Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Saol cnm. İnsallah. Hsg yi dusunuyorum ama dr gerek yok diyor ondan bilemedim. Once su durumdan tamamen kurtulayim tekrar dusunucem bunu.

Bizde de bu ay yeni taktik. Adi da Ceket :)

Hemen anlatiyorum : ayda sadece 2 gun iliski, yumurtlama ve ertesi gun. Arkadasim hamile kaldi bu sekil :))
arkadaşın nezamndır deniyormuşki
bende hamile kaldığım ay yumdan 1gün önce ve sonra olmuştu bu ayda o taktiği denedim olmadı ama bu ay yumi ve ertesi gün oldu

Bizde de bu ay yeni taktik. Adi da Ceket :)

Hemen anlatiyorum : ayda sadece 2 gun iliski, yumurtlama ve ertesi gun. Arkadasim hamile kaldi bu sekil :))
Benimde îlk hamileliğim yum günü ve iki gün sonrası olan birliktelikten birinde tutmuştu. Oyüzden mantıklı, böyle olan 2arkadaşımı daha duydum hatta.. Sanırım sperm sayısı yeterli oluyor.

Bende buay ne yum ne adeti biliyorum. Bilmeden ne olucaksa olsun bakalım...
Su bi sifirlansin normal bir adet olayim butun hormon testlerimi yaptirip hsg de cektiricem cnm. İnsallah senin de yolundadir hersey. İhmal etme..
inş olucaksın vnm hsg de çekilmişsin bak, inş sonucunu haber et tatlım. Bundan sonra sağlıklı olucak inş öyle düşünelim. Bende beklemedeyim bakalım adetmi yada hamilelkmi:) bikere açık pembe leke geldi peçeteye silince ondan beri kahve leke gelmez inş diye dua ediyorum...

Insallah gelmez leken cnm. :) Ben hsg cektirmedim henuz cektiricem cnm. Daha dis gebeligim sonlanmadi

Kizlar merhaba.. yumurtlamadan sonra 10. Gunum . Teste bakarmisiniz sonradan cikan cizgileri dikkate almamak lazim ama umut iste

Eklentiler

• 20151020_203921-1.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar merhaba.. yumurtlamadan sonra 10. Gunum . Teste bakarmisiniz sonradan cikan cizgileri dikkate almamak lazim ama umut iste
tekrar yapabilirsen daha iyi olur cnm. Ya cok idrar koymussun buna yada tam kurumadan cekmissin o yuzden hatali olabilir.

tekrar yapabilirsen daha iyi olur cnm. Ya cok idrar koymussun buna yada tam kurumadan cekmissin o yuzden hatali olabilir.
Vakit gecti canim yaptiktn sonra. Bilerek atmadim. Cok kisiyi okudum sonradan cikiyor ya bazen. Aslinda cok belirtimde yok. 10 ekimde ovu testine gore yumurtlama gunumdu. Dun uzayan akinti ve koyu sari akintim olunca acaba dedim . Merakimdan yaptim

Bi bak bakalım dr sana ne dicek, burdada paylaşırsan çok sevinirim tatlım
Kızlar.
bugün doktora gittim akıntı için ve yumurtlama akıntısı olduğunu söyledi bi sorun yok dedi ultrason ile baktı hiç Bişi yok dedi hormon tahlili yaptı
Bugün 5. Günüm gala akıntım geçmedi hatta kana çevirdi rengini içime sinmiyor yen sonuçları almaya gittiğimde başka doktora gitçem

Canim hormon tahlilleri adetin 3. Gunu yapiliyor genellikle. Hangi hormonlar icin tahlil yapildi.

Ya şöyle oldu doktora şikayetimi anlattık muayene etti sonra kan vermemi söyledi sonuçların yen çıkar deri bu ne için dedim hormon tahlili için dedi ve adetime 10 gün var hiç bilin yok deyip bu tahlili istemesi sonra bu akşam wc de kan gelmesi güvenemedim Adamaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…