- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
Akşam üzeri yapıyorum canım 3 4 arası gibicanım sen nasıl yapıyorsun testi sabahmı akşamüstümü bende buay yapıcam sence hangisi mantıklı
Evet canim. Siliklesene kadar bir dolu bir boş olmasi uygun olur tatlim. Hadi hayırlısıOzaman bu akşamı boş geçeyim ben. Dün gece birliktelik oldu zaten.
Saol cnm. İnsallah. Hsg yi dusunuyorum ama dr gerek yok diyor ondan bilemedim. Once su durumdan tamamen kurtulayim tekrar dusunucem bunu.Hadi hayirlisi olsun canim. İnşallah kisa surede biter sıkıntıların. Sen hsg dusunmuyor musun canim? Bi kac yerde rastladım dış gebelik sebepleri arasında tuplerde tikaniklik, yapisiklik vs olabiliyormuş. Bi araştır bence. Forumda çok eski bir konu var ordaki kişide benim gibiymiş, hamileyim diye yazmış sonrasinda. Nasip, kismet. Allahim neyi takdir ettiyse razıyım. Degilsemde uzulmicem.
Nasil mesela cnm. 28 gunde bir gibi mi eger oyleyse bu normal cunku.. Yeni bat ne zaman bu arada cnm?Benim adetim oldu maalesef hemde 2 gun erkenden oluyo son 3 aydir
İnşallah canım hayirlisiyla geçsin tamamen. Sonra yaptirirsin kontrollerini.Saol cnm. İnsallah. Hsg yi dusunuyorum ama dr gerek yok diyor ondan bilemedim. Once su durumdan tamamen kurtulayim tekrar dusunucem bunu.
Son ignemi oldum bugun. Pztsi iyice dusmus olmasi gerek dedi Dr.um. bakalim nasil olacak..İnşallah canım hayirlisiyla geçsin tamamen. Sonra yaptirirsin kontrollerini.
Wuuu ismini çok beğendim. Hasi hayırlısı. İnşallah tuyar taktiğiniz.Bizde de bu ay yeni taktik. Adi da Ceket :)
Hemen anlatiyorum : ayda sadece 2 gun iliski, yumurtlama ve ertesi gun. Arkadasim hamile kaldi bu sekil :))
arkadaşın nezamndır deniyormuşkiBizde de bu ay yeni taktik. Adi da Ceket :)
Hemen anlatiyorum : ayda sadece 2 gun iliski, yumurtlama ve ertesi gun. Arkadasim hamile kaldi bu sekil :))
Benimde îlk hamileliğim yum günü ve iki gün sonrası olan birliktelikten birinde tutmuştu. Oyüzden mantıklı, böyle olan 2arkadaşımı daha duydum hatta.. Sanırım sperm sayısı yeterli oluyor.Bizde de bu ay yeni taktik. Adi da Ceket :)
Bende buay ne yum ne adeti biliyorum. Bilmeden ne olucaksa olsun bakalım...Hesapladığımda 20 si çıkıyordu 18nde oldum. Geçen ay 26 sında olmuştum. Bu ay zaten yumurtlama belirtimde olmamıştı. Bir garipti. Bide fazla adet oluyorum. Anlamadım yani. Bıraktım artık napıyım. Hiçbişey yapmıcam. Hesap kitap. Doktora da gitmicem. Allah ne zaman nasip ederse. Benimde ilk kahverengiyle gelir ordan anlarım adet olduğumu kan gelmez hemen. Ama 1 gün sürer. Seninki 4-5 gün çok
inş olucaksın vnm hsg de çekilmişsin bak, inş sonucunu haber et tatlım. Bundan sonra sağlıklı olucak inş öyle düşünelim. Bende beklemedeyim bakalım adetmi yada hamilelkmi:) bikere açık pembe leke geldi peçeteye silince ondan beri kahve leke gelmez inş diye dua ediyorum...Su bi sifirlansin normal bir adet olayim butun hormon testlerimi yaptirip hsg de cektiricem cnm. İnsallah senin de yolundadir hersey. İhmal etme..
Insallah gelmez leken cnm. :) Ben hsg cektirmedim henuz cektiricem cnm. Daha dis gebeligim sonlanmadiBende buay ne yum ne adeti biliyorum. Bilmeden ne olucaksa olsun bakalım...
inş olucaksın vnm hsg de çekilmişsin bak, inş sonucunu haber et tatlım. Bundan sonra sağlıklı olucak inş öyle düşünelim. Bende beklemedeyim bakalım adetmi yada hamilelkmi:) bikere açık pembe leke geldi peçeteye silince ondan beri kahve leke gelmez inş diye dua ediyorum...
ben yumurtlama gunu ve iki oncesi yaparak hamile kaliyorum cnmBizde de bu ay yeni taktik. Adi da Ceket :)
tekrar yapabilirsen daha iyi olur cnm. Ya cok idrar koymussun buna yada tam kurumadan cekmissin o yuzden hatali olabilir.Kizlar merhaba.. yumurtlamadan sonra 10. Gunum . Teste bakarmisiniz sonradan cikan cizgileri dikkate almamak lazim ama umut iste
Vakit gecti canim yaptiktn sonra. Bilerek atmadim. Cok kisiyi okudum sonradan cikiyor ya bazen. Aslinda cok belirtimde yok. 10 ekimde ovu testine gore yumurtlama gunumdu. Dun uzayan akinti ve koyu sari akintim olunca acaba dedim . Merakimdan yaptimtekrar yapabilirsen daha iyi olur cnm. Ya cok idrar koymussun buna yada tam kurumadan cekmissin o yuzden hatali olabilir.
İnş cnm bu topikten hepberaber hamileler topiğine geçiş yaparız:)Insallah gelmez leken cnm. :) Ben hsg cektirmedim henuz cektiricem cnm. Daha dis gebeligim sonlanmadi
Kızlar.Bi bak bakalım dr sana ne dicek, burdada paylaşırsan çok sevinirim tatlım
Canim hormon tahlilleri adetin 3. Gunu yapiliyor genellikle. Hangi hormonlar icin tahlil yapildi.Kızlar.
bugün doktora gittim akıntı için ve yumurtlama akıntısı olduğunu söyledi bi sorun yok dedi ultrason ile baktı hiç Bişi yok dedi hormon tahlili yaptı
Bugün 5. Günüm gala akıntım geçmedi hatta kana çevirdi rengini içime sinmiyor yen sonuçları almaya gittiğimde başka doktora gitçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?