtlama gununden beri olan agri..sen yine de bekle cnm. Benim boyle azalip adet gununden sonra tekrar artmaya baslamisti..insallah seninde oyle olur..ama herseye hazir olmak gerek.ben de bugun ucuncu ignemi olucam.hakkimizda hayirlisi olsun. Ha birde sen hsg cektirdin sanirim gecen ay okuduklarima gore hsgden sonra hamile kalan sayisi cok fazla
canım biz eşimle bu ay karar almıştık 2 3 ay doktora gitmicektim kendimiz öyle denicektik bana sen yine takip et yumurtlama günlerini falan dedi cuma günüde yumurtladım büyük ihtimal ama cmtsi şehir dışına çıkıcağı için yapmayalım dedi ondan dolayıNeden canim hayirdir . Özel degilse paylaşmak ister misin
Benim adetim oldu maalesef hemde 2 gun erkenden oluyo son 3 aydir@bambay
@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@prensinin_prensesi
@gulit_me
Makaronnn
Arkadaslar nasilsiniz sizden haber bekliyorum.
çok haklısın canım bende o kadar çok istiyorum ki artık uzaklaşmayı ama olmuyo insanların sürekli sorması bide oğlum anne benim kardeşim olmıcak mı falan dio moralim iyice bozuluyo aslında ben aslında eşimle tartışınca falan öyle çok uzatmam hemen böyle huyuna giderim falan barışırız ama bu defa öyle yapamadım aksine o geldip yanaşıyo falan ben hiç tepki vermiyorum en sonunda akşam geldi yine neyin var 2 gündür durgunsun çok dedi bende anlattım bebek istemiyorum artık dedim olan bana oluyo dedim psikolojim bozuldu iyice dedim oda sinirlendi sen istemiyosan bende istemiyorum artık dedi öle küstük yineGunaydin cnm. Biraz uzaklasin bebek durumundan..deneyip olmayisi sizi sarsiyor belli ki..biraz birbirinizle ilgilenin olmaz mi. İkiniz de uzuluyorsunuz anliyorum ama siz olmazsabiz bebek de olmaz..birbirinizi anlamaya calisin. Bu konuda erkekler pek becerikli degildir hatta uzuldugunu bile sana aktaramiyor olabilir..lutfen oncelikle oturup konusun guzelce..bir iki ay ara verip yeniden baslayin. Bu arada korunmayin hersey nasip
Ahh canım benim kendini de eşinide üzme. Nasipten öteye zaten gidilmiyor ki. Allahım doğru zamanda verecektir emin ol. Bu kadar yipratma eşinide kendinide. Zaten eşler sadece bebek düşüncesi ile birlikte olmaktan hoşlanmıyor. Sen yumurtlama gününü takip et ama esine söyleme öyle yaklaş. Bak o zaman daha sağlıklı olacak ilişkiniz.canım biz eşimle bu ay karar almıştık 2 3 ay doktora gitmicektim kendimiz öyle denicektik bana sen yine takip et yumurtlama günlerini falan dedi cuma günüde yumurtladım büyük ihtimal ama cmtsi şehir dışına çıkıcağı için yapmayalım dedi ondan dolayı
canım bende belli etmeden takip ediyorum ama o kendi soruyo ne zaman die bende söylüyorum hem kendisi bana demişti doktora gitme ama sen takip et yinede kaçırmayalım o günleri akşamda bana dio ki zaten bebek düşündüğümüzden beri cinsel hayatımız sadece onun üzerine kuruldu sanki falan dio öyle deyince zaten ben delirdim döktüm içimdekileriAhh canım benim kendini de eşinide üzme. Nasipten öteye zaten gidilmiyor ki. Allahım doğru zamanda verecektir emin ol. Bu kadar yipratma eşinide kendinide. Zaten eşler sadece bebek düşüncesi ile birlikte olmaktan hoşlanmıyor. Sen yumurtlama gününü takip et ama esine söyleme öyle yaklaş. Bak o zaman daha sağlıklı olacak ilişkiniz.
Bak bir evladiniz varmış. Stres yapma, esinede stres yasatma. Ne yaparsan yap, aşk ile yap... Bizim slogan. Erkekler haz etmiyor sadece bebek için olduğunda. Benim eşim bi kere ağzından kaçırdı. Şimdi mumkun olduğu kadar ona anlatmiyorum yaşadıklarımı, düşünduklerimi. Sende oyle yap bence. Birde yumurtlamadan tam emin olamiyorsan ovulasyon testlerinden al hem kafan net olur hemde tam gunlerinde birliktelik olur. Gittigidiyordan uygun.fiyata alabilirsin. Uzme kendini hayirlisi olsun inşallah.canım bende belli etmeden takip ediyorum ama o kendi soruyo ne zaman die bende söylüyorum hem kendisi bana demişti doktora gitme ama sen takip et yinede kaçırmayalım o günleri akşamda bana dio ki zaten bebek düşündüğümüzden beri cinsel hayatımız sadece onun üzerine kuruldu sanki falan dio öyle deyince zaten ben delirdim döktüm içimdekileri
Cok ciciiii annesiii insallah sag salim al kucagina kuzunu :)
Canim 2 gunde bir olmasi daha uygun diyorlar. Yarin tam koyulasma olur yuksek ihtimalle dune gore ciddi koyulasma olmus.Buda bugunkü ov.testi. Koyulaşmaya başladı renk. Dün gece birlikte olduk bugunde olsammı yarınımı beklsem acaba :/
canım sen nasıl yapıyorsun testi sabahmı akşamüstümü bende buay yapıcam sence hangisi mantıklıBuda bugunkü ov.testi. Koyulaşmaya başladı renk. Dün gece birlikte olduk bugunde olsammı yarınımı beklsem acaba :/
Ozaman bu akşamı boş geçeyim ben. Dün gece birliktelik oldu zaten.Canim 2 gunde bir olmasi daha uygun diyorlar. Yarin tam koyulasma olur yuksek ihtimalle dune gore ciddi koyulasma olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?