Canim hormon tahlilleri adetin 3. Gunu yapiliyor genellikle. Hangi hormonlar icin tahlil yapildi.
Uzme kendini tatlim olur oyle şeylercanım biz eşimle bu ay karar almıştık 2 3 ay doktora gitmicektim kendimiz öyle denicektik bana sen yine takip et yumurtlama günlerini falan dedi cuma günüde yumurtladım büyük ihtimal ama cmtsi şehir dışına çıkıcağı için yapmayalım dedi ondan dolayı
Bence sen adrt oluyorsun canım. Bir defa bende ultrason muayenesinden sonra erken adet olmuştum. Akıntın için smear ve kültür alabilirdi aslında. Geçmiş olsun.Ya şöyle oldu doktora şikayetimi anlattık muayene etti sonra kan vermemi söyledi sonuçların yen çıkar deri bu ne için dedim hormon tahlili için dedi ve adetime 10 gün var hiç bilin yok deyip bu tahlili istemesi sonra bu akşam wc de kan gelmesigüvenemedim Adamaa
Bide affedersiniz ama siyah siyah parça parça bişiler de geliyo ve doktor Nil'in yok herşeyin normal diyo
Gunaydın. Nasılsın canım? Ben sabah ciddi kasık ağrısıyla uyandım. Hatta gece boyu ağrıdı. Nur topu gibi adet sancım geliyor demektir bu. Yoruldum yeminle.Gunaydın!
Begen tuşuna basasım gelmedi , gelmesin yaGunaydın. Nasılsın canım? Ben sabah ciddi kasık ağrısıyla uyandım. Hatta gece boyu ağrıdı. Nur topu gibi adet sancım geliyor demektir bu. Yoruldum yeminle.
29 ekim senin bat di mi? Ayy hadi inşallah. Valla ben kalpten çok inanmıştım ama değilmiş. Bugün yarın olur artık adetim. Kasımda aşk başkadır. Belki gelecek ay olur.Begen tuşuna basasım gelmedi , gelmesin ya
Bende bi değişiklik yok. sanki gögüslerim azıcık büyüdü ve sertleşti o yani :)
Sen yine de tekrar yap cnm hic belli olmaz hamile olabilirsin :)Vakit gecti canim yaptiktn sonra. Bilerek atmadim. Cok kisiyi okudum sonradan cikiyor ya bazen. Aslinda cok belirtimde yok. 10 ekimde ovu testine gore yumurtlama gunumdu. Dun uzayan akinti ve koyu sari akintim olunca acaba dedim . Merakimdan yaptim
yok yok yapmama gerek kalmadı :) adet oldum canımSen yine de tekrar yap cnm hic belli olmaz hamile olabilirsin :)
Hayirlisi olsun cnm onumuzdeki ay iyi calisinyok yok yapmama gerek kalmadı :) adet oldum canım
hayırlısı
valla 9 aydır calısıyoruzHayirlisi olsun cnm onumuzdeki ay iyi calisin
Doktora gittiniz mi cnm. Nasil bir surec gecirdiniz bu zamana kadar?valla 9 aydır calısıyoruz10 da bakalım bızı neler beklıyor :)
gıttım canım yapılması gereken her seyı yaptım acele ederek :) hormon testı sperm testı yumurta takıbı. rahım fılmı.Doktora gittiniz mi cnm. Nasil bir surec gecirdiniz bu zamana kadar?
B bambay
C canus123
H Hayal Peri
Lilyumas
Tugcekucuk
tontikto
prensinin_prensesi
@Emineeetuba
ada_aras
Skry10
Arkadaslar gunaydin. Nasilsiniz? Adet mi oldunuz yeni BAT lar nedir? Bilgi verir misiniz? İlgilenmiyorsaniz listeden cikaricam bilginiz olsun.
En azindan hicbir sorun yok masallahgıttım canım yapılması gereken her seyı yaptım acele ederek :) hormon testı sperm testı yumurta takıbı. rahım fılmı.
hıcbır problem yok. arada bı kac ay hastalık nedenıyle ılıskı olmadı.ama dıger aylarda tutmadı . kısmet ıste . beklıyoruz
Tmm tatlim hadi Kasimda ASK baskadir :)adet oldum canım 16 kasım bat diyelim :)
ovulasyon takıbı yaptım. 2 ay yapmadım bu surede sadece. onlarda sıkıntı yok gıbı. ama ıste bılmıyorum. nasip herhalde. duzenli de adet goruyorum. streste yok bebe de yokEn azindan hicbir sorun yok masallahyumurtlamani takip ediyor musun yoksa akisina mi biraktin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?